»

PG linkovi

Vrijeme/prognoze (forum)

Vrijeme/prognoze

Logo
Sada je: čet 23 tra, 2026 12:04.

Time zone: Europe/Zagreb [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 23 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Svinjska gripa i Tamiflu... (iskustvo)
PostPostano: čet 03 pro, 2009 8:18 
Offline     DHV 2-3

Član od: pon 31 kol, 2009 11:37
Dao Palac gore: : 31 / Palac dolje: : 0
Dobio Palac gore: : 315 / Palac dolje: : 1
Box je napisao/la:
gburazer je napisao/la:
Javili su se i oni koji tvrde da je pravi lijek za gripu, ne samo onu sezonsku već i svinjsku - urinoterapija, odnosno konzumiranje vlastite mokraće.

A ovo nije kao fuj ;))

I šta sada pametno reći na ovo. Namaži šnitu kruha svinjskom masti (bolja je ona sa dna kante) i pospi mljevenom ljutom paprikom te sitno narezanim crvenim i bijelim lukom i dobro posoli. Uzimaj ovo svakih 12 sati (ujutro i navečer) i tako cijeli život, pa ćeš pucati od zdravlja.

A ne gaditi ljude ovdje sa pišalinama ko Vedran sa cedevitom sport - FUJ! (Valjda ona koja nije "sport" ne djeluje na nas sportaše paraglidere.) Toliko sam se nanerviro da si idem uzet još jednu dozu svog lijeka i za ručak.

Gle.. brkaš klopu i pijaču :)) A niš osim tog otrova mi ni pasalo zbog tone gnoja u grlu.. to ti ustvari dođe ko deterđent koji to fino opere 8))

A za recept lijeka bi još dodao čvarke satrane (ima odličnih kod Franceka) da malo podignu i gemišt od malavizije ili rizvanca da malo spusti. Crvenu papriku bi definitivnoo smanjio ili zaboravio, jer nejaki zagorski želučići načeti godinama dimljenog suhog mesa i kiselog vina sve lošije podnose žgaravicu ;)

Vrh

PostPostano: čet 03 pro, 2009 8:31 
Offline     DHV 2-3

Član od: pet 28 kol, 2009 10:03
Dao Palac gore: : 766 / Palac dolje: : 2
Dobio Palac gore: : 963 / Palac dolje: : 13
Ja se slažem sa svime što su BOX i Bošković iznjelji, te ih u potpunosti podržavam u mišljenju, kako se riješiti Svinjske Gripe , jednostavno jedanput godišnje ako i ne 2 puta godišnje provesti Svinjski Strah tj. kolinje, smanjiti broj prenosnika gripe, a što ću ja već početi ovaj vikend i to sa 2 prenosnika ili nositelja manje. :hi: Molim medicinsko osoblje dr. Box i dr. Bošković da mi se jave ukoliko žele prisustvovati uklanjanju prenosnika gripe. :lok: :beer:

Vrh

PostPostano: čet 03 pro, 2009 11:39 
Offline     DHV 2-3

Član od: pon 31 kol, 2009 10:31
Dao Palac gore: : 324 / Palac dolje: : 9
Dobio Palac gore: : 1813 / Palac dolje: : 7
Nažalost, mediji su posijali paniku i sad imamo posla ko u priči. Malo smo rastegnuti jer se ovaj prljavi mali rat u ovo doba godine širi geometrijskom expanzijom. No, ukoliko nađemo nešto vremena dolazimo sa vlastitim Dickovima.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 23 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2

Time zone: Europe/Zagreb [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: