»

PG linkovi

Vrijeme/prognoze (forum)

Vrijeme/prognoze

Logo
Sada je: sub 18 tra, 2026 11:39.

Time zone: Europe/Zagreb [LJV]

Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 55 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Isključen sam sa tečaja
PostPostano: sri 02 sij, 2013 12:47 
Offline     DHV 2

Član od: pet 11 vel, 2011 15:39
Dao Palac gore: : 143 / Palac dolje: : 10
Dobio Palac gore: : 122 / Palac dolje: : 31
Nisi se trebao opravdavati , niti pojašnjavati NESREĆE SE JEDNOSTAVNO DOGODE!!!

toni je napisao/la:
josipc je napisao/la:
PS: čuo sam iz nekih krugova po principu "rekla kazala" da si vrlo "nemoguć tip". Što god to značilo, ali ja to ne uzimam zdravo za gotovo jer te ne poznajem dovoljno da bih o tebi to rekao javno.

Jesam :evil: !!! (NAŽALOST : unknown: )

Vrh

PostPostano: sri 02 sij, 2013 12:52 
Offline     DHV 1-2

Član od: pet 28 kol, 2009 8:21
Dao Palac gore: : 232 / Palac dolje: : 0
Dobio Palac gore: : 184 / Palac dolje: : 1
josipc je napisao/la:
...uvjeti kakve ja obožavam leđa i bok ne može bolje...
Kaže on nema problema , te mi objasni na što moram paziti ,provjeri mi sve kopče, kasno je već ima dosta leđa te da moram s puno visine doći na greben, da pazim na rotore . Rastegnem svoje novo krilo na blato , hm, ali nema veze i „AJMO ....“
Preživim svoj let , sretan i zadovoljan i pravac kući!!!(skoro 1000 km za sve skupa 20-tak min leta čini se razumno!!!)

Volim započeti dan dozom smijeha! :-D
Sad šalu na stranu, inace stvarno ne ulazim u tuđe diskusije, ali zar ovo nije već stvarno malo previše? Mislim, ako imaš problema s nekim, riješite to u 4 oka, jer ovako ne narušavaš tuđi ugled, već samo svoj.... Sretno i pametnije u 2013.! :hi:

5 Palac gore: : bosco, Mirko, rene3, solarich, zlatko2508    
Vrh

PostPostano: sri 02 sij, 2013 16:24 
Offline     DHV 2

Član od: pet 28 kol, 2009 11:49
Dao Palac gore: : 1383 / Palac dolje: : 14
Dobio Palac gore: : 282 / Palac dolje: : 3
CW je napisao/la:
Ajme koja drama!
Josipe, 10 ljudi ti je na lijep način pokušalo objasniti da si jednostavno zeznuo stvar. Nitko nije stao na tvoju stranu. Nitko ti jednu zbilja ružnu riječ nije uputio (tek nešto kritike na način kojim tjeraš mak na konac).
Čemu sve ovo?
Molim te da to dalje rješavaš privatno...

Nakon ovog ti Josipi opet :fool: :bad:
Vjerojatno te izbace i sa foruma :dash: :dash:

1 Palac gore: : josipc    
Vrh

PostPostano: pet 04 sij, 2013 21:02 
Offline     DHV 2-3

Član od: uto 25 kol, 2009 20:39
Dao Palac gore: : 702 / Palac dolje: : 5
Dobio Palac gore: : 792 / Palac dolje: : 4
Nećeš ti dugo opstati u ovome, moj Josipe.
Kad ostaviš kosti negdje na padini nitko pa ni Jerko ti neće moći pomoći...Ali čini mi se da je on skontao kakva si ti ptica pa vidi da se s tobom ne isplati razgovarati, a i podržavam njegov stav da ako se čovjek pošto poto hoće ubiti, nije njegovo da ga u tome spriječava - a dobro i kaže, za tvoje postupke sigurno nije ni lud da on bude odgovoran... pogotovo ako kod njega ništa nisi potpisao.
U osam godina hodanja po letjelištima nagledao sam se dosta takvih kao ti. Nisu dugo potrajali...

josipc je napisao/la:
Gore sam spomenuo budale koje me opisuju na osebujan način , Crveni e da si instruktor , ili što već možda bi bio manje isfrustriran i jadan da možeš napisati onakav post gore , ako nekog vrijeđaš , onda se bar raspitaj (pro guglaj o njemu ) i ne koristi fraze „ (napisao sam BUDALO ali nije prikladno pa sam maknuo ) Ja ne odgajam djecu , pogotovo ne vašu „ hahahah!!!!, ma da znam iza ekrana je jednostavno pisati takve postove!!!!

A tko je (veća) budala, vidjeti ćemo vrlo uskoro...

Vrh

PostPostano: pet 04 sij, 2013 23:50 
Offline     DHV 2

Član od: uto 25 kol, 2009 8:40
Dao Palac gore: : 429 / Palac dolje: : 0
Dobio Palac gore: : 436 / Palac dolje: : 1
Isss, aj vishe...

Da probam ishoditi neku sredinu... :)

Nemoze mi nitko rec da vecina nas pocetkom stoljeca nismo bili manje ili vise budale. Ja posebno...
Svi su se kladili da necu dugo (dva puta sam imao srece, ali rezultat u 13g nula lomova), a znam i puno istih kao i ja (samo sa prekonekoliko lomova) koji bas sada vode ovakve polemike, ali pod pozitivnom konotacijom. Sistem "Nisam ja majkemi, ja sve po PSu"...
Naravno da necu nikoga imenovati jer je to prirodan put i naravno da nikome ne zamjeram, dapace.

Medjutim to je bilo neko drugo vrijeme. Vecinom samozvani instruktori, druzili smo se vise nego sto smo imali skolice i ako je netko stvarno zelio iskocit to je morao uciniti sam. Da nije bilo Pintara vjerovatno bih stvarno stradao, jer je moj dotadasnji instruktor po obicaju iscezao.

Kakva kontrola leta, policije na sletistima i laganja u Draskovicevoj, check krila, letenje bez rezerve. Sve je vise manje bilo normalno, a pravila su postojala samo u nekakvoj Dankovooj knjizici i u "Glajdshirmu". Mislim pravila su postojala, ali tko ih se drzao. Vjerujem da su i tih 2000tih isti avioni picili preko Japa...

Hvala nekome, da ne kazem bogu, sto to vise nije tako. I koliko god sam bio protiv pravila moram priznati da me sada pomalo i vesele (samo da se jos s kontrolom leta da razgovarat nebih imao nikakvih primjedaba). Bice da starim... ko ce ga znat.
Ovakvo ponasanje kakvo se ovdje opisuje, ne povezujem obavezno sa subjektom prepirke, ozbiljno moze ostetiti paragliding u Hrvata. Sada to vise nije mlad sport, svi su vec culi za tone nesreca i o tome citali u novinama. Ljeti skoro na tjednoj bazi neka vijest. Na televizijama se vrte intervencije GSS-a, ulazenja u CBe i sl. Policija je dobro upoznata, a bogami i Vodanovicu je vjerovatno pun kufer analizirati kojekakve krpice. Hocu reci ako se gubama na kljucnim mjestima ucini da to stvarno vise nema smisla mogli bi nas stvarno ukinuti ili barem jos smanjiti dopustenja koja jedva da imamo.

Jos, ako mogu primjetiti, kod nas su se stvarno smanjila ozljedjivanja (ne racunam Cehe i Madjare). Ne sjecam se ozbiljnijeg slucaja od 2009. A i prijava za probijanje visine je manje. Zasto to ne sacuvati.

Josipc-e, ma svako je kovac svoje srece. Samo gooonjaaaj, sto bi Toni reko. Pa fino bjez na Lijak za koji mjesec (mlijeko teren). Pa puknes prelet do Kovka, a kad na sredini!!!!
Jos bolje Bjelopolje. Ma do jaja, u rikverc do Kulen Vakufa. Ivancica, na "konju" nema ljepse srece. Japetic po istoku pa jos malo vise. Ili Sljeme, kad god dodjes divota. Kalnik, ko nije po ledjnom vjetru startao s rampe nije nista probao. Samo imaj na umu, to sto ces sebe shebat manje vise nas vecinu zabole. Ali ces dotaknut i sve instruktore koji su te pokusavali naucit, sport kao takav, a vjerujem da ti ni prijateljima koji su te hrabrili nece bit svejedno.

Eto, nadam se da ces naci zajednicki jezik s omrzlim Instruktorima i nekako to odraditi do kraja. Pa se svi ko nekad sretni nadjemo na brdu, popijemo rakiju i otpizdimo u nepoznato...

Kolege nemojte sta zamjerit...
Moram i ja malo zasmudit, ipak se ove godine vracam aktivno u letenje. Ono, da me se ne zaboravi... :)

LP!

P.S.
Ma nismo mi cangrizave babe. Samo nas iskustvo uci...

13 Palac gore: : benco, Heatseeker, jerry, luka, marin, mmihin1, Radovan, Red Baron, The Ozone Scraper, Tomica Solina, vedran_zgela, zlatko2508, zupanich    
Vrh

PostPostano: sub 05 sij, 2013 17:27 
Offline     DHV 2-3

Član od: uto 25 kol, 2009 20:39
Dao Palac gore: : 702 / Palac dolje: : 5
Dobio Palac gore: : 792 / Palac dolje: : 4
Zoki je napisao/la:
...Moram i ja malo zasmudit, ipak se ove godine vracam aktivno u letenje. Ono, da me se ne zaboravi... :)

A to je meni falilo ove dvije zadnje godine...
Velkam bek :Yahoo!:

... a ono ostalo šta te nisam citirao imenjače - Ako mene pitate, ja bi volio da Josipc-u ne zafali ni dlaka sa glave već da kroza sve to prođe i dobije letačku dozvolu, pa da s njim dijelimo poletišta, termike, baze i sve one postletačke birtije, restaće i ćumeze. I tako nas još uvijek premalo ima i svako tko nam se pridruži je zlata vrijedan. Netraba tu puno truda, samo malo pameti u glavu (ne previše, jer i to može smetat...)

Vrh

PostPostano: sub 05 sij, 2013 19:34 
Offline     DHV 2-3

Član od: pet 28 kol, 2009 10:53
Dao Palac gore: : 494 / Palac dolje: : 8
Dobio Palac gore: : 1284 / Palac dolje: : 11
Sjećam se (ah, da, još s sjećam) , davne 1997., kad sam išao na tečaj kod Danka... svibanj ... i tako mjesec, dva, pa poneki let s Plešivice, ravno dolje, u Jurjevčane ... pa dođe kolovoz, ja na godišnji, u Brela ( eeee, kakva vremena). Pa velim Danku (sjećate se birtije kod Martina na zavoju sir, češnjak i vrhnje?) - ajd mi izaberi neko krilo, pa ću ja skočit na Biokovo... Čovjek lagano padne u nesvijest, pa ne zna što odgovorit budali, pa znaš, nemam sad niti jedno slobodno, pa sve tako ... iz Josipc vizure - šupak, iz moje , nakon toliko godina - heroj ... spasio život budali .... eto, tako je to, bez rukavica ...

http://www.knjigovodstveni-programi.hr
http://www.kronwin.hr
http://www.opz-stat-1.kronwin.hr/
http://www.hub.kronwin.hr/
http://www.dbasewinner.eu

5 Palac gore: : geronimo, goran, Mirko, Red Baron, zlatko2508    
Vrh

PostPostano: ned 06 sij, 2013 18:46 
Offline     DHV 2

Član od: sub 12 ruj, 2009 22:27
Dao Palac gore: : 179 / Palac dolje: : 4
Dobio Palac gore: : 108 / Palac dolje: : 0
Roman Lavriv je napisao/la:
Sjećam se (ah, da, još s sjećam) , davne 1997., kad sam išao na tečaj...

Sićan se i ja te davne 97-me ,i ja sam tada poče letit ,NIJE bilo instruktora, sam sam se naučio letit .a bilo je samozvani instruktora pun ku...c koji su nam prodvali COMP krila ili neko smeće od opreme jer mi to još ka samouki početnici nismo znali, a oni su sve znali i još su i izdavali neke dozvole sa pečatom koji su večer prije napravili od kumpira.............i sad smo svi pametni i svi se držimo pravila
neda mi se više pisat :evil:

1 Palac gore: : alibaba    
Vrh

PostPostano: pon 07 sij, 2013 8:44 
Offline     DHV 3

Član od: uto 25 kol, 2009 8:35
Dao Palac gore: : 1499 / Palac dolje: : 13
Dobio Palac gore: : 5271 / Palac dolje: : 21
Zbilja nemam ništa protiv da se svatko sam uči i sakuplja iskustvo samostalno. To je njegov izbor. Uostalom, kako bi bilo napretka da učenici ne postanu bolji nego njihovi učitelji. Dapače, ne bi bilo Hrginih uspjeha i Krušeljevih ili Nikovih velikih preleta u 2 godini samostalnog letenja da su se držali učiteljima za skute. I sam sam krenuo na svoj put, kao i mnogi od vas, kad sam osjetio da me moj učitelj sputava. I, srećom, preživio. Tko želi uzeti ono što mu se nudi na polju obuke neka uzme, a tko ne želi njemu je samo nebo granica. Tako i Josip ima pravo na vlastiti izbor i vlastiti put.

Učitelji trebaju i moraju imati autoritet prema učenicima, kako bi lakše obučavali i kako bi lakše primjenjivali sigurnosne mjere. Nekad to znači da se pojedinog učenika koči, međutim to je pravo učitelja. Međutim, ovdje je problem u tome što Josip nije htio "igrati" po pravilima obučnog centra i dobio je ispisnicu, a onda se digao na stražnje noge i svim se silama upinje izgrditi i nagrditi svoje bivše učitelje zato što se nije htio pridržavati tih pravila. To nije korektno.

Vrh

PostPostano: pon 07 sij, 2013 9:40 
Offline     DHV 2

Toni ! KONSTANTNO IZVRČEŠ ČINJENICE !!!!!

toni je napisao/la:
... svim se silama upinje izgrditi i nagrditi svoje bivše učitelje zato što se nije htio pridržavati tih pravila.

Ovo nije istina , voli bi da se prestane s time da ja nekog omalovažavam (pogotovo ne kad je Paragliding u pitanju ) , da imam mišljenje o njima imam !!! Nemam ništa loše napisati o radu škole !!!!Škola je radila ok , možda kad kad je sreča bila važan faktor , možda ja nemam pojma o tome pa mi ja tako izgledalo!!!
Malo mi je bilo bez veze doći u ZG uzalud , zbog nečije loše procjene , ali i to nije toliko strašno!!!(Taj dan se moglo odraditi na nižim startevima.)

Došlo je do propusta u tečaju , s moje i s njihove strane , sad je svejedno , ja sam si protumačio pravila kako mi je pasalo i desilo se što se desilo , GOTOVO JE , nikog ne crnim, samo pišem da je propusta bilo , a najmanji u redu snosi posljedice !!!

Imam oko 30 letova( ako se to mogu nazvati letovi ) i još nisam letio bez nadzora (zbog toga sam izbačen iz škole ) , i bez kratkih uputstava prije starta(Na Krvavcu bez obzira na instruktora ne bih poletio da nisam vidio njegova dva školarca da su startali prije mene(jedva , ali su startali ) , jer po meni nisu bili uvjeti da ja riskiram goli štrumf za 15-tak min leta (ne bih htio dati priliku dušobržnicima da se tu naslađuju ) , ali zato je on instruktor i znao je da kako god izgledalo sa zemlje u zraku nije bilo toliko loše da školarac nemože živ doći do sletišta...

,,,vjernost mi nije jača strana tako nisam vjeran ni instruktorima volim šarati!!!! :oops:

Vrh

PostPostano: pon 07 sij, 2013 10:22 
Offline     DHV 2-3

Član od: pet 28 kol, 2009 10:03
Dao Palac gore: : 766 / Palac dolje: : 2
Dobio Palac gore: : 963 / Palac dolje: : 13
Pa zar vam nije dosta ili to ovo vrijeme utiće na vas.

3 Palac gore: : bmutak, kokaxo, Martina    
Vrh

PostPostano: pon 07 sij, 2013 15:02 
Offline     DHV 1-2

Član od: pon 19 pro, 2011 11:06
Dao Palac gore: : 89 / Palac dolje: : 0
Dobio Palac gore: : 12 / Palac dolje: : 0
profa je napisao/la:
Pa zar vam nije dosta ili to ovo vrijeme utiće na vas.

svasta radi neletica..... :P

1 Palac gore: : bmutak    
Vrh

PostPostano: uto 08 sij, 2013 8:13 
Offline     DHV 3

Član od: uto 25 kol, 2009 8:35
Dao Palac gore: : 1499 / Palac dolje: : 13
Dobio Palac gore: : 5271 / Palac dolje: : 21
josipc je napisao/la:

CITATI josipc:

josipc je napisao/la:
Molim mišljenje drugih nastavnika ne članova PARAFREEK

Lijepo si tražio 29.11.2012. i ja sam se potrudio dati svoje mišljenje kao drugi nastavnik.

josipc je napisao/la:
Od PARAFREEK nisam dobio ni sat teorijske nastave , neke osnove mi je Ivica krenuo objašnjavati na livadi na Kupljenovom , nakon što sam mu rekao da sam ja RC modelar , odmahnu o je rukom kao ja sve znam . Sva teorija je tu stala...
....Naravno Sonjina bahatost i bezobrazluk to nisu uzeli u obzir!!

Imaš pravo na svoje mišljenje, ali kako da shvatim ove tvoje gornje retke nego da si želio izgrditi, u prvom redu Ivicu i Sonju, pa onda i obuku u PARAfreeKu? S obzirom da imam drugačije mišljenje od tvojeg, odlučio sam ga i iznijeti.

josipc je napisao/la:
Evo prvi put sam pročitao ugovor koji sam navodno potpisao neznam ni kad ni gdje , pocrvenio sam dvije što je u biti jedna , ali piše obvezna stavka u tečaju i jednu koju sam ja napravi da nisam ni znao da nesmijem , pogotovo nisam imao namjeru letiti na Gredi bez nadzora , s tim da sam se javio Jerku i točno mu opiso koliko sam letio i gdje, on je trebao biti nazočan , ali desilo se da nije. Ni ja nisam bio sretan što nije tamo , ali da se i nešto desilo ,odgovornost mislim da nebi bila na vama već na Jerku!!!!!!

Kritiziraš obuku u PARAfreeKu i napadaš Ivicu Kneževića kao voditelja a da prethodno nisi pročitao ugovor. Odeš letiti bez nadzora, što, složit će se svi moji kolege, ne toleriramo, posebno ne na početku. Opravdavaš se neznanjem, ali to je jalovo i neopravdava tvoje postupke. I još si letio s krilom koje nije za letenje. To si znao, ali si ignorirao. Pa dobro Josipe, koliko moraš bti samodostatan da mašeš crenom krpom nama pred očima, dok iza toga radiš što ti se prohtije i ne želiš snositi posljedice, a onda vičeš naokolo "Drž'te lopova!"? Meni ovo izgleda kao izvrtanje činjenica.

josipc je napisao/la:
Ivica nisam se baš uvjerio , s tvojim imenom u Paraglidingu očekivao sam puno više postova da si upravu , a da si samo trgovac , možda prije nisi bio , hm recesija , potvrđuje to da si mi htio prodati krilo nakon svega i to krilio DHV-2 ,što ja do tad nisam znao ?A predbacio si mi da je jedan od razloga da se ne ću suzdržati i da ću letiti , možda si i bio u pravu , a možda i nisi ni sam neznam!Ali s ovim dokazuješ da te i nije briga prodaješ tehnički neispravno DHV 2 krilo , nekom neozbiljnom kao ja.

Nije ti dosta, pa i dalje razvlačiš trakavicu i pokušavaš Ivicu vući po blatu. Mada, slijedi i Ivičin odgovor:
Citat:
Nema problema, naravno, krilu je istekao tehnički pregled i više nema tehničku ispravnost, to je hvalabogu jasno. Dobio si ga za groundhandling i to je također jasno pa pretpostavljao sam ako ti za tu svrhu treba, onda da prebijamo, a nikako ne za letenje.

Iz odgovora je vidljivo, da ti se krilo nudi za GH (nisi li takvo nešto neki dan tražio baš tu na forumu?), a ne za letenje i da Ivica pokušava stvar riješiti mirnim putem? Dobiti ćeš satisfakciju za možebitne dugove nastale prekidom obuke u vidu krila za GH i odriješene ruke da nastaviš dalje izvan PARAfreeKa. Upravo na ovom primjeru smatram da ti izvrćeš činjenice (krilo za GH umjesto za letenje).

Elem, volim izazove, a ti si pravi izazov. Ali ne radi tebe, već radi ostalih koji čitaj i ne poznaju niti Josipa, niti Tonija, niti Ivicu, a ni Sonju (mada mi je teško povjerovati da netko ne poznaje Sonju u PG svijetu). Imaš pravo na svoje mišljenje, ali kako si ga iznio javno, te pozvao na druga mišljenja nastavnika, moje je pravo iznijeti isto te se suprostavim tvojem mišljenju i izvrtanju stvari, a to si po mojem sudu i činio u ovoj temi.

Ima ona narodna: "You wanna show - imaćeš šou!"
Naj kaj zameriti!

3 Palac gore: : gburazer, isantek, jrabic    
Vrh

PostPostano: uto 08 sij, 2013 9:21 
Offline     DHV 2

toni je napisao/la:
josipc je napisao/la:

CITATI josipc:

josipc je napisao/la:
Molim mišljenje drugih nastavnika ne članova PARAFREEK

Lijepo si tražio 29.11.2012. i ja sam se potrudio dati svoje mišljenje kao drugi nastavnik.

SUPER!!

josipc je napisao/la:
Od PARAFREEK nisam dobio ni sat teorijske nastave , neke osnove mi je Ivica krenuo objašnjavati na livadi na Kupljenovom , nakon što sam mu rekao da sam ja RC modelar , odmahnu o je rukom kao ja sve znam . Sva teorija je tu stala...
....Naravno Sonjina bahatost i bezobrazluk to nisu uzeli u obzir!!

Imaš pravo na svoje mišljenje, ali kako da shvatim ove tvoje gornje retke nego da si želio izgrditi, u prvom redu Ivicu i Sonju, pa onda i obuku u PARAfreeKu? S obzirom da imam drugačije mišljenje od tvojeg, odlučio sam ga i iznijeti.

Da i tu ih ne crnim kao osbe u Paraglidingu , vec odnos prema tecaju , Ivica sad ima važnijeg posla od tečaja i to se primjetilo , a Sonjino održavanje [color=#BF0040]vrištavog autoriuteta je kod mene izazivalo suprotni efekt , valjda smo se našli! [/color]

josipc je napisao/la:
Evo prvi put sam pročitao ugovor koji sam navodno potpisao neznam ni kad ni gdje , pocrvenio sam dvije što je u biti jedna , ali piše obvezna stavka u tečaju i jednu koju sam ja napravi da nisam ni znao da nesmijem , pogotovo nisam imao namjeru letiti na Gredi bez nadzora , s tim da sam se javio Jerku i točno mu opiso koliko sam letio i gdje, on je trebao biti nazočan , ali desilo se da nije. Ni ja nisam bio sretan što nije tamo , ali da se i nešto desilo ,odgovornost mislim da nebi bila na vama već na Jerku!!!!!!

Kritiziraš obuku u PARAfreeKu i napadaš Ivicu Kneževića kao voditelja a da prethodno nisi pročitao ugovor. Odeš letiti bez nadzora, što, složit će se svi moji kolege, ne toleriramo, posebno ne na početku. Opravdavaš se neznanjem, ali to je jalovo i neopravdava tvoje postupke. I još si letio s krilom koje nije za letenje. To si znao, ali si ignorirao. Pa dobro Josipe, koliko moraš bti samodostatan da mašeš crenom krpom nama pred očima, dok iza toga radiš što ti se prohtije i ne želiš snositi posljedice, a onda vičeš naokolo "Drž'te lopova!"? Meni ovo izgleda kao izvrtanje činjenica.

Da kritiziram , zbog spleta okolnosti previde smo napravili oba , a samo ja snosim posljedice.

josipc je napisao/la:
Ivica nisam se baš uvjerio , s tvojim imenom u Paraglidingu očekivao sam puno više postova da si upravu , a da si samo trgovac , možda prije nisi bio , hm recesija , potvrđuje to da si mi htio prodati krilo nakon svega i to krilio DHV-2 ,što ja do tad nisam znao ?A predbacio si mi da je jedan od razloga da se ne ću suzdržati i da ću letiti , možda si i bio u pravu , a možda i nisi ni sam neznam!Ali s ovim dokazuješ da te i nije briga prodaješ tehnički neispravno DHV 2 krilo , nekom neozbiljnom kao ja.

Nije ti dosta, pa i dalje razvlačiš trakavicu i pokušavaš Ivicu vući po blatu. Mada, slijedi i Ivičin odgovor:
Citat:
Nema problema, naravno, krilu je istekao tehnički pregled i više nema tehničku ispravnost, to je hvalabogu jasno. Dobio si ga za groundhandling i to je također jasno pa pretpostavljao sam ako ti za tu svrhu treba, onda da prebijamo, a nikako ne za letenje.

Iz odgovora je vidljivo, da ti se krilo nudi za GH (nisi li takvo nešto neki dan tražio baš tu na forumu? .), a ne za letenje i da Ivica pokušava stvar riješiti mirnim putem? Dobiti ćeš satisfakciju za možebitne dugove nastale prekidom obuke u vidu krila za GH i odriješene ruke da nastaviš dalje izvan PARAfreeKa. Upravo na ovom primjeru smatram da ti izvrćeš činjenice (krilo za GH umjesto za letenje).

Ne znam što ti vidiš iz odgovora , ali to je krilo na kojem sam ja radio tečaj do Radoboja, te letio na Hruševcu i Kupljenovu , Ivica potvrđuje za Hruševac i u svoj komunikaciji prešučuje Kupljenovo , meni je krilo bilo ok , a na etiketi nije pisalo ništa osim da je istekao tehnički pregled prošlo ljeto, s tim istim krilom tečajac je završio na drvu na treningu na Hruševcu!!! Saznao sam da je DHV-2 tek nakon što se sve desilo ,a a i sam Ivica mi je rekao da ga mogu korisiti za letenje , te da je u puno boljem stanju nego što neki koriste za ozbiljno letenje !, ma da sad kad znam nešto više trebao sam shvatiti po agilnosti i brzini da je viša klasa , na početku da mi je dao lancun meni bi bilo svejedno!!!
Ovo kako stoji je problem za školu ispada ne ozbiljno , ali Ivica može reči da sam ga sam uzeo sa hrpe , što je i istina samo ga je netko već koristio prije mene , bilo nas je puno i svatko je koristio što je htio(što bi ugrabio meni se nije dalao natezati sa mlađarijom pa sam najčešće dobijao krpe , osim kad mi je pokušavao prodati novu Vitu . Isto tako na Radoboju sam dobio Nuptse od Kimfly , na drobili su mi drugi tečajci o njemu svašta , što meni nije baš sjelo , a špagice su se petljale na pogled , na kraju mi se to krilo svidilo , bilo OK!

Elem, volim izazove, a ti si pravi izazov. Ali ne radi tebe, već radi ostalih koji čitaj i ne poznaju niti Josipa, niti Tonija, niti Ivicu, a ni Sonju (mada mi je teško povjerovati da netko ne poznaje Sonju u PG svijetu). Imaš pravo na svoje mišljenje, ali kako si ga iznio javno, te pozvao na druga mišljenja nastavnika, moje je pravo iznijeti isto te se suprostavim tvojem mišljenju i izvrtanju stvari, a to si po mojem sudu i činio u ovoj temi.

Sve pet i ja volim mačevanje , ali s argumentima , izvlačiš iz konteksta !!!! Tu nešto pokušavaš izgladiti s Ivicom preko mene , javio si se tek nako drugog posta koji je bio navlakuša za onog tko se uhvatio na udicu i to je dobro zaguca....i naravno povrijedio sam te sa spominjanjem znaš već ali da ne pišem napisao si ispod...

Ima ona narodna: "You wanna show - imaćeš šou!"
Naj kaj zameriti!
------Ne razumin ovo jel to Kineski???? i ja tebi !!!

Profa , sory , !!!!!!!!(Lakše mi je mačevati se s Tonijem nego nešto ozbiljno raditi!!!)

2 Palac dolje: : jrabic, Mirko
Vrh

PostPostano: uto 08 sij, 2013 9:39 
Offline     DHV 2-3

Član od: uto 25 kol, 2009 6:27
Dao Palac gore: : 440 / Palac dolje: : 0
Dobio Palac gore: : 1461 / Palac dolje: : 16
Dečki, ako želite šou imajte ga privatno. Tema je zaključana. (ako netko pokuša otvoriti novu bit će promptno izbrisana)

A ti se Josipe ubuduće potrudi bar malo kad pišeš post: gramatiku na stranu, ali bar da sve skupa ima nekog reda i smisla - nemoguće je to čitati.

15 Palac gore: : Ivica B., jrabic, Knez, Martina, matijahadjar, Michi, Mirko, profa, Red Baron, rudar, Sinisa, zlatko2508, Zoki, Zvoc, Šokre    
Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 55 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3

Time zone: Europe/Zagreb [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: