»

PG linkovi

Vrijeme/prognoze (forum)

Vrijeme/prognoze

Logo
Sada je: uto 21 tra, 2026 0:23.

Time zone: Europe/Zagreb [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 23 post(ov)a ]  Stranica 1, 2  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Skupština HZSa
PostPostano: sub 30 sij, 2016 4:03 
Offline     DHV 2-3

Član od: uto 25 kol, 2009 8:40
Dao Palac gore: : 468 / Palac dolje: : 58
Dobio Palac gore: : 1549 / Palac dolje: : 15
Pozdrav svima,

Povodom buduće skupštine HZSa želio bih napisati par riječi.
Neću biti sa Vama u ovome važnome trenutku fizički, ali definitivno duhom da. Žao mi je da ne mogu biti ali znam da ćete biti dobri!

Slobodu, pravdu, moral, poštenje, poštivanje je lako izgubiti i za to se treba boriti. Neznaš koliko to vrijedi dok to ne izgubiš. Mislim da nam je svima dosta korupcije, laži, muljanja, uhljeba i kada smo svi složni možemo i hoćemo promijeniti sadašnjost da imamo dobru budućnost.
Svatko negdje mora početi mijenjati stvarnost, a naša je da promijenimo ovo ruglo od zrakoplovstva koje je napravio Tomislav Vajda i njegova kompanija u ovih 16 godina.

Može to biti velika pobjeda ili veliki poraz, ali u svakom slučaju ja osobno neću nikada žaliti za ovime što sam napravio, što smo napravili i što su pojedinci napravili. Mogu mirnog sna spavati znajući da sam sudjelovao!

Zato dečki koji idete na skupštinu i nadam se da idete u velikom broju, da ćete izvojevati pravdu i pobjedu!

Pusa svima! Budite hrabri i odlučni!

Marko Hrgetiç
Bivsi Hrvatski reprezentativac u parajedrenju

10 Palac gore: : Boro, dr zdravko, Franco, hrvoje.vt, JERKO, Pikutić, Ratko, rudar, The Ozone Scraper, Veliki    
Vrh

Naslov: Re: Skupština HZSa
PostPostano: sub 30 sij, 2016 15:20 
Offline     DHV 2

Član od: pet 28 kol, 2009 16:44
Dao Palac gore: : 79 / Palac dolje: : 1
Dobio Palac gore: : 816 / Palac dolje: : 1
Skupstina odrzana. Sve odluke jednoglasne. Za predsjednika izabran modelar Robert Lesko, a u izvrsni odbor, izmedju ostalih, usli Potocki i Vedran Mihaljevic, a u nadzorni Ziga.

7 Palac gore: : badel, gburazer, hrvoje.vt, Laminar, Ratko, vedran_zgela, zoli    
Vrh

PostPostano: sub 30 sij, 2016 15:53 
Offline     DHV 2-3

Član od: sri 14 lis, 2009 8:20
Dao Palac gore: : 55 / Palac dolje: : 13
Dobio Palac gore: : 397 / Palac dolje: : 59
Pozdravljeni,

cestitke novom vodstvu i clanovima novog IO HZS, te clanovima nadzorne komisije....

pa odmah par pitanja:

- hoce li novi predsjednik HZS i IO HZS konacno iskljucene clanice vratiti u punopravne clanice HZS-a, te njihovim takmicarima vratiti sportske dozvole

- ali ce dugogodisnje pridruzene clanice HZS-a postati punopravne clanice

- budu li svi takmicari kojima je Vajda uskratio pravo na sportske dozvole, te dobiti natrag ... ili ????

- Predsjednik je smjenjen, Vajda ??? ...suspendiran, dobio otkaz ???
ali ce neko od njih i clanova starog IO HZS odgovarati za sve sto su "korisno uradili za HZS" ???

LP

Vrh

PostPostano: sub 30 sij, 2016 19:27 
Offline     DHV 2-3

Član od: pet 28 kol, 2009 10:03
Dao Palac gore: : 766 / Palac dolje: : 2
Dobio Palac gore: : 963 / Palac dolje: : 13
I.K. je napisao/la:
Skupstina odrzana. Sve odluke jednoglasne. Za predsjednika izabran modelar Robert Lesko, a u izvrsni odbor, izmedju ostalih, usli Potocki i Vedran Mihaljevic, a u nadzorni Ziga.

Mala ispravka netočnog navoda u NO HZS-a su izabrani Žiga i Vedran Mihaljević, a u IO sam izabran ja
Između ostalog ostali članovi IO su slijedeći: Robert Leško- predsjednik, Mladen Horvatin, Velimir Molnar, Ante Franić i Ladislav Radulić,
Članovi NO osim Vedrana i Žige su još Filip Geci-predsjednik, Antun Šikić, Predrag Tepić
CILJEVI novog IO su slijedeći
1. Isposlovati legitimitet u tijelima državne uprave, jer će sigurno biti opstrukcija od strane smijenjenih (neće dati pečate i tako to)
2.Ako dobijemo legitimitet, a trebali bi, prvi zadatak je promijeniti Statut i sve pod statutarne akte, normalno primit sve članice koje su izbačene u članstvo (promjenom Statuta neće više biti pridruženih članica osim uključenih saveza jedan klub jedan glas u skupštini savezi nemaju pravo glasa ili će imati samo jedan glas to ćemo još utvrditi prilikom sastavljanja novog statuta)
3. Iz razloga utvrđenih sumnji u zlouporabu položaja i ovlasti od strane g. tajnika T. Vajde, do daljnjeg točnog utvrđivanja razmjera istih IO donosi odluku o oduzimanju svih dodijeljenih ovlasti o zastupanju HZS gl. tajniku Tomislavu Vajdi. itd. detalji naknadno.
Što se tiče sportskih dozvola vrlo vjerojatno ova sezona ode k vragu zbog već najavljene opstrukcije T.V. čim dobijemo legitimitet od strane državne uprave
poduzeti ćemo sve da natjecatelji dobe što prije sportske dozvole da se dugogodišnji pridruženi članovi odmah prime u punopravno članstvo.
Uglavnom izvještaje sa sjednica novog IO ću objavit ovdje, kako će se sjednice održavati, tako da će sve biti transparentno
za sada toliko.

20 Palac gore: : badel, bešo, Biondic, Boro, Box, Damjancic, Danči, Franco, gburazer, hrga, hrvoje.vt, isantek, JERKO, Laminar, MadMax, marin, Maslina, Ratko, vedran_zgela, ŽeljkoG    
Vrh

PostPostano: sub 30 sij, 2016 20:57 
Offline     DHV 2-3

Član od: uto 25 kol, 2009 7:35
Dao Palac gore: : 553 / Palac dolje: : 5
Dobio Palac gore: : 460 / Palac dolje: : 1
:Bravo: :good: :Bravo:

Vrh

PostPostano: sub 30 sij, 2016 23:32 
Offline     DHV 2

Član od: pet 28 kol, 2009 16:44
Dao Palac gore: : 79 / Palac dolje: : 1
Dobio Palac gore: : 816 / Palac dolje: : 1
profa je napisao/la:
Između ostalog ostali članovi IO su slijedeći: Robert Leško- predsjednik, Mladen Horvatin, Velimir Molnar, Ante Franić i Ladislav Radulić,

Zaboravio si Elezović, padobranac.

profa je napisao/la:
jer će sigurno biti opstrukcija od strane smijenjenih (neće dati pečate i tako to)

profa je napisao/la:
vrlo vjerojatno ova sezona ode k vragu zbog već najavljene opstrukcije T.V.

Što je ne samo za očekivati, nego će se sigurno događati pa ne očekujte da je ovime danas već sada sve riješeno i da već od sutra stvari idu kako bi trebale. Odrađeno je što je trebalo i to korektno i kvalitetno, ali potrošit će se još puno živaca, energije, a i vremena. Čim prije, to bolje, ali to se neće dogoditi već sutra. Ne želim gasiti optimizam, nego samo budite strpljivi i realni. Pečat, ključevi i dokumentacija će novom predsjedniku u ponedjeljak biti predani? Možete misliti. Današnju skupštinu neće osporavati? Složit će se sa zaključcima? Da će odmah dignuti bijelu zastavu ili otići sa smiješkom ili :yup: ili :good: ?
Osim toga, treba proći procedura u državnoj upravi da se dobije rješenje tek nakon čega novo rukovodstvo može nešto poduzimati i rješavati. Dakle, ima još posla, ali u svakom slučaju za ovo danas :respekt: i :ave:

3 Palac gore: : hrvoje.vt, JERKO, toni    
Vrh

PostPostano: sub 30 sij, 2016 23:46 
Offline     DHV 2-3

Da zaboravio sam napisati, još je član IO i Darko Elezović i točno je to da će taj proces potrajati po slobodnoj procjeni oko godinu dana ako ne i više.

Vrh

PostPostano: ned 31 sij, 2016 0:31 
Offline     DHV 2

Član od: sri 26 kol, 2009 11:26
Dao Palac gore: : 499 / Palac dolje: : 15
Dobio Palac gore: : 189 / Palac dolje: : 1
Znači da za ovu godinu netrebamo plačat članarinu:-)). Lp

Vrh

PostPostano: ned 31 sij, 2016 0:48 
Offline     DHV 2-3

Jesi li dobio možda račun na temelju kojeg bi platio članarinu?

Vrh

PostPostano: ned 31 sij, 2016 2:32 
Offline     DHV 2-3

Volim VAS!!!!
:hi: :beer: :respekt:

Idem slavit!

Vrh

PostPostano: ned 31 sij, 2016 10:14 
Offline     DHV 2

nisam. nisam poslao ni papire na upit jer smo čekali odnosno još čekamo ishod ove maneštre:-)). Lp

Vrh

PostPostano: ned 31 sij, 2016 10:15 
Offline     DHV 2

nisam. nisam poslao ni papire na upit jer smo čekali odnosno još čekamo ishod ove maneštre:-)). Lp

Vrh

PostPostano: ned 31 sij, 2016 11:12 
Offline     DHV 2-3

Hrga rano je za veselje...

Vajda se kao dugogodišnji tajnik HZS_a ponašao kao hobotnica...svoje krakove ima posvuda, od kčerinske firme HZS_a do funkcije tajnika i predsjednika u nekim klubovima članicama HZS. Novo predsjedništvo i članovi HZS_a morali bi ga suspendirati sa svih položaja i funkcija ...

I.K. je napisao/la:
Možete misliti. Današnju skupštinu neće osporavati? Složit će se sa zaključcima? Da će odmah dignuti bijelu zastavu ili otići sa smiješkom ili :yup: ili :good: ?

i to je upitno...možda je samo trenutno priznanje, jer u dopisu objavljenom na ovof forumu a sa sjednice IO HZS zapisano je :

"Razlozi za sazivanje Skupštine HZS ne postoje, te su u suprotnosti sa aktima HZS i zakona RH, inicijatori nisu članovi HZS.
Rješenja i popratnu dokumentaciju većina članica nije dostavila, te je i to razlogom sazivanja skupštine HZS, po dostavi istih.
HZS će sazvati redovnu skupštinu HZS, koja će se održati po za to određenom redu i vremenu, te kojoj će prisustvovati članice HZS, kojima
će se aktivirati članstvo HZS, a koje će dostaviti traženu dokumentaciju, temeljem zakonskih odredbi i statutarnih akata HZS. "

sve mi se čini da če Vajda, a snjim i Panza svoja prava tražiti sudskim putem, a znamo koliko to zna potrajati...dotle če Vajda iako suspendiran sa funkcije tajnika dobivati svoju plaču, te na sve načine kočiti promjene u samom HZS... takvi kao što je on se nepredaju kar tako... žalosno ali tako je.... vrijeme če pokazati kako brzo če se događati promjene u HZS, a do tada....

LP

Vrh

PostPostano: ned 31 sij, 2016 11:27 
Offline     DHV 2

Član od: pon 31 kol, 2009 10:17
Dao Palac gore: : 221 / Palac dolje: : 3
Dobio Palac gore: : 342 / Palac dolje: : 0
Pozdrav svima da se i javim,
Skupština je trajala 6,5 sati, prisustvovalo je 14 klubova, od PG klubova predstavnicu su bili Žiga, Profa i ja a KPJ Let nije poslao predstavnika!? Preostali klubovi ili su fiktivni za izvlačenje love ili su vezani za predstavnike sada već bivšeg vodstva HZS-a.

Od nas 14 jadnika na što se je svelo zrakoplovstvo u HR, svatko je morao dobiti dio odgovornosti jer IO ima ako se ne varam 6 članova, 5 NO, predsjednik, likvidator itd, srećem da nema više pozicija jer ne znam koga bi stavili.

Ono što je Profa napisao je smjer u kom će se sve gibati (nadam se ubrzano). Skupština ima podršku HOO i HZTK što je mislim ključno.
Lakradija od skupštine koja je održana 25.12. u elektronskom obliku !? je proglašena nevažeća kao i njeni zaključci zbog lažiranja glasova, nedopuštanja glasanja itd. Iz nekog razloga glas PJK Flumena na toj sjednici je uzet u obzir iako smo bili JEDINI klub koji je po sve 3 točke glasao protiv (valjda da ne izgleda da je sve idila).

Što se tiče organizacije skupštine moje se mišljenje malo razlikuje od Ivičinog. Mislim da se je skupština trebala bolje pripremiti i to u smislu pravnih formulacija koje su trebale biti unaprijed pripremljene kako bi se smanjio manevarski prostor za događaje koji će uslijediti. Nažalost na skupštini su prisustvovali ljudi sa različitim backgroundom ali niti jedan je pravnik. U formulaciji zaključaka smo sudjelovali svi i nadam se da će to biti OK.

Da vidite o čemu govorim, Ivica nam je skrenuo pažnju na događaje prije 10tak godina kada je skupština glasala o povjerenju TV (tada nije dobio povjerenje), a njegova pravnica je osporila odluku jer se je trebalo glasati o NEPOVJERENJU.(lakrdija se nastavila)

Također upravno pravni procesi koji slijede nisu nimalo jednostavni a moraju se odraditi je registracija novog vodstva u uredu državne uprave, stupanje u posjed prostorija HZS-a nadalje oduzeli smo ovlasti tajniku ali on ima još Ugovor o radu (kojeg nitko nije vidio, te dvije stvari nisu povezane), također HZS je vlasnik firme AeroMedia čiji je direktor TV ( još jedan proces), ima još puno stvari a ono što sam čuo trebalo bi napisati knjigu o tome. Svaki korak će biti opstruiran siguran sam a vrlo vjerojatno da će i biti nekoliko sudskih postupaka.

Bilo kako bilo od mene možete očekivati da ću vam javiti sve informacije koje se tiču PG zajednice i glasat ću protiv svih odluka kao i do sad koja idu na štetu zrakoplovstva i paragladinga pa makar bio jedini. Koliko sam ja vidio svih 14 predstavnika klubova stoji na istom stajalištu.
Sve odluke su izglasane jednoglasno i ona najvažnija o oduzimanju ovlasti TV 15 ZA,0 suzdržanih, 0 protiv.

Moja želja je da nas opet bude na DP 70 ili više kao i davnih godina u Buzetu te da Hrga ( i svi ostali) dobije otetu sportsku dozvolu i ponovo dokaže da je najbolji HR pilot.

Ako i ovo sve ne bude kako treba, siguran sam da su kola starog HZS krenula nizbrdo i da budem slikovit za kraj , zadnji violinist na Titanicu je TV a čini mi se da čamaca za spašavanje više nema a voda je hladna…

Trenutak o oduzimanju ovlasti tajnika.Tko je ZA?!
slika

Pozdrav Vedran

8 Palac gore: : Biondic, Franco, hrvoje.vt, JERKO, Maslina, profa, toni, ŽeljkoG    
Vrh

PostPostano: ned 31 sij, 2016 11:47 
Offline     DHV 3

Član od: uto 25 kol, 2009 8:35
Dao Palac gore: : 1499 / Palac dolje: : 13
Dobio Palac gore: : 5271 / Palac dolje: : 21
hrga je napisao/la:
Volim VAS!!!!
:hi: :beer: :respekt:

Idem slavit!

Hrgatore, čuvaj slavlje za trenutak kad dobiješ službeni dopis od HZS-a na kojem neće biti potpisa Tomija & Tončija!

1 Palac gore: : profa    
Vrh

PostPostano: ned 31 sij, 2016 13:58 
Offline     DHV 2-3

Član od: uto 25 kol, 2009 8:30
Dao Palac gore: : 882 / Palac dolje: : 12
Dobio Palac gore: : 1687 / Palac dolje: : 10
Samo polako sa slavljem i pamet u glavu, jer zvijer je najopasnija kad krepava.
Bojim se da će se o Tomislavu Vajdi još čuti, ali da su mu kola krenula nizbrdo to je više nego sigurno!
Vjerujem da je ovo početak jedne nove ere u letenju u Hrvata, bez kriminalaca i uhljeba!
Čestitke novom vodstvu!
:good: :good: :good: :beer:

2 Palac gore: : jrabic, Maslina    
Vrh

PostPostano: uto 23 vel, 2016 21:06 
Offline     DHV 2-3

Pozdrav,

eto od skupštine prošlo nekaj vremena a na strani HZS_a nikakvih promjena... Panza predsjednik, Vajda tajnik... , a je uopče došlo do promjene ... kakvi su planovi... koliko čujem na jugu se neko hvali:

"sad ću javno progovoriti na grupi,bio sam predsjednik komisije u Zagrebu i znate što sam napravio u Zrakoplovnom savezu,srušio ga skupa s par ljudi iz Zg,... "

a uvodi metode HZS_a:

"ostali vi više niste članovi ovog kluba koji je u Hrvatskom paraglidingu napravio najviše za razvoj ovog sporta,ukoliko netko od članova povrijediti sportski kodeks ponašanja bit će isključen."

čini se da se dole nešto kuha..netko pukoooo.... dok u ZG vse po starom.

LP Siniša

Vrh

PostPostano: uto 01 ožu, 2016 22:01 
Offline     DHV 1

Član od: uto 01 ožu, 2016 21:22
Dao Palac gore: : 0 / Palac dolje: : 0
Dobio Palac gore: : 12 / Palac dolje: : 0
Pozdrav paraglajderima od strane jednog modelara.

Prije svega zahvaljujem svima na podršci od svih zrakoplovnih grana HZSa tako i Vas paraglajdera zadnjih mjesec dana.
Povremeno sam kao gost pratio Vašu grupu prije svega jer me interesira, danas sam se registrirao kako bi Vam mogao direktno reći moje mišljenje i viđenje vezano uz temu HZS i daljnjeg rada NAŠEG saveza.
Pisanje na forumima podržavam isto tako vjerujem da svatko ima pravo javno iznositi svoje mišljenje, kako pohvale tako i pritužbe koliko god iste bile žestoke, naravno direktna vrijeđanja ne podržavam u koliko ista nisu neophodna. U svakom slučaju svi imaju pravo reći svoje javno bez da ih nedaj bože itko radi toga proganja.

Da ne duljim previše kopiram Vam text nedavno poslan jednome zrakoplovcu na istu temu "trenutno stanje u HZS-u".

Svima nam je poznata žalosna situacija oko izbačenih klubova iz HZSa. I moj matični klub MK Zaprešić nalazio se u istoj situaciji prvog brisanja iz članstva gotovo 2/3 klubova od strane T. Vajde prilikom ustoličenja T. Panze.
Moj osoban stav kao i stav svih prisutnih na izvanrednoj Skupštini je da se čim hitnije u članstvo prime SVI klubovi koji žele biti članovi HZS-a. I to u PUNOPRAVNO članstvo gdje smo svi isti i SVI imaju pravo glasa. Da se savez ustroji po principu punopravnosti svih grana sporta te da svaka grana samostalno bira svoju strukovnu komisiju koja će imati potpunu autonomiju oko donošenja strukovnih pravilnika, kalendara natjecanja, reprezentacija, te kontrolu nad SVIM namjenskim sredstvima koja su vezana uz dotičnu granu sporta unutar HZSa. IO saveza činili bi isključivo predstavnici aktivnih strukovnih grana te svog člana IO biraju klubovi koji su za osnovnu djelatnost istaknuli dotičnu sportsku granu. Politiku saveza vodio bi IO te bi tajnik imao ulogu stručne osobe koja bi u svakom trenutku bila pod nadzorom IO, te na kraju i same skupštine. Svi financijski transferi odnosno kompletno poslovanje HZS moraju postati javni i dostupni svim članicama saveza.
Sve ovo nabrojano da bi bilo moguće za sprovesti prvo moramo promijeniti postojeći statut saveza.
Statut i prijem SVIH u punopravno članstvo biti će predmet prve skupštine koja će se održati pod novoizabranim vodstvom. Vjerujem da uz javnu raspravu svih zainteresiranih isto možemo postići u vrlo kratkom roku.
Predmet druge skupštine biti će novi izvanredni izbori gdje će tada SVE (novo primljene i stare) članice saveza s jednakim pravom glasa birati novo vodstvo.
Osobno mi nije cilj puštati „korijenje“ na funkciji predsjednika već se želim prvenstveno baviti sportom, ali u uređenom i pravednom savezu bez „svetih krava“.
Kako sam i prilikom izbora napomenuo na ovu funkciju pristajem na mandat 6 mjeseci maksimalno godinu dana isključivo ako će to biti neophodno.
Radimo na tome da se situacija čim hitnije razriješi.
Nažalost i T. Vajda i T. Panza do sada ne pristaju na razgovor...pokušavam i dalje...biti će uskoro
Optimist sam i vjerujem u pozitivan ishod te Vas sve zajedno molim za još malo strpljenja, čekali smo gotovo 20 godina neki manje neki više ali svakako gotovo svi obespravljeni stoga Vas molim za još samo malo strpljenja.

Famozna REAKTIVACIJA članstva koju trenutno provodi T. Vajda je pokušaj da se iz članstva raznoraznim spinovima brišu punopravni članovi HZS.
Bez obzira kojem se rukovodstvu ovog momenta plača članarina i u koju namjenu će ona biti iskorištena, to je Pravilnikom o članstvu u HZS - u propisana i prihvaćena obaveza svake članice. Ne smije se dozvoliti da zbog neplaćene članarine netko sad u pravnom vakumu bude dodatno isključen što je očita neizrečena namjera starog rukovodstva za koje osobno mislim da ni ne postoji i ovo je još samo njihov uzaludni pokušaj spašavanja što se spasiti da. Članice su svoje mišljenje o tom rukovodstvu i tajniku iskazale, ali to još oni nisu i ne žele shvatiti ali morati će, što prije to bolje i za njih i nas..
Sve Vas molim da, oni koji su do sada dobili račun za članarinu HZS da isti podmire, oni koji nisu neka interveniraju na info@caf da im se pošalje i obavezno plate.
Naknada članarine proističe iz obveze i s njenim plaćanjem se ne daje legalitet starom rukovodstvu, tajniku ili bilo kome, to je naprosto naša obveza. Pozivam Vas sve da se svim trenutnim zahtjevima od strane HZS odazovete i ispunite iste.
O članstvu pojedine udruge u HZS odlučuje skupština, prima u članstvo i briše iz članstva. Dakle, nikakva reaktivacija članstva nije potrebna, članice HZS-a su jedino dužne uplatiti članarinu savezu. Podatke o ovlaštenim osobama, kao i osobe ovlaštene za zastupanje i usklađenost statuta udruga moguće je provjeriti na Registru udruga RH i to su jedini mjerodavni podaci i sve udruge odgovaraju za osobe koje ih predstavljaju u savezu i one vode brigu o tome da li su te osobe ovlaštene za zastupati pojedinu članicu saveza.
Zanimljivo je da Glavni tajnik HZS-a, g. Tomislav Vajda traži od članica HZS-a dokaz o usklađenosti statuta, a statut HZS-a nije, ni dan danas, usklađen s Zakonom o udrugama, a za što je odgovoran isključivo Glavni tajnik HZS-a, g. Tomislav Vajda.
Ista stvar vrijedi i za financijsko izvješće HZS koje također nije javno dostupno, iako bi po zakonu isto moralo biti.
Budući da glavni tajnik HZS-a, g. Tomislav Vajda ignorira zakonito održanu izvanrednu skupštinu gdje je više od 3/4 punopravnog članstva jednoglasno glasalo za promjene u vodstvu HZS-a, i uporno traži aktivaciju članstva, što je protivno zdravoj logici, jer ako nije aktivna niti jedna članica, onda niti HZS kao savez u ovom trenutku ne postoji, pa se postavlja pitanje zašto u ovom razdoblju Glavni tajnik HZS-a, g. Tomislav Vajda uopće prima plaću.

Budite uvjereni da će se članstvo znati zaštititi svim dostupnim pravnim, medijskim te ostalim pravedničkim sredstvima.

Šta god T. Vajda i T. Panza radili članstvo će ostati jedinstveno u svojim stavovima, u to čvrsto vjerujem jer ništa drugo nam ni ne preostaje.

Srdačan pozdrav
Robert Leško
lekicro@gmail.com
095 6667676

11 Palac gore: : Boro, Franco, I.K., JERKO, Laminar, Maslina, Ratko, Sinisa T., VedranMRi, Ziga, zoli    
Vrh

PostPostano: sri 02 ožu, 2016 16:26 
Offline     DHV 2-3

Pozdravljen na grupi Leki....

dvadeset i više godina Vajda kroji sudbinu klubovima u HZS .. očekivati da če preko noči otići ravno je utopij, takvi se ne predaju kar tako. Svaka funkcija nosi uz dobru plaču i hrpu poznanstva, veza s uticajnim ljudima koje polako omrežiš te potom lako radiš kako hočeš..to je bilo načelo kojeg se je Vajda držo....moji ljudi moja pravila...i sada kad brod tone štakori ne bježe več u more pokušaju izbaciti čim više nepoželjnog balasta kako bi se čim duže održali na površini....

Hobotnici zvanoj Vajda treba javno odrezati krakove potom če biti nekog efekta...sve jednostavno dati u javnost, sazvati konferenciju za novinare i izači s svim tim papirima, dokazima, mobingom (hebanjem) u javnost ...napustiti ta četri zida HZS prostorija.... jer takvi se ne boje ni porezne ni zakona...znaju da pravosuđe radi polako... više ih smeta kad se njihovo cjenjeno ime počinje povlačiti po novinama i televizijama... tada ih i susjedi gledaju ispod oka, no u državi gdje više vrijediš što si više shebeš .... teško je očekivat da če se stvar brzo riješiti.

neki piloti su več par godina brez sportskih, nekima su ih oduzeli zbog glasnog razmišljanja i sada poslije svega toga Vajda poziva klubove u savez, obečava sportske samo kako bi osiguro večinu...

pravno gledano HZS ne postoji. Sukladno zakonu o udrugama nije prilagodio statut do isteka zakonskog roka, treba predlagati da se HZS ukine ... no tu je pa zakonski biser... ukinut ga može samo Vajda tu on preuzima funkciju likvidatora jer je kao ovlaštena osoba naveden u registru udruga.... zakonodaja pa taka... i normalno da se Vajda neda, nije niko tolko glup da si ukine udrugu u kojoj zarađuje pare, radi kak hoče i živo mu se hebe za članstvo.

LP

p.s. Umjesto Lekija morali bi imati Lakija... lik iz filma maratonci trče počasni krug... da sredi sitvaciju u HZS_u :-D

2 Palac gore: : dr zdravko, Franco    
Vrh

PostPostano: uto 08 ožu, 2016 2:51 
Offline     DHV 2-3

Svi koji su bili na skupstini novog HZsa su dobili od Panze opomenu.

Koja sprdacina je taj Panza i Vajda i onaj ljigavac Vukicevic.

1 Palac gore: : Franco    
Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 23 post(ov)a ]  Stranica 1, 2  Sljedeća

Time zone: Europe/Zagreb [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži: