»

PG linkovi

Vrijeme/prognoze (forum)

Vrijeme/prognoze

Logo
Sada je: čet 16 tra, 2026 9:52.

Time zone: Europe/Zagreb [LJV]

Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 29 post(ov)a ]  Stranica 1, 2  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: PPG kit od PILOTPROJECTA
PostPostano: sub 28 sij, 2012 22:40 
Offline     DHV 1-2

Član od: pon 14 stu, 2011 11:22
Dao Palac gore: : 7 / Palac dolje: : 0
Dobio Palac gore: : 45 / Palac dolje: : 6
nazalost neumem postavit slike a verujem da bi rekle mnogo...ima ih na FB Paramotor Paratrike Srbija ....
Pilotproject KIT se sastoji iz:
+ CAGE duraluminium AlMgSi vrhunski plastificiran WIG varovi itd.
+ vrhunski sistem veza -sjedalica svetskog renome proizvodjaca totalstrapp cordura
+reservoir 12 ili 14 L uskoro (od marta) i 16 l
sve ovo po ceni 650 - 900 € ovisno o konfiguraciji
elise od helixa ili tornado extra , dalje isporucujemo sve motore na trzistu itd....ili pak Paramotor + Paramotorno KRILO + rezervni padobran 6000 € ....

allways happy landing
Pilotproject Paramotori i paratrikes

Vrh

Naslov: Re: PPG kit od PILOTPROJECTA
PostPostano: ned 29 sij, 2012 12:00 
Offline     DHV 2-3

Član od: pet 11 ruj, 2009 21:39
Dao Palac gore: : 1048 / Palac dolje: : 2
Dobio Palac gore: : 714 / Palac dolje: : 2
Pilotproject je napisao/la:
nazalost neumem postavit slike a verujem da bi rekle mnogo...ima ih na FB Paramotor Paratrike Srbija ....
Pilotproject KIT se sastoji iz:
+ CAGE duraluminium AlMgSi vrhunski plastificiran WIG varovi itd.
+ vrhunski sistem veza -sjedalica svetskog renome proizvodjaca totalstrapp cordura
+reservoir 12 ili 14 L uskoro (od marta) i 16 l
sve ovo po ceni 650 - 900 € ovisno o konfiguraciji
elise od helixa ili tornado extra , dalje isporucujemo sve motore na trzistu itd....ili pak Paramotor + Paramotorno KRILO + rezervni padobran 6000 € ....

allways happy landing
Pilotproject Paramotori i paratrikes

na zalost slike ne mozes postaviti ovdje na forumu ALI slike postavis negdje drugdje na net-u (ImageShack) a zatim link slike stavis ovdje pod (link Img)

Vrh

PostPostano: pon 30 sij, 2012 19:11 
Offline     DHV 1-2

Član od: pet 26 vel, 2010 21:41
Dao Palac gore: : 10 / Palac dolje: : 1
Dobio Palac gore: : 16 / Palac dolje: : 0
Pozdrav...nekoliko pitanja:
- koji je to proizvodjac:sjedalica svetskog renome proizvodjaca totalstrapp cordura-(ime materiala)
-koje motorno krilo je u "kitu" i koja rezerva(firme veličine) gdje se to može videti na netu?
- vrhunski varovi...imate neki certifikat od instituta za varenje(rendgen ili nesto slicno) ?
- oznaka "AVIO" Duraluminium je AlCu4Mg1(i sledi tip) a ne:AlMgSi iz kojeg kažeš je izradjena tvoja CAGE - to je tehnički Al...., pa pitam dali si siguran,da imaš pravu stvar - dural(možda su te prodavaoci slagali)pošto je dur. skup,pa...(nije,da mislim,da ne znaš šta radiš,ali i sam sam se bavio time-projektiranjem i izradom prototipa PPG od Al.,Inoxa i čelika,pa pitam ono što me zanima)
- ima neka web stranica o tvojim proizvodima?

Svidja mi se onaj crveni trajk....... ;)

LP Igor

Igor Drozina,
p.p.557 ,
5102 Nova Gorica ,Slovenia
++386(0)51 478 412

paragliding instructor,
paramotor instructor,tandem expert

Dealer/service for:
PARAMANIA,JPXITALIA,
AIRFER,PXP,AEROS paragliders

Vrh

PostPostano: čet 02 vel, 2012 11:48 
Offline     DHV 1-2

Igore Pozdrav
posto vidim da razumes posao evo samo par detaljcica , necu zalaziti u temu dublje a razlog je stiti licni interes i proizvod
prvo sjedalice dolaze iz vise izvora jedan od njih je DUDEK paragliders ... kod drugog se radi o Corduri Svedskog proizvodjaca....a buduce sjedalice su tajni proizvodjac u vrhunskoj kvaliteti i komforu ...
krila za motor npr. APCO,DUDEK...pa i ostali ima ih jos.....zavisi sta hoces....izuzev ukrstanja sa lokalnim dilerima......KOLIKO SAM UPUCEN na Balkanu su sve sami dileri sto znaci od jednog proizvodjaca i do 5 dilera na jednom mestu....
Vrhunski varovi podrazumevam WIG varioca sa 25 g iskustvom a certifikat varova nema niko na trzistu neznam odakle takvo pitanje !
web stranica sledi uskoro i u pripremi je a mozda je nikad i ne objavim,neka je po strani....mogu proslediti link onima koje zanima sta je svet rekao o mom radu ....
AVIO materijali npr.ovako nesto....
Folgende Legierungen bieten wir ab Lager: 2024 (3.1354, 3.1364), 6061 (3.3214), 7010 (3.4394), 7050 (3.4144), 7075 und 7175 (3.4364) und 7475 (3.4384)

Für weitere Fragen steht Ihnen unser Luftfahrtteam jederzeit mit Rat und Tat zur Seite.

Überblick über unsere Zertifikate.

NO DA PREDJEM NA MATERIJALE :
POZNATO JE DA CARBON KOSTA ca.200gr/m² 30tak i vise € po metru...znaci 200gr=30€ a ja ga nabavljam iz fabrike koja radi AIRBUS pozicije i imam na lageru ca.250 kg po ceni od 1€/kg,dalje kupio sam propalu fabriku zmajeva za par € i iz nje izvukao 700 metara AlMgSi cevi u kvaliteti 6082 debljine zida 0.8-2.0 mm ako si upucen a jesi znas sta znaci variti cev 0.8mm :) ETO CERTIFIKATA !
u Paramotore ugradjujem DURAL,TEHNAL itd.....mislim da je jasnija slika....
konkurencija radi u INOXU,ALUMINIUMU itd.....ja onako kako sam naucio...drugacije neznam to je sto je....
allways happy landing
PP

Vrh

PostPostano: pet 24 vel, 2012 17:24 
Offline     DHV 1-2

nesto slika......klik na link...
https://picasaweb.google.com/1107382624 ... uar201202#

Vrh

PostPostano: pet 24 vel, 2012 18:36 
Offline     DHV 2

Član od: sub 21 stu, 2009 22:32
Dao Palac gore: : 146 / Palac dolje: : 0
Dobio Palac gore: : 115 / Palac dolje: : 0
Pilotproject je napisao/la:

Jel ja neznam kliknut na link il mi nekaj ne dela? Nema slika...

Vrh

PostPostano: pet 24 vel, 2012 19:04 
Offline     DHV 1-2

e sad ide bio sam ga zakljucao ..... sad je odkljucan i javan....

1 Palac dolje: : Jordan1994
Vrh

PostPostano: pet 24 vel, 2012 19:15 
Offline     DHV 1-2

https://picasaweb.google.com/1107382624 ... 1700041074
https://picasaweb.google.com/1107382624 ... 6330030770
https://picasaweb.google.com/1107382624 ... 5755093186
https://picasaweb.google.com/1107382624 ... 8513174946
https://picasaweb.google.com/1107382624 ... 4381815362
https://picasaweb.google.com/1107382624 ... 5039998898
https://picasaweb.google.com/1107382624 ... 6807601394
https://picasaweb.google.com/1107382624 ... 3697766866
https://picasaweb.google.com/1107382624 ... 9542653394

2 Palac gore: : bmutak, vedran_zgela    
Vrh

PostPostano: pet 24 vel, 2012 19:44 
Offline     DHV 2

Član od: sub 12 ruj, 2009 22:27
Dao Palac gore: : 179 / Palac dolje: : 4
Dobio Palac gore: : 108 / Palac dolje: : 0
Žućo majstore :Yahoo!:

Vrh

PostPostano: pet 24 vel, 2012 21:06 
Offline     DHV 2

Član od: sub 21 stu, 2009 22:32
Dao Palac gore: : 146 / Palac dolje: : 0
Dobio Palac gore: : 115 / Palac dolje: : 0
Onaj mali crveni trajkic mi je bas supac...

Vrh

PostPostano: pet 24 vel, 2012 21:52 
Offline     DHV 1-2

5500 € sa simonini motorom,carbon kevlar konstrukcija + inox+dural+tehnal,Ferrari Acril lak ,kozno sediste,25 litara long range rezervoar... samo u FULL opremi ...
svakako LP
allways happy landing
Pilotproject

Vrh

PostPostano: uto 28 vel, 2012 23:42 
Offline     DHV 1-2

Član od: pet 26 vel, 2010 21:41
Dao Palac gore: : 10 / Palac dolje: : 1
Dobio Palac gore: : 16 / Palac dolje: : 0
E hvala na odgovoru..sad sam ga tek pronasao....onaj mali trajk "David" je interesantan(kolike pare) dok veliki je za PCP ne za PPG krilo....
"Vrhunski varovi podrazumevam WIG varioca sa 25 g iskustvom a certifikat varova nema niko na trzistu neznam odakle takvo pitanje !" pa pitanje naravno od toga jer svaki amater ne zna da vari cijevi od 08 mm i od 1mm pa,da barem imas neki certifikat za varenje...recimo ovde (Sloveniji) dobro je,da imas certifikat za TIG i MIG(bez njega nema posla kao varioc) ako se igras sa takvim stvarima...ipak je to neko jamstvo,da nisi neki tamo....kao izpit za pilota Boinga,pa ne znam,ko bi leteo ako bi "pilot" rekao pa dobro nemam izpit ali...a i kod Airfer,PAP,PXP...imaju varioci certifikate,dakle jamstvo,da su profesionalci...

Pozdrav Igor

A odakle si?

Igor Drozina,
p.p.557 ,
5102 Nova Gorica ,Slovenia
++386(0)51 478 412

paragliding instructor,
paramotor instructor,tandem expert

Dealer/service for:
PARAMANIA,JPXITALIA,
AIRFER,PXP,AEROS paragliders

Vrh

PostPostano: čet 29 ožu, 2012 23:00 
Offline     DHV 1-2

dobar si
da budem iskren nevarim ja nego kompletan tim radi na mojoj konstrukciji.
varioci imaju certifikat a iskustvo nose iz zastava pogon pirotehnike i oruzje i iskustvo preko 20 godina na poslovima varenja WIG TIG a iskreno mene zadovoljava samo WIG tako da ostali certifikati nisu mi bitni....
cak jednu nepoznanicu za javnost nekada davno je zastava radila sa timom projekt bell ranger helikoptera koji zbog NESRECE i vihora rata nije nikad zaziveo iako je bio u poodmaklom stadijumu....
zatim austrijanac Altendorfer August Inzinjer sagorevajucih motora i elektro tehnicar ...
Izmedju ostalog i dizajneri zastave i konsultanti drugih sektora,ja samo okupljam to drustvo koje placam da rade za moje potrebe,naravno da i sam dosta odradim na ideji i ostalim sektorima...
onaj crveni trajk smo radili ja = ideja i konstrukcija Klaus S. ( Dizajn uz uvazavanje moje zamisli ).iz BMW aerospace centar inzinjer 2000 te godine....u vreme schumacherove slave dosao sam na ideju to iskoristiti u svrhe letenja ali mnoge komplikacije uz put sto porodicnih sto zivotne prirode tu je gde je ta konstrukcija....
sve u svemu dobro uhodan tim .

1 Palac gore: : igifly    
Vrh

PostPostano: pet 30 ožu, 2012 9:32 
Offline     DHV 2

Član od: ned 31 lis, 2010 17:02
Dao Palac gore: : 701 / Palac dolje: : 1
Dobio Palac gore: : 231 / Palac dolje: : 0
Sviđa mi se ova izvedba auspuha,nesto takvo bi morao ja stavit na svojeg Fly Castelluccia
jer mi je dosta glasan,trenutno ima orig.auspuh koji stavljaju u Solu na svoje mašine onaj mali ali čim dalje tim mi je glasniji!
Koliko bi koštala takva igra!?

Vrh

PostPostano: pet 30 ožu, 2012 21:23 
Offline     DHV 1-2

imam jedan na lageru lezi mi vec 2 godine za solo motor a moze i za druge samo sto je sjajna izvedba od aluminiuma......kolko si spreman platiti i tvoj je eto kolko god kazes saljem za CRO....
pilotproject@live.at

1 Palac gore: : matijahadjar    
Vrh

PostPostano: ned 01 tra, 2012 20:45 
Offline     DHV 1-2

RASPRODAJA delova za proizvodnju trajkova paramotora i ostalog propratnog materijala
reduktori od durala TITANIJUMA ploce za elise i mnogo cega po bagatelnoj ceni ...prolecno ciscenje garaze.....
vidi link na ebay de :
http://www.ebay.de/itm/paramotor-schale ... 231bcf04c2

Vrh

PostPostano: sri 13 vel, 2013 17:44 
Offline     DHV 1-2

Član od: sri 13 vel, 2013 16:55
Dao Palac gore: : 8 / Palac dolje: : 0
Dobio Palac gore: : 2 / Palac dolje: : 0
pozdrav svima, ja se slazem sa izjavom gospodina IGIFLY svaka ti cast prijatelju...ja sam kupio motor od PILOTPROJECTA i da ga vdis smijao bise do suza jer su varovi kao da se neko igrao i bukvalno pljuvao po tom.....upravo to sto ste spomenuli varenje kao sto je TIG i MIG i da treba poznavati metale i do kojeg stepena zagrijavanja da bi se metali poput vode sjedinili da bi to bilo to jer je u pitanje stijenak materijala od 0.8 mm koja ako se previse zagrije gubi svojstvo svrhe isto tako ako se dovoljno ne zagrije...ja imam osobno iskustvo da mi se okvir od PILOTPROJECTA raspao u zraku...znaci motor je potrgao donja dva nosaca i osta na goranj dva koja samo sto nisu odpala...kad sam to primjetio dakle bio sam u zraku, cudna ponsanja motora da mi se cudno nesto desava i bio sam primoran da odma sletim...kad sam sletio imao sam sta i da vidim sve se raspalo i to upravo po VAROVIMA I CIJEVI PORED VARA sve je odpalo van...dakle ljudi postavicu slike da vidite sta prodaje PILOTPROJECT a mozete i vidjeti to u zivo koga zaniima...ne govorim ovo iz nekog razloga licnog , nego mi je samo zao da neko nastrada a ko bi bio zato odgovoran osta je ?????? ... dakle mozemo mi svi nesto napraviti kao sto se kaze KUCNA RADINOST ...to vam je upravo to ...lijep pozdrav za sve i ne dozvolite da budete prevareni kao sto sam ja bio...

Vrh

PostPostano: sri 13 vel, 2013 19:47 
Offline     DHV 1-2

nit je tig nit je mig nego WIG Wolfram Inert Gas:respekt: to da se raspao u zraku sigurno imaju i slike :oops: cak i kucna radinost ume biti bolja od mnogo cega :Yahoo!:
a sada ono najglavnije,najverovatnije ste reklamirali ili ste to uzeli na prevaru i stvarno niste platili ni vrednost utrosenog materijala,najverovatnije da ste korektno platili imali bi ste garantni rok a poznato je da prevara nema garantnog roka....
dalje
IZRICITO MOLIM VASE ODOBRENJE ZA KOJE VAS MOLIM MESECIMA DA OBJAVIM FOTOKOPIJU VASE UPLATNICE TJ.POKUSAJ PREVARE DA DOKAZEMO aman molim Vas dozvolite a tvrdite da je to u evropi nemoguce,dalje voja je svedok da je dosao bez para da preuzme u austriji ....
i na kraju to je ono EXTREME SPORT upotreba i koriscenje na vlastitu odgovornost u celom svetu .....
konacno da javno resimo problem.
posto PILOTPROJECT NEPOSTOJI NEGO TO RADE STRUCNI LJUDI a ne kao sto kazes domaca radinost mozes da biras.
1.isplati dogovoreno
2.reklamiraj oni ce preuzeti odgovornost te ukloniti ako uopste treba nesto ukloniti
3.Odgovorni za tu konstrukciju su atestirani varioc tako da ce odkloniti ako uopste ima potrebe

pokusali ste na prevaru uzeti sto vam je delomicno uspelo tj u vecem delu tako da ste dobili jeftinije od utrosenog,zatim otvoreno ste vec rekli da vam je namera kopirati dobiveno cak ste krenuli delomicno ALI NEMA POTREBE LJUDI U SARAJEVU VEC RADE NA TOM PROJEKTU TAKO DA KASNITE :-P uspeli ste na startu ugasiti moj entuzijazam ali zato cu svim snagama i BEZ NAPLATE PRENETI LJUDIMA KOJI VREDE A NISU PREVARANTI.....HVALA BOGU DA JE TAKO !!! sve ima i dobru stranu,hvala Bogu da je tako.
M.DZ. ili pilot 13 (kemal koji je ovde istog dana se logovao na HPGF i ostavio post-sigurno se poznajete ili :Yahoo!: ) odobri da objavim kako se ti i tvoj prijatelj castite jedan drugom majku psujete da bi poslednju novu godinu zajedno slavili u norveskoj -e pa stvarno ste nevidjen tim ,pa se pitam do koje mere ide vasa prevara i nacin pljuvanja samo da neplatite a tek sta ste pljuvali o ostalim pilotima to samo ja znam pa eto ima ponesto i u pismenoj komunikaciji,
A.H. mi prosledi isecak o hapsenju T.P. sa naznakom svi ce oni popadati i sl.nasta sam komentarisao "nemogu da verujem jer isti P.T. je trazio neki motor par godina ranije te mi rekao da momentalno nema para a sad odjednom takav tekst u AVAZU .
eto cujem da ste pokrenuli hajku-e blago vama :respekt:

Vrh

PostPostano: sri 13 vel, 2013 20:04 
Offline     DHV 1-2

Evo fotki gospodo, pa ko zeli kartu u jednom pravcu to se u bosni kaze BUJRUM...Dejelo stucnjaka kako se nazivaju pilotproject koji niti ne postoji kako kaze sam gospodin...Nudis nesto da prodas ljudima od "renomirane firme" koja ne postoji...Ovdje se radi trenutno o problematici motora koje ti prodajes tj pilotproject da ljudi izginu, ja sam samo htio to da sprijecim a privatni zivot o nesuglasicama neki to ne treba da te zanima...
http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... =1&theater

Vrh

PostPostano: sri 13 vel, 2013 20:06 
Offline     DHV 1-2

Evo Nemanja fotki pa se dobro nagledaj "DJELA TIH STRUCNJAKA"

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 29 post(ov)a ]  Stranica 1, 2  Sljedeća

Time zone: Europe/Zagreb [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: