»

PG linkovi

Vrijeme/prognoze (forum)

Vrijeme/prognoze

Logo
Sada je: pet 05 lip, 2026 16:29.

Time zone: Europe/Zagreb [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 4 post(ov)a ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: Gaggle na HTC-u
PostPostano: pon 28 svi, 2012 20:19 
Offline     DHV 2

Član od: uto 01 ruj, 2009 17:57
Dao Palac gore: : 86 / Palac dolje: : 2
Dobio Palac gore: : 545 / Palac dolje: : 5
Pozdrav,
jel netko zna dali se ovaj program i mobitel mogu koristiti kao pomoćni uređaji na trkama.
Hvala

1 Palac gore: : čule    
Vrh

Naslov: Re: Gaggle na HTC-u
PostPostano: uto 29 svi, 2012 9:39 
Offline     DHV 1-2

Član od: uto 25 kol, 2009 21:59
Dao Palac gore: : 19 / Palac dolje: : 0
Dobio Palac gore: : 54 / Palac dolje: : 0
Ja ga povremeno koristim u slobodnom letenju za zabilježiti track i uglavnom radi OK. Kako se radi o besplatnom software-u (Open Source) ima nekoliko BUG-ova, a najveći je taj da mu se ponekad glavni ekran na kojem prikazuje visinu zamrzne i onda u letu treba prebacivati na druge ekrana pa se mozda odmrzne kada se vratis na glavni ili ako nema druge onda otvoriti ekran na kojem možeš odabratil elemente koji se prikazuju na glavnom i tamo prikaz visine korektno radi samo što je ikona manja i nakon nekog vremena ekran se ugasi. Takva je barem situacija s mojim HTC WildfireS (možda je BUG samo do modela).

Što se pitanja tiče, ne vidim zašto se ne bi mogao koristiti kao pomoćni uređaj ako ga koristiš za sebe, ali ako misliš na validan G-track koji će se priznati na natjecanju mislim da je to do organizatora, tj. kojeg je ranga natjecanje. Nešto više o tom problemu možeš pročitati ovdje: https://github.com/geeksville/Gaggle/issues/2.
Vjerojatno će ti netko od prošlih / budućih organizatora moći reći nešto više o trenutnoj praksi.

Meni se osobno Gaggle sviđa, ali za neku komotnu upotrebu na natjecanjima fali opcija automatskog prebacivanja waypointa na slijedeći pri okidanju aktualnog. Trenutno se treba slijedeća točka pronaći na popisu točaka (poredanih abecedno) i onda držati par sekundi i na meniju odabrati "set as next". Da se, ali ako je u zraku borbeno nije radnja koja se ponavlja s guštom.

Vrh

PostPostano: uto 29 svi, 2012 9:49 
Offline     DHV 1-2

Član od: pon 30 svi, 2011 15:25
Dao Palac gore: : 295 / Palac dolje: : 0
Dobio Palac gore: : 41 / Palac dolje: : 0
Ja koristim Gaggle na HTC Desire i meni radi odlično. Ti bagovi su vjerojatno zbog sporijeg procesora na wildfire-u. Jedini problem je što kada učitam track na OLC G rekord nije očitan, a niti ne znam čemu on služi.

Vrh

PostPostano: uto 29 svi, 2012 9:51 
Offline     DHV 2

Član od: sri 07 lis, 2009 12:36
Dao Palac gore: : 150 / Palac dolje: : 2
Dobio Palac gore: : 239 / Palac dolje: : 1
čule je napisao/la:
Ja koristim Gaggle na HTC Desire i meni radi odlično. Ti bagovi su vjerojatno zbog sporijeg procesora na wildfire-u. Jedini problem je što kada učitam track na OLC G rekord nije očitan, a niti ne znam čemu on služi.

G rekord je digitalni potpis staze, tj. dokaz autentičnosti (inače bi netko mogao sam ukucati koordinate u fajl i poslati takav track)

Kao što je Sanin već rekao potpisivanje IGC tracka u gaggleu je trenutno u fazi razvoja i trebalo bi se pojaviti kod jednog od sljedećih ažuriranja aplikacije.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 4 post(ov)a ] 

Time zone: Europe/Zagreb [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: