»

PG linkovi

Vrijeme/prognoze (forum)

Vrijeme/prognoze

Logo
Sada je: čet 09 tra, 2026 20:59.

Time zone: Europe/Zagreb [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 109 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Evropsko prvenstvo 2012...
PostPostano: pet 17 kol, 2012 16:31 
Offline     DHV 2-3

Član od: uto 25 kol, 2009 6:27
Dao Palac gore: : 440 / Palac dolje: : 0
Dobio Palac gore: : 1461 / Palac dolje: : 16
... počinje krajem mjeseca. Jel' se zna tko sve ide? Tko je teamleader? Trebalo je prijaviti ljude do 6.6.2012.
Da li je HZS odobrio kakve pare za to?

Vrh

Naslov: Re: Evropsko prvenstvo 2012...
PostPostano: pet 17 kol, 2012 22:34 
Offline     DHV 2

Član od: uto 01 ruj, 2009 17:57
Dao Palac gore: : 86 / Palac dolje: : 2
Dobio Palac gore: : 545 / Palac dolje: : 5
Toni, Hrga i Damir.

dobili su 100 000 eura od transfera Luke Modrića
25 000 kn od Grada Novalje jer je prošao dobro jedan party na Zrću
10 000 kn od općine Hrvace jer Jere nije ove godine uzeo novce kad je odustao od DP-a.
Uletio im ja sa 15 kn da imaju za jednu kavu po putu.

To ti je okvirno to.... sad samo trebaju rezu napraviti ....
Držite se momci ..... visoko i brzo :-)

Lp. Bruno

3 Palac gore: : flyingzeko1, joe33, Šokre    
Vrh

PostPostano: sub 18 kol, 2012 8:44 
Offline     DHV 2

Član od: uto 25 kol, 2009 9:13
Dao Palac gore: : 814 / Palac dolje: : 1
Dobio Palac gore: : 888 / Palac dolje: : 2
Tocno je, na EP idu Hrga, Toni i Damir.
HZS bi trebao pokriti vecinu (sve?) troskove. Damir kao izbornik vodi brigu o tome i zna sve detalje.

Repka u preletima je svojim kontinuitetom i angazmanom osigurala veca sredstva za ovogodisnje EP od repke u preciznom (no to ce dolaskom Gorana Burazera za direktora reprezentacije u preciznom slijetanju sigurno izjednaciti vec u 2013).

Jos jednom koristim priliku navesti kako Komisija za parajedrenje nema veze s funkcioniranjem reprezentacije koja je samostalna. Naravno da Komisija maksimalno pomaze u planiranju i borbi da se za reprezentacije osiguraju sto veca sredstva. No o tome finalnu rijec donosi IO HZS-a a u njemu nema niti jednog paraglidera.

Pozdrav,
Ratko

Vrh

PostPostano: sub 18 kol, 2012 10:08 
Offline     DHV 2-3

Član od: uto 25 kol, 2009 8:40
Dao Palac gore: : 468 / Palac dolje: : 58
Dobio Palac gore: : 1549 / Palac dolje: : 15
Repka ide 30 za Francusku.

Damir Habek na IP&, Toni Buljan na Erzo i moja majenkost na Srži 2 (Core 2).
Ja sam neki kvazi team leader pa budete mogli čitati reporte sa tekme.
Toni će fotkat :-).
HZS je dao neku lovu unaprijed te platio startnine (500 e komad), a ostatak će valjda dati HOO.

Toni je mislim prvi put u repki i nabrijan je do jaja!

2 Palac gore: : hrvoje.vt, solarich    
Vrh

PostPostano: sub 18 kol, 2012 11:12 
Offline     DHV 2-3

Član od: pon 31 kol, 2009 11:37
Dao Palac gore: : 31 / Palac dolje: : 0
Dobio Palac gore: : 315 / Palac dolje: : 1
Sretno direktori ! A i direktorice ;))

Vrh

PostPostano: čet 23 kol, 2012 10:42 
Offline     DHV 2-3

Član od: uto 25 kol, 2009 8:40
Dao Palac gore: : 468 / Palac dolje: : 58
Dobio Palac gore: : 1549 / Palac dolje: : 15

http://www.saint-andre-parapente.com

2 Palac gore: : Igor_Os, vedran_zgela    
Vrh

PostPostano: čet 30 kol, 2012 21:49 
Offline     DHV 3

Član od: uto 25 kol, 2009 8:35
Dao Palac gore: : 1499 / Palac dolje: : 13
Dobio Palac gore: : 5270 / Palac dolje: : 21
Odošmo mi, ranom zorom prema Francuskoj. Damir i ja, pa po Hrgatora u Tolmin. Pišemo, šaljemo fotke (valjda bu nekog interpleta tamo).

8 Palac gore: : Ivica B., McB, Morelli, Nik01, Toomy, zlatko2508, čule, Šokre    
Vrh

PostPostano: pet 31 kol, 2012 7:35 
Offline     DHV 2

Član od: čet 29 lis, 2009 18:57
Dao Palac gore: : 83 / Palac dolje: : 0
Dobio Palac gore: : 193 / Palac dolje: : 0
SRETNO DEČKI! :beer: :good: :Yahoo!:

Vrh

PostPostano: pet 31 kol, 2012 8:49 
Offline     DHV 2-3

Član od: uto 25 kol, 2009 20:39
Dao Palac gore: : 702 / Palac dolje: : 5
Dobio Palac gore: : 792 / Palac dolje: : 4
Držim palčeve i vjerujem da ćete mnogim favoritima puhati za vrat.
Habekova konstantnost, Hrgina neumoljivost i Tonijevi VBI*-ji obećavaju jaaako puno.
Sorry Toni za ovo VBI - nije svaki VBI loš VBI. U kombinaciji s tvojim ostalim kvalitetama moglo bi biti od presudne koristi za repku.

*VBI - Vlastita Blistava Ideja (copyright by Box)

Vrh

PostPostano: pet 31 kol, 2012 14:00 
Offline     DHV 2-3

Član od: pon 31 kol, 2009 10:31
Dao Palac gore: : 324 / Palac dolje: : 9
Dobio Palac gore: : 1813 / Palac dolje: : 7
Red Baron je napisao/la:
Držim palčeve i vjerujem da ćete mnogim favoritima puhati za vrat.
Habekova konstantnost, Hrgina neumoljivost i Tonijevi VBI*-ji obećavaju jaaako puno.
Sorry Toni za ovo VBI - nije svaki VBI loš VBI. U kombinaciji s tvojim ostalim kvalitetama moglo bi biti od presudne koristi za repku.

*VBI - Vlastita Blistava Ideja (copyright by Box)

B=briljantna! iliti: nema bolje

Vrh

PostPostano: pet 31 kol, 2012 19:29 
Offline     DHV 1-2

Član od: uto 07 kol, 2012 18:05
Dao Palac gore: : 71 / Palac dolje: : 0
Dobio Palac gore: : 45 / Palac dolje: : 0
SERTNO :good: !

Vrh

PostPostano: pet 31 kol, 2012 21:07 
Offline     DHV 3

Napokon smo stigli. Od 4h smo u pokretu. U Novoj Gorici smo saznali da je Brozićka izgubila 3.mjesto za picinu dlaku. Šteta. Prošli smo kroz hladnu frontu koja sad ide vama, a u St. Andreu je prema Zagrebu kao na Arktiku. Vele da bu zatoplilo. Naišli smo u headofficeu na same Britance. Oni organiziraju.

Zadnja izmjena: toni; sub 01 ruj, 2012 12:34; ukupno mijenjano 1 put/a.

Vrh

PostPostano: sub 01 ruj, 2012 7:35 
Offline     DHV 1-2

Član od: uto 01 ruj, 2009 14:50
Dao Palac gore: : 43 / Palac dolje: : 0
Dobio Palac gore: : 20 / Palac dolje: : 0
Nadamo se da će vam za razliku od zadnjeg EP u Austriji 2010 kada je kiša padala punih 9 dana u nizu vrijeme biti na vašoj strani.
Zanimljivo - iz liste prijavljenih pilota se vidi da neke repke imaju po 10 pilota - Britanci, Francuzi, ,Španjolci, Talijani
Slovenaca je za sada samo 3 - Jurij, Gaberšek i Tilen. Znaš li zašto nema više Slovenaca?
Dobro vrijeme i puno dobrog letenja vam želim.

info@paragliding-kvarner.com
dbiondi2@gmail.com

tel. 095-854 9995

Vrh

PostPostano: sub 01 ruj, 2012 12:50 
Offline     DHV 3

Navodno tesko su popunjavali kvotu pilota. Od Slovenaca su odustali Klemen i Orož. Klemen jer je baio 3.rezervu ove sezone (Meksiko, Istra i Tolmin). Idemo se registrirati, pa vidjeti koliko ce stvarno biti pilota.

Registrirali smo se i napravili check opreme. Sve je prošlo u redu. Braća Srbi broje 5 reprezentativaca. I imaju svi iste Salomon tenisice. Ovuka, Srđan, Vlajko, Duško i Dragan. Martin i Jasen, braća Vyprina su tu, Marina i ostali Rusi. Dosadno mi je pa serem. Napokon sam se spojio na interplet, a oblačno je i nema službenog treninga. Dosta ljudi je letilo jutros (vjerojatno lokalci), već u 11h su vrtkali nama iznad glava.

1 Palac gore: : Ratko    
Vrh

PostPostano: sub 01 ruj, 2012 17:39 
Offline     DHV 2

Član od: sub 05 ruj, 2009 13:13
Dao Palac gore: : 120 / Palac dolje: : 4
Dobio Palac gore: : 238 / Palac dolje: : 2
Želim vam sve naj a prvo da sve prođe u najboljem redu.

Tonček ti znaš da sam tvoj fan i od tebe očujem najbolji rezultat. Jebi ga Marko je visoko digao letvicu pa neće biti lako (sretno Marko - znanje imaš i pazi da se ne zaletiš ;) )A o "starom" vuku Habibiju se nema kaj reći osim ostani svoj kakav jesi - pronicljiv, strpljiv i staložen i nemože biti loše.

Dečki od srca vam želim da to ide onak kak si sami želite :crazy:

ps pozdrav Srđanu
pps ajde brate Vlajko razvali - znam da možeš :hi:
ppps pozdrav Mladenu (btw pa di si?)

lp
:crazy:

Vrh

PostPostano: sub 01 ruj, 2012 17:42 
Offline     DHV 2

Član od: sub 05 ruj, 2009 13:13
Dao Palac gore: : 120 / Palac dolje: : 4
Dobio Palac gore: : 238 / Palac dolje: : 2
toni je napisao/la:
Navodno tesko su popunjavali kvotu pilota. Od Slovenaca su odustali Klemen i Orož. Klemen jer je baio 3.rezervu ove sezone (Meksiko, Istra i Tolmin). Idemo se registrirati, pa vidjeti koliko ce stvarno biti pilota.

Registrirali smo se i napravili check opreme. Sve je prošlo u redu. Braća Srbi broje 5 reprezentativaca. I imaju svi iste Salomon tenisice. Ovuka, Srđan, Vlajko, Duško i Dragan. Martin i Jasen, braća Vyprina su tu, Marina i ostali Rusi. Dosadno mi je pa serem. Napokon sam se spojio na interplet, a oblačno je i nema službenog treninga. Dosta ljudi je letilo jutros (vjerojatno lokalci), već u 11h su vrtkali nama iznad glava.

Ma koja Marina ?!?
jel to ona koje je imala oći boje .....
:crazy:

Vrh

PostPostano: ned 02 ruj, 2012 23:00 
Offline     DHV 3

Iz Zagreba smo Damir i ja krenuli nešto prije 6h. Njega je njegova požrtvovna supruga dovezla u 5:30h do King crossa. Do Nove gorice mi se učinilo da smo se teleportirali. Pred Ajdovščinom sam se sjetio da ne bih smio voziti u Sloveniji (imam 12 mjesečnu zabranu zbog nedoličnog vladanja), ali mi stiček na carini nije niš rekao, pa sam se zaboravio. Ipak sam Damira zamolio da odveze tih nekoliko kilometara do Nove Gorice i u Italiju, kako ne bih dodatno nastradao ako nas zaustave. Na jutarnjoj kavi na petrolovoj pumpi se nalazimo Brozićka, Hrga i nas dvojica. Uz kavu, Brozićka nam saopćava da je popušila 3. mjesto u ženskoj konkurenciji za malo. Dovezla je Hrgatora iz Tolmina i neizmjeno smo joj zahvalini. Nastavljamo prema našem odreištu. Negdje između Torina i Milana unfal i stojimo 2h, ali ne gubimo vrijeme i objedujemo na haubi našeg vozila. Nastavak nije bio tako uzbudljiv osim prolaska kroz frontu, negdje oko Monaca i Nice. Dok smo se vozili uskim, dubokim i strmim kanjonom rijeke Verdun prema južnim francuskim Alpama, Hrga je stalno govorio da će nam tu zadati neke točke i da ćemo se jebati s dolinskim vjetrovima i nedostatnim sletištima. Ma da, kak ne. Prespavali smo u nekom svratištu „It is I Lecrerc“ i smazali bocu crnog.

Prvog dana rujna obavili smo službene prijave i provjeru opreme (certificirano krilo, sjedalo i kaciga), izvagali su nas (ono žive vage) i tako smo obavili sve potrebeno za registraciju. Neki su letitili, a na nebu se navlačilo sve više oblaka. Malo smo se cimali, idemo li pronaći kuću i smjestiti se ili idemo na start. Pratili smo ekipu kako vrti po okolnim grebenima, dok su nova i nova krila polijetala. I tako je vrijeme prolazilo. A onda smo ugledali jednog EnZa kako spirališe i stoji na mjestu, pa smo odustali od starta. Smjestili smo se u kuću koja je u stvari apartman u apartmanskom naselju gdje se u sredini nalazi bazen. Onda smo otišli u špeceraj i počela je padati kiša, pa smo odustali od probavanja bazena. Razgovarali smo sa Šveđanima i Portugalcima koji su nam lijevi i desni susjedi u apartmanskom naselju. Rano smo otišli na počinak, jer je Saint Andre mrtvo mjesto. Nabrojali smo 10 osoba u 3 bara. Uključujući konobare. Valjda svi idu u Nicu, Canes i Monte Carlo.

Nedjelja je osvanula oblačna. Onda smo oblake rastjerali pečenim jajima i ivanečkim jegerom. I razvedrilo se. Veselo idemo do headofficea da se ogrebemo za neki prijevoz na start, jer je službeni trening. Čekali smo i čekali, pa smo se uvalili srpskom timu u kombi. Start je ooogroooman! Polijeću i polijeću. Mi mirno čekamo da vidimo razvoj. 11h je i još to nije onak za istač. Hrgator je prvi od nas u zraku. Javlja se sa 2 i nekaj da je dobro. Onda ide Damir, pa se odlučujem i ja otisnuti. Na prvu niš, a onda raketa, pa opet niš. Trebalo nam je da se naberemo. Hrga je u preletu prema zapadu. Digli smo visinu u alpskim termalima i kam sad? Ja idem za nekom skupinom EnZa (ono, sve su EnZoti, pa red Niviuka i niš osim naprstka ostalih, nisam vidio jednog jedinog Gina, a od Advancea jedan tandem i jednu O7). Gaze speed pod bazama na nekih 2300-2400m. Gazim i ja, jer si mislim da je to dobar trening. Bubalo je, nije da nije. Vrtim film po glavi i vjerujem da je ovo žešći dan ovdje, jer žešći od ovoga ne bih htio. Puše neki istok oko 20 km/h i pojačava s visinom. Visina nije problem, a ni dizanja, već kako krilo održati stabilnim. Prebacujemo se s jednog grebena na drugi, dok nisam došao u situaciju da idem 10 km/h u vjetar, a još sam i opakoj u termici. Neki Swing Core2 i ja smo se okrenuli te počeli vaćati natrag od onog kanjona koji je jučer Hrga coprao. Tankih smo živaca. Grupa od 4 EnZa i jednog Niviuka je nastavila po tom MORDORU. Niz vjetar preko grebena sam imao 70 km/h bez speeda (doduše, na visini 2600-2700m), a onda je pala na 60km/h kad sam pao niže. Poslije sam vidio onu grupu hrabrih kako se nisko vraćala (he, he, jebalo ih kurčenje). Jahanje na turbulentim valovima, pa opet u dizanje od 5m/s. Smrznuo sam se od zime. Hrga je scurio, pješači i utrpava se u švedski kombi. Damir je još u zraku. Pomalo mi je dosta i idem na slijetanje. Uostalom, obećao sam dečkima ručak, pa moram u kuhinju. Spuštam visinu, ali ne ide to tako lako. Dolinski vjetar i jebena termika ne daju sletiti. Naslušali smo se o tom problemu od drugih pilota. Jednostavno dolina je jak generator i neš ti samo tako dolje. Spitališem. Nekako me pusti i uletim u neku rupu, sletim „niz“ vjetar i ne mogu vjerovati da sam čitav. Upao sam u pauzu. Damira klofa na manje od 100 m. Odlazi sletiti na šire. Sletio sam pored kuće, pa se slažem u garaži (svaki apartman ima rupu koja glumi garažu) u hladovni. Hrga već cuga na terasi. Pridružujem mu se. Čekamo Damira i pripremam ručak. A onda sva trojica otvaramo sezonu kupanja u bazenu. Slijede nas Austrijanci, pa Talijani i Portugalci. Papali smo i otišli na prvi briefing i otvaranje Eura 2012.

Više na: https://picasaweb.google.com/112612256338201887973/StAndreEuro2012
A osvanuli smo i na službenim stranicma: https://picasaweb.google.com/112612256338201887973/StAndreEuro2012

44 Palac gore: : badel, Biondic, Box, Bumper, CW, darinka, Domagoj Rebić, Dragan Sepac, Flying_man, Forca, Franco, gburazer, hrvoje.vt, isantek, Ivica B., ivicaf, janjecic, joe33, jrabic, kbelcar, Knez, ksmokvina, luka, marin, McB, Michi, Nik01, Nikica, Radovan, Ratko, Red Baron, robertk, RobertV, Toomy, vedran_zgela, VedranMRi, zlatko2508, Zoki, zoli, zupanich, Zvoc, čule, Šokre, ŽeljkoG    
Vrh

PostPostano: pon 03 ruj, 2012 10:22 
Offline     DHV 2

Član od: pet 28 kol, 2009 14:58
Dao Palac gore: : 1098 / Palac dolje: : 0
Dobio Palac gore: : 159 / Palac dolje: : 0
Jebeno :)) za sljedeći izvještaj uzimam grickalice, napeto je! Najjača rečenica "smrznuo sam se od zime" hehe.

Vrh

PostPostano: pon 03 ruj, 2012 11:28 
Offline     DHV 2

Član od: uto 01 ruj, 2009 17:57
Dao Palac gore: : 86 / Palac dolje: : 2
Dobio Palac gore: : 545 / Palac dolje: : 5
Super, samo nastavi pisat.... pratimo Vas

1 Palac gore: : MarijaETO    
Vrh

PostPostano: pon 03 ruj, 2012 18:44 
Offline     DHV 2-3

Član od: uto 25 kol, 2009 20:39
Dao Palac gore: : 702 / Palac dolje: : 5
Dobio Palac gore: : 792 / Palac dolje: : 4
Jedva čekam prve rezultate. Imam "hanč" da bumo ponosni na vas.
Toni - keep us posted...

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 109 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sljedeća

Time zone: Europe/Zagreb [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: