»

PG linkovi

Vrijeme/prognoze (forum)

Vrijeme/prognoze

Logo
Sada je: pet 17 tra, 2026 20:47.

Time zone: Europe/Zagreb [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 21 post(ov)a ]  Stranica 1, 2  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Plan komisije
PostPostano: pon 11 svi, 2015 11:27 
Offline     DHV 2-3

Član od: ned 27 lip, 2010 9:27
Dao Palac gore: : 234 / Palac dolje: : 23
Dobio Palac gore: : 322 / Palac dolje: : 78
poštovani letači

Ovime što ću napisati neznam niti sam koliko kršim ili ne pravila iznošenja nekakvih odluka ali ipak obzirom da mi je namjera stišavanje tenzija i unaprijeđenje sporta mogu vam napisati ukratko što planiram kao predsjednik komisije s ostalim članovima u želji da to uspijem,ukoliko to ne uspijem sigurno ću dati ostavku na mjesto predsjednika komisije,dakle.

-Prvenstveno se potrudit da se isključene članice vrate u članstvo HZS-a i dobijemo više natjecatelja,a time i više sportskih dozvola
-Organiziramo edukativne radionice kojim ću dati priliku svakom tko je sposoban za odrđena znanja da educiramo,prvenstveno mlade letače,dakle kao što sam napomenuo,npr kamp od tri dana gdje će mo to izvodit,upoznavati ljude s pravilima natjecanja,rada s instrumentima itd,organizirati probna natjecanja,a da dio troškova snosi Hrvatski Zrakoplovni Savez s čim bih on i bio glavni organizator te time služio parajedriličarima jer zapravo za to i postoji.
-Liga natjecanja koja organiziraju ove godine Profa i ostali budu validna liga natjecanja te se boduju kao i ostala natjecanja
-i prvenstveno razvoj sporta i druženje i sve čemu sport služi.

Osobno nemam ništa prema nikom niti želim naglašavati nikakav nacionalizam i širiti mržnju prema drugim susjednim državama itd nego suradnju i širenje,ali prvenstveno da natjecanja budu Hrvatska natjecanja kao što je komisija tražila da državno natjecanje ako je Hrvatsko neka bude naglasak da se radi o Hrvatskom natjecanju.Želki Ovuki skidam kapu jer kad pogledam kalendar FAI-a tamo vidio dosta natjecanja Srbia kup,ili srbija liga,imaju dosta natjecanja i zna se da su to njihova prvenstva i sebi naravno dižu rejting.Ukoliko su problemi u HZS-u komisija će se potrudit da te probleme riješi unutar HZS-a direktno s tajnikom,predsjednikom itd.

Eto ja sam vam iznio svoje ciljeve i nadam se da ću ih ostvariti,ukoliko vidim da to nije moguće iz razno raznih razloga povući ću se s mjesta predsjednika komisije,i želim napomenut još jednom da nisam za omalovažavanje niti blaćenje jer tome nema kraja te da nisam krivac za Državno prvenstvo,evo ponovno smo raspisali natječaj za organizaciju te Tići kao organizatori mogu nastaviti s radom.

l.p Jere

5 Palac gore: : hrga, josipc, Pikutić, toni, Šokre    
Vrh

Naslov: Re: Plan komisije
PostPostano: pon 11 svi, 2015 11:33 
Offline     DHV 1-2

Član od: sub 17 lis, 2009 22:34
Dao Palac gore: : 43 / Palac dolje: : 1
Dobio Palac gore: : 46 / Palac dolje: : 0
Jel možeš u zadatak staviti dodjelu odličja za DP u preciznom od 2013 godinu koja su zbog greške HZS vraćena i nikada nam nisu dodijeljena ona koja su nam trebala biti.

Vrh

PostPostano: pon 11 svi, 2015 14:37 
Offline     DHV 2-3

Zvoc je napisao/la:
Jel možeš u zadatak staviti dodjelu odličja za DP u preciznom od 2013 godinu koja su zbog greške HZS vraćena i nikada nam nisu dodijeljena ona koja su nam trebala biti.

Meni je prikane to totalno nepoznato i nisam tad bio predsjednik komisije te samim tim nisam odgovoran apsolutno za ništa,za to ćeš se morati obratiti Ratku.

l.p

Vrh

PostPostano: pon 11 svi, 2015 14:46 
Offline     DHV 2-3

Član od: uto 25 kol, 2009 6:27
Dao Palac gore: : 440 / Palac dolje: : 0
Dobio Palac gore: : 1461 / Palac dolje: : 16
slika

13 Palac gore: : Box, Damjancic, Franco, Kajgod, marin, Mario T., Michi, Ratko, ribar100, Robert, Roman Lavriv, Sinisa T., ToniL    
Vrh

PostPostano: pon 11 svi, 2015 15:48 
Offline     DHV 2

Član od: pet 11 vel, 2011 15:39
Dao Palac gore: : 143 / Palac dolje: : 10
Dobio Palac gore: : 122 / Palac dolje: : 31
CW , je forum tvoja prčija , da se nešto zaradit od naših klikova . :good:

Ako ti nije teško , daj mi pomozi naći tvoje rezultate sa , xc lige 2015.

ps. Ekipa s kojima plešeš kolo priča da nakon što si prizemlji na Kalniku više ne letiš (kažu nemaš muda), ili što mi tvoj kolega s posla kaže da od kad si rodio da to nije više za tebe . Ne mogu vjerovati izgledao si mi skroz simpatičan i samouvjeren . :ave:

10 Palac dolje: : Damjancic, Domagoj Rebić, Franco, hrga, marin, Nik01, profa, Ratko, Roman Lavriv, toni
Vrh

PostPostano: pon 11 svi, 2015 15:51 
Offline     DHV 2-3

slika

3 Palac gore: : Danči, Franco, profa    
Vrh

PostPostano: pon 11 svi, 2015 16:47 
Offline     DHV 2-3

Član od: uto 25 kol, 2009 7:35
Dao Palac gore: : 553 / Palac dolje: : 5
Dobio Palac gore: : 460 / Palac dolje: : 1
josipc je napisao/la:

ps. Ekipa s kojima plešeš kolo priča da nakon što si prizemlji na Kalniku više ne letiš (kažu nemaš muda), ili što mi tvoj kolega s posla kaže da od kad si rodio da to nije više za tebe . Ne mogu vjerovati izgledao si mi skroz simpatičan i samouvjeren . :ave:

Siguran sam da Žac grozničavo kopa po arhivama i traži nešto kako bi spasio čast i muda, al evo u međuvremenu par trackova tebi na uvid...

Alpe, Slovenija - Italija, s povratkom - fora
http://xcglobe.com/olc/index.php/catalo ... &11642&map

Jedan od boljih s Ivke:
http://xcglobe.com/olc/index.php/catalo ... &64900&map

..pa s Japa u drugom smjeru:
http://xcglobe.com/olc/index.php/catalo ... &27092&map

..i jedan iz 2005., isti teren na kojem si i ti napravio svoj najduži let do sada, doduše 25 km kraći i 9 godina kasnije:
http://xcglobe.com/olc/index.php/catalo ... &17538&map

Inače, pošto sam i ja prorijedio letenje nakon što sam "rodio", molim te poruči ekipi s kojom pleše kolo (! :ROFL: ) da i dalje imamo muda, samo su u škripcu... :pardon:

ps. Imaš ti još koji let iznad 20 km, a da nije grebenarenje? :)

9 Palac gore: : Franco, hrga, marin, Mario, Nik01, profa, Roman Lavriv, zlatko2508, zupanich    
Vrh

PostPostano: pon 11 svi, 2015 20:07 
Offline     DHV 2

Član od: sri 02 vel, 2011 12:40
Dao Palac gore: : 343 / Palac dolje: : 6
Dobio Palac gore: : 647 / Palac dolje: : 1
josipc je napisao/la:

Probao sam ja naći tvoje pa ništa

josipc je napisao/la:

Kakva izjava! I to si sigurno cijelu noć smišljao. Prozivati nekoga što je smanjio letenje poradi obitelji? :amen:

Vrh

PostPostano: pon 11 svi, 2015 20:55 
Offline     DHV 2-3

Član od: uto 25 kol, 2009 8:40
Dao Palac gore: : 468 / Palac dolje: : 58
Dobio Palac gore: : 1549 / Palac dolje: : 15
josipc je napisao/la:

Moje rezultate znas sigurno pa ti mogu ovo reci bez beda.

Izjava ti je totalno sranje i tvoji postovi govore o tebi.

Vrh

PostPostano: pon 11 svi, 2015 22:08 
Offline     DHV 2-3

Član od: uto 25 kol, 2009 8:30
Dao Palac gore: : 882 / Palac dolje: : 12
Dobio Palac gore: : 1687 / Palac dolje: : 10
JERKO je napisao/la:
....Želki Ovuki skidam kapu jer kad pogledam kalendar FAI-a tamo vidio dosta natjecanja Srbia kup,ili srbija liga,imaju dosta natjecanja .....

l.p Jere

A još samo prije koji mjesec si ga nazivao četnikom, a sad mu skidaš kapu! :crazy: :hi:

5 Palac gore: : Domagoj Rebić, hrga, Nik01, Ratko, ToniL    
Vrh

PostPostano: uto 12 svi, 2015 11:12 
Offline     DHV 2-3

Franco je napisao/la:
JERKO je napisao/la:
....Želki Ovuki skidam kapu jer kad pogledam kalendar FAI-a tamo vidio dosta natjecanja Srbia kup,ili srbija liga,imaju dosta natjecanja .....

l.p Jere

A još samo prije koji mjesec si ga nazivao četnikom, a sad mu skidaš kapu! :crazy: :hi:

Da nazivao sam ga s četnikiom i imao sam muda doći istom tom Ovuki na njegov teren,doduše i pokazao sam i članke pljačke i ostalo,kad sam ga vidio u Beogradu sve što sam rekao i pisao sam mu i rekao i donili smo po pitanju toga zajednički zaključak,ja sam rekao svoje,on svoje,i nastavili s radom,učinio sam mu uslugu,i mna koncu sad smo u odličnoj suradnji.Mislim nije na meni da ti objašnjavam ali eto kad hoćeš,to ti je to,možda ne shvaćaš ali ne mogu ti jasnije reći,prijatelju nauči i cijeni svoje,pogledaj istini u oči,budi ono što jesi i ne boj se nikog,evo čak sam im i čavoglave zasvirao na klavir,eto dođi ti pa to napravi u beogradu,ja koji sa onaj koji sam to sam napravio, i na koncu zabavio dir hotela Oliverovom Magdalenom,To sam ja ali ti mene ne poznaš zato istupaš tako na forumu,poslušaj,nije ti to dobar put,NEKA BACI KAMEN TKO NIJE SAGRIJEŠIO.Ja i Željko Ovuka smo svaki dan manje više u komunikaciji po pitanju letenja,nitko se nikom nije prodao,,,,,ja imam svoje on svoje i idemo dalje

1 Palac dolje: : hrga
Vrh

PostPostano: sri 13 svi, 2015 16:33 
Offline     DHV 2

Član od: uto 25 kol, 2009 9:13
Dao Palac gore: : 814 / Palac dolje: : 1
Dobio Palac gore: : 888 / Palac dolje: : 2
Pozdrav Jere

Zahvaljujem se na tvojim javno predočenom ciljevima kao predsjednika Komisije. Pohvalno.

No, isti su nekonkretni i neobvezujući baš kao i svaki predizborni program naših političara. Ja sam te zamolio da nam prezentiraš ciljeve koje planiraš ostvariti kako bi tvoj mandat u 2015. godini mogli ocijeniti uspješnim ili neuspješnim. U tom smislu još jednom te molim za preciznije definiranje tvojih ciljeva (naveo si 4).

1.
JERKO je napisao/la:
- Prvenstveno se potrudit da se isključene članice vrate u članstvo HZS-a

Pohvalno, ali ovo je demagogija. Potrudit ćeš se, a ne možeš utjecati na to. Primio HZS nekoga nazad ili ne, ti si "pokušao" napraviti "sve" sa svoje strane. Što god se dogodilo, ti si bio uspješan ili možda neuspješan? Potrebno predefinirati.

2.
JERKO je napisao/la:
-Organiziramo edukativne radionice...
... organizirati probna natjecanja,a da dio troškova snosi Hrvatski Zrakoplovni Savez

OK, pohvalno, ali budi konkretan. Npr. u 2015. godini organizirat ćemo:
<upisati broj, npr. 2> radionice i <upisati broj, npr. 1> probnih natjecanja, na kojima će biti prisutno npr. barem <upisati broj, npr. 20> natjecatelja.
To je primjer mjerljivog cilja.

3.
JERKO je napisao/la:
-Liga natjecanja koja organiziraju ove godine Profa i ostali budu validna liga natjecanja te se boduju kao i ostala natjecanja

Nemoguće je neslužbeno XC natjecanje učiniti službenim u 2015. godini. Prema tome to nije mjerljiv cilj za 2015. godinu. To se dakle ne broji.

4.
JERKO je napisao/la:
-i prvenstveno razvoj sporta i druženje i sve čemu sport služi.

Ovo je također potpuno nekonkretno. Isprazne riječi i nemjerljivo.

JERKO je napisao/la:
Eto ja sam vam iznio svoje ciljeve i nadam se da ću ih ostvariti,ukoliko vidim da to nije moguće iz razno raznih razloga povući ću se s mjesta predsjednika komisije...

Konstatiram kako nisi napisao konkretne i mjerljive ciljeve, nego izborni program koji je nekonkretan do boli. Molim te za postavljanje konkretnijih ciljeva.

Budući da si na poziciji kojoj jesi, pokušavam iz tebe izvući maksimum. Nadam se da ćeš moje komentare shvatiti dobronamjerno, jer su za dobrobit cijele PG zajednice. Hvala.

Lp,
R.

PS

JERKO je napisao/la:
Ovime što ću napisati neznam niti sam koliko kršim ili ne pravila iznošenja nekakvih odluka...

- U moje vrijeme nije bilo takvih pravila, pa mi je utoliko bilo lakše nego tebi danas.

8 Palac gore: : Damjancic, Franco, hrga, jrabic, Laminar, MadMax, Sinisa T., toni    
Vrh

PostPostano: čet 14 svi, 2015 0:11 
Offline     DHV 1-2

Član od: sub 17 lis, 2009 22:34
Dao Palac gore: : 43 / Palac dolje: : 1
Dobio Palac gore: : 46 / Palac dolje: : 0
Meni je prikane to totalno nepoznato i nisam tad bio predsjednik komisije te samim tim nisam odgovoran apsolutno za ništa,za to ćeš se morati obratiti Ratku.

l.p[/quote]

E pa sad ti nije totalno nepoznato. Ja sam ti to već 2 puta tu spomenuo, Blaženki sam rekao osobno na njenu "molbu" sam joj to isto poslao mailom..... nakon mjesec i pol sam joj ponovo uputio upit na koji naravno kao ni na prvi mail nisam dobio odgovor. Također sam poslao upit sportskoj inspekciji koja se taođer ogradila od toga kao "nemaju oni veze sa tim"....

Dakle jedina osoba koja je trenutno odgovorna za to si ti ili Žiga koji je član za precizno sletanje....

I ne slažem se da nisi odgovoran zato što tada nisi bio predsjednik... Jer ako je tako kog se boga pačaš u organizaciju DP koje je bilo dogovoreno dok je Rale bio predsjednik kao i oduzimanje sportskih od pola natjecatelja..... Ni tada nisi bio predsjednik... Lijepo to zaboravi i kaj te briga, samo reci Rale je bio predsjednik pa neka se njemu obrate i Trputec za državno i mi za sportske....

Ili budi predsjednik kako treba a ne samo za ono kaj ti paše....

lp, Zvoc

1 Palac gore: : MadMax    
Vrh

PostPostano: čet 14 svi, 2015 6:42 
Offline     DHV 2

Član od: čet 24 ruj, 2009 7:05
Dao Palac gore: : 217 / Palac dolje: : 1
Dobio Palac gore: : 206 / Palac dolje: : 7
Dakle jedina osoba koja je trenutno odgovorna za to si ti ili Žiga koji je član za precizno sletanje....

Zvonko pozdrav tebi i ekipi na forumu.što se tiče podjela priznanja na državnom 2013 godine bio je dogovor svih ili barem većine takmićara sa onda važećim sportskim dozvolama da organizator KPJ Jastreb(Darko Potočki)vrati u HZS i da se one neće podijeliti.
Svi ili barem većina ste se satom odlukom onda složili i mislim da tako neka i ostane.
LP

Vrh

PostPostano: čet 14 svi, 2015 7:32 
Offline     DHV 2

Član od: ned 01 stu, 2009 12:46
Dao Palac gore: : 449 / Palac dolje: : 8
Dobio Palac gore: : 127 / Palac dolje: : 2
Zvonko pozdrav tebi i ekipi na forumu.što se tiče podjela priznanja na državnom 2013 godine bio je dogovor svih ili barem većine takmićara sa onda važećim sportskim dozvolama da organizator KPJ Jastreb(Darko Potočki)vrati u HZS i da se one neće podijeliti.
Svi ili barem većina ste se satom odlukom onda složili i mislim da tako neka i ostane.

Žiga mislim da nisi u pravu, ako se ne varam fulao si godinu...mislim da su priznanja vraćena 2014. God ispravi me ako griješim??

Lp Marko

Vrh

PostPostano: čet 14 svi, 2015 10:03 
Offline     DHV 2-3

Član od: pet 28 kol, 2009 10:03
Dao Palac gore: : 766 / Palac dolje: : 2
Dobio Palac gore: : 963 / Palac dolje: : 13
Zvoc je napisao/la:

Koliko mene pamćenje služi 2013. godine DP u preciznom slijetanju je bilo u Radoboju i tada je HZS poslao odličja koja su bila krivo napisana te su im ista vraćena da isprave natpise, tada je to na sebe preuzeo Ratko da ih odnese na ispravak, što se dalje zbivalo s tim odličjima ne znam ali izgleda da su jedini odgovorni za ovu situaciju administratorska služba u HZS-u (office HZS-a).

Niti prije Ratko niti sada Jerko, a najmanje Žiga nisu odgovorni za ovaj slučaj.

Odličja za DP daje isključivo HZS, a ne klub organizator.

LP Profa

1 Palac gore: : MadMax    
Vrh

PostPostano: čet 14 svi, 2015 10:26 
Offline     DHV 2-3

profa je napisao/la:
Niti prije Ratko niti sada Jerko, a najmanje Žiga nisu odgovorni za ovaj slučaj.

A bože mili, pa nitko nije ni rekao da su Ratko/Jerko/Žiga odgovorni što se greška dogodila. Ali ako HZS administraciju treba pogurat, pa tko će onda to drugi raditi nego komisija?!

Vrh

PostPostano: čet 14 svi, 2015 11:24 
Offline     DHV 2

Član od: uto 25 kol, 2009 9:13
Dao Palac gore: : 814 / Palac dolje: : 1
Dobio Palac gore: : 888 / Palac dolje: : 2
profa je napisao/la:
Koliko mene pamćenje služi 2013. godine DP u preciznom slijetanju je bilo u Radoboju i tada je HZS poslao odličja koja su bila krivo napisana te su im ista vraćena da isprave natpise, tada je to na sebe preuzeo Ratko da ih odnese na ispravak, što se dalje zbivalo s tim odličjima ne znam ali izgleda da su jedini odgovorni za ovu situaciju administratorska služba u HZS-u (office HZS-a).

Točno, na odličjima su bili krivi natpisi. U HZS-u su rekli nema problema, donesite nam sve 3 pogrešne medalje i napravit će se nove, ispravljene. Zvoc i ja smo donijeli svoje medalje u HZS vrlo brzo, a Nik je s zakašnjenjem od par mjeseci dostavio svoju medalju u HZS. Time su se stekli preduvjeti da se medalje vrate i naprave nove medalje. U međuvremenu je nastao kuršlus, mi smo izbačeni iz HZS-a, meni su se zahvalili na obnašanju dužnosti predsjednika Komisije. Onda su krenule neke druge borbe s HZS-om (jer sam bio izbačen i iz NO HZS-a), pa ih više nisam kontaktirao po pitanju medalja, premda je moja vrijedna - 1. mjesto na DP. Zvoc je bio uporan i u više navrata je kontaktirao HZS po tom pitanju, ali su ga izgleda ignorirali.

Napisat ću ponovo dopis u HZS, te ih podsjetiti na ovaj problem. Jerko može pogurati stvar. Te medalje su toliko jeftine i radi se o beznačajnom trošku da bi se problem trebao riješiti. Ako ga žele riješiti.

Vrh

PostPostano: čet 14 svi, 2015 12:29 
Offline     DHV 2-3

Član od: pet 28 kol, 2009 10:03
Dao Palac gore: : 766 / Palac dolje: : 2
Dobio Palac gore: : 963 / Palac dolje: : 13
CW je napisao/la:
profa je napisao/la:

A bože mili, pa nitko nije ni rekao da su Ratko/Jerko/Žiga odgovorni što se greška dogodila. Ali ako HZS administraciju treba pogurat, pa tko će onda to drugi raditi nego komisija?!

To je Jerko i napravio ali odgovora nema kao i na moj dopis u svezi naziva za DP u preciznom koje bi se trebalo održati u 10. mjesecu 2015.

Vrh

PostPostano: čet 14 svi, 2015 12:31 
Offline     DHV 2-3

Član od: pon 31 kol, 2009 10:31
Dao Palac gore: : 324 / Palac dolje: : 9
Dobio Palac gore: : 1813 / Palac dolje: : 7
profa je napisao/la:
odgovora nema kao i na moj dopis u svezi naziva za DP u preciznom koje bi se trebalo održati u 10. mjesecu 2015.

NEVJEROJATNO!

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 21 post(ov)a ]  Stranica 1, 2  Sljedeća

Time zone: Europe/Zagreb [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži: