»

PG linkovi

Vrijeme/prognoze (forum)

Vrijeme/prognoze

Logo
Sada je: sub 18 tra, 2026 1:15.

Time zone: Europe/Zagreb [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 4 post(ov)a ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: Evropsko prvenstvo 2014. Kopaonik
PostPostano: sub 16 kol, 2014 17:20 
Offline     DHV 3

Član od: uto 25 kol, 2009 8:35
Dao Palac gore: : 1499 / Palac dolje: : 13
Dobio Palac gore: : 5271 / Palac dolje: : 21
Nekako u sjeni, proteklo je još jedno Evropsko prvenstvo. Održane su 4 utrke. Novi evropski prvak je Njemac Torsten Siegel. Drugi je Francuz Latour Clement, 3. mjesto zauzeo je, slobodno mogu reći, naš Đuro - Jurij Vidic iz Slovenije. Kolege Slovenci imaju čak 5 reprezentativaca u TOP 20, kao niti jedna nacija (tek Švicarska sa 4 u top 20 koja je osvojila prvo mjesto nacija). Slovenci su se plasirali ekipno na 4. nevelikih 39 bodova za 3. plasiranim Talijanima. Ogromne čestitke. Mi nismo nastupali.

Još jedan kuriozitet. Nakon puno godina i natjecanja prvenstvo je osvojeno na nečemu što se ne zove Ozone. Gin Boom 9 je pobjedničko krilo. Inače 5 je ginova i samo jedan Niviuk u Top20, a ostala mjesta pogodite.

Rezultati: http://airtribune.com/euro2014/results/task_6/competition/overall

Zadnja izmjena: toni; sub 16 kol, 2014 23:46; ukupno mijenjano 1 put/a.

4 Palac gore: : marin, McB, Ratko, Vulkanizer    
Vrh

Naslov: Re: Evropsko prvenstvo 2014. Kopaonik
PostPostano: sub 16 kol, 2014 20:33 
Offline     DHV 2

Član od: uto 25 kol, 2009 9:13
Dao Palac gore: : 814 / Palac dolje: : 1
Dobio Palac gore: : 888 / Palac dolje: : 2
Bio sam jedan od onih koji su svakodnevno pratili sta se zbiva na EP. Jako zanimljivo. Steta sto nije bilo nasih predstavnika. Zbog razno raznih komplikacija od nastupa na EP su odustali Hrga, Habek i Toni.
S obzirom na kompleksnost situacije u HZS-u nadam se da ce netko od nasih otici na SP koje je pocetkom godine u Kolumbiji.

Svaka cast slovencima. Obzirom da cesto letimo s njima, nekako mi se cini da nismo daleko od vrha svjetskog paraglidinga.

Pozdrav,
R.

PS - nisam imao vremena citati blogove, pa ne znam sta je bilo s Lucom Armantom? Bio je odlican u prve 2. tekme (svaki put u prvih 10), no nakon toga vise nije letio.

Vrh

PostPostano: sub 16 kol, 2014 20:46 
Offline     DHV 2

Član od: uto 25 kol, 2009 15:04
Dao Palac gore: : 939 / Palac dolje: : 2
Dobio Palac gore: : 145 / Palac dolje: : 0
Ratko je napisao/la:
PS - nisam imao vremena citati blogove, pa ne znam sta je bilo s Lucom Armantom? Bio je odlican u prve 2. tekme (svaki put u prvih 10), no nakon toga vise nije letio.

Evo sto je sam Luc napisao:
many pilots are asking me what happened to me at the Europeans. 
on a standard landing at the end of task2, my quadricepts detached from my knee, bringing with it a part of the rotula. 
3 weeks ago, I had a serious shock on the rotula, while attempting a very stupid take-off by night on a hang glider ramp. I thought it was recovered ok, but obviously it was not. I'm feeling very sorry, not only for my personal result and my knee, but mainly for the french team, as an injured pilots cannot be replaced and only 4 of us could initially score for the team according to the rule.

1 Palac gore: : Ratko    
Vrh

PostPostano: sub 16 kol, 2014 23:44 
Offline     DHV 3

Član od: uto 25 kol, 2009 8:35
Dao Palac gore: : 1499 / Palac dolje: : 13
Dobio Palac gore: : 5271 / Palac dolje: : 21
Žao mi Luca, istinski. Odličan je lik i rado će podijeliti koju informaciju o opremi ili letenju.

Da notiramo i žensku konkurenciju. U tijesnoj bodovnoj borbi pobijedila je lepa japanska kći Seiko, udana za zeta Francuza. Vedranićeva ljubimica i ćesta gošća raznih natjecanja, podbacila je generalno. Malo mi je žao Nicole. Valjda je barba Luca Donini zna utješiti.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 4 post(ov)a ] 

Time zone: Europe/Zagreb [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: