»

PG linkovi

Vrijeme/prognoze (forum)

Vrijeme/prognoze

Logo
Sada je: ned 19 tra, 2026 15:10.

Time zone: Europe/Zagreb [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 7 post(ov)a ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: Vandali u Stonu
PostPostano: pon 10 kol, 2015 23:41 
Offline     DHV 2

Član od: pon 18 vel, 2013 23:28
Dao Palac gore: : 680 / Palac dolje: : 4
Dobio Palac gore: : 711 / Palac dolje: : 10
Taman misliš da te više ništa ne može iznendit ,kad danas u Dubrovačkom listu pišu o grafitu na Stonskim zidinam . I ja sam misli da se radi o nekom bojovniku dok nisam malo bolje pogleda sliku. Tu večer je u Stonu bila fešta od vina , i znam točno koja su tri naša ''sommeliera'' bila tamo , jedan se na forumu krije pod nickom poznate firme za proizvodnju i obradu akohola , drugi je stanoviti dizajner , a treći mi je prijatelj pa neču reč o kom se radi . Je duhovito , al di baš na zidine a ne na neku divljegradnju . Što je puno puno je .

:fool:

slika
free image hosting

11 Palac gore: : janjecic, k.p., MadMax, Roman Lavriv, Sinisa, The Ozone Scraper, toni, vedran_zgela, zlatko2508, Zoki, Šokre    
Vrh

Naslov: Re: Vandali u Stonu
PostPostano: uto 11 kol, 2015 19:45 
Offline     DHV 2

Član od: uto 25 kol, 2009 8:40
Dao Palac gore: : 429 / Palac dolje: : 0
Dobio Palac gore: : 436 / Palac dolje: : 1
Ma pusti...

Star je ko te zidine, zasluzio je... :)

LP!

P.S.
Sljedeca ide na Zid Placa!

2 Palac gore: : k.p., zlatko2508    
Vrh

PostPostano: uto 11 kol, 2015 20:52 
Offline     DHV 2

E možda imaš i pravo , sad i meni manje smeta , a i draže mi je njega vidit od onih ćiji će plakati skoro preplaviti državu .Valjda je to tako kad imaš karizmatičan avatar , nešto Che Guevara , jedna dobra fotografija i nema di ga nećeš vidit. I ko zna dokle to sad može ić , promisli na lito ono krcat korzo curičaka nosi majice s likom kolege . Fakat mort ču minjat avatar :Yahoo!:

1 Palac gore: : bmutak    
Vrh

PostPostano: uto 11 kol, 2015 21:45 
Offline     DHV 2

Član od: pon 24 kol, 2009 23:00
Dao Palac gore: : 351 / Palac dolje: : 1
Dobio Palac gore: : 898 / Palac dolje: : 2
Citat:
Je duhovito , al di baš na zidine a ne na neku divljegradnju . Što je puno puno je .

Stonske zidine su dugačke 5,5km, 40 kula i 5 tvrđava. Na svakih 15m bio je štand jednog vinara sa stolom za degustaciju.
Na svakom stolu barem dvije vrste malog Plavca.
Kao i svaka prava degustacija moraš probati decilitar od svakog jer ćeš uvrijediti susjednog vinara.

Aj ti molim te izračunaj koliko je to po decilitar.

Stvarno ne razumijem zašto je čudno da je netko napisao kulturni grafit nakon obilaska Stonskih zidina.
I to grafit koji odražava umjetnički oblik suvremene urbane umjetnosti.

Citat:
I ko zna dokle to sad može ić , promisli na lito ono krcat korzo curičaka nosi majice s likom kolege .

Drugo jutro sam vidio u tim majicama, ne samo curičke, nego i muškiće, galebove i rakove sa majcom a najviše sam se šokirao kad sam ugledao i Demi Moore kako mi maše sa majicom meni dragog prijatelja.

Vrh

PostPostano: sri 12 kol, 2015 10:23 
Offline     DHV 2

A što bi računa decilitre , dosta mi je bilo vidit slike , kao i čuti ideju da se umjesto plavca malog počme sadit plavac veliki i da butelje budu od 7 a ne 0,7 . Ali kad ste si več dali truda , mogli ste obilježiti i mjesto ukazanja Demi Moore , možda bi bilo kakve koristi od toga :-D

1 Palac gore: : Sinisa    
Vrh

PostPostano: pon 17 kol, 2015 13:47 
Offline     DHV 3

Član od: uto 25 kol, 2009 8:35
Dao Palac gore: : 1499 / Palac dolje: : 13
Dobio Palac gore: : 5271 / Palac dolje: : 21
Molim Moderatore da skinu ovu prostačku sliku koja vrijeđa ugled i djelo kolege Romana. Ako ste mogli skinut ljupku sliku Jerka Odžaka u zagrljaju kolege Trupuca, onda je najmanje što možete učiniti da maknete i ovaj gnusan vandalski čin s ovog javnog mjesta. Ukoliko ne skinete ovu sramotu, bojim se da BIH mogao pokrenuti web peticiju protiv zapišavanja Stonskih zidina od strane pasa mješovite pasmine.

Vrh

PostPostano: pon 17 kol, 2015 20:52 
Offline     DHV 2

Čutim li ja to dašak ljubomore i hrvatskog jala . On bi brisao , ma da nebi ,,sad kad smo ostali bez prvaka , , porasle ambicije , kupuje se mojo5 (nije enzo za precizno), ali djaba , možeš bit prvak i sa certifikatom , nečeš osvanut na muralu....bože prosti da ti se lice smješi sa neke brushalter free majice........
Ma dobro ni sve tako crno ,imaš potencijala , mlad si , i kad skontaš da je ponekda bolje zavrtit janca nego stup , možda i tvoje lice osvane na neko zidu , možda , ja ne šaram po zidovim ,al poznam ljude , pa im ubacim bubu u uho :-D
P.S.
Molim ja moderatore , da razmotre mogučnost uvođenja , aparhejda na forum ,odnosno da se fino napravi dio za velike i nas male . Recimo dio za prfesionalce , sportaše sa dozvolom i pretedente na istu na jedno strani i nas koji uopće ne kontamo o ćemu se tu radi na drugoj .

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 7 post(ov)a ] 

Time zone: Europe/Zagreb [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: