»

PG linkovi

Vrijeme/prognoze (forum)

Vrijeme/prognoze

Logo
Sada je: čet 16 tra, 2026 9:57.

Time zone: Europe/Zagreb [LJV]

Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 16 post(ov)a ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: kupujem paramotor
PostPostano: ned 10 vel, 2013 21:14 
Offline     DHV 1

Član od: sub 09 vel, 2013 14:54
Dao Palac gore: : 0 / Palac dolje: : 0
Dobio Palac gore: : 2 / Palac dolje: : 0
Kupujem paramotor iznad 25 ks

2 Palac gore: : dr zdravko, kbelcar    
Vrh

Naslov: Re: kupujem paramotor
PostPostano: pon 11 vel, 2013 23:11 
Offline     DHV 1-2

Član od: pon 14 stu, 2011 11:22
Dao Palac gore: : 7 / Palac dolje: : 0
Dobio Palac gore: : 45 / Palac dolje: : 6
Postovani
niste naveli sta i koji zelite.
da bi bili adekvatno usluzeni recite sta zelite sa tim motorom pa cete dobiti adekvatno uputstvo i eventualnu ponudu.
dali zelite paratrajk,deltatrajk,paramotor ili airbot ....
npr.ako je za trajk moze biti i jaci a jaci je cesto puta i tezi,ako je za paramotor treba uzeti u obzir sto laksi sto jaci ali i da ima centrifugalno kvacilo itd. ...
nije uvek motor motor
pozdrav

Vrh

PostPostano: uto 12 vel, 2013 16:39 
Offline     DHV 2

Član od: sub 12 ruj, 2009 22:27
Dao Palac gore: : 179 / Palac dolje: : 4
Dobio Palac gore: : 108 / Palac dolje: : 0
Pilotproject je napisao/la:
Postovani
niste naveli sta i koji zelite.
da bi bili adekvatno usluzeni recite sta zelite sa tim motorom pa cete dobiti adekvatno uputstvo i eventualnu ponudu.
dali zelite paratrajk,deltatrajk,paramotor ili airbot ....
npr.ako je za trajk moze biti i jaci a jaci je cesto puta i tezi,ako je za paramotor treba uzeti u obzir sto laksi sto jaci ali i da ima centrifugalno kvacilo itd. ...
nije uvek motor motor
pozdrav

Pozdrav Pilotproject:jel možeš napisati neku ponudu paramotora ,slike,karakteristike i cijene naravno,jer je puno bolja i jasnija slika onome ko to želi kupiti.... :respekt:

1 Palac gore: : bmutak    
Vrh

PostPostano: sri 13 vel, 2013 17:10 
Offline     DHV 1-2

Član od: sri 13 vel, 2013 16:55
Dao Palac gore: : 8 / Palac dolje: : 0
pozdrav svima!!!

evo da se i ja javim na forum jer mi je kolega savjetovao da se registrujem ovdje jer se svasta pisalo o meni doticni gospodin pilot project...obracam se ROTAX 503 da ni po zivu glavu ne kupujes motor od pilot projecta....zasigurno se pitate zasto, ja cu vam dokumete u fotografiji poslati to sto prodaje pilot project...ovo govorim da ne bi neko nastradao prije svega, a drugi razlog je to da gledate gdje cete utrositi svoj novac koji ste vjerovatno krvavo zaradili sa da ga dajete nekim prevarantima poput pilot projecta...evo fotki pa se vi sami uvjerite o cemu je rijec...dakle pocetak pucanja konstrukcije koja se ubrzo poslije toga raspala u zraku...prva fotka...

Vrh

PostPostano: sri 13 vel, 2013 19:54 
Offline     DHV 1-2

nemogu ti nista ponuditi jer nista i neradim...pokusaj u srbiji kontaktirati milana ili u sarajevu ermina ....oni rade paramotore ja nista neradim . hteo sam samo uputiti te u ono sto zelis jer nije isto motor solo,simo,ros,vitorazi sve se to razlikuje u ceni...znaci treba da znas sta hoces i to i da trazis.
pilot13 slazem se sa tobom :-D sigurno ces postaviti sliku.

Vrh

PostPostano: sri 13 vel, 2013 20:36 
Offline     DHV 1-2

PILOTPROJECT evo "TVOG DJELA I TVOJIH STRUCNJAKA" :ROFL: dvije fotke samo konstuktora NEMANJU JEVTICA
A od kud sad odjednom da ne radis nista, zar nisi na sva usta pricao kako ti proizvodis svjetske renomirani proizvod kao sto je GRAFITNI KLIP, TITANSKI RAM TE NEKO SPECIJALNO CRIJEVO ZBOG CEG MOTOR MANJE TROSI :ROFL:
http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... =1&theater

Vrh

PostPostano: sri 13 vel, 2013 20:52 
Offline     DHV 1-2

e bas si frajer PO DESETI PUT DAJ ODOBRENJE DA OBJAVIM AMAN trebalo ti za OP zene razumem NEMAS PARA OK platices kasnije reklamirano bit ce odradjeno AMAN KONACNO MOLIM ZA ODOBRENJE OBJAVE SVIH DOKUMENATA I KOMUNIKACIJE .....molim te sad i ovde javno .

ETO PONUDI COVEKU PARAMOTOR POSTO STE GA ISKOPIRALI I RADITE SAD VI !!!

Vrh

PostPostano: sri 13 vel, 2013 21:50 
Offline     DHV 1-2

Pa ja se crvenim za tebe samo da znas, kad me ljudi pitaju koje to radio??? Jesu te namagarcili svaka im cast!!! Motor je samo na prodaju a ram je otisao u smece da se ne desi nekom drugom kao sto je meni jer ja to ne zelim kao ti!!!
Ne ustvari ja hocu pare od tebe da vidim ne mora se on prodati nek stoji kao suvenir da me podsjeca na tebe ;)

Vrh

PostPostano: sri 13 vel, 2013 21:57 
Offline     DHV 1-2

e pa stvarno steta otisao na smece bez dokaza ....sta ces i to se desava....nema veze.
STA CEMO SA TVOJIM JAVNIM ODOBRENJEM ZA OBJAVLJIVANJE SVIH KOMUNIKACIJA I DOKUMENATA .
aj molim te bar to da javno i ovde dokazemo kad vec nemozemo bacenu konstrukciju...bio bi red i korektno prema svima...
e pa stvarno da nebi bilo da vredjamo bit cemo fini =nesto negovorite istinu nesto krijete pa vam nije stalo do resenja problema stvarno malkice crno pod noktima DAJ ODOBRENJE PO 101 put molim i nikako da se odazovete samo nesto pod tepih i pljujete u vis dajte kad vas vec toliko puta molim,nema cega da se plasite ako ste cist pravedan i istinit :-P

Vrh

PostPostano: sri 13 vel, 2013 22:02 
Offline     DHV 1-2

I ona je kao suvenir NO SIKIRIKI nego samo nije za upotrebu daljnju otisla je u penziju s najmanjim radnim vijekom ikad u istoriji...
A evo mlo detalja da pogleda gospodin ROTAX 503 koji je trazio da kupi motor i iskreno se nadam da je vec uzeo da ga ne nasankas kao pojedine...

http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... =1&theater

Vrh

PostPostano: sri 13 vel, 2013 22:15 
Offline     DHV 1-2

e pa stvarno steta otisao na smece bez dokaza ....sta ces i to se desava....nema veze.
STA CEMO SA TVOJIM JAVNIM ODOBRENJEM ZA OBJAVLJIVANJE SVIH KOMUNIKACIJA I DOKUMENATA .
aj molim te bar to da javno i ovde dokazemo kad vec nemozemo bacenu konstrukciju...bio bi red i korektno prema svima...
e pa stvarno da nebi bilo da vredjamo bit cemo fini =nesto negovorite istinu nesto krijete pa vam nije stalo do resenja problema stvarno malkice crno pod noktima DAJ ODOBRENJE PO 101 put molim i nikako da se odazovete samo nesto pod tepih i pljujete u vis dajte kad vas vec toliko puta molim,nema cega da se plasite ako ste cist pravedan i istinit :-P

ZNACI NESTO NIJE U REDU CIM TI IZBEGAVAS RESENJE PROBLEMA
JA SAM ZA TO DA LJUDSKI OVDE I JAVNO ALI NESMEM BEZ TVOG ODOBRENJA PA STOGA TE MOLIM ZA ISTO JER MORAM OBJAVITI POVERLJIVE DOKUMENTE
NEZAOBILAZI NEGO DAVAJ ODOBRENJE
:-P :respekt: :-P

ZA MENE JE SAVESNO SLUCAJ ZAVRSEN I MOLIO BIH DA USTANETE KAD PROZOVETE MOJE IME.
neisplacena masinerija na prevaru,zatim brusena da bi joj se pomoglo,cak bacena na smece bez dokaza,nema odobrenja vec 6 meseci za objavu istine .......
resenje je na dlanu uzmi na prevaru,pljuj po konstrukciji koju ces kopirati,iskopiraj i kreni sam u proizvodnju joj zaboravio sam kako se ono zove vasa copy firma,ma imam je napismeno moracu je potraziti ali bese nekako ahmdz :respekt:

Vrh

PostPostano: sri 13 vel, 2013 22:15 
Offline     DHV 1

Član od: čet 24 sij, 2013 17:43
Dao Palac gore: : 0 / Palac dolje: : 0
Dobio Palac gore: : 1 / Palac dolje: : 0
Evo da se zahvalim mom kolegi Mirzi koji me poslusao da se prijavi ovdje na forum i da objavi slike od motora koji mu je podvaljen pod renomirani proizvod a vidi se na slikama o cemu se radi !!! Nek ne placaju drugi skolu ako si ti!!!

1 Palac gore: : Pilotproject    
Vrh

PostPostano: sri 13 vel, 2013 22:22 
Offline     DHV 1-2

Kemo prijatelju hvala sto insistirao da se prijavim ovdje i bio si upravo!!! Nego sta mozes vidis kako se koprca kao riba na suhom...Ja mu kazem da donese pare ali on se oglusio na to...Neka kupi ove ostatke svog REMEK DJELA i neka nosi...Ako ga nije sram da to ostane tako kako je sad...Ma imas cijelu noc da citas i da se nagledas slika mislim koje si ti to imao priliku u zivo da vidis...Vidimo se u Aprilu ;)

Vrh

PostPostano: sri 13 vel, 2013 22:27 
Offline     DHV 1-2

pilot13 je napisao/la:
Kemo prijatelju hvala sto insistirao da se prijavim ovdje i bio si upravo!!! Nego sta mozes vidis kako se koprca kao riba na suhom...Ja mu kazem da donese pare ali on se oglusio na to...Neka kupi ove ostatke svog REMEK DJELA i neka nosi...Ako ga nije sram da to ostane tako kako je sad...Ma imas cijelu noc da citas i da se nagledas slika mislim koje si ti to imao priliku u zivo da vidis...Vidimo se u Aprilu ;)

JA SAM ZA TO DA LJUDSKI OVDE I JAVNO ALI NESMEM BEZ TVOG ODOBRENJA PA STOGA TE MOLIM ZA ISTO JER MORAM OBJAVITI POVERLJIVE DOKUMENTENEZAOBILAZI NEGO DAVAJ ODOBRENJE

Vrh

PostPostano: sri 13 vel, 2013 22:30 
Offline     DHV 1-2

Kakva javnost, donesi pare kratko jasno!!! I slucaj ce biti zatvoren!!!!

Vrh

PostPostano: čet 14 vel, 2013 8:54 
Offline     DHV 2

Član od: pet 28 kol, 2009 9:05
Dao Palac gore: : 210 / Palac dolje: : 4
Dobio Palac gore: : 219 / Palac dolje: : 2
pilot13 je napisao/la:

JA SAM ZA TO DA LJUDSKI OVDE I JAVNO ALI NESMEM BEZ TVOG ODOBRENJA PA STOGA TE MOLIM ZA ISTO JER MORAM OBJAVITI POVERLJIVE DOKUMENTENEZAOBILAZI NEGO DAVAJ ODOBRENJE

jeb... te odobrenje, otiđi u neki internet caffe prijavi s na forum pod nekim drugim korisničkim imenom i mail adresom i objavi te jebe... dokumente. Mi ćemo znati da si to ti, ako te netko bude teretio uvijek možeš reći da ti je neko provalio i ukrao baš te dokumente i objavio ih. Eto...

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 16 post(ov)a ] 

Time zone: Europe/Zagreb [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: