»

PG linkovi

Vrijeme/prognoze (forum)

Vrijeme/prognoze

Logo
Sada je: sub 18 tra, 2026 14:25.

Time zone: Europe/Zagreb [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 3 post(ov)a ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: Josip Cindrić
PostPostano: pon 17 pro, 2012 9:58 
Offline     DHV 2-3

Član od: ned 27 lip, 2010 9:27
Dao Palac gore: : 234 / Palac dolje: : 23
Dobio Palac gore: : 322 / Palac dolje: : 78
Evo da napišem svoj zaključak vezano za pilota Josipa Cindrića koji je od jučer član Pegaza,čovjeka koji ima izuzetnu volju za letenjem i koji je jučer s Grede u uvjetima tako reći bez vjetra,start je odradio vrhunski,puno bolje od iskusnijih letača.Moram napomenut da mi je izrazito drago jer u principu pokušavam razvit parajedrenje na njegovom području i mislim da kad se kompletira Josip vjerujem da će bit odskočna daska za buduće letače na tom području.
Josip je odradio dva leta i jako zadovoljno otišao doma.I moram napisati vezano za Gredu i početnika jer ipak sam ja taj koji je tu već 18god.Zapamtite jednu stvar da početnik poslije dobro uvježbanog ground handlinga može bez ikakvog problema u uvjetima kad je vjetar zadovoljavajući za početnike jako lijepo letjeti s Grede jer je to tada stadij početnika prije visinskih letova jer nikad nisi preko 150m iznad tla a džina donjeg starta je dovoljna da se start prekine u slučaju da nešto ne valja tako da bih želio razbiti to mišljenje o strašnoj Gredi jer svi koji su komentirali letjeli su je u termičnim uvjetima kada ona za početnika nije,ako netko sumnja neka dođe i proba ako se ispostavi drugačije plaćam osobi sve troškove.Ivica molim te da mi pošalješ ako nisi dokumente od Josipa.

www.pegaz-paragliding.com

Vrh

Naslov: Re: Josip Cindrić
PostPostano: pon 17 pro, 2012 11:11 
Offline     DHV 3

Član od: uto 25 kol, 2009 8:35
Dao Palac gore: : 1499 / Palac dolje: : 13
Dobio Palac gore: : 5271 / Palac dolje: : 21
Drago mi je da se Josip skrasio u jatu gdje vjerojatno više pripada, odnosno u Dalmaciji. Kao što mi je drago da u njemu prepoznaješ kvalitetan potencijal, koji će vam dobro doći na jugu Lijepe naše. Međutim, ne radi se Jerko o pogodnosti/nepogodnosti Greda za prve visinske letove, već o tome da je Josip grubo prekršio pravila obučnog centra gdje se obučavao, a da toga još nije svjestan ili ne želi sebi priznati, pa je digao hajku na svoje učitelje zbog raskida daljnje obuke. Poznavajući tebe, Jerko, nači ćeš načina da "mladog" i jogunastog Josipa discipliniraš.
Sretno!

5 Palac gore: : gburazer, I.K., k.p., schulz, zlatko2508    
Vrh

Naslov: Re: Josip Cindrić
PostPostano: sri 19 pro, 2012 23:13 
Offline     DHV 2-3

Član od: ned 27 lip, 2010 9:27
Dao Palac gore: : 234 / Palac dolje: : 23
Dobio Palac gore: : 322 / Palac dolje: : 78
toni je napisao/la:
Drago mi je da se Josip skrasio u jatu gdje vjerojatno više pripada, odnosno u Dalmaciji. Kao što mi je drago da u njemu prepoznaješ kvalitetan potencijal, koji će vam dobro doći na jugu Lijepe naše. Međutim, ne radi se Jerko o pogodnosti/nepogodnosti Greda za prve visinske letove, već o tome da je Josip grubo prekršio pravila obučnog centra gdje se obučavao, a da toga još nije svjestan ili ne želi sebi priznati, pa je digao hajku na svoje učitelje zbog raskida daljnje obuke. Poznavajući tebe, Jerko, nači ćeš načina da "mladog" i jogunastog Josipa discipliniraš.
Sretno!

Haha ma dosta je objasnit, mada ima onu zicu "idemo" ali kocio sam i jace,nadam se da ce biti dobar pilot.

4 Palac gore: : Morelli, The Ozone Scraper, toni, zlatko2508    
Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 3 post(ov)a ] 

Time zone: Europe/Zagreb [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži: