»

PG linkovi

Vrijeme/prognoze (forum)

Vrijeme/prognoze

Logo
Sada je: sub 18 tra, 2026 14:25.

Time zone: Europe/Zagreb [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 148 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Zasto pocetnici prestaju letjeti?
PostPostano: pon 23 srp, 2012 20:34 
Offline     DHV 2

Član od: sri 02 vel, 2011 12:40
Dao Palac gore: : 343 / Palac dolje: : 6
Dobio Palac gore: : 647 / Palac dolje: : 1
Mod edit: podijeljeno iz teme gdje Radovan prodaje krilo

Pa Radovane ti rasprodaješ svu opremu; dva krila, staro i novo, IQ basic + GPS, ruksak, Šta se to dešava?
Zadnji letovi su ti na čudnim mjestima završavali, nije valjda da si se havarisao ili nedaj Bože ozljedio?
A obećo si nam letova za pamčenje. Ne kužim. Takav entuzijazam, a on prodaje opremu.
Radovane šta bi?

1 Palac gore: : rene3    
Vrh

Naslov: Re: Rook veličina M (80-105 kg) povoljno
PostPostano: uto 24 srp, 2012 20:12 
Offline     DHV 2

Član od: sub 05 ruj, 2009 13:13
Dao Palac gore: : 120 / Palac dolje: : 4
Dobio Palac gore: : 238 / Palac dolje: : 2
Radovane odkako si se uključio u ovaj forum nisi se ustručavo komunicirat - čemu sada šutnja?!?
sory možda si na GO

lp
Prelac

Vrh

PostPostano: uto 24 srp, 2012 23:15 
Offline     DHV 1-2

Član od: uto 23 kol, 2011 17:26
Dao Palac gore: : 122 / Palac dolje: : 1
Dobio Palac gore: : 43 / Palac dolje: : 10
Nije u pitanju nikakva šutnja Gorane. Ja sam rodom iz G.K. pa odem i tamo, a tamo nemam internet. A i nije se dugo čekalo, vidim. No, istina da u zadnje vrijeme rijeđe sjedam za komp. pa tako i na ove stranice.

Mići,
Dogodilo se da sam imao jedan incident na letenju (pod nadzorom instruktora) pri čemu sam otvorio rezervu a nakon prizemljenja zadobio uganuće lijevog skočnog zgloba. To je taj zadnji let koji si vidio na OLC-u. Nakon toga sam, iz subjektivnih razloga koji se nimalo ne tiču paraglidinga, odlučio do daljnjega prestati sa letenjem. To je razlog prodaje opreme.

1 Palac gore: : gprelac    
Vrh

PostPostano: sri 25 srp, 2012 0:29 
Offline     DHV 2

Član od: pet 28 kol, 2009 14:58
Dao Palac gore: : 1098 / Palac dolje: : 0
Dobio Palac gore: : 159 / Palac dolje: : 0
Opiši incident da ljudi nauče nešto. Što se dogodilo, kada, zašto, kako?

1 Palac gore: : Flyingbear    
Vrh

Naslov: Rook veličina M (80-105 kg) povoljno
PostPostano: sri 25 srp, 2012 4:15 
Offline     DHV 1-2

Član od: pon 23 sij, 2012 11:38
Dao Palac gore: : 20 / Palac dolje: : 0
Dobio Palac gore: : 21 / Palac dolje: : 1
gburazer je napisao/la:
Opiši incident da ljudi nauče nešto. Što se dogodilo, kada, zašto, kako?

+1

Radovane, napravi novu temu u "incidenti i nezgode" i podjeli sa ostalimao ako zelis... Da ne spamamo ti oglas i sa svatko od nas moze izvuci neku poruku iz toga dogadjaja, a narocito ja pilot pocetnik.

Zao mi je sto ti se desila nezgoda, a narocito gdi si bio u blizu instruktora.

Nadam se da ces napisati nesto vise o tome.

1 Palac gore: : Nik01    
Vrh

PostPostano: sri 25 srp, 2012 8:36 
Offline     DHV 2

Član od: ned 28 stu, 2010 8:56
Dao Palac gore: : 651 / Palac dolje: : 17
Dobio Palac gore: : 75 / Palac dolje: : 12
radovane...radovane, znam čoveka koji je ozlijedio kičmu što je bila puno gadnija ozljeda i nije stigao baciti rezervu pa ona i služi za to da se baca u najgorem slučaju ali i danas leti i ima takvih slučajeva koliko očeš , zamisli da svi sa takvom ozljedom prekinu igrati nogomet masovnost ove igre gadno bi pala. nemoj odmah prodavati opremu ako u tebi ima ona iskra koja nas vuče da letimo kad malo saniraš ozlijedu i središ dojmove ona če te ponovo povuči da letiš, jedino ako .... toliko, pozdrav!

2 Palac gore: : gprelac, sai baba    
Vrh

PostPostano: sri 25 srp, 2012 8:50 
Offline     DHV 2-3

Član od: pon 31 kol, 2009 10:31
Dao Palac gore: : 324 / Palac dolje: : 9
Dobio Palac gore: : 1813 / Palac dolje: : 7
dr zdravko je napisao/la:
radovane...radovane, znam čoveka koji je ozlijedio kičmu što je bila puno gadnija ozljeda i nije stigao baciti rezervu pa ona i služi za to da se baca u najgorem slučaju ali i danas leti i ima takvih slučajeva koliko očeš , zamisli da svi sa takvom ozljedom prekinu igrati nogomet masovnost ove igre gadno bi pala. nemoj odmah prodavati opremu ako u tebi ima ona iskra koja nas vuče da letimo kad malo saniraš ozlijedu i središ dojmove ona če te ponovo povuči da letiš, jedino ako .... toliko, pozdrav!

... jedino ako ti žena ima više iskri nego ti!

4 Palac gore: : dr zdravko, Franco, gprelac, Tomica Solina    
Vrh

PostPostano: sri 25 srp, 2012 9:05 
Offline     DHV 2-3

Član od: uto 25 kol, 2009 8:30
Dao Palac gore: : 882 / Palac dolje: : 12
Dobio Palac gore: : 1687 / Palac dolje: : 10
Box je napisao/la:

... jedino ako ti žena ima više iskri nego ti!

;)

13 Palac gore: : bmutak, Boris, dr zdravko, Grgo, isantek, Ivica B., ksmokvina, majk11, matijahadjar, paraboja, profa, Vojo, zlatko2508    
Vrh

PostPostano: sri 25 srp, 2012 9:16 
Offline     DHV 1

Član od: uto 08 svi, 2012 7:36
Dao Palac gore: : 0 / Palac dolje: : 0
Dobio Palac gore: : 3 / Palac dolje: : 0
Radovan Vučković : Zadovoljan, nego kako. Nemam iskustva u letenju ali na startu, groundhandlingu, onome što sam dosta radio sa Arcusom osjetim bitnu razliku. Diže se brže, živo je, dinamičnije, a i u letu je tako. Samo neka bude povoljne prognoze i slobodnog vremena, još ćete vidjeti, vjerujem, letova koji će vas iznenaditi. :) [22.06.2012 22:46]

Vrh

PostPostano: sri 25 srp, 2012 10:18 
Offline     DHV 2-3

Član od: pon 31 kol, 2009 10:31
Dao Palac gore: : 324 / Palac dolje: : 9
Dobio Palac gore: : 1813 / Palac dolje: : 7
Ne mogu izdržat!

Nakon kraćeg promišljanja došao sam do zaključka da žene (neletači), tj. supruge naših pilota (a čujem da je tako i u Njemačkoj) imaju puno više te iskre u sebi za letenje.
Mi našu malu iskru čuvamo i njegujemo. Kod nekoga svijetli tako da mu na oči izlazi, a kod nekoga tek malo treperi (naročito kad kičmira ledinu). Velike iskre teško se gase i kad ledina istjera zrak iz pluća, a male iskre treba čuvati i od malo jačeg propuha.
Ponosno nosimo tu iskru u sebi koju je jednog davnog dana zapalio zračni virus kojeg smo udahnuli na svom prvom letu.
Žene, međutim, tih problema nemaju.
One rijetke koje nose tu jednu iskru u sebi ujedno su i piloti. Ali te iskre čas svijetle, čas ne svijetle, brzo se i lako gase ili blicaju ko žmigavci... ah... tako tipično iracionalno!
Srećom, većina žena (sve osim one tri koje lete) ima u sebi pravu vatru. Dovoljno iskre za cijelu mušku populaciju. Kao da umjesto srca imaju blic šajbu koja pili po armaturi. Ili je, možda, unutra visokonaponski trafo koji stalno fercera po mokrom podu. Taj mlaz iskri ne može se sakriti. Sam svoj, naravno, ne vidiš. Kad ti se ide na letenje vidiš tek u očima onog drugog kako njegova iskra svijetli. Kad ženi kažeš da ideš na letenje oslobodiš iz nje čitav mlaz iskri. Piće van kroz nos i kroz uši da sve sijeva. Ono sa trafom, nije slučajna opaska jer im se ponekad i diže kosa na glavi. No, to se nekako da preživjeti. Ipak, ti si odletiš tu i tamo osmuđenog zatiljka te juriš nazad kako nebi dobio opekline i sprijeda.
Nevolja je, međutim, kad ti ledina istisne zrak iz pluća, iskra ti je bila dovoljno jaka da se ne ugasi, a žena se uplaši da drugi puta možda nećeš imati dovoljno snage da ponovo uvučeš zrak nazad (i odeš na posao). Tada se njeno iskrenje toliko pojača da ti, u strahu od opeklina prvog stupnja, staviš svoju iskricu u teglicu, pa s njom u frižider na neko vrijeme. To nazoveš "subjektivnim razlozima koji se nimalo ne tiču paraglidinga" i zavrtiš poso-kuća-birtija. Čekaš onda da ti djeca porastu i žena ostane bez struje, pa da ponovo izvadiš svoju iskricu iz teglice.
Međutim, kad dođe do trenutka vađenja tvoja iskra jedva da grije srce i pluća. Periferija je u banani, loša cirkulacija, pa često moraš sjediti na startu dok se ne "ugriješ" i konačno poletiš zadnji. Kupio si rukavice sa grijačima i debele čarape i potkapu, ali nikako ugrijati kosti. Naravno, prvi slijećeš u strahu da ti propuh iskru ne ugasi dok curiš po grebenu.
Slete i ostali, pa tek onda pakiraš krilo zajedno s njima i, još uvijek sa nepotrošenim grijačima u rukavicama sa sjetom u očima pričaš o danima i letovima kad je iskra bila dovoljno jaka da ugrije prste te s ponosom pokazuješ ožiljke od opeklina na potiljku.

Onda dođeš doma i vidiš da iz nje i dalje iskri iako su joj noge bile oduvijek hladne.

Ah, ta kiša...

10 Palac gore: : Flying_man, Ivan, joe33, mmihin1, Nikica, profa, rene3, Roman Lavriv, Tojo, vedran_zgela    
Vrh

PostPostano: sri 25 srp, 2012 12:00 
Offline     DHV 2-3

Član od: uto 25 kol, 2009 8:30
Dao Palac gore: : 882 / Palac dolje: : 12
Dobio Palac gore: : 1687 / Palac dolje: : 10
Box je napisao/la:
Ne mogu izdržat!

Nakon kraćeg promišljanja došao sam do zaključka da žene (neletači), tj. supruge naših pilota (a čujem da je tako i u Njemačkoj) imaju puno više te iskre u sebi za letenje.
Mi našu malu iskru čuvamo i njegujemo. Kod nekoga svijetli tako da mu na oči izlazi, a kod nekoga tek malo treperi (naročito kad kičmira ledinu). Velike iskre teško se gase i kad ledina istjera zrak iz pluća, a male iskre treba čuvati i od malo jačeg propuha.
Ponosno nosimo tu iskru u sebi koju je jednog davnog dana zapalio zračni virus kojeg smo udahnuli na svom prvom letu.
Žene, međutim, tih problema nemaju.
One rijetke koje nose tu jednu iskru u sebi ujedno su i piloti. Ali te iskre čas svijetle, čas ne svijetle, brzo se i lako gase ili blicaju ko žmigavci... ah... tako tipično iracionalno!
Srećom, većina žena (sve osim one tri koje lete) ima u sebi pravu vatru. Dovoljno iskre za cijelu mušku populaciju. Kao da umjesto srca imaju blic šajbu koja pili po armaturi. Ili je, možda, unutra visokonaponski trafo koji stalno fercera po mokrom podu. Taj mlaz iskri ne može se sakriti. Sam svoj, naravno, ne vidiš. Kad ti se ide na letenje vidiš tek u očima onog drugog kako njegova iskra svijetli. Kad ženi kažeš da ideš na letenje oslobodiš iz nje čitav mlaz iskri. Piće van kroz nos i kroz uši da sve sijeva. Ono sa trafom, nije slučajna opaska jer im se ponekad i diže kosa na glavi. No, to se nekako da preživjeti. Ipak, ti si odletiš tu i tamo osmuđenog zatiljka te juriš nazad kako nebi dobio opekline i sprijeda.
Nevolja je, međutim, kad ti ledina istisne zrak iz pluća, iskra ti je bila dovoljno jaka da se ne ugasi, a žena se uplaši da drugi puta možda nećeš imati dovoljno snage da ponovo uvučeš zrak nazad (i odeš na posao). Tada se njeno iskrenje toliko pojača da ti, u strahu od opeklina prvog stupnja, staviš svoju iskricu u teglicu, pa s njom u frižider na neko vrijeme. To nazoveš "subjektivnim razlozima koji se nimalo ne tiču paraglidinga" i zavrtiš poso-kuća-birtija. Čekaš onda da ti djeca porastu i žena ostane bez struje, pa da ponovo izvadiš svoju iskricu iz teglice.
Međutim, kad dođe do trenutka vađenja tvoja iskra jedva da grije srce i pluća. Periferija je u banani, loša cirkulacija, pa često moraš sjediti na startu dok se ne "ugriješ" i konačno poletiš zadnji. Kupio si rukavice sa grijačima i debele čarape i potkapu, ali nikako ugrijati kosti. Naravno, prvi slijećeš u strahu da ti propuh iskru ne ugasi dok curiš po grebenu.
Slete i ostali, pa tek onda pakiraš krilo zajedno s njima i, još uvijek sa nepotrošenim grijačima u rukavicama sa sjetom u očima pričaš o danima i letovima kad je iskra bila dovoljno jaka da ugrije prste te s ponosom pokazuješ ožiljke od opeklina na potiljku.

Onda dođeš doma i vidiš da iz nje i dalje iskri iako su joj noge bile oduvijek hladne.

Ah, ta kiša...

Malo je žena koje se istinski boje za muža, većina se boji šta će biti sa njima ako se njemu nešto dogodi. :amen:

4 Palac gore: : Flying_man, gprelac, kmikac, profa    
Vrh

PostPostano: sri 25 srp, 2012 12:06 
Offline     DHV 2-3

Član od: pet 28 kol, 2009 10:53
Dao Palac gore: : 494 / Palac dolje: : 8
Dobio Palac gore: : 1284 / Palac dolje: : 11
Franco je napisao/la:
Malo je žena koje se istinski boje za muža, većina se boji šta će biti sa njima ako se njemu nešto dogodi. :amen:

e jebiga Paore, pardon, Franco ...

http://www.knjigovodstveni-programi.hr
http://www.kronwin.hr
http://www.opz-stat-1.kronwin.hr/
http://www.hub.kronwin.hr/
http://www.dbasewinner.eu

Vrh

PostPostano: sri 25 srp, 2012 12:57 
Offline     DHV 2

Član od: pon 21 ruj, 2009 21:33
Dao Palac gore: : 308 / Palac dolje: : 2
Dobio Palac gore: : 337 / Palac dolje: : 1
Sjebali ste čovjeku oglas jer: "niste mogli izdržat" (nekako čest početak postova na hpgf). Pederi!!! :dash:
Sad razmišljam da kupim tog Rooka da spasim oglas. :-D 8)

Franco, tvoja žena prije mjesec dana nije izgledala k'o da se boji za sebe. ;)
Dobro, to valjda ovisi i o mužu. Nije uvlačenje. :respekt:
Uuufff, ipak (izgleda kao da) je uvlačenje. :ave:

A ti Radovane uključi taj inat, počni letit ( jer ti navodno ide odlićno), prestani piskarat po forumu ( kao nekolicina nas "htel bi biti Doc likova), i pobijedi u ovoj paraolimpijadi!!! :Bravo:

Vrh

PostPostano: sri 25 srp, 2012 13:12 
Offline     DHV 2

hvala kiki na lepom mišljenju o nama nadam se da češ se na G.... svima nama da opravdamo tvoje mišljenje o nama, toliko..pozdrav!

1 Palac gore: : kmikac    
Vrh

PostPostano: sri 25 srp, 2012 14:45 
Offline     DHV 2

Član od: pon 21 ruj, 2009 21:33
Dao Palac gore: : 308 / Palac dolje: : 2
Dobio Palac gore: : 337 / Palac dolje: : 1
kmikac je napisao/la:
Pederi!!! :dash:
hvala kiki na lepom mišljenju o nama nadam se da češ se na G.... svima nama da opravdamo tvoje mišljenje o nama, toliko..pozdrav!

:-D heehe, a na trenutak mi je bilo žal kaj sam upotrijebio riječ "paraolimpijada".
Živio dr.Zdravko još 100 g.

Vrh

PostPostano: sri 25 srp, 2012 18:45 
Offline     DHV 2

iz privatne poruke koju mi je uputio naš cijenjeni i uvijek uvažavani kiki barem od moje strane, vidim da se malo našao uvrijeđen sa konstatacijom da onaj pogrdni izraz izrečen je u šali i da se nije ticao mene što ja nisam mogao znati , a da sam i skužio to nebi puno mijenjalo na stvari smatram da ipak taj izraz nije primjeren da se objavljuje na forumu pa na koga god se odnosio i bio on napisan kao šala, toliko...pozdrav

Vrh

PostPostano: sri 25 srp, 2012 18:59 
Offline     DHV 2

Član od: uto 25 kol, 2009 9:41
Dao Palac gore: : 262 / Palac dolje: : 4
Dobio Palac gore: : 845 / Palac dolje: : 3
Sta reci, koju posluku porati?

Box je napisao/la:
Ne mogu izdržat!
Nakon kraćeg promišljanja...

...i tako dalje.

:Bravo:

Izdaj vise sabrana djela, jebo te lijenog, nema dobre knijge za plazu ove godine.

p,
D.

occasio praeceps,
experimentum periculosum,
iudicium difficile.

Hipokrat, Aforizmi

3 Palac gore: : Box, Red Baron, toni    
Vrh

PostPostano: sri 25 srp, 2012 20:06 
Offline     DHV 1-2

Član od: uto 23 kol, 2011 17:26
Dao Palac gore: : 122 / Palac dolje: : 1
Dobio Palac gore: : 43 / Palac dolje: : 10
Zašto sam odlučio više ne letjeti? (za sada)
Zato što imam sina od 2 g i 9 mj. o kojemu trenutno, zbog povrede, ne mogu skrbiti onako kako bih trebao i želio, a s obzirom da sam razveden to mi, u borbi za skrb o sinu, nikako ne ide u prilog.
Da li je to dovoljan razlog svatko će prosuditi prema sebi. Za mene jest.

Nadalje, ne želim sebe a ni sina više dovesti u situaciju da ne možemo biti zajedno zbog neke moje, eventulane, buduće povrede, koja se u paraglidingu govotovo svakome dogodila, a osobito nekome tko je prirode slične mojoj, avanturističkoj.
Na primjer, dijete više nikada neće imati 2 g i 9 mj., koliko ima sada i, propuštanjem da sada, kada je najvažnije, ne budem prisutan svojim primjerom, svojim načinom i svojom ljubavlju u njegovom odrastanju, i jedan i drugi ćemo izgubiti priliku kakva nam se više neće ponuditi. Bar ne tako kako bi najbolje moglo i kako treba u ovoj dobi. A tako će biti još neko vrijeme, vrijeme dok se postavljaju temelji čovjeka.
Eto, to je moj razlog.

Kada će to vrijeme proći? Ne znam!
No, ne mislim da će tako brzo i zato prodajem opremu ne želeći gubiti na njoj. A da mi stoji nema smisla. A da samo povremeno letim također nema smisla, i čak mislim da je opasnije.
Da li sam o svemu razmišljao prije nego sam počeo sa paraglidingom ili ne? Hm, mogli bi o tome u nekoj drugoj temi.

Što se tiče samoga događaja;
Sada znam ono što prije toga nisam znao ili nisam razmišljao o tome ili nisam tome pridavao značaj.

-Frontalno zaklapanje, bočno zaklapanje i ostale elemente iz SIV-a ne bih radio sa tako malo sati u zraku ili ne bih radio ako nisam iznad vodene površine.
-Za rezervnom ne bi posezao prije nego pokušam oporaviti krilo a imam dovoljno visine za to. No, i tu se podrazumjeva puno više sati u zraku pa je bespredmetno o tome ovdje.
-Nastojao bi steći znanje kako kontrolirati rezervu, ako je ikako moguće, kada je već baciš, a da te ne ljulja u zraku i da se ne ponašaš kao klatno ispod nje, jer to povećava rizik pri prizemljenju.
-Izuzetno je važno biti koncentriran i u glavi proraditi sve što namjeravaš i što si dužan napraviti sa krilom ako već nešto pokušavaš.
-Ako ti se i dogodi nekakva ozljeda, osim u javno zdravstvo odi i po drugo mišljenje u kakvu privatnu kliniku. Meni je, po javnom zadravstvu - napukla petna kost, i savjetovano 4 tjedna ne oslanjanja na nogu. Po privatnoj klinici nema nikakvih napuknuća već samo istegnuće ligamenata i preporuča se oslanjanje na nogu do granice boli i hodanje u moru.

12 Palac gore: : bmutak, gburazer, gprelac, kmikac, Knez, mmihin1, profa, robertk, sanin, solarich, toni, VedranMRi    
Vrh

PostPostano: čet 26 srp, 2012 8:22 
Offline     DHV 2

Član od: sub 05 ruj, 2009 13:13
Dao Palac gore: : 120 / Palac dolje: : 4
Dobio Palac gore: : 238 / Palac dolje: : 2
Radovan je napisao/la:
Zašto sam odlučio više ne letjeti? (za sada)
Zato što imam sina od 2 g i 9 mj. o kojemu trenutno, zbog povrede, ne mogu skrbiti onako kako bih trebao i želio, a s obzirom da sam razveden to mi, u borbi za skrb o sinu, nikako ne ide u prilog.
Da li je to dovoljan razlog svatko će prosuditi prema sebi. Za mene jest.

Nadalje, ne želim sebe a ni sina više dovesti u situaciju da ne možemo biti zajedno zbog neke moje, eventulane, buduće povrede, koja se u paraglidingu govotovo svakome dogodila, a osobito nekome tko je prirode slične mojoj, avanturističkoj.
Na primjer, dijete više nikada neće imati 2 g i 9 mj., koliko ima sada i, propuštanjem da sada, kada je najvažnije, ne budem prisutan svojim primjerom, svojim načinom i svojom ljubavlju u njegovom odrastanju, i jedan i drugi ćemo izgubiti priliku kakva nam se više neće ponuditi. Bar ne tako kako bi najbolje moglo i kako treba u ovoj dobi. A tako će biti još neko vrijeme, vrijeme dok se postavljaju temelji čovjeka.
Eto, to je moj razlog.

Kada će to vrijeme proći? Ne znam!
No, ne mislim da će tako brzo i zato prodajem opremu ne želeći gubiti na njoj. A da mi stoji nema smisla. A da samo povremeno letim također nema smisla, i čak mislim da je opasnije.
Da li sam o svemu razmišljao prije nego sam počeo sa paraglidingom ili ne? Hm, mogli bi o tome u nekoj drugoj temi.

Što se tiče samoga događaja;
Sada znam ono što prije toga nisam znao ili nisam razmišljao o tome ili nisam tome pridavao značaj.

-Frontalno zaklapanje, bočno zaklapanje i ostale elemente iz SIV-a ne bih radio sa tako malo sati u zraku ili ne bih radio ako nisam iznad vodene površine.
-Za rezervnom ne bi posezao prije nego pokušam oporaviti krilo a imam dovoljno visine za to. No, i tu se podrazumjeva puno više sati u zraku pa je bespredmetno o tome ovdje.
-Nastojao bi steći znanje kako kontrolirati rezervu, ako je ikako moguće, kada je već baciš, a da te ne ljulja u zraku i da se ne ponašaš kao klatno ispod nje, jer to povećava rizik pri prizemljenju.
-Izuzetno je važno biti koncentriran i u glavi proraditi sve što namjeravaš i što si dužan napraviti sa krilom ako već nešto pokušavaš.
-Ako ti se i dogodi nekakva ozljeda, osim u javno zdravstvo odi i po drugo mišljenje u kakvu privatnu kliniku. Meni je, po javnom zadravstvu - napukla petna kost, i savjetovano 4 tjedna ne oslanjanja na nogu. Po privatnoj klinici nema nikakvih napuknuća već samo istegnuće ligamenata i preporuča se oslanjanje na nogu do granice boli i hodanje u moru.

Evo dobio si od mene palac gore jer tako ja zamišljam dobru komunikaciju. Reci kaj te žulja i to je to.
Razlozi - o njima je crvena jabuka napisala stih "svatko ima svoje razloge i kad razlozi ne postoje". Da nebi krivo shvatio ne odnosi se to na tvoj primjer jer nema boljeg razloga od tvog nego velim to općenito.
Npr JA familiju otpeljo na more u momentu kad mi sin nema ni godinu dana ostavim ih u pripizdini zvanoj Barbarige i jedva da me vide 10 dana jer s Karlom trčim po pripizdinama nebi li našli padinu iz koje nas neće puškom tjerat a da nam dobro puše. Vratim se uveće sa 1000 modrica ko zadnji huligan da je ženu sram da legnem na uz njih na plažu.
:shock:
O odnosima - moja žena je kroz moj pg a još više kroz moje druge pizdarije imala 1000000 razloga da me zatuče oklagijom - al nije. Jedan sin me obožava a drugog bi morali prisilno stavit u auto da me dojde pogledat u bolnicu (voli me i on samo drugačije se ponaša - više voli hranit prasce u igrici dok mu kućni ljubimci mogu krepat jer im se nebu sjetio stavit vode ili hrane. btw jedan dio ljubavi ovog mlađeg je bio temeljen na tome što mu tata leti :-D

lp i brz oporavak
Prelac
:crazy:

1 Palac gore: : Vojo    
Vrh

PostPostano: čet 26 srp, 2012 9:10 
Offline     DHV 2

shvatam te u potpunosti radovane svi mi koji smo počeli letjet( odnosno kad smo počeli )dođemo prije ili poslije u tu fazu kad smo na rubu odustajanja iz bilo kojih razloga no najčešče je to određena doza strahova ( da čemo nastradati, da nismo dorasli zahtjevima koji su pred nama itd. itd ),ako ona iskra ne prevlada čovjek nađe hiljadu razloga da odustane i mogu ti reči da su svi opravdani i da ti se ne mogu osporiti (ali ti ipak ne mogu dati palac gore možda s vremenom shvatiš i bude ti jasno zašto pogotovo ako nastaviš letjeti), vreme je ipak najbolji lek ono če nam pokazati i razjasniti sve nedoumice ove teme..toliko,pozdrav!

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 148 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Sljedeća

Time zone: Europe/Zagreb [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: