»

PG linkovi

Vrijeme/prognoze (forum)

Vrijeme/prognoze

Logo
Sada je: čet 16 tra, 2026 3:22.

Time zone: Europe/Zagreb [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 66 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3, 4  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Svjetsko prvenstvo u preletima Sopot 2013
PostPostano: uto 09 srp, 2013 23:02 
Offline     DHV 2-3

Član od: uto 25 kol, 2009 8:40
Dao Palac gore: : 468 / Palac dolje: : 58
Dobio Palac gore: : 1549 / Palac dolje: : 15
Od subote starta FAI1 Svjetsko prvenstvo u preletima parajedrilicama SOPOT 2013, Bugarska.

Reprezentaciju sačinjavaju: Damir Habek, Antoni Buljan i moja malenkost Marko Hrgetić.
Hrvatski Zrakoplovni Savez nam poriva sve troškove pa ih moram pohvaliti ovdje.

Damir će letjeti na IP6 kao i prošle godine, Antoni također kao prošle godine Enzo i ja letim na novom Core3 od Swinga.
Trke ćete moći pratiti live pa ćete morati prebacivati između X-Alpsa i Svjetskog. (CW neznam kako ćeš to sve uspijet odpratiti, nadam se da će Maurer do tada biti u Monacu)

Naravno reporte ćemo pisati tu, ali povremene informacije ja ću stavljati na FACEBOK pod Paragliding Croatia pa tko želi pratiti nek se tamo prijavi. Isto tako na FACEBOOK od PJKFLUMEN.

Engleska i španjolska verzija biti će na stranicama moje škole u MEX.

https://www.facebook.com/pages/Paraglid ... 0885601038
https://www.facebook.com/groups/147489118713645/ - paragliding croatia

http://www.aprendeavolar.com.mx/blog - za sada još nema

Fotke će biti na nekoj picassi i na fejsu.

To je što se tiče mene. Toni i Habi nek se nadodaju.

Stranice eventa: http://para-sopot2013.com/
http://airtribune.com/13-fai-world-para ... ampionship

9 Palac gore: : hrvoje.vt, Laminar, MarijaETO, marko_m, Morelli, Ratko, The Ozone Scraper, vedran_zgela, zec    
Vrh

Naslov: Re: Svjetsko prvenstvo u preletima Sopot 2013
PostPostano: sri 10 srp, 2013 7:53 
Offline     DHV 2

Član od: uto 25 kol, 2009 15:04
Dao Palac gore: : 939 / Palac dolje: : 2
Dobio Palac gore: : 145 / Palac dolje: : 0
sretno dečki, i dajte barem jedan dan razvalite slovence ;)

Vrh

PostPostano: sri 10 srp, 2013 11:46 
Offline     DHV 2-3

Član od: uto 01 ruj, 2009 9:34
Dao Palac gore: : 660 / Palac dolje: : 2
Dobio Palac gore: : 401 / Palac dolje: : 3
Sretno ekipa i uživajteeeee! :greeting:

Vrh

PostPostano: sri 10 srp, 2013 17:50 
Offline     DHV 2

Član od: uto 30 stu, 2010 12:41
Dao Palac gore: : 108 / Palac dolje: : 7
Dobio Palac gore: : 378 / Palac dolje: : 0
marin je napisao/la:
sretno dečki, i dajte barem jedan dan razvalite slovence ;)

Ne, ne, ne. Zadnji put su na europskom bili JEDAN dan bolji od slovenaca. Sad trebaju biti minimalno DVA dana boli od njih.
Sretno!

2 Palac gore: : marin, toni    
Vrh

PostPostano: pet 12 srp, 2013 23:21 
Offline     DHV 2-3

Član od: uto 25 kol, 2009 8:40
Dao Palac gore: : 468 / Palac dolje: : 58
Dobio Palac gore: : 1549 / Palac dolje: : 15
Nakon 15 sati u autu hrvatska repka napokon je došla u Sopot na svjetsko prvenstvo u Pg. Uglavnom našli smo neki smještaj u privatnom aranžmanu jer onaj koji je bio za đabac je bio kao da si u JNA. Majke ti nemoš vjerovat.... Uglavnom klopica je jeftina, ma sve je jeftino. Top klopa u nice restoranu je 6 eur... Al ćemo se ubijat....
Uglavnom vrijeme je danas bilo loše za letenje a i sutra je jak leđni pa niš. Sutra su registracije natjecatelja. Čao od ekipe. BTW tu smo u drugoj vremenskoj zoni +1h.

Majketi šta je jeftino. Pivo Staropramen 0.5 1 eur u finom restoranu. Neznam šta je po birtijama. Meso cca 2 eur...... uuuuu...... Jeftinije nego u Makedoniji a i čini mi se usluga ok.

2 Palac gore: : Ratko, sale    
Vrh

PostPostano: sub 13 srp, 2013 13:24 
Offline     DHV 3

Član od: uto 25 kol, 2009 8:35
Dao Palac gore: : 1499 / Palac dolje: : 13
Dobio Palac gore: : 5271 / Palac dolje: : 21
Smjestili smo se u slatkom hoteliću imena El Paraiso (Raj, kasnije će se ispostaviti zašto se tako zove). Nakon kratkotrajnog očaja viđenim smještajem, na kojeg je Hrga mislio pristati (aj dobro za izgled kao u najgoroj kasarni na nekoj karauli, dobro i za svaku drugu pločicu koja nije uspjela pasti sa zida sanitarnog čcora, aj dobro i za poljske krevete i to što bismo morali dovući svu opremu na 5.etažu bez lifta, ali miris friške uljane boje pomješan s mirisom vlage i onim klasičnim mirisom ustajalosti i zapuštenosti te prstohvatom brige za naše stvari kad smo vidjeli mlade susjede koji dokono puše ispred kasarne, pardon hostela), nastavili smo potragu u Karlovu. Slučajno smo naletili na spomenuti Raj s ugašenim neonskim reklamama. Rekosmo si što imamo izgubiti. Ljubazna stara gospođa na izvrsnom bugarskom ponudila nam je predsjednički apartman na 4.etaži. Kako je ovo rezidencijalni objekt starog kova, dizalo nije ugrađeno da se ne naruši arhitektonski sklad.

Po smiještanju u predsjednički apartman (kupaona ima 15 kvadrata) otišli smo proslaviti u obližnji restoran. Vježbali smo davno naučeno ćirilićno pismo kroz jelovnik. Nismo bili odveć gladni, jer smo na domak našeg cilja zaustavili reprezentativno vozilo na odmorištu s pogledom na raznoliku floru ovog dijela bugarskog Starog gorja te blagovali izvrstan ivanečki jeger i ementaler iz osobne zalihe našeg Izbornika. Popivši piće vratismo se u naš Raj. Kako je Bugarska na plus 1 sat od nas već se približavala ponoć, a tako i rođendan našeg prvog trkaćeg grla. Hrga i ja smo odlučili nazdraviti uspješnom putovanju i njegovom 32. rođendanu. Izbornik nam se nije mogao priključiti u zdravici, jer pije antibijotičku kuru za veću pokretljivost mišićnog tkiva oko kalcifikatnih tvorevina.

Najednom začujem kucanje na vratima našeg predsjedničkog apartmana! Tko bi to mogao biti u ovu kasnu uru, pomislišmo. Oprezno sam otvorio vrata, nepitavši tko je (pretpostavio sam da bi komunikacija na bugsrskom kroz debela vrata predsjedničkog apartmana mogla biti otežana). Na vratima nam se ukazala crnokosa dama u svojim ranim 30-im, pomno uređena u kratku majicu na bratele i kratku rozu suknjicu. U jednoj je čaši držala novčanik, a u drugoj čašu. Što li želi zapitalo bi svako čeljade na mome mjestu. Odgovor nismo dugo čekali. Ljubazno nas je zamolila alkohol i ponudila čašu s objašnjenjem da trafika ne radi u ovo doba, te je ponudila da plati. Otišao sam do stola gdje se nalazila sponzorska Vigor votka i krenuo naročiti ponoćnoj dami. Točio sam i točio, tražeći znak kad da prestanem, a kako ga nisam dobio, zaustavio sm se na 3/4 čaše. Ponudila je da plati uslugu, ali sam odbio s gnušanjem. Ipak slavimo, pa što da tu radost ne podijelimo sa susjedima. Zahvalila se i otišla u susjednu sobu. Poslije su me reprezentativne kolege kritizirale kaj ju nism pozvao kod nas. A kako sam ja mogao znati da je ona slobodna i da nema drugih obaveza.

17 Palac gore: : Damjancic, Draženko, gburazer, k.p., luka, MadMax, marin, marko_m, McB, Ratko, Red Baron, sale, Sinisa, The Ozone Scraper, vedran_zgela, čule, Šokre    
Vrh

PostPostano: sub 13 srp, 2013 13:46 
Offline     DHV 2

Član od: čet 26 stu, 2009 21:09
Dao Palac gore: : 85 / Palac dolje: : 30
Dobio Palac gore: : 288 / Palac dolje: : 13
toni je napisao/la:
Poslije su me reprezentativne kolege kritizirale kaj ju nism pozvao kod nas. A kako sam ja mogao znati da je ona slobodna i da nema drugih obaveza.

Pomno sređena dama u ranim tridesetima... u ponoć kuca na vrata hotelskog apartmana tražeći alkohol.. Toni!? :shock: :shock: :shock:

Pronicav način da se ljude drži u stanju pasivnosti i poslušnosti je strogo ograničavanje spektra prihvatljivih mišljenja, ali istovremeno dopuštanje žustre rasprave unutar tog ograničenog spektra. (Noam Chomsky)

2 Palac gore: : Red Baron, Šokre    
Vrh

PostPostano: sub 13 srp, 2013 13:46 
Offline     DHV 2

Član od: pon 31 kol, 2009 10:17
Dao Palac gore: : 221 / Palac dolje: : 3
Dobio Palac gore: : 342 / Palac dolje: : 0
Lažeš ko pas, sto posto ste je pozvali da ostane. Napiši točnu priču pod pseudonimom. :ave:

Držte se.

Pozdrav ekipi!

2 Palac gore: : Franco, Grgo    
Vrh

PostPostano: sub 13 srp, 2013 14:01 
Offline     DHV 2

Član od: sri 26 kol, 2009 11:26
Dao Palac gore: : 499 / Palac dolje: : 15
Dobio Palac gore: : 189 / Palac dolje: : 1
Možda je samo izgledala starije od jake potrebe za maliganima. Možda je i maloljetna? Alkohol menja ljude:-)). Vidi mene. Ja bio u Sopotu pa mogu reć da je najbolje pod šatorom blizu HQ.Lp i naletite se. Tebi Hrga sretan ročkas i bog ti daj trdega. Jozef

2 Palac gore: : k.p., marko_m    
Vrh

PostPostano: sub 13 srp, 2013 15:15 
Offline     DHV 3

Majke mi tako je bilo.

Tekst sam kucao na HTC-ju dok smo čekali u redu za registraciju. Elem, trenutno su baze iznad nas na +3000 m i kumulostrada se proteže do Crnog mora. Mi čekamo skaru (roštilj) u restoranu Kosmos, dok nam dseci krila lete iznad glava. Danas ne stignemo, jer imamo obavezan briefing u 17:30h, mada smo bili na sletištu, na donjoj stranici žice, jedine valjda ne svijetu koja je napravljena samo za letenje i to u doba bokovske podjele i varšavskog pakta. Jože, obnovili su žicu, romjenili sjedalice, sad više ne škripi. Došo kapitalizam.

E, možda se netko zapitao zašto se naš hotelić zove Raj. Penjem se ja ponovno jutros do našeg predsjedničkog apartmana po neku stvar, kad čujem da u drugoj sobi do (ne u onoj u koju je zamakla crnokosa dama u tridesetim) već s lijeve strane našeg apartmana netko nešto priča i otključavaju se vrata. Uđem ja u naš apartman, uzmem to što sam trebao i ponovno izađem. Kad na hodniku sretnem drugu crnokosu damu, rekao bih prije gospođicu (ili je ta titula neprimjerena, s obzirom da nagađam čime se dotična mlada dama bavi), kako razgovara na mobitel dok za njom izlazi muškarac koji joj sigurno nije tata. Elem, gđica je bila sličnog izgleda kao ona od sinoć, duga crna kosa, pomno dotjerana u majici na bretele i kratkoj suknjici, ali ovaj put žute boje te visokim crnim čizmama. Nastavio sam bez pozdrava svojim putem, jer je bila zadubljena u razgovor. Možda nova gaža. Pa rekoh da ne smetam.

2 Palac gore: : k.p., Ratko    
Vrh

PostPostano: sub 13 srp, 2013 16:40 
Offline     DHV 2

Član od: pon 18 vel, 2013 23:28
Dao Palac gore: : 680 / Palac dolje: : 4
Dobio Palac gore: : 711 / Palac dolje: : 10
Josip K-T je napisao/la:
toni je napisao/la:
Poslije su me reprezentativne kolege kritizirale kaj ju nism pozvao kod nas. A kako sam ja mogao znati da je ona slobodna i da nema drugih obaveza.

Pomno sređena dama u ranim tridesetima... u ponoć kuca na vrata hotelskog apartmana tražeći alkohol.. Toni!? :shock: :shock: :shock:

Pamet u glavu i K-rilo u ruke ,jer obično nakon posjeta takve dame dođu i dva majmuna s računom za fiskalizaciju. 8)
PS-ima li što slika ?

2 Palac gore: : sale, Tomica Solina    
Vrh

PostPostano: sub 13 srp, 2013 21:04 
Offline     DHV 2-3

Član od: pet 28 kol, 2009 10:53
Dao Palac gore: : 494 / Palac dolje: : 8
Dobio Palac gore: : 1284 / Palac dolje: : 11
Vulkanizer je napisao/la:
Josip K-T je napisao/la:
toni je napisao/la:

Pamet u glavu i K-rilo u ruke ,jer obično nakon posjeta takve dame dođu i dva majmuna s računom za fiskalizaciju. 8)
PS-ima li što slika ?

da, da, još da nam i slike šalju, ionak im nitko ništa ne vjeruje ... danas će se pojaviti još jedna, crnokosa, al u crvenoj ili boktepitakakve boje majici, i naravno, s bretelama ...

hm, a da možda otvorimo u rubrici "Doživljaji s letenja" i jednu "18+", ili barem "moja žena 30+" ne smije ovo znati?

http://www.knjigovodstveni-programi.hr
http://www.kronwin.hr
http://www.opz-stat-1.kronwin.hr/
http://www.hub.kronwin.hr/
http://www.dbasewinner.eu

Zadnja izmjena: Roman Lavriv; sub 13 srp, 2013 22:20; ukupno mijenjano 1 put/a.

Vrh

PostPostano: sub 13 srp, 2013 21:55 
Offline     DHV 2

Član od: pon 31 kol, 2009 10:17
Dao Palac gore: : 221 / Palac dolje: : 3
Dobio Palac gore: : 342 / Palac dolje: : 0
Toni ima fetiš - na BRATELICE

Vrh

PostPostano: sub 13 srp, 2013 23:29 
Offline     DHV 2

Član od: pet 28 kol, 2009 9:05
Dao Palac gore: : 210 / Palac dolje: : 4
Dobio Palac gore: : 219 / Palac dolje: : 2
ma dajte, molim vas... ponoć, dama, mini suknja, stariji gospodin, makroi, kamatari... šta dolazi dalje al qaeda... ne folirajte se, nego pozovite damu s bretelama u boktepitaj kakvoj boji mini suknje na piće u kraljevski apartman i pokažite im kako se pije cviček.

Vrh

PostPostano: ned 14 srp, 2013 19:16 
Offline     DHV 3

Evo i malo turističkih slikica s trening dana. Propao je zbog rejakog vjetra pa smo odgonjali razgledavati etno sel Koprivšicu, a popodne malo pedalirali i naletili na Suhoja Su 22.
https://www.facebook.com/media/set/?set=oa.358462887616266&type=1

1 Palac gore: : k.p.    
Vrh

PostPostano: ned 14 srp, 2013 21:03 
Offline     DHV 2-3

Član od: sri 14 lis, 2009 8:20
Dao Palac gore: : 55 / Palac dolje: : 13
Dobio Palac gore: : 397 / Palac dolje: : 59
Pozdravljeni...
eto sada kad ste dole lako porazgovarate sa organizatorima...te probate vidjeti koliko bi dosla organizacija DP 2014 :)
LP Sinisa

Vrh

PostPostano: ned 14 srp, 2013 22:11 
Offline     DHV 2

Član od: čet 26 stu, 2009 21:09
Dao Palac gore: : 85 / Palac dolje: : 30
Dobio Palac gore: : 288 / Palac dolje: : 13
toni je napisao/la:
Evo i malo turističkih slikica s trening dana. Propao je zbog rejakog vjetra pa smo odgonjali razgledavati etno sel Koprivšicu, a popodne malo pedalirali i naletili na Suhoja Su 22.

Jbte fb.. :-x

This content is currently unavailable
The page you requested cannot be displayed right now. It may be temporarily unavailable, the link you clicked on may have expired, or you may not have permission to view this page.

Pronicav način da se ljude drži u stanju pasivnosti i poslušnosti je strogo ograničavanje spektra prihvatljivih mišljenja, ali istovremeno dopuštanje žustre rasprave unutar tog ograničenog spektra. (Noam Chomsky)

1 Palac gore: : marin    
Vrh

PostPostano: ned 14 srp, 2013 22:34 
Offline     DHV 3

Josip K-T je napisao/la:
toni je napisao/la:

This content is currently unavailable
The page you requested cannot be displayed right now. It may be temporarily unavailable, the link you clicked on may have expired, or you may not have permission to view this page.

Vjerojatno nisi frend na stranici Croatia paragliding. To je Hrga postao, ja samo prenosim.

Vrh

PostPostano: pon 15 srp, 2013 9:35 
Offline     DHV 2

Član od: uto 25 kol, 2009 15:04
Dao Palac gore: : 939 / Palac dolje: : 2
Dobio Palac gore: : 145 / Palac dolje: : 0
Josip K-T je napisao/la:

imaš sve i ovdje http://www.aprendeavolar.com.mx/blog

Vrh

PostPostano: pon 15 srp, 2013 18:56 
Offline     DHV 3

Danas smo odradili prvu utrku, 70-ak km. Pobijedio je Francuz Cazoux. Mi Balkanci rasturili: 2 Makedonca (Martin i Goran), 2 Srbina (Ovuka i Srđan), 1 Slovenac (Orož) i ja u prvih 15. Orož je u top 10. Martin, Ovuka i ja smo 13-15., doletio je i Suša u cilj iza 20. Tako da jedino mi od ex Yu nemamo dvojicu u cilju, pa sam dužan cugu. Gledao sam i molio ne bih li vidio Hrgu ili Habija. Kapnuli su sa velikom grupom koja je išla grebenom. Mi koji smo letili ravnicom smo profitirali. Više kad se dovučem do lapropa.

16 Palac gore: : CW, Danči, Franco, gburazer, goli, hrvoje.vt, Ivica B., MadMax, marin, McB, Michi, Ratko, sale, Toomy, vedran_zgela, zlatko2508    
Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 66 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3, 4  Sljedeća

Time zone: Europe/Zagreb [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: