»

PG linkovi

Vrijeme/prognoze (forum)

Vrijeme/prognoze

Logo
Sada je: uto 18 vel, 2025 16:52.

Time zone: Europe/Zagreb

Započni novu temu Odgovori  [ 102 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Povratak velike ptice
PostPostano: čet 26 tra, 2018 18:41 
Offline     DHV 2

Član od: uto 09 ruj, 2014 22:22
Dao Palac gore: : 115 / Palac dolje: : 0
Dobio Palac gore: : 520 / Palac dolje: : 0
Nekako isfrustriran komplikacijama oko tih nastavničkih licenci, mokrom pistom zaraslom u travurdinu i korov, počupanim krovom sa hangara, i ove zime naprosto neletivim vremenom bar kod mene ovdje od non stop nekih vjetrova i kiše.Kratkim zimskim danima koji su mi život sveli na ronjenje tj. posao, i posao i ništa drugo, i to me nekako uljuljalo obezvoljilo neznam ni sam. Već sam si mislio skroz odustati, ostati samo na tome da sam letim i uživa, i ništa nesnimam i ne objavljjujem. Ali neide evo baš sa malo pregledao arhivu videa i odmah se sjetim kako je to meni falilo kada sam počinjao, i kako sam tražio materijale po stranim forumima. E pa nemogu to nikome oduzeti. Imam još uvijek i volje i snage da nekome nešto pomognem i pokažem, da barem ovako kroz filmić osjete dio lijepote koju mi koji već letimo osječamo. Ja to nevidim, ja to nečujem, ja to osječam svim svojim bićem i želim to i vama. Tako se nekad raspadnem neznam ni sam tečko je biti Peter Pan, teško je pomiriti moju djećiju maštu i zbilju života, i već kad sam pomislio da sam sam u svojoj ludoj maštariji i da sam neshvaćem prene me moj frend g.Selak i digne me ponovo u visine i da mi krila onako osvrtom na mene i moje tekstove i buncanja riječju" Jebeš muškarca u čijem srcu ne kuca srce razigranog dječaka. E to me maloprije ponovo diglo i dalo mi goriva da i dalje dijelim svoje maštarije sa vama, da i vama omogućim makar samo ovaj mali dio svoje mašte da spojite sa zbiljom. Uživajte, letite i maštajte.

LP Poli

5 Palac gore: : ada, Dark-O, hrvoje.vt, Vulkanizer, zlatko2508    
Vrh

Naslov: Re: Povratak velike ptice
PostPostano: ned 29 tra, 2018 19:18 
Offline     DHV 2

Član od: uto 09 ruj, 2014 22:22
Dao Palac gore: : 115 / Palac dolje: : 0
Dobio Palac gore: : 520 / Palac dolje: : 0
A ovo je definitivno let u Royal klasi

4 Palac gore: : Dark-O, hrvoje.vt, vedran_zgela, zlatko2508    
Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 102 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6

Time zone: Europe/Zagreb

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: