»

PG linkovi

Vrijeme/prognoze (forum)

Vrijeme/prognoze

Logo
Sada je: sub 18 tra, 2026 3:07.

Time zone: Europe/Zagreb [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 2 post(ov)a ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: Coupe Icare izlet u Francusku, 19-23.09.
PostPostano: ned 15 ruj, 2013 10:13 
Offline     DHV 1

Član od: pon 18 ožu, 2013 14:19
Dao Palac gore: : 12 / Palac dolje: : 0
Dobio Palac gore: : 24 / Palac dolje: : 0
Parafreek u vodstvu Ivice Knezevica odlazi u cetvrtak rano jutro u smjeru Francuske/Lumbina na Coupe Icare Festival. Trenutno nas ima 7ero kandidata, tako da nam je glavni kombi (za 6ero) vec popunjen, i potrebno je organizirati dodatni auto.

Ukoliko ima zainteresiranih, javite se. Okvirno racunamo da je trosarina kuna po kilometru, znaci cca. 2000 kn po vozilu tamo i nazad.

Ostajali bi do ponedjeljka, tj. tada se vraca auto sa Ivicom nazad u ZG, a dio ekipe, po dogovoru, bi ostao jos dan-dva na letenju (naravno da ovisi o prognozi, posto je prvotni plan bio kretati ovaj vikend).

Smjestaj je u satorima, moze se ilegala ili za cca. 8 eura po glavi po noci. Hranu i cugu nosimo svoju, cifra bi bila okvirno 200 kn po glavi.

Dodatni trosak bi nam bila gondola, ukoliko se odlucimo ici na start koji ima istu. Ugrubo je iznos za cijeli izlet oko 1000 kn po glavi.

3 Palac gore: : Kajgod, Ratko, The Ozone Scraper    
Vrh

Naslov: Re: Coupe Icare izlet u Francusku, 19-23.09.
PostPostano: ned 15 ruj, 2013 21:31 
Offline     DHV 2

Član od: pet 28 kol, 2009 8:43
Dao Palac gore: : 400 / Palac dolje: : 9
Dobio Palac gore: : 222 / Palac dolje: : 1
Super da ste se složili na put , Pripremite se francuska je malo skupa , ja sam inače 500km sjevernije točno grad Colmar.Inače več duže vrijeme pokušavam otiči na Coupe Icare ali jbg..nikako ..Neču ni sad jer putujem doma u srijedu
Troškovi su vam od zagreba ovako; tank goriva u jednom smijeru(znači oko 90-100 litara min) vinjeta ,autocesta itd..disel gorivo je zasad 1.33€ po gradovima autocesta 1,50 -1,70,smještaj uglavnom skup za dvoje oko 45€ prenočište bez doručka,Hrana po trgovinama skuplja za oko 30% nego kod nas.obožavaju kreditne kartice više nego gotovinu,poslje 22 je i teško pltiti gotovinom sve sami jebeni automati a ne prihvačaju obični Maestro,več samo Master ili Viza.Nezaboravite pilotske dozvole, ja sam bio na tri starta i dvaput su me pitali za nj.
Uživajte i postajte koju fotku
LP

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 2 post(ov)a ] 

Time zone: Europe/Zagreb [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.