DHV 2-3 |
 |
Član od: pet 25 ruj, 2009 14:06 Postovi: 600 [ Pogledaj ] Lokacija: Zagreb
Dao : 118 / : 2
Dobio : 262 / : 2
|
|
Kao prvo htio bih se zahvaliti letačkoj populaciji na podršci koju sam dobio bez obzira kojoj državi ili naciji ili (sačuvaj me bože gluposti)vjeri pripadali! A kao drugo htio bih se ispričati svima koji su zbog moje radoznalosti i gluposti imali neugodnosti! Kao treće nekima sam ostao nešto opreme ili novaca dužan pa bi bilo lijepo to poravnati i izgladiti ako nisu uspjeli bez mene to odraditi jer je bilo i nekolicina direktnih uplata proizvođačima! Kao četvrto NAJISKRENIJE I najdublje sam zahvalan onima koji su u dusi vjerovali da nisam kriv mada znam ponekada biti "prehlađen". Drage moje kolege i još draži moji prijatelji ekstremno sam ganut borbom nekih pilota za život jednog "prehlađenog" tipa ma koliko on bio dobar što pokazuje da vi možete biti još i bolji nego što sam ja osobno ponekad krivo mislio za sebe! Posebno se zahvaljujem onima koji izdvojili dio svojih primanja u ovim teškim i kriznim vremenima pomogli me novčano kada ja nisam mogao doći do nekih svojih novaca u mojoj štednoj "čarapi"! Kada sam izašao iz remetinca sačekala me je hrpa novinara koji nisu objavili moju prvu izjavu koju sam mogao dati u javnosti! Ona je glasila otprilike ovako: "Hvala novinarima koji su svojim pisanjem u medijima pokazali MENI tko su moji stvarni i istinski prijatelji. Svi oni su ljudi koji mogu SADA nakon ovoga sra.. doći i tražit od mene sto bi mogli zatražiti od ljudi u koje se najviše mogu pouzdati. Glumci koji su pokazali svoje pravo lice neka im dragi bog plati nepravdu koju su mi nanijeli ako u njega ne vjeruju platiću im ja ubrzo! Ne zamjeram nikako i u nikojem pogledu pljuvanje po meni ljudima koji me ne poznaju dapače i ja bih na njihovom mjestu to ISTO uradio čitajući i slušajući naše medije koji informiraju samo "istinu"! I na kraju želim vam reći nešto najvažnije posebno populaciji koja je javno a najviše tajno u sebi vjerovala iskreno u mene NIKADA SE NEMOJTE UPUSTITI u pomaganje ljudima koje ne poznajete i za koje biste možda mogli proći kao ja. Ja sam imao sreće da dvoje ljudi je meni zahvalno za moju intervenciju ali pazite da se ne upetljate u nešto gdi ćete danima sebi govoriti umri gade kada si glup! Nigdi niti u kojem pogledu nemojte pomagati policiji osim ako nije baš netko vama blizak u to umiješan jer ćete se sami iznenaditi kako je to proces sličan guranju Sizifovog kamena! Svi koji žele a spadate u kategoriju ljudi za koje bih ja (ali samo za vas i vama sličnim štitio živote svojim tijelom i životom) dobro ste došli kod mene bilo kada i u bilo koje vrijeme da saznate istinu što je se sve bilo dogodilo čega se ja sjećam! VOJO!
_________________ www.flyingvojo.com
47 : AIRBEŠO, alibaba, bmutak, Boris, bosco, Che28, CW, Danči, darinka, Draženko, Flying_man, Franco, goli, gprelac, Heatseeker, hrvoje.vt, ivicaf, jerry, joe33, jrabic, Knez, krunoboy, ksmokvina, majk11, marin, Martina, matijahadjar, Michi, miha, Morelli, profa, Red Baron, robertk, Robi Lepi, Roman Lavriv, sale, toni, Toomy, vedran_zgela, Vito, vjeko, Ziga, zlatko2508, Zoki, zoli, zupanich, čule
|
|
|
|