»

PG linkovi

Vrijeme/prognoze (forum)

Vrijeme/prognoze

Logo
Sada je: čet 16 tra, 2026 9:39.

Time zone: Europe/Zagreb [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 2 post(ov)a ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: allmost accident report
PostPostano: pon 26 ruj, 2011 9:06 
Offline     DHV 2

Član od: pon 19 lis, 2009 8:16
Dao Palac gore: : 193 / Palac dolje: : 0
Dobio Palac gore: : 66 / Palac dolje: : 1
:hi:
prije odprilike 2,5 godine u Bassanu je poginula Davorka Mršič,samo dva dana prije planiranog dolaska u HR.Trebali smo se naći da joj pokažem letjelišta po zagorju i malo šire.Inače slovenka,živila i radila u Nizozemskoj.Stalno naviknuta na vitlo,bila je sva uzbuđena od leta s brda pa je u svoj toj tremi zaboravila zakopčati gurtne i nakon par minuta leta ispala iz sica i pala 500m ženi u vrt.strasno.
jucer, na malom kućnom brdu visokom 97m,stavim sic na sebe,isprobavao sam neke nove kopče za cockpit,i kak sam zakopčal cockpit,pa već po rutini nakon toga odmah kukuljicu,zakopčam ja i krilo a u tom trenutku naiđe neki auto,izlazi neka žena s kamerom,pa tip sa stalkom za kameru i namjestaju se oni, namjestam se i ja i takon nakon kraćeg namjestanja, svi smo bili namjesteni.Velim ja njima ak je za televiziju nek ne snimaju mene,no ispalo je da frajer snima nesto o svom lijepom zagorskom kraju.Čekam povoljan vjetar,dignem leđno i osjetim da mi se sic popeo nekih 20cm višlje nego bi trebalo,a već sam se okrenuo i krenuo startat,kad mi u sekundi sine, GURTNE :dash: !!!E, moglo je biti svasta,a inace se kod svakog zakopčavanja sjetim Davorke,a ovaj puta,sto zbog tih glupih kopči za kokpit,sto zbog ekipe na startu zeznem stvar,skoro.
Sjetite se Davorke svaki put kod kopčanja.
lp robi :hi:

16 Palac gore: : bmutak, bojan, bole, darinka, Dinac, flyingzeko1, gburazer, kbelcar, Martina, mmihin1, Nik01, Nina, Red Baron, Tihomir Arić, vedran_zgela, zlatko2508    
Vrh

Naslov: Re: allmost accident report
PostPostano: pon 26 ruj, 2011 16:57 
Offline     DHV 2

Član od: pon 28 ruj, 2009 22:22
Dao Palac gore: : 185 / Palac dolje: : 1
Dobio Palac gore: : 40 / Palac dolje: : 0
Sjetite se Davorke svaki put kod kopčanja.

ili u zk parafreek kreitmajera na radoboju(koji je na sreću naučio kako se uvaljat u sic)

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 2 post(ov)a ] 

Time zone: Europe/Zagreb [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: