»

PG linkovi

Vrijeme/prognoze (forum)

Vrijeme/prognoze

Logo
Sada je: uto 21 tra, 2026 4:49.

Time zone: Europe/Zagreb [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 46 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Advance - diskusija
PostPostano: uto 25 sij, 2011 22:21 
Offline     DHV 2-3

Član od: pet 25 ruj, 2009 14:06
Dao Palac gore: : 118 / Palac dolje: : 2
Dobio Palac gore: : 262 / Palac dolje: : 2
Nešto bih napisao o Advance kompaniji i njihovim proizvodima! Advance je jedna firma koja je oduvijek između svih kompanija koje proizvode krila a trenutno ih ima oko 40 oduvijek bila NAJBOLJA FIRMA u marketingu i ničem drugom nažalost! Koriste vrlo kvalitetan materijal u proizvodnji ali u jurnjavi za većim profitom smanjili su broj djelatnika te su zaboravili na stvarni razvoj ovoga sporta! A to se ovdi ne oprašta. Bez obzira na najbolji marketing na ekstremno dobro plaćene pilote koji se za njih natječu polako ali sigurno gube utrku i definitivno ostaju svakim danom sve više bez zraka! Cijene krilima spuštaju do nevjerojatnih za njih i nezamislivih pragova te prodaju "stare" modele uz ogromne popuste jer su izbacili "novi" model! Firma koja je bila među prvima koji su proizvodili krila koja doduše nikada nije bila najbolja ali je imala i još uvijek ima najjače marketinške face (mada ih je napustio u Novoj godini svjetski poznati marketinški mag Norman)još uvjek imaju jaki marketinški lobi koji će vrlo vjerojatno ubrzo napustiti brod koji je pretovaren problemima u ovom olujnom tržištu! Doveli su si pojačanje Brusa G iz Airwave ali je po meni to iskreno vrlo upitno! On je dobar pilot i ne baš loš konstruktor ali je prznica koju polako gazi vrijeme! Ne budu li imali nekoga pilota madjioničara koji može jedriti i kada nema termike i ne naprave li 4-5 ekstremno dobrih rezultata ove godine njihova oholost ADVANCE I ADVANCE sa nekoliko desetaka teških povreda te pogibije 4-5 vanseriskih pilota širom svijeta paraglading zadnje dvije godine svijet će im zalupiti vrata jednom za uvijek pred nosom kao sto se to dogodilo i Apco kompaniji! Zato oni koji preferiraju ovu nadasve "uspješnu" pg firmu neka im pomognu i kupe krila jer ako im i ova godina bude kao i prošla godina kičma im neće izdržati!

1 Palac gore: : tino    
Vrh

Naslov: Re: advance sigma 8
PostPostano: sri 26 sij, 2011 7:33 
Offline     DHV 2-3

Član od: uto 25 kol, 2009 7:35
Dao Palac gore: : 553 / Palac dolje: : 5
Dobio Palac gore: : 460 / Palac dolje: : 1
Vojo je napisao/la:
Nešto bih napisao o Advance kompaniji i njihovim proizvodima! Advance je jedna firma koja je oduvijek između svih kompanija koje proizvode krila a trenutno ih ima oko 40 oduvijek bila NAJBOLJA FIRMA u marketingu i ničem drugom nažalost! Koriste vrlo kvalitetan materijal u proizvodnji ali u jurnjavi za većim profitom smanjili su broj djelatnika te su zaboravili na stvarni razvoj ovoga sporta! A to se ovdi ne oprašta. Bez obzira na najbolji marketing na ekstremno dobro plaćene pilote koji se za njih natječu polako ali sigurno gube utrku i definitivno ostaju svakim danom sve više bez zraka! Cijene krilima spuštaju do nevjerojatnih za njih i nezamislivih pragova te prodaju "stare" modele uz ogromne popuste jer su izbacili "novi" model! Firma koja je bila među prvima koji su proizvodili krila koja doduše nikada nije bila najbolja ali je imala i još uvijek ima najjače marketinške face (mada ih je napustio u Novoj godini svjetski poznati marketinški mag Norman)još uvjek imaju jaki marketinški lobi koji će vrlo vjerojatno ubrzo napustiti brod koji je pretovaren problemima u ovom olujnom tržištu! Doveli su si pojačanje Brusa G iz Airwave ali je po meni to iskreno vrlo upitno! On je dobar pilot i ne baš loš konstruktor ali je prznica koju polako gazi vrijeme! Ne budu li imali nekoga pilota madjioničara koji može jedriti i kada nema termike i ne naprave li 4-5 ekstremno dobrih rezultata ove godine njihova oholost ADVANCE I ADVANCE sa nekoliko desetaka teških povreda te pogibije 4-5 vanseriskih pilota širom svijeta paraglading zadnje dvije godine svijet će im zalupiti vrata jednom za uvijek pred nosom kao sto se to dogodilo i Apco kompaniji! Zato oni koji preferiraju ovu nadasve "uspješnu" pg firmu neka im pomognu i kupe krila jer ako im i ova godina bude kao i prošla godina kičma im neće izdržati!

A jebiga svaki proizvođač na kojeg se ja zakačim na kraju ispadne ćorak :dash: (da ne velim ubojica). Prvo Apco sad i Acme.

Meni se uvijek činilo da su Advance krila u vrhu što se tiče kvalitete izrade i materijala, pouzdanosti, i po sigurnosnim karakteristikama. Moj je dojam da su zbog stabilnosti i sigurnosti uvijek manje forsirali performanse (kod serijskih modela). Opet, moj dojam je možda pogrešan, ali je ostao takav i nakon 150 sati na njihovim krilima.

Nisam baš upoznat sa statistikom povreda i pogibija koje si naveo, možeš li pojasniti (ipak je to tvrdnja s određenom težinom)? Ovako kako si napisao čini se kao da za to kriviš proizvođača. Ili im ipak najviše zamjeraš oholost? ;)

Što se tiče Brucea G. mislim da uglavnom imaš praf...

Vrh

PostPostano: sri 26 sij, 2011 9:20 
Offline     DHV 2

Član od: uto 25 kol, 2009 8:40
Dao Palac gore: : 429 / Palac dolje: : 0
Dobio Palac gore: : 436 / Palac dolje: : 1
Danči je napisao/la:
Meni se uvijek činilo da su Advance krila u vrhu što se tiče kvalitete izrade i materijala, pouzdanosti, i po sigurnosnim karakteristikama. Moj je dojam da su zbog stabilnosti i sigurnosti uvijek manje forsirali performanse (kod serijskih modela). Opet, moj dojam je možda pogrešan, ali je ostao takav i nakon 150 sati na njihovim krilima.

Mislim da ti se uvjek dobro cinilo... :)

Svako ima trenutak slabosti, tako vjerujem da i oni to trenutno prozivljavaju (samo sto se dizajna tice)...

Cijene su im stvarno nevjerovatne za nas, ali ako malo bolje pogledas mozda je ovo jedan od razloga:

BDP po stanovniku:

Svicarska 63500$
Njemacka 44000$
Austrija 39000$
Ceska 26000$
Bugarska 12500$
Hrvatska 15600$
Slovacka 21100$

Za kvalitetu materijala mogu garantirati da je samo najbolje, isto tako da je kompletan tim za kontrolu kvalitete zamjenjen jer su napravili ogromnu kolicinu propusta tokom 2008 godine...
Inace su tvornice u Vijetnamu, a rukovodstvo tamo je iskljucivo Svicarsko...

Svakako su u vrhu s kvalitetom i sigurnoscu, mozda sad malo losiji s performansama,ali vjerujem da ce se uskoro vratiti...
Slazem se da su zbog bahatosti ostali bez par vrlo dobrih konstruktora, ali Thomas (Omega, Sigma 5,6,7) i Krigla su jos tamo.
Krigla sa sitnom djecom je malo zapostavio aktivni razvoj, ali vjerujem da ce se vratiti...

Moje misljenje i dalje ostaje da su oni Mercedes medju proizvodjacima i dalje kvalitetu drugih krila usporedjujem prvo s njima...

Letio sam:
Omege 3,4,5,6,7
Sigme 4,5,6,7
Epsilone 3,4

I nikada nisam vise uzivao u letenju kao tada...
Letio bih i dalje samo da su mi dali proto krilo bez obzira na sigurnost i performanse...

LP!

Vrh

PostPostano: sri 26 sij, 2011 9:44 
Offline     DHV 3

Član od: uto 25 kol, 2009 8:35
Dao Palac gore: : 1499 / Palac dolje: : 13
Dobio Palac gore: : 5271 / Palac dolje: : 21
Zoki je napisao/la:
Danči je napisao/la:

I meni se tako čini:) Nakon cca 500 h na Advance krilima.

Zoki je napisao/la:
Svako ima trenutak slabosti, tako vjerujem da i oni to trenutno prozivljavaju (samo sto se dizajna tice)...

Potpuno se slažem, malo su potonuli, a razloga je vjerojatno puno. Kriza u gospodarstvu, Kriglin podmladak, nedostatak ideja, uljuljanost u uspjehu...

Zoki je napisao/la:
Letio sam:
Omege 3,4,5,6,7
Sigme 4,5,6,7
Epsilone 3,4

I nikada nisam vise uzivao u letenju kao tada...
Letio bih i dalje samo da su mi dali proto krilo bez obzira na sigurnost i performanse...

:-D Nisi ti odustao od Advancea zato kaj ti nisu dali proto, već zato što više nije bilo izazova u letenju njihovih krila. Isto sam osjetio i ja. Nakon 7,5 prekrasnih godina na O3, O4 i O5R (uz O6 i O7 na probama i samo kurioziteta radi O1 koja je neletiva iz danjašnje perspektive) nestalo je čari, ono nešto se izgubilo između meni i Advancea. Shvatio sam to kao moje odrastanje i napredak. Ta mi krila više nisu pružava ushit (čita se kako se piše, a ne ju šit, zlobo jedna!) Proživljavao sam to kao kad se dijete odvaja od roditeljskog doma. I danas se sa sjetom sjećam tih vremena. I zbilja, niti 4 godine od tad Advance je počeo gubiti bitku. Nisam toliko pretenciozan da mogu tvrditi da sam bio vizionar, ali unutarnji filing je vrlo bitan, a meni je govorio da je Advance out. Da ne bude nesporazuma, zastupnik sam Ozonea od 1999., od samog osnutka, ali Ozone do 2009. nije imao krilo "za mene".

Sigme su uvjek bila dosadna krila, osim S4 koja je donekle davala zabavu uz odličan handling i dobru sigurnost (nije bez vraga model L bio DHV 2-3 pod speedom). Ipak, sigurnost koju su pružale Bi-bete, Epsiloni, Sigme i Omege prema drugim krilima i specifičan "advansovski" handling je neponovljivo. Elem, O8 se do sad nije proslavila, ali staru slavu Advanceu bi trebala povratiti Sigma 8. Najvaljuju je (i ne samo iz Advancea) kao zanimljivo krilo visokih performansi u svojoj klasi (finesa preko 10). Vrijeme će pokazati. Ovo je Advanceu, što bi moj kolega suborac BOX rekao "posljednji voz za Čačak!" u market share-u. I naravno, PWC uspjesi će doprinijeti marketingu. Je li tako Care?

Vrh

PostPostano: sri 26 sij, 2011 10:02 
Offline     DHV 2-3

Član od: pet 28 kol, 2009 10:53
Dao Palac gore: : 494 / Palac dolje: : 8
Dobio Palac gore: : 1284 / Palac dolje: : 11
Vojo je napisao/la:
Ne budu li imali nekoga pilota madjioničara koji može jedriti i kada nema termike i ne naprave li 4-5 ekstremno dobrih rezultata ove godine njihova oholost ADVANCE I ADVANCE sa nekoliko desetaka teških povreda te pogibije 4-5 vanseriskih pilota širom svijeta paraglading zadnje dvije godine svijet će im zalupiti vrata jednom za uvijek pred nosom kao sto se to dogodilo i Apco kompaniji!

Gle, za Brucea Goldsmitha bih se još mogao složiti. O djelomičnom nenapretku ili zaostajanju također. O bahatosti, također.
Ali ovo gore, izrečeno tek tako, bez ijednog argumenta, u najmanju je ruku neodgovorno. Ili ti znaš nešto više? Ok, svoju O7 ću vozit još koju godinu, a onda će doć vrijeme da se proda i zamijeni za nešto drugo. I onda će na naplatu doć ovaj tvoj post, kad te neki mladac bude citirao. Isto vrijedi i za onu priču o satima krila (nisi je ti započeo), pa mi Addict u odličnom stanju i dalje stoji u spavaćoj.

Vas nekoliko, koji mislite da znate ama baš sve o svijetu pg-a (ili vas drugi takvim doživljavaju), morali biste shvatit težinu onog što napišete, pogotovu što vas mnogi uzimaju zdravo za gotovo.

http://www.knjigovodstveni-programi.hr
http://www.kronwin.hr
http://www.opz-stat-1.kronwin.hr/
http://www.hub.kronwin.hr/
http://www.dbasewinner.eu

3 Palac gore: : beny, Draženko, Zoki    
Vrh

PostPostano: sri 26 sij, 2011 10:20 
Offline     DHV 3

Roman Lavriv je napisao/la:
Ok, svoju O7 ću vozit još koju godinu, a onda će doć vrijeme da se proda i zamijeni za nešto drugo. I onda će na naplatu doć ovaj tvoj post, kad te neki mladac bude citirao. Isto vrijedi i za onu priču o satima krila (nisi je ti započeo), pa mi Addict u odličnom stanju i dalje stoji u spavaćoj.

Vas nekoliko, koji mislite da znate ama baš sve o svijetu pg-a (ili vas drugi takvim doživljavaju), morali biste shvatit težinu onog što napišete, pogotovu što vas mnogi uzimaju zdravo za gotovo.

Tko uzima zdravo za gotovo, on je gotovo zdrav!

DISKLEJMR (not): Svako moje mišljenje i sud o nečemu izrečen na ovom forumu je samo moje mišljenje i moj sud. Znamo da mišljenje ima svatko, samo ga se ja ne libim iznijeti javno. Ako moje mišljenje na nekoga utiče ili u nekoga utječe, to je njegov problem.

PS: prodajem i nudim slijedeće najboljem ponuđaču:
- Advance Epsiolon 2 S, 1997., DHV 1-2, u solidnom stanju,
- Advance Omega 3 M, DHV 3, 1998., manje od 50h skoro kao novo;
- Advance Omega 5R M, 2001., comp.krilo, 350h izvrsno očuvano (nove špage samo 50h).

Vrh

PostPostano: sri 26 sij, 2011 10:34 
Offline     DHV 2-3

Član od: uto 25 kol, 2009 7:35
Dao Palac gore: : 553 / Palac dolje: : 5
Dobio Palac gore: : 460 / Palac dolje: : 1
Zoki je napisao/la:

He he, upravo mi se pričinjava jedna O8, zelena ili bijela, pomalo troma ali baždarena na 500 sati. U kakice teško ulazi ali sama iz njih izlazi. Upravo za moj "žuri se polako" stil...Još samo da vidim gdje ih to ima po nezamislivo niskim cijenama.

Vrh

PostPostano: sri 26 sij, 2011 10:44 
Offline     DHV 2-3

Član od: pon 31 kol, 2009 11:37
Dao Palac gore: : 31 / Palac dolje: : 0
Dobio Palac gore: : 315 / Palac dolje: : 1
Ak ti bu S8 imala finesu prek 10, onda ti ni netreba O8.. pogotovo večinom za snimanje bez držanja komandi ili guštanje niz vjetar..

Vrh

PostPostano: sri 26 sij, 2011 10:47 
Offline     DHV 2

Član od: čet 25 ožu, 2010 21:18
Dao Palac gore: : 140 / Palac dolje: : 5
Dobio Palac gore: : 129 / Palac dolje: : 1
Vidim u nekoliko postova se spominje neka kvaliteta materijala, kao opravdanje za višu cijenu, pa me zanima po čemu je skytex od advance-a bolji od Ozoneovog, Gradientovog, Ginovog...itd... :oops:

Vrh

PostPostano: sri 26 sij, 2011 10:56 
Offline     DHV 3

Mario RI je napisao/la:
Vidim u nekoliko postova se spominje neka kvaliteta materijala, kao opravdanje za višu cijenu, pa me zanima po čemu je skytex od advance-a bolji od Ozoneovog, Gradientovog, Ginovog...itd... :oops:

Isti je materijal (dobro, gramature su različite jer se koristi od 27 g/m2 do 45 g/m2), pretpostavljam da su kolege mislile na kvalitetu izrade kod Advancea koja je neupitna.

Vrh

PostPostano: sri 26 sij, 2011 14:12 
Offline     DHV 2

Znam da su u vrijeme sljemena svog uspijeha, tijekom 2006 i 7 godine razvili gro materijala zajedno s proizvodjacima spagica i krpa, neznam sad na pamet imena jer su mi dokumenti izgubljeni u masi, ali sam siguran da ako ih se zatrazi to se moze jednostavnim putem saznati...

Znam da su imali ekskluzivna prava na to 2 godine i nakon toga su morali predati tehnologije...
To je bilo vrijeme O7, a primjenjuje se na svim modelima nakon, za koju garantiraju da spagice (comp) moraju izdrzati 300h, materijal 500 i gurtne su nerastezive u vlazi...

Sad vjerujem da svi vec primjenjuju tu tehnologiju.

Krila na UV testiraju kod Godfreya tu u Australiji, i po njegovim rijecima ni jedno krilo nemoze izdrzati ovaj UV duze od Advancea...

Nisam vise diler, samo korisnik, tako da stvarno vjerujem da sada objektivno mogu razluciti sve te "sitnice"...

Definitivno ovo sto vidim trenutno, njihove tehnologije koriste Gin, Niviuk, Ozon, Skywalk... Svako na svoj nacin bolje ili losije.... I nadam se UP koji mi ponovo cacka po glavi.... :)

LP!

Vrh

PostPostano: sri 26 sij, 2011 14:53 
Offline     DHV 2-3

Član od: pon 31 kol, 2009 11:37
Dao Palac gore: : 31 / Palac dolje: : 0
Dobio Palac gore: : 315 / Palac dolje: : 1
Jaooee.. pa nije ti valjda Sale bacio bubu vuho ?))

Vrh

PostPostano: sri 26 sij, 2011 14:54 
Offline     DHV 2

Vedran je napisao/la:
Jaooee.. pa nije ti valjda Sale bacio bubu vuho ?))

Volim mlado i neistrazeno...

I jos ako mi moze zivot dovest u opasnost...

mmmmmmm

LP!

Vrh

PostPostano: sri 26 sij, 2011 15:02 
Offline     DHV 2

Član od: čet 29 srp, 2010 9:12
Dao Palac gore: : 102 / Palac dolje: : 0
Dobio Palac gore: : 52 / Palac dolje: : 3
Moje mišljenje o trenutnom stanju u Advance-u:

1. Super marketing
2. Kvalitet je do sada bio ekstra ali sad sa ovim novim platnima nemam pojma sta ce da bude (omega 8, na njoj sam viidio platno koje me vise podsjeca na najlonsku kesu iz prodavnice nego na neki drugi materijal)
3. Dovodjenje Bruce Goldshmit-a PUN pogodak. Zašto? Pa i bilo je vrijeme da se popravljaju sto se tice performansi. Ovih godina glajderi su im postali prave debeljuce (u vise navrata sam sa svojim Airwave M5 oderao 08). A zna se da je Bruce Goldshimit sto se tice dizajniranja malo vise ,,performance,, orjentisan.
4. Cijena.... hahhahahahaahah ma daj mora da se sale? Skoro za duplo manje para trenutno moze da se uzme ,,po meni,, duplo bolji glajder...

My 2 cents :Yahoo!:

Rocket Scientists Tino

Vrh

PostPostano: sri 26 sij, 2011 15:22 
Offline     DHV 2

tino je napisao/la:
1. Super marketing

Aj mi molim vas svi skupa prezentirajte taj super marketing drukciji od drugih!??!!?

tino je napisao/la:
2. Kvalitet je do sada bio ekstra ali sad sa ovim novim platnima nemam pojma sta ce da bude (omega 8, na njoj sam viidio platno koje me vise podsjeca na najlonsku kesu iz prodavnice nego na neki drugi materijal)

Pausalna izjava... Sta bi tek rekao na Poison2 ili ti je Apco super jer traje 100 godina... ?!?!?

tino je napisao/la:
3. Dovodjenje Bruce Goldshmit-a PUN pogodak. Zašto? Pa i bilo je vrijeme da se popravljaju sto se tice performansi. Ovih godina glajderi su im postali prave debeljuce (u vise navrata sam sa svojim Airwave M5 oderao 08). A zna se da je Bruce Goldshimit sto se tice dizajniranja malo vise ,,performance,, orjentisan.

Glupost... Bruce Goldsmit je najveci PG sarlatan kojeg sam ikada imao priliku procitati... Krecem od njegove izjave da je let kroz zrak apsolutan i da svako krilo prati gibanje mase jednako... Najneprofesionalnija izjava koju moze jedan aero "konstruktor" izjaviti... Dokaze o FR4 sam stavljao par godina prije...

Advance glideri su uvijek bile debeljuce i nevitki...
Matematika kaze da vece krilo bolje leti jer je sila tlak puta povrsina, a veliki G je napravio krilo od 22 kvadrata i popusio sve sanse u Monaku kada su radili test finesa...
U nasem slucaju, jedino mjerilo je gravitacija, u slucaju manje kvadrature ti ides samo brze, a otpori rastu s kvadratom brzine...
Sve ostalo se svodi na uzgon koji i dalje raste s kvadratom povrsine...

tino je napisao/la:
4. Cijena.... hahhahahahaahah ma daj mora da se sale? Skoro za duplo manje para trenutno moze da se uzme ,,po meni,, duplo bolji glajder...

Pogledaj tablicu koju sam stavio maloprije...
Ovdje trenutno gdje jesam pojedem istu kolicinu svinje za 200Kn vise... Mislis li stvarno da su ovdje krmenadle toliko bolje...

LP!

1 Palac gore: : Damjancic    
Vrh

PostPostano: sri 26 sij, 2011 17:55 
Offline     DHV 2

Zoki je napisao/la:
tino je napisao/la:
1. Super marketing

Aj mi molim vas svi skupa prezentirajte taj super marketing drukciji od drugih!??!!?

- Sigma 7, poceli su pustaju trailere, otvorili topic na paraglidingforum.com, razglabali o ovom krilu da kao da je ne znam sta osam mjeseci prije nego sto ce da izadje u proizvodnju.... i rezultat je bio oko 700 narudbi 2 mjeseca prije proizvodnje krila....... Kad je izaslo u prodaju kolega iz mog kluba je kupio i ama bas nista specijalno - sporo-tromo, bezlicno krilo..

tino je napisao/la:

Pausalna izjava... Sta bi tek rekao na Poison2 ili ti je Apco super jer traje 100 godina... ?!?!?

Jes uzeo Omegu 8 u svoje ruke? Nisam neki ekspert ali ono stvarno izgleda i osjeca se kao najlon kesa.

tino je napisao/la:

Glupost... Bruce Goldsmit je najveci PG sarlatan kojeg sam ikada imao priliku procitati... Krecem od njegove izjave da je let kroz zrak apsolutan i da svako krilo prati gibanje mase jednako... Najneprofesionalnija izjava koju moze jedan aero "konstruktor" izjaviti... Dokaze o FR4 sam stavljao par godina prije...

Ma da, al je isto tako jedini dizajner koji je sa krilom koje je on dizajnirao uzeo PWC (FR3 2007 godine).

Advance glideri su uvijek bile debeljuce i nevitki...

Advance glajderi su uvjek bili malo ,,nagnuti,, ka sigurnosti a ne ka performansama... - sto se meni licno ne svidja.

tino je napisao/la:

Pogledaj tablicu koju sam stavio maloprije...
Ovdje trenutno gdje jesam pojedem istu kolicinu svinje za 200Kn vise... Mislis li stvarno da su ovdje krmenadle toliko bolje...

- Sasvim slucajno znam koja je nabavna cijena Omege8 i Axis Venus3 i jos nekih i opet stojim iza tog da Omega 8 ne vrijedi te pare :), al nikako bash.

Ovo je moje licno misljenje :beer:

Adioooooo :Yahoo!:

Tino

Vrh

PostPostano: sri 26 sij, 2011 19:29 
Offline     DHV 2-3

Član od: pon 31 kol, 2009 10:31
Dao Palac gore: : 324 / Palac dolje: : 9
Dobio Palac gore: : 1813 / Palac dolje: : 7
A čovjek lijepo pit'o ima l' gdje i pošto S8.

1 Palac gore: : Tomica Solina    
Vrh

PostPostano: sri 26 sij, 2011 20:35 
Offline     DHV 2-3

Član od: uto 25 kol, 2009 20:39
Dao Palac gore: : 702 / Palac dolje: : 5
Dobio Palac gore: : 792 / Palac dolje: : 4
Jesi vid'o.
Ljudima dosadno. Ne leti se pa se brabonja po forumu ;-)

Vrh

PostPostano: sri 26 sij, 2011 22:19 
Offline     DHV 2

:lol:

A valjda ce ovaj vikend da bude ,,suncan,, :))))))))))))

Vrh

PostPostano: čet 27 sij, 2011 20:15 
Offline     DHV 2-3

Član od: uto 25 kol, 2009 6:27
Dao Palac gore: : 440 / Palac dolje: : 0
Dobio Palac gore: : 1461 / Palac dolje: : 16
Vojo je napisao/la:
Doveli su si pojačanje Brusa G iz Airwave ali je po meni to iskreno vrlo upitno! On je dobar pilot i ne baš loš konstruktor ali je prznica koju polako gazi vrijeme!
Znači okreće se ploča? ;)

A ranije se pisalo:
Vojo je napisao/la:
Nikica je napisao/la:
A nece biti lako niti Advance-u! Sorry morao sam. :oops:

Oprosti ja sam znao da sam lud ali da sam glup to necu priznati! Sto je pjesnik ovime htio reci? J... te pa Bruce je dobar konstruktor gdi god je bio uvjek su izlazila dobra krila i dobre konstrukcije! Hajde nemoj se sramiti pa prosvjetli mene i ovu raju da i mi budemo pametni sto se ovime htjelo reci?

Valjda si ga bolje upoznao... :)
Kladim se da je u početku i on tobom bio oduševljen... :-D

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 46 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3  Sljedeća

Time zone: Europe/Zagreb [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.