»

PG linkovi

Vrijeme/prognoze (forum)

Vrijeme/prognoze

Logo
Sada je: sub 06 lip, 2026 16:34.

Time zone: Europe/Zagreb [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 8 post(ov)a ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: Traži se botaničar....
PostPostano: ned 18 tra, 2010 17:26 
Offline     DHV 2-3

Član od: uto 25 kol, 2009 8:30
Dao Palac gore: : 882 / Palac dolje: : 12
Dobio Palac gore: : 1687 / Palac dolje: : 10
....po imenu Saša K. koji se u petak "sparkao" na drvo u parku u centru Ivanca, da nam malo svima opiše kako, a naročito zašto se to dogodilo? :mocking:

Vrh

Naslov: Botaničar
PostPostano: ned 18 tra, 2010 20:32 
Offline     DHV 2-3

Član od: uto 25 kol, 2009 8:30
Dao Palac gore: : 882 / Palac dolje: : 12
Dobio Palac gore: : 1687 / Palac dolje: : 10
Još uvijek se traži botaničar iz Ivanca:

http://www.24sata.hr/news/paraglider-za ... lo/169039/

Policija je pokrenula istragu i mi u klubu imamo problema, stoga preporučam da se pilot čim prije javi jednom od operatera jer je to u njegovom interesu.
Mario Habek: 091 234 234 0
Damir Habek 091 178 40 25
Franjo Kuzmić 091 500 41 65

Vrh

Naslov: Re: Botaničar
PostPostano: ned 18 tra, 2010 20:53 
Offline     DHV 1-2

Član od: pet 28 kol, 2009 23:45
Dao Palac gore: : 44 / Palac dolje: : 4
Dobio Palac gore: : 23 / Palac dolje: : 0
pitajte novinare iz 24h!

Vrh

PostPostano: ned 18 tra, 2010 22:08 
Offline     DHV 2

Član od: uto 25 kol, 2009 9:41
Dao Palac gore: : 262 / Palac dolje: : 4
Dobio Palac gore: : 845 / Palac dolje: : 3
Hm, ako je to zajebancija OK, ispascu veci Biber od Bibera :evil:
Ali ako nije, razmislimo...
Ja, Mijat Z., bavio sam se aeroherbalistikom u Ivancu. Promjenom srece i znanja, uspio sam skinuti i sebe i krilo i udaljiti se u nepoznatom smjeru prije dolaska revne i nadasve sposobne hrvatske policije (jeli, u Ivancu imate poslovnicu Fine i Zagrebacku banku, cisto da znam, bas mi je crna fantomka u pranju...). Nitko, pa ni svemocni novinari 24, ne zna moj identitet.
Medjutim (evo filmskog obrata) jake snage CSI u podrumu PP Ivanec vec cio dan uvecavaju fotografije s mojim likom, proizvode animacije kretanja parajedrilice netom prije kriticne zgode (sve u fascinantnoj sluzbenozelenoj wireframe tehnologiji), u kontaktu su s Horatiom Caineom preko medjunarodne pravne pomoci a poradi pristupa AFIS-u (gdje sam, naravno, kao i svaki okorjeli kriminalac, uveden). Samo je pitanje dana kad cu dolijati...
Stvarno, u mom je interesu da se javim!
Zasto? Pa, vjerojatno ce mi se, nakon cijele obrade i ispostavljanja prekrsajnog naloga, Predsjednik Republike ispricati...

p,
D.

P.S. Da sam kojim slucajem ja operater (to je i moja baka uvijek najvise voljela, pametovati. Genetski, sta ces...) umjesto da se igram drota, porucio bi policiji da radi svoj posao. Slijedeci poziv bi bio upucen puckom pravobranitelju. OK, negdje na pocetku bi se savjetovao s Ivesom ;)

occasio praeceps,
experimentum periculosum,
iudicium difficile.

Hipokrat, Aforizmi

2 Palac gore: : Roman Lavriv, toni    
Vrh

PostPostano: pon 19 tra, 2010 0:01 
Offline     DHV 2-3

Član od: pet 28 kol, 2009 10:53
Dao Palac gore: : 494 / Palac dolje: : 8
Dobio Palac gore: : 1284 / Palac dolje: : 11
Franco je napisao/la:

Policija je pokrenula istragu i mi u klubu imamo problema, stoga preporučam da se pilot čim prije javi jednom od operatera jer je to u njegovom interesu.

Aha, hoćete ga, kao u onim partizansko - diverzantskim filmovima sakriti u šumu dok ne prođe potjera? Pridružiti mu zgodnu ivanečku plavokosu partizanku da ga čuva sve dok ne prođe opasnost? I u kakvom je to "njegovom interesu" da se preda, vama ili narodnoj muriji? Ako se preda vama i sve prizna, hoćete li ga predati SOJI ili ćete mu sami suditi? Ako se preda izravno muriji, hoće li vam pasti kamen sa srca da se eto, vi, ne morate zahebavati s njim , osnivati narodni prijeki sud ištotijaznamjoššto? Puno pitanja, makar znam samo jedan odgovor ...

http://www.knjigovodstveni-programi.hr
http://www.kronwin.hr
http://www.opz-stat-1.kronwin.hr/
http://www.hub.kronwin.hr/
http://www.dbasewinner.eu

Vrh

PostPostano: pon 19 tra, 2010 1:13 
Offline     DHV 2-3

Član od: pet 25 ruj, 2009 14:06
Dao Palac gore: : 118 / Palac dolje: : 2
Dobio Palac gore: : 262 / Palac dolje: : 2
Franco je napisao/la:

Ja mislim da je to novinarska patka! Ako nije patka onda je PG pilot! Misllim da kada ga otkrijete da bi ga trebalo po kratkom postupku kako su to komunisti u moje doba radili i to iskljucivo ili streljati ili goli otok! Nema izmedju!

Vrh

PostPostano: pon 19 tra, 2010 1:16 
Offline     DHV 2-3

Vojo je napisao/la:
Franco je napisao/la:

Ja mislim da je to novinarska patka! Ako nije patka onda je PG pilot! Misllim da kada ga otkrijete da bi ga trebalo po kratkom postupku kako su to komunisti u moje doba radili i to iskljucivo ili streljati ili goli otok! Nema izmedju!

Aj oprosti Franco zaboravio sam reci ako ga ne nadju predlazem da tebe streljaju ili barem obese na to drvo pa onda ono kao dolaze spasavati pilota kojeg je neki "novinar ulovio" u protudrzavnoj radnji!

Vrh

Naslov: Re: Traži se botaničar....
PostPostano: pon 19 tra, 2010 1:39 
Offline     DHV 2-3

Franco je napisao/la:
....po imenu Saša K. koji se u petak "sparkao" na drvo u parku u centru Ivanca, da nam malo svima opiše kako, a naročito zašto se to dogodilo? :mocking:

Ja znam ako nije problem lako ti prepricam! Nakon sto je nadletio teren koji je dozivo potres u Kini spazili su ga kineski lovci jer je istovremno normalno povrijedio i kineski zracni prostor! Oni su se dali odmah u potjeru za njime te su vise puta otvarali vatru na njega. Kako Sasa K nije taj puta bio opremeljen za vojnu akciju jer mu je osobno Crnimarko zabranio nosenje oruzja i raketa jedino sto mu je preostalo je bio bijeg. Kako su lovci morali nekoliko puta u zraku puniti gorivo nisu ga mogli stici jer je letio novoga Blua! Tek kada je doletio nad podrucje Zagorja pijani Stef koji inace zaduzen za protuzracnu obranu greskom je gadjajuci kineze u neprijateljskim letjelicama pogodio doticnog Sasu K. Njemu jadnom nije nista drugo preostalo nego da sleti na doticno drvo kojem to uopce nije bilo drago nego je odmah pozvalo snage Crnogamarka. Drvo je kasnije doduse primjetilo da je oborena letjelica ustvari vrlo pitomi i domaci pilot koji cak niti ne grize! Ali sve je dalje otislo po inerciji. Koliko mi je uspio ispricati osim prijateljske vatre od pijanog Stefa letjelica mu je vec bila djelomicno ostecana zbog vulkanske prasine te mu je supkomlaznica vec bila dobrano izbrusena. Ispricava se svim drzavama koje su imale neugodnosti od kineskih lovaca cije su granate i projektili padale po njihovom tlu a istovremeno se zahvaljue Stefu sto je otjerao kineze od njega bez obzira sto ga je bas on oborio nad Zagorjem i doticnim drvetom!

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 8 post(ov)a ] 

Time zone: Europe/Zagreb [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: