|
... ili bar iz Srbije
Na brodu koji tone uz ostale putnike našli se pedijatar, advokat i katolički sveštenik. Pedijatar poviče: - "Spasavajmo decu! Spasavajmo decu!" Dere se advokat: - "Ma, jebeš decu!" Sveštenik ga tiho priupita - "Misliš da imamo vremena?" Kako se zove okupana plavuša? Čista glupost! GRAFIT DANA Imamo državu s poteškoćama u razvoju, a političare s posebnim potrebama! Najvažnija ciganska poslovica: Bolje da Rusi zavrnu gas, nego da ga Nemci odvrnu!
Kaže čovek: - Dečko, nemoj tamo, tamo je minsko polje!!! - Moljem? - Ništa, ništa.
Ciga doživi saobraćajku i dovezu ga u urgentni. Viče doktor: - Sestro, instrumente! A na to će Ciga: - Gde bre sad da ti sviram, sav sam izubijan!
Šta se dobije kada se ukrste Crnogorac i Japanac? - Čovjek koji želi da radi, ali ne može da ustane!
Pitali Crnogorca da li zna da svira violinu, a on kaže: - Nijesam probâ, al ' znam sigurno.
Zašto se Crnogorac stalno žali kada ode u penziju. - Isto se radi, a manje se plaća. Razgovara mladi bračni par: - Šta misliš, draga, kakav će biti naš sin? - Isti kao ti! - Kako znaš? - Pa eto, flašica mu je draža od sise. Kako Crnogorac piše epitaf svojoj ženi? - "Ođe leži moja žena, a ja u miru počivam kod kuće."
Došao upravnik zatvora u ćeliju i pita Crnogorca: - 'Zašto ne ustaneš kada ulazim?' A Crnogorac će na to: - 'Meni su rekli da moram odležati dvije godine.' Ušla dva miša u videoteku i počela da jedu filmsku traku. Pita prvi miš drugog: - Jel` dobar film ? - Dobar, dobar... samo je knjiga bolja.
Mali komarac se vraća kući nakon svog prvog, probnog leta. - I kako je bilo sine? - pita ga mama. - Fantastično! Svi su mi pljeskali.
Policajac zaustavlja pijanca i pita ga: - Kuda ste krenuli u ovo doba noći? - Na predavanje. - odgovara pijanac. - Daj, ko sada drži predavanje? - Moja žena.
Plavuša treći put zove konobara: - 'Molim vas još jednu kocku šećera.' - 'Pa već ste stavili sedam kockica u tu kafu?!' - 'Znam, ali sve su mi potonule.' Bio Mujo na kvizu i sad pitanje: - "Gdje je Isus otišao iz Betlehema?" Kaže Mujo: - "Ne znam, da nije u Totenhem?"
_________________ We watching the skyes through the children eyes
|