»

PG linkovi

Vrijeme/prognoze (forum)

Vrijeme/prognoze

Logo
Sada je: čet 23 tra, 2026 13:23.

Time zone: Europe/Zagreb [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 17 post(ov)a ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: Tekme
PostPostano: sub 28 kol, 2010 11:55 
Offline     DHV 2

Član od: sri 26 kol, 2009 11:26
Dao Palac gore: : 499 / Palac dolje: : 15
Dobio Palac gore: : 189 / Palac dolje: : 1
Da su takmičenja u krizi se vidi u prisutnosti slo takmičara na SLO open. Samo 23 takmičara slo. :dash: Kriza ili nešto drugo?Lp

Vrh

Naslov: Re: Tekme
PostPostano: sub 28 kol, 2010 13:58 
Offline     DHV 2-3

Član od: pet 28 kol, 2009 10:53
Dao Palac gore: : 494 / Palac dolje: : 8
Dobio Palac gore: : 1284 / Palac dolje: : 11
Pa kriza je, nego što. Ja sam jednom načeo tu temu, ali uzroke nismo našli. Valjda od svega pomalo - lova, nezainteresiranost letača sa slabijim krilima ili nešto treće ... valjda će i to proći

http://hpgf.org/viewtopic.php?f=2&t=1219

http://www.knjigovodstveni-programi.hr
http://www.kronwin.hr
http://www.opz-stat-1.kronwin.hr/
http://www.hub.kronwin.hr/
http://www.dbasewinner.eu

Vrh

PostPostano: uto 31 kol, 2010 12:50 
Offline     DHV 2-3

Član od: uto 25 kol, 2009 20:39
Dao Palac gore: : 702 / Palac dolje: : 5
Dobio Palac gore: : 792 / Palac dolje: : 4
Prošle godine ubo sam Cayenne-a 3. Koštao me ko Sv.P.K., ali mislio sam si: "Ic okej! Snaći ću se već! Bitno da se leti dobro krilo". Ali kako su planovi jedno, a realizacija drugo, tako nisam u sve ukalkulirao suprugin otkaz i Jadrankin Harač. Sad mi nekako minusi na tekućem više nisu "Ono što se događa nekom drugom". U nastojanjima da zakrpam te rupe kućnog budžeta postao sam jako selektivan glede toga kada i kamo ići na letenje. Tako da sam ove godine morao izbaciti sva događanja na kojima mi treba smještaj osim DP-a u Buzetu. Jer za događaje takvog kalibra nemožeš proći ispod cca 150-200 EUR za smještaj i još toliko za napunit rit. Još ako nemaš sreće da ti klub plati kotizaciju, evo ti 500 EUR (taj me trošak nije stig'o - hvala klubu), a ne spominjem gorivo, cestarine... dakle 500-800 EUR. Uzmimo da idem na naše i slovensko DP, eto me na 1500 EUR koje bi morao planiarti u godišnjem budžetu SAMO za ta dva zbivanja.... i još toliko u godini 'iscuri' za rekreativno letenje, ako ne ideš dalje od Triblja, Ivke, RG... divim se ljudima koji si još mogu priuštiti Tenerife, Makedoniju (nemojte ovo shvatiti kao kritiku - i tata bi sine). Neću ni spominjati Hrgu i ostale dečke iz repke koji sami znaju koliko im se "isplati" promovirati Hrvatsku na svjetskim tekmama :good: .
Da rezimiram: Da kriza je!!! S druge strane, naprotiv, zainteresiranost nije ništa manja. Svi bi mi svakuda i čim više letili, ali prosto NE IDE...

7 Palac gore: : Danči, Draženko, Knez, Martina, Mirko, Morelli, Tomica Solina    
Vrh

PostPostano: čet 02 ruj, 2010 17:44 
Offline     DHV 2

Član od: sri 14 lis, 2009 18:20
Dao Palac gore: : 191 / Palac dolje: : 0
Dobio Palac gore: : 85 / Palac dolje: : 2
Dijelim isto misljenje s tobom kolega Steta, nazalost!!!
Dobio sam sina i zenu bez posla .......
.....jesem ti rebalanse i recesiske mjere!!!!
Zivili sinovi vjetra i termike!!!! :hi:

Vrh

PostPostano: pet 03 ruj, 2010 8:11 
Offline     DHV 3

Član od: uto 25 kol, 2009 8:35
Dao Palac gore: : 1499 / Palac dolje: : 13
Dobio Palac gore: : 5271 / Palac dolje: : 21
Red Baron je napisao/la:
Jer za događaje takvog kalibra nemožeš proći ispod cca 150-200 EUR za smještaj i još toliko za napunit rit. Još ako nemaš sreće da ti klub plati kotizaciju, evo ti 500 EUR (taj me trošak nije stig'o - hvala klubu), a ne spominjem gorivo, cestarine... dakle 500-800 EUR. Uzmimo da idem na naše i slovensko DP, eto me na 1500 EUR koje bi morao planiarti u godišnjem budžetu SAMO za ta dva zbivanja....

Malo ga pretjera Šteta. Ajmo napraviti realnu računicu. Kuća u kojoj smo bili za DP u Roču nas je ispala 1000 kn po glavi. A mogli smo proći i jeftinije. Jednom smo otišli papati izvan u Danileu i to je bilo 200 kn po glavi. Sve ostale prehrambene i ine potrebe smo rješavali u našem dućkasu pod nogama. I to je bilo na kraju u obračunu nekih smješnih 200 kn po glavi, plus što smo donijeli. Kotizacija za natjecanje je 900 kn (zbog tečajne razlike i manje). Put u Istru iz Zagreba košta 350 kn za gorivo (70 kn/100 km) + 176 kn za cestarinu i tunelarinu u oba smjera. Zaokružimo to na 600 kn radi lakšeg računanja (mene ovo ne tangira jer vozim auto na firmu :-o ). Dodaj još 200 kn koliko smo prosječno potrošili na pivu u dućkasu (Bambootić ne računam). Vjerojatno postoji kod nas još sportskih klubova za letenje parajedrilicama koji su spremni platiti još poneku kotizaciju svojim natjecateljima na drugim natjecanjima osim našem DP-u. Pa zar bog toga ne postoje?! Tako bi se trošak natjecateljima smanjio.

TOTAL: cca. 3000 kn ili 400 eur.

Za Slo DP mogu tvrditi da se da za još manje odraditi, prvo cestarine su manje. Drugo, glupo je da se svatko vozi sa svojim autom, pa se lijepo troškovi prijevoza mogu podjeliti. Drugo da se spavati u vrlo pristojno smještaju za 15-20 eur po glavi, a u dobrim kampovima i manje. Klopa je kao i kod nas u dućanu ili u restoranu. Dakle, slična računica stoji kao i za naše DP.

Kod tekmi od 4 dana sve pada, naraočito kotizacija koja ne prelazi 50-60 eur, ako se uplati ranije. Spavaš u kampu te 3-4 noći (platio sam 19 eura za 3 noćenja u kampu Sora u Železnikima), povedeš kolegu koji ima plinsko kuhalo da imaš na čemu kuhati i da imaš s kim popiti pivu. Suma sumarum to je nepunih 200 eura.

Glupo mi je uspoređivati što se može za 3000 kn ili 400 eura kupiti, jer je glupo. Osobno ne trošim na cigarete, nove điđe poput sjedala (ovo letim već 5 godina i polako se raspada, ali radi) i televizora (LCD ću kupiti kad mi moj vrjerni Sony od 40 kg ispusti bijeli dimić). Stari laptop imam već 4 godine i mada mi treba za posao i šteka touchpad, neću ga promjeniti do bijelog dimića. Ne trošim po birtijama ili restoranima, ne gradim kuću (mada otplaćujem kredit). Ali volim otići na tekmu i nogometnu, što je jeftinije, i na paraglidersku. Tamo se dobro osjećam (ma ne na Maksimiru, mada ima i toga ponekad). Tamo su moji kolege i prijatelji. Tamo sam potpun i sretan. Ne ganjam rezultate i ne zbrajam koliko košta bod. Jednostavno volim biti dio neke tekme. Ne idem na njih više ne zbog novaca, jer bi se još nečega odrekao (moje starije djete se zbog tate odreklo više od 4 puta godišnje luna parka i više od jednom cirkusa :-D - ima još mjesta u proračunu za rebalans), već zbog toga da ne ostavljam ženu s dvoje divljaka višekratno.

Smatram da novac nije izgovor za neodlazak na neku tekmu u bližoj okolici, već se tu radi o drugim razlozima. Najmanje mi ja namjera analizirati koji su tvoji razlozi Šteta zašto ne odeš na neku dvodnevnu tekmu koja je npr. 80 km od tvog doma u Gajnicama, a na putu još možeš i zaraditi od suputnika :-P

Najskuplje je jednodnevno letenje negdje malo dalje od doma (100 + km), jer osim puta, na kojm na nekoj bezinskoj pumpi kupiš hrpu stvari po skupljim cijenama, a nakon dobrog letenja naručiš janjetinu ili roštilj, pa popiješ preko nekoliko piva da se počastiš za dobar let. I tako višekratno godišnje. Na tekmi si umjereniji. Na piješ svaku noć jer ćeš teško letiti drugi dan (Zagorci isključeni iz ove antropološke studije ;)

Ne zavirujem drugima u novčanik, to mi nije namjera, baš me briga gdje tko troši novac. Samo me smeta kad se kuka da je novac (i fakin recesija ter kriza u kojoj smo cijelog mog života) bitan za odlaske na tekme. Tvrdim da nije. A i smeta me kad se argumenti za to navode kao što si ti Šteta naveo 750 eur za odlazak na naše državno, kad za taj novac možeš avionom na Tenerife na 2 tjedna. I još ćeš duplo letiti. Smeta me val malodušja koji se širi, i to je moj problem. Neka se širi, ali ne na krivim temeljima i netočnim podacima.

Elem, toliko od mene. Uživajte u krizi i dalje :dash:

4 Palac gore: : CW, Damjancic, Mirko, zupanich    
Vrh

PostPostano: pet 03 ruj, 2010 8:55 
Offline     DHV 2

Član od: pet 04 ruj, 2009 8:23
Dao Palac gore: : 57 / Palac dolje: : 5
Dobio Palac gore: : 43 / Palac dolje: : 2
Ako su obojica u pravu (Šteta i Toni) Onda je Šteta ostavio u Babmbutiću, i ostalim UO, 100-400eura?
Šteta kaže da je ukupno potrošio od 500 do 800 eu a Toni izračunao troškove do 400 eu.
Šteta, Šteta, smanji malo taj alkohol!!!

Živili :beer:
5ar....vjetar

Basic flying rule:
Try to stay in the middle of the air. Do not go near the edges of it. The edges can be recognised by the appearance of ground, buildings, sea, trees and interstellar space. It is much more difficult to fly there.

slika

Vrh

PostPostano: pet 03 ruj, 2010 9:02 
Offline     DHV 2

Član od: čet 10 ruj, 2009 10:16
Dao Palac gore: : 405 / Palac dolje: : 1
Dobio Palac gore: : 209 / Palac dolje: : 0
toni je napisao/la:
..... Na piješ svaku noć jer ćeš teško letiti drugi dan (Zagorci isključeni iz ove antropološke studije ;) .....

...pih.... :beer: :lok: :amen:

Vrh

PostPostano: pet 03 ruj, 2010 10:51 
Offline     DHV 2-3

Član od: uto 25 kol, 2009 20:39
Dao Palac gore: : 702 / Palac dolje: : 5
Dobio Palac gore: : 792 / Palac dolje: : 4
Toni,

Ako ikad budem trebao novog managera u firmi to ćeš biti ti!!!
Analize su ti uvijek bile (i ostale) do u lipu točne i tu se nema što reći. U krizi uživam koliko i ti i svi ostali - što će reći NIMALO, pa nam taj dio tvog sarkazma nije potreban.
U pravu si kad kažeš da se moglo proći jeftinije - točno. Svaka lipa koju si ušparao u svojoj anlizi stoji, pa zašto ne odemo i korak dalje. Mogao sam i ne nositi 10 pari čistih gaća sa sobom pa cijelo državno provesti u istima, dakle ušaparo bih i na detergentu, struji i vodi. Mašala!!! A mogli ste i svi vi ostali. Bila bi interesantna atmosfera u Feniksovoj kući da je to bilo tako.
Da ne ulazim dublje u ovo, jer ja sam jedan od rijetkih koji stvarno u svoj godišnju budget za letenje stavi tih 1500-2000 EUR. Kad bih mogao staviti 3000+ bilo bi i Tenerifa, i Babadag-a, I Albanije. Poanta je da ima jednostavno ljudi koji to NEMAJU. Možda nisam analizirao sve do u lipu, kao ti. Ali na godišnjoj osnovi fulati neki proračun za plus/minus 500 EUR, nije razlog da se navlači mak na konac.

Nadalje, razlozi mog odlaska/neodlaska na dvodnevne tekme u blizini su:
1.) Gotovo da ih i nema - mislim tekmi, ne razloga
Primjer: imao sam namjeru ove godine ići na Buzet open, i sačuvao nešto para za to. Prošle godine sam htio ići s tobom u Sloveniju, na Liscu ili Semić, ne sjećam se točno gdje, sjećaš se. Kad si ti odustao ni meni se nije išlo, što nas vodi na razlog broja 2.
2.) Trebam dobro društvo - Meni PG nije zanimanje nego strast i hobi koji volim dijeliti sa meni dragim ljudima (I ti si među njima Toni - iznenađen?). Ako nitko iz te grupe ljudi ne ide, onda se ne ide ni meni. Ajde, možda da sam neki top-pilot s nabrijanim comp krilom pa mogu malo zagrepsti u fond nagrada, pobrati malo (svima ugodnog) tapšanja po ramenu. Ali ovako meni je bezveze da, ja koji u najboljem slučaju mogu biti u sredini poretka, budem uskraćen za zezanciju sa svojom ekipom uz pivu poslije trke. Ma, znam, ima tamo idrugih ljudi i letača, ali meni je moje jato najdraže.

Malo letim, za moj apetit i premalo. I fakat mi nije osnovni razlog lova, iako nažalost i to postaje element koji više nemogu ignorirati. Razlozi su ti koji jesu i meni su opravdani - nekome drugome nemoraju biti niti to od ikog zahtjevam - osim možda malo razumijevanja. S druge strane ne nemogu prihvatiti razlog koji se u raspravama ovog tipa stalno više ili manje apostrofira, a to je da su piloti nezainteresirani. Ma nije istina!!! Svi nezainteresirani su ili odustali ili nikad nisu ni mislili ozbiljno ili su u PG krenuli iz krivih razloga. Evo, ajmo malo sačekati. Nepuni mjesec dana je do DON-a. Idemo vidjeti koliko će ''nezaintreresiranih'' biti tamo. Ja sam već sad ispleo 3 klinke (MA NE TE ''KLINKE'' - već što bi naši slavonsli lege rekli ''otkačivača'').

1 Palac gore: : Mirko    
Vrh

PostPostano: pet 03 ruj, 2010 11:05 
Offline     DHV 2

Član od: sri 24 vel, 2010 17:27
Dao Palac gore: : 144 / Palac dolje: : 5
Dobio Palac gore: : 28 / Palac dolje: : 0
Evo, kliknuo sam na pohvalu i Red Baronu (2x) i Toniju makar se u nekim elementima njihovo razmisljanje ne podudara. Medjutim, stivo im je zanivljivo i opravdava postojanje HPGF-a. :hi: :good:
Ja volim tekme zbog druzenja iako se nikad ne takmicim. Ako ne potrosim na tekmi potrosit cu negdje drugdje pa sam opet na istom. Nazalost, rijetko prisustvujem tekmama zbog posla.LP.

Vrh

PostPostano: pet 03 ruj, 2010 11:15 
Offline     DHV 2-3

Član od: uto 25 kol, 2009 7:35
Dao Palac gore: : 553 / Palac dolje: : 5
Dobio Palac gore: : 460 / Palac dolje: : 1
toni je napisao/la:
Samo me smeta kad se kuka da je novac (i fakin recesija ter kriza u kojoj smo cijelog mog života) bitan za odlaske na tekme. Tvrdim da nije.

Jebiga sad kak nije? Kotizacija, smještaj, put tamo-vamo, kruh i voda bez ijednog izlaska ili pive - nećeš ih dobit na lijepe oči. Ok, nije bitan SAMO novac. Jesmo u krizi čitav život, jedno od prvih sjećanja (trauma) mi je govor Milke Planinc o krizi, ali ovak još ni bilo. Čast izuzecima.

Vrh

PostPostano: sub 04 ruj, 2010 7:32 
Offline     DHV 3

Član od: uto 25 kol, 2009 8:35
Dao Palac gore: : 1499 / Palac dolje: : 13
Dobio Palac gore: : 5271 / Palac dolje: : 21
Danči je napisao/la:
toni je napisao/la:
Samo me smeta kad se kuka da je novac (i fakin recesija ter kriza u kojoj smo cijelog mog života) bitan za odlaske na tekme. Tvrdim da nije.

Jebiga sad kak nije? Kotizacija, smještaj, put tamo-vamo, kruh i voda bez ijednog izlaska ili pive - nećeš ih dobit na lijepe oči. Ok, nije bitan SAMO novac. Jesmo u krizi čitav život, jedno od prvih sjećanja (trauma) mi je govor Milke Planinc o krizi, ali ovak još ni bilo. Čast izuzecima.

Dvoumio sam se bih li ili ne bih li replicirao na tvoje riječi uvaženi kolega. Eto, nisam izdržao. Očito se nisam dovoljno razumljivo izrazio u prethodnom tekstu. Jasno je da je novac bitan, pa kako ćeš natočiti auto ako nemaš love (a i registrirat bi ga trebalo). U ovakvim situacijam uvjek se sjetim backpackera koji mjesecima putuju po svijetu bez love. Da, postoji i drugi naziv za to - klošarenje. Ipak, ljudi prevale tisuće kilometara i preskaču kontinente s vrlo malo novca. Stopiranje je glavni način, ali ima i drugih alternativa. E, pitate se zašto sad vadim njih. Zato što se može i nemoguće ako se ima motiv, odnosno ako je motiv dovoljno snažan. Zbog toga pišem da novac nije toliko bitan, već motiv. A tekme ljudima nisu dovoljan motiv. Smatram da je to pravi razlog.

Razgovaram već duže vremena s nekim ljudima koji vode klubove u Hr, ali i nekim vodećim Slovencima o tekmama. Svi se slažu da bi tekmi trebalo biti više. I na različitim razninama, ali su skeptični radi slabih odziva, jer ipak te tekme nešto koštaju, a lova je jedino u kotizacijama (i najzadrtiji sponzori su odustali). Više manje zaključak je da su najisplativije i najpraktičnije vikend tekme kroz ligu (poput lige za piku kod nas). I to bez FAI licenciranja, ali službeno pod kapom HZS-a. Postoje 3-4 kluba voljna kod nas organizirati takvo što na registriranim terenima. Tekme bi bile ogoljene do srži, dakle bez prijevoza, sendviča i majica, da se organizatoru maksimalno olakša, a da za natjecatelje bude što povoljnije. E, tu gube Mirko i drugi koji se dođu zabavljati na tekmama, međutim tu bi se pokušalo privući više natjecatelja (možda i Mirka). Kako? Prvenstveno kroz razdvojene kategorije poput HR XC online natjecanja. Drugo, malim kotizacijama za cijelu ligu ili pojedinačne utrke. Treće, različitim terenima bi se natjecanje približilo lokalnim pilotima, koji se možda "navuku" i motiviraju pa odu drugi put i malo dalje od svog matičnog brda. Potencijalni tereni su: Tribalj, Učka-Brgud, Japetić, Ivančica, Ravna Gora, Greda, Bjelopolje.

Nadalje, tu je i mogućnost organiziranja zimske lige na Triblju, tokom studenog, prosinca, siječnja i veljače. Zimska liga je dobar nači zadržavanja natjecateljske forme. Jedne godine smo imali Hr-Slo zimsku ligu na Triblju i Lijaku i bila je dobro posjećena. Ovakve tekme bi mogle "proizvesti" nove natjecatelje, što bi doprinijelo kvaliteti natjecanja uopće.

Evo malog zadatka za Žaca.
1. anketno pitanje: podržavate li Hr ligu u preletima?
2. anketno pitanje: da li biste sudjelovali na zimskoj ligu na Triblju?
3. anketno pitanje: da li podržavate zajedničko Hr-Slo državano prvenstvo?
4. anketno pitanje: gdje biste željeli Državno prvenstvo u preletima 2011.:
a) u Sloveniji (Tolmin - Kobarid);
b) u Makedoniji (Kruševo);
c) u Hrvatskoj (Tribalj?)

1 Palac gore: : Flying_man    
Vrh

PostPostano: sub 04 ruj, 2010 8:50 
Offline     DHV 2

Član od: sri 09 ruj, 2009 19:59
Dao Palac gore: : 154 / Palac dolje: : 0
Dobio Palac gore: : 70 / Palac dolje: : 1
Sve podržavam i budem sudjelovao. A glasam za Kruševo :good:

Vrh

PostPostano: sub 04 ruj, 2010 9:49 
Offline     DHV 2

Član od: pet 28 kol, 2009 8:43
Dao Palac gore: : 400 / Palac dolje: : 9
Dobio Palac gore: : 222 / Palac dolje: : 1
Zimsak liga na triblju :yup:
Hr- Slo državno odlična ideja :good:

Vrh

PostPostano: sub 04 ruj, 2010 12:00 
Offline     DHV 2

Član od: pon 28 ruj, 2009 21:17
Dao Palac gore: : 537 / Palac dolje: : 0
Dobio Palac gore: : 165 / Palac dolje: : 0
Kod nas ide priča od davnina...

U selu Slavonskom, živjeli baba i deda, na astalu uvijek hleba kolko treba... I došao putnik te sjeo za stol, izvadio deda rakiju i da zameze. Ali, zna deda da nema u pušnici niti špajzi mesa,kulena i kobasa pa se okrenu babi koja bi u zemlju propala.. "Ajde baba, donesi onaj kulen da narežemo čovjeku"...
I šta će baba, izleti iz kuće, pa niti bi lijevo niti desno nego prav do komšije i zajmi kulena i kobasica da se kuća ne osramoti...
Nek propade selo samo običaji ne !

Druga

Digao se gazda kuće, poredao dva sina, jednu ćerku, te babu te im reće :
- Ti sine najstariji, uzmi konje , izvedi ih na ispašu, poslije ih istimari, počisti staju te odi na krov i popravi tamo gdje curi..
-Ti mlađi sine, izvedi krave na ispašu, počisti staju i daj novog sijena, potom u šumu dovest drva za ogrjev...
- Ti ćeri moja, daj se sa majkom uhvati posla, narani blago i živad, pokupi jaja,pa pripremite neki kolač, poslije operte prozore da se blista...
A ja djeco, moram ić u te jebene svatove...... Nakeri šešir i ode !!!!

Pozdrav iz Slavonije !!!
:hi:

P.S. Vidimo se u tim jebenim svatovima !!!!
http://www.youtube.com/watch?v=b4DAJHuVECg

Vrh

PostPostano: sub 04 ruj, 2010 13:51 
Offline     DHV 2-3

Član od: pet 28 kol, 2009 10:53
Dao Palac gore: : 494 / Palac dolje: : 8
Dobio Palac gore: : 1284 / Palac dolje: : 11
Ne da mi se službeno citirati, pa ide ovako, Šteta je napisao : "Mogao sam i ne nositi 10 pari čistih gaća"???? Pa naravno da ćeš bankrotirati, kad na svakoj nozi nosiš čiste gaće ... kako znaš koje su lijeve , a koje desne?

Moro, svaka ti dala za ovaj post. Vidimo se u Osijeku, nema opravdanja da se ne dođe ...

Danči, pa gdje se sjeti Milke Planinc, fakat, u ono vrijeme, svi su govorili da će nam sutra biti bolje, samo da sad malo stisnemo... prije xx godina shvatio sam da će bolje sutra doći malo sutra, što znači, drž danas što imaš , sutra će biti još gore ... Toni , i s tobom se slažem, al nemoj reć da kad baba malo zakuka oko love, da ti je svejedno. Hebiga, nešto pregrizeš radi mira u kući, pa makar neku tekmu ili odlazak u pustopoljinu na letenje ... il novi lapatop, anyway

Da, i glasujem za zajedničku slo-hr tekmu, negdje 7. mjesec, dva autobusa i 15 dana Kruševo ... tri dana zagrijavanja, 7 tekma i četiri iza da se malo dođe k sebi

http://www.knjigovodstveni-programi.hr
http://www.kronwin.hr
http://www.opz-stat-1.kronwin.hr/
http://www.hub.kronwin.hr/
http://www.dbasewinner.eu

Vrh

PostPostano: čet 09 ruj, 2010 10:46 
Offline     DHV 2-3

Član od: uto 25 kol, 2009 6:27
Dao Palac gore: : 440 / Palac dolje: : 0
Dobio Palac gore: : 1461 / Palac dolje: : 16
Bilo je previše pitanja odjednom pa sam zaključio da ne bi bilo uputno otvarati 4 forumske ankete kad se sve može odgovoriti kroz jednu:

Ime i prezime je tu da se spriječi eventualno višestruko glasanje pošto nad ovakvom vanjskom anketom nema kontrole poput one na forumskoj anketi.

Našao sam vremena da složim prikaz rezultata - vi koji niste slobodno još glasajte, rezultati će naravno biti osvježavani s novim glasovima.

slika

slika

Vrh

PostPostano: sri 22 ruj, 2010 9:35 
Offline     DHV 2-3

Član od: sri 14 lis, 2009 8:20
Dao Palac gore: : 55 / Palac dolje: : 13
Dobio Palac gore: : 397 / Palac dolje: : 59
Pozdravljeni...
vidim anketa laufa...jos bolje bi bilo znati koliko se je pilotov odazvalo anketi...slovenci vec skupljaju ponude za organizaciju DP...kod nas se to obicno malo razvuce.. :( bilo bi dobro da i nasa komisija pripravi razpis.. kako bi potencionalni organizator DP imao vremena za priprave... drugac u makedoniji dobio dosta koristnih informacija, vec sam razgovaro sa morebitnim slo organizatorom DP... ideja da imamo skupno DP odgovara i njima :Yahoo!: jos da se dogovorimo za neutralni teren... i to je to... ostale informacije kad bude vec stvari jasnih... pa lep pozdrav i pocnite stedit evrice.... :-D
Sinisa

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 17 post(ov)a ] 

Time zone: Europe/Zagreb [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži: