»

PG linkovi

Vrijeme/prognoze (forum)

Vrijeme/prognoze

Logo
Sada je: pon 27 tra, 2026 18:39.

Time zone: Europe/Zagreb [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 81 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Direktor Dalmatian opena
PostPostano: pet 28 sij, 2011 0:17 
Offline     DHV 2-3

Član od: ned 27 lip, 2010 9:27
Dao Palac gore: : 234 / Palac dolje: : 23
Dobio Palac gore: : 322 / Palac dolje: : 78
Zoki je napisao/la:
Ja se nebi slozio s onim J.O. (33) :D

LP!

hahaha ja bi se rado s tim složio zoki,al ti nebi

Vrh

Naslov: Re: Paragliding Dalmatian open FAI2 Hrvace 2011
PostPostano: pon 31 sij, 2011 1:09 
Offline     DHV 2-3

VedranMRi je napisao/la:
Jere, ako me žena pusti dolazim.
(samo moram bit dobar par mjeseci i sve će bit OK ;) )

Samo budi muško i pustit će te,povedi i nju,hahaha,onda ću dio zabavnog programa morat odgodit,radije nemoj,hahahahahaha

Vrh

Naslov: Paragliding Dalmatian Open Hrvace FAI2
PostPostano: ned 06 vel, 2011 23:06 
Offline     DHV 2-3

Poštovane kolege letači i letačice,
Gledam svoju situaciju,situaciju u državi,kriza je većinom kod svih,sportske dozvole,ovo,ono,članarine itd odlučili smo da smanjimo kotizaciju natjecanja na neku simboičnu od 35eur.Dok sam svirao po zabavama kad bi iši s nižom cijenom doduše smo imali manje posla nego kad smo digli duplo,idioti misle manje vrijediš a ti se ideš prilagodit drugima.U ovom slučaju imat ću više posla tražit sponzore itd ali s tim želim svima olakšat da ipak lakše dođu i da se tekmaju,nikad nisam ni očekivao zaradu od neke tekme ali isto tako znam da su se ljudi na nekim našim tekmama,manifestacijama,nebitno dobro provei i sa 100 uplaćenih kuna,mi mao ispod nule ali nedam tekmu u makedoniju,bugarsku ili već,ne moramo zaradit organizacijom nek smo opet maaalo ispod nule ja sam zadovoljan.Nadam se da vam nećeteško pasti ova moja odluka i mislim da će biti ok,samo nek nas vrijeme posluži jer ipak je prvo natjecanje krajem travnja kad doduše bude vrijeme dobro,dati će mo onoliko koliko god budemo mogli od sebe,znači sve ono što ide u svakoj ovakvoj organizaciji.I molio bi vas da vi koji mislite uplatiti na onaj račun na prijavi ne činite to nego upatu vršite na dan tekme ili na drugi račun koji će biti na stranici prijave za natjecanje.Ako HZS može imati bLokiran račun možemo i mi(VIP).Admin će staviti na koji račun možete uplatiti.Ovo je bolja vijest od one o 400kn za fai markicu,ma ako mogu Albanci možemo i mi.Ako organiziramo iduću godinu državno kotizacija će biti 100kn,hahaha

www.pegaz-paragliding.com
pozdrav Jere

Vrh

Naslov: Dalmatian open 2011
PostPostano: sub 19 vel, 2011 22:18 
Offline     DHV 2-3

pošto je tek održana sjednica izvršnog odbora još nije stavljeno natjecanje u kalendar Fai-a, ali biti će uskoro i očekujemo da se prijavite jer visinu kotizacije smo stavili zbog recesivnog razdoblja te da vam troškovi za doć na ovu tekmu budu manji,i napokon je obzdanjena cijena produženja sportske dozvole te fai markice koja nije 400kn na sreću svih nas.Sigurno će mo se potruditi da ovo natjecanje prođe onako kako to doliči ovoj vrsti natjecanja.Zaista bi volili da broj natjecatelja bude iznad deset ali bez obzira i da su pet prijavljenih natjecanje će se naravno održati,nadamo se i dolasku Tonija Bendera i ljudi iz Nova teama,nisu potvrdili konačno ali imaju volju i želju doći,pregovori su na visokoj razini. :beer:

l.p jere

Vrh

Naslov: Re: Dalmatian open 2011
PostPostano: sub 19 vel, 2011 23:08 
Offline     DHV 2-3

Član od: pet 25 ruj, 2009 14:06
Dao Palac gore: : 118 / Palac dolje: : 2
Dobio Palac gore: : 262 / Palac dolje: : 2
JERKO je napisao/la:
pošto je tek održana sjednica izvršnog odbora još nije stavljeno natjecanje u kalendar Fai-a, ali biti će uskoro i očekujemo da se prijavite jer visinu kotizacije smo stavili zbog recesivnog razdoblja te da vam troškovi za doć na ovu tekmu budu manji,i napokon je obzdanjena cijena produženja sportske dozvole te fai markice koja nije 400kn na sreću svih nas.Sigurno će mo se potruditi da ovo natjecanje prođe onako kako to doliči ovoj vrsti natjecanja.Zaista bi volili da broj natjecatelja bude iznad deset ali bez obzira i da su pet prijavljenih natjecanje će se naravno održati,nadamo se i dolasku Tonija Bendera i ljudi iz Nova teama,nisu potvrdili konačno ali imaju volju i želju doći,pregovori su na visokoj razini. :beer:

l.p jere

Tko to pregovara sa njima i kako ja o tome neznam nista! A prije nekoliko dana sam bio sa cijelim timom NOVA i nitko nije dao nikakavu naznaku o dolasku a ja ih vec godinama davim da dodju i jedini koji je rekao da bi dosao je Alex te Diwi sa zenom ali privat! Bilo bi ljepo da i ja znam jer to je ipak moj tim i ljudi sa kojima se godinama vec poznam!
VOJO!

Vrh

PostPostano: ned 20 vel, 2011 9:00 
Offline     DHV 2-3

Vojo je napisao/la:
JERKO je napisao/la:

l.p jere

Tko to pregovara sa njima i kako ja o tome neznam nista! A prije nekoliko dana sam bio sa cijelim timom NOVA i nitko nije dao nikakavu naznaku o dolasku a ja ih vec godinama davim da dodju i jedini koji je rekao da bi dosao je Alex te Diwi sa zenom ali privat! Bilo bi ljepo da i ja znam jer to je ipak moj tim i ljudi sa kojima se godinama vec poznam!
VOJO!

Ej care,ja osobno pregovaram s Tonijem Benderom i Bea pregovara s ekipom i ona mi je rekla da su zainteresirani,i eto pošto si se javio možeš i ti učestvovat u pregovorima,Toni mi je predložio da u sklopu tekme napravimo testival Nove i na tome smo ostali za sad,ja sam za to naravno

Vrh

PostPostano: ned 20 vel, 2011 13:28 
Offline     DHV 2-3

Član od: pet 28 kol, 2009 10:53
Dao Palac gore: : 494 / Palac dolje: : 8
Dobio Palac gore: : 1284 / Palac dolje: : 11
E moj Vojakne, sve tebi iza leđa ....

http://www.knjigovodstveni-programi.hr
http://www.kronwin.hr
http://www.opz-stat-1.kronwin.hr/
http://www.hub.kronwin.hr/
http://www.dbasewinner.eu

Vrh

PostPostano: ned 20 vel, 2011 15:14 
Offline     DHV 2-3

Član od: pon 31 kol, 2009 10:31
Dao Palac gore: : 324 / Palac dolje: : 9
Dobio Palac gore: : 1813 / Palac dolje: : 7
Roman Lavriv je napisao/la:

Što je jako glupo jer je on veći prijatelj nekome nego nekome drugome. To svi znaju. Osim što mu jedino majka može reći: pile moje, čovjek zaslužuje izbor od najmanje dva super prijatelja.

1 Palac gore: : JERKO    
Vrh

PostPostano: ned 20 vel, 2011 15:50 
Offline     DHV 2-3

Box je napisao/la:

Što je jako glupo jer je on veći prijatelj nekome nego nekome drugome. To svi znaju. Osim što mu jedino majka može reći: pile moje, čovjek zaslužuje izbor od najmanje dva super prijatelja.

E ne može, strancima to jest stranim pilotima je dovoljan za prijatelja jedan hrvat (neki puta je i to previše)jer ja sam diler i ja ih zvao već jedno par godina a oni baš nesto kao da neće tamo netko ubit ispeć na ražnju i pojesti! A ja sam rekao da ako ih tko ubije to ću biti ja i ako ih tko ispeče i pojede to ću opet biti ja sa svojim kompanjonima normalno! Ne moraju se brinuti ako dolaze ljeti jer mi jedemo ljude samo zimi. Kod banketa i žderačeni nisam mislo zvati tebe Box jebote ti bi sam pojeo Bendea i Aleksa zajedno tih 30ak kg mesa sto ima na obojici! Pa onda normalno ne želim veliku skupinu onih koji mogu puno pojesti! A i mislim da nije u redu da ih pojede netko drugi tko sa njima nije imao puno kontakata! Što se tiče toga festivala NOVA e to sam ja doduše dogovorio sa Wolfangom i on je obećao dati krila za neku takvu promociju samo nije nista govorio za ljude!

Vrh

PostPostano: ned 20 vel, 2011 20:17 
Offline     DHV 2-3

JERKO je napisao/la:
Vojo je napisao/la:
JERKO je napisao/la:

l.p jere

VOJO!

Ej care,ja osobno pregovaram s Tonijem Benderom i Bea pregovara s ekipom i ona mi je rekla da su zainteresirani,i eto pošto si se javio možeš i ti učestvovat u pregovorima,Toni mi je predložio da u sklopu tekme napravimo testival Nove i na tome smo ostali za sad,ja sam za to naravno
super bebo moja lipa ako su svi za vuk sit ovca cila,jedino janje za boxa mrtvo,super ja ću još s tonijem dogovorit detalje i eto super stvar će se napravit,ma šta bi ja bez tebe,eh,moj car uvik bio i osta :amen:

Vrh

PostPostano: pon 21 vel, 2011 6:40 
Offline     DHV 3

Član od: uto 25 kol, 2009 8:35
Dao Palac gore: : 1499 / Palac dolje: : 13
Dobio Palac gore: : 5271 / Palac dolje: : 21
Vojo je napisao/la:
Box je napisao/la:

E ne može, strancima to jest stranim pilotima je dovoljan za prijatelja jedan hrvat (neki puta je i to previše)jer ja sam diler i ja ih zvao već jedno par godina a oni baš nesto kao da neće tamo netko ubit ispeć na ražnju i pojesti!

Ček, ček Care! Da li si ti njima prijatelj ili samo diler, ili si oboje? Nisam to razumio.

Vrh

PostPostano: pon 21 vel, 2011 7:13 
Offline     DHV 2

Član od: čet 25 ožu, 2010 21:18
Dao Palac gore: : 140 / Palac dolje: : 5
Dobio Palac gore: : 129 / Palac dolje: : 1
Ma Toni, to se podrazumjeva...Vojo je jedan od onih koji dilaju samo prijateljima :)

1 Palac gore: : Box    
Vrh

PostPostano: pon 21 vel, 2011 16:43 
Offline     DHV 2-3

Mario RI je napisao/la:
Ma Toni, to se podrazumjeva...Vojo je jedan od onih koji dilaju samo prijateljima :)

Kada dobro razmislim sada bez iole zezanja na ovaj Mariov tekst tu ima fakat dosta istine! Ja sam i postao diler od NOVA tako sto sam se skompao sa Urs Harrijem koji je diler za Švicarsku i test pilot za NOVA! letili smo na nekoliko terena skupa Turska, Egipat, Srbija, Bugarska pa mi je bio u gostima u HR i onda sam ja preko njega dobio dilerstvo! Tada sam im tamo dao informaciju da u HR nema niti jedno njihovo krilo i da bi bilo dobro da imaju dilera (mene) a ne da njihovu opremu prodaje srbin (Gugi) koji ma koliko bio ok ne moze proci jer ima njih koji misle da je dobar srbin samo mrtav srbin. Doduse tu su informaciju imali i na njihovim vjestima pa su me proglasili oficijelnim dilerom! Ima nekoliko godina kako sam ja tamo dolazio i polako uspostavljao sve bolji odnos koji se bazirao prvo na poverenju a zatim i na prijateljstvu pa sm ih par dovukao na more pa neke njihove prijatelje i odnos je krenuo ka intimnijim odnosima! A sem toga oni koji me dobro poznaju znaju da ja neku svoju opremu ne bih prodao pilotu koji je samnom u nekom sukobu pa niti za duple novce! A da ne govorim kada netko dođe pa mi se ne dopadne na prvi pogled može dobiti cijenu od koje bi neki moj prijatelj odmah doživo infarkt! Dakle Mariofil ovdi ima pravo a u prilog mu i ide cinjenica da ja neke firme nisam htio uzeti za dilerstvo jer u njima rade ljudi koji mi se nikako ne dopadaju!
Zakljucak: Mariofil je skoro posve u pravu a da niti ja to nisam znao procentualno 98,5%!

Vrh

PostPostano: pon 21 vel, 2011 22:58 
Offline     DHV 2

Glavno da sam ja u pravu i da ću zato dobit dobar popust na onaj komadić opreme što sam naručio :bye: :cool2:

Vrh

PostPostano: uto 22 vel, 2011 0:13 
Offline     DHV 2-3

Mario RI je napisao/la:
Glavno da sam ja u pravu i da ću zato dobit dobar popust na onaj komadić opreme što sam naručio :bye: :cool2:

Koji komadić opreme ja sam zaboravio!

Vrh

PostPostano: uto 22 vel, 2011 0:15 
Offline     DHV 2-3

Box je napisao/la:

E a bogami neki ne zaslužuju niti jednoga a kamoli više njih! Evo ti primjer našeg stvora!

Vrh

PostPostano: uto 22 vel, 2011 11:20 
Offline     DHV 2

Član od: ned 31 lis, 2010 17:02
Dao Palac gore: : 701 / Palac dolje: : 1
Dobio Palac gore: : 231 / Palac dolje: : 0
Vojo prijatelju! :greeting:

Pregovori su na visokoj razini :lol: :ROFL:

LP!

Vrh

PostPostano: sri 23 vel, 2011 16:44 
Offline     DHV 2

Vojo je napisao/la:
Mario RI je napisao/la:

e moj dileru....
manje :lok: pa će memorija bit bolja :)

Vrh

PostPostano: sri 23 vel, 2011 17:22 
Offline     DHV 2

Član od: pet 28 kol, 2009 9:05
Dao Palac gore: : 210 / Palac dolje: : 4
Dobio Palac gore: : 219 / Palac dolje: : 2
Mario RI je napisao/la:
e moj dileru....

Cega? Ledenog caja? :-D

1 Palac gore: : Red Baron    
Vrh

PostPostano: sri 23 vel, 2011 21:10 
Offline     DHV 2-3

Mario RI je napisao/la:
Vojo je napisao/la:
Mario RI je napisao/la:

e moj dileru....

E moj Mario ja koliko kupaca imam i koliko opreme prodam nema čovjeka koji bi da ide pamtiti to zapamtio za koga je koji komad opreme koje boje i koja velicina te koji model!
Ja prodajem preko 10.000 artikala a gledajuči u paletu kupca širom svijeta čija brojka po knjizi prelazi 20.000 klijenata te 36 zemalja a do odmah ne zapiše ili ne dobije napismeno mogao bi kao i ja sjesti i plakati! Zato se ne ispradavaj samnom jer bo ću te udarati flašom kada ispijem sadržaj!

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 81 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5  Sljedeća

Time zone: Europe/Zagreb [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: