»

PG linkovi

Vrijeme/prognoze (forum)

Vrijeme/prognoze

Logo
Sada je: pon 27 tra, 2026 18:10.

Time zone: Europe/Zagreb [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 7 post(ov)a ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: Krađa
PostPostano: čet 13 lis, 2011 12:33 
Offline     DHV 2

Član od: sri 26 kol, 2009 11:26
Dao Palac gore: : 499 / Palac dolje: : 15
Dobio Palac gore: : 189 / Palac dolje: : 1
Jučer sam pozvan na PP Buzet i dobio ovu obavijest pa je stavljam na forum!
Policijska stanica Umag evidentirala je kazneno djelo teške krađe provaljivanjem u osobni avtomobil marke Volksvagen transporter reg.oznake LZ - 645-BJ, vlastništvo austriskog državljanina Gerarda Amsedar, koje se dogodilo u vremenskom periodu od 10.09. 2011. g. do 13.09.2011. godine na parkiralištu u turističkom naselju Stella Maris u Umagu, na način da je NN, počinitelj na neutvrđen način odključao vozačeva vrata osobnog automobila te iz prtljažnog prostora kombi vozila otuđio crni ruksak sa opremom za paragliding u kojem se nalazio padobran narančasto,crne, bjele boje, na kojem se nalazilo utisnuto ime Amseder Gerard, te utisnut natpis sponzora "Lienz Etersferg" širine 8m i visine 2,5 m, sjedalica za paragliding,dva dodatna padobrana, tri gps sustava (garmin,kompeo,ercotec), spot sistem za lokaciju putem satelita, kaciga,rukavice,jakna, fotoaparat marke Go-pro, toki voki uređaj). Pregledom vozila na istome nisu uočeni tragovi provale u automobil. Vrednost otuđene opreme je oko 75000 kuna.
Ako uočite koju jeftinu ponudu navedene opreme javite najbližop PP. Lp Jožef

Vrh

Naslov: Re: Krađa
PostPostano: čet 13 lis, 2011 15:03 
Offline     DHV 2-3

Član od: uto 25 kol, 2009 8:40
Dao Palac gore: : 468 / Palac dolje: : 58
Dobio Palac gore: : 1549 / Palac dolje: : 15
Krivo ime si napisao. Pošto znam lika to je: Gerald Ameseder koji je letio na XAlpsu pretprošlom.
Izgleda da je zaboravio zaključat. Oprema je vjerojatno UP.
Inače bi bilo fora da lopov upali spot iz neznanja pa da se locira.
Najvjerojatnije je lopov ukrao nešto što ni sam nezna čemu služi.

Trebali su ti barem dat popis opreme točno koja je odnosno modeli. Ovako jeb..

Vrh

PostPostano: pet 14 lis, 2011 12:55 
Offline     DHV 2

Član od: pet 28 kol, 2009 1:37
Dao Palac gore: : 21 / Palac dolje: : 2
Dobio Palac gore: : 21 / Palac dolje: : 0
Nebrini te se nace njega nasa policija i sam sam se uvjerio koliko su dobri.
Sva ce oprema vjerovatno sada trunuti negdje u podrumo kao i moj Falcon.
I moje je krilo pronasla nasa policija ovim putem im zahvaljujem,ali nazalost nemogu o tome nista kazati javno dok ne osude LOPOVE :amen:

Vrh

PostPostano: pet 14 lis, 2011 15:45 
Offline     DHV 2

Član od: čet 25 ožu, 2010 21:18
Dao Palac gore: : 140 / Palac dolje: : 5
Dobio Palac gore: : 129 / Palac dolje: : 1
Znači pronašli su Falcon(ovce)??

Ajde super! :hi:

Lp

Mario

Vrh

PostPostano: sub 15 lis, 2011 20:00 
Offline     DHV 2-3

Član od: pet 25 ruj, 2009 14:06
Dao Palac gore: : 118 / Palac dolje: : 2
Dobio Palac gore: : 262 / Palac dolje: : 2
BIBER je napisao/la:
Nebrini te se nace njega nasa policija i sam sam se uvjerio koliko su dobri.
Sva ce oprema vjerovatno sada trunuti negdje u podrumo kao i moj Falcon.
I moje je krilo pronasla nasa policija ovim putem im zahvaljujem,ali nazalost nemogu o tome nista kazati javno dok ne osude LOPOVE :amen:

E neka je i nasa policija nesto nasla pa neka se cijeli svijet uruši u PM! Samo nije ljepo ne reci tko je tvoje krilo otuđmanio posebice ako je netko iz PG svijeta a nadasve ako je iz HR! Ja također trazim opremu koja je ukradena iz kuce i nudim nagradu od polovice otuđmanjene robe sto je ravno 25.000 kuna! Odmah sam mada meni nikada do prije 2 mjeseca namjerno otuđmanjena oprema bio na tvojoj strani Biber jer ako netko ukrade nešto bilo kome od nas samo je pitanje kada ćemo mi doći na red! Kada kažem nekome od nas to mislim na pripadnike naseg letačkog plemena ma kojoj gdo rasi i kojoj god naciji pripadali! Nedao mu bog da tip koji krade od nas jos leti medju nama!!!!! Mada ti Biber i nisi meni po volji te ne mogu reci da mi uljepsas dan kada te vidim ali da netko od tebe ukrade opremu jos mu na nacin koji si mu ukazao poverenje zasluzuje stvarno kaznu jebao mu se pas sa materom!

Vrh

PostPostano: sub 15 lis, 2011 21:02 
Offline     DHV 2

Član od: pet 28 kol, 2009 1:37
Dao Palac gore: : 21 / Palac dolje: : 2
Dobio Palac gore: : 21 / Palac dolje: : 0
Ma Vojo sto se tice toga da ti NISAM PO VOLJI I NE ULJEPSAM TI DAN.to me veseli :-P
Ali mogu ti kazati da da ti meni uljepsas dan jel vidim VECU BUDALETINU od MENE :Yahoo!:
Nisam cesto nisam ni sam sebi po volji pa kako bi tebi bio ili nekom drugom . :dash:
Sto se tice lopova jedan je letac ,a jedan ne,ali oba totalni SMRADOVI.
Prvo rociste je bilo u ZG,a do donosenja pravomocne presude nemogu iznositi imena u javnost,ali do ce i taj dan. :hi:
Pozdrav tebi i svim letacima,a sad odoh nesto popit :beer:

Vrh

PostPostano: ned 16 lis, 2011 23:37 
Offline     DHV 2-3

Član od: pet 25 ruj, 2009 14:06
Dao Palac gore: : 118 / Palac dolje: : 2
Dobio Palac gore: : 262 / Palac dolje: : 2
BIBER je napisao/la:
Ma Vojo sto se tice toga da ti NISAM PO VOLJI I NE ULJEPSAM TI DAN.to me veseli :-P
Ali mogu ti kazati da da ti meni uljepsas dan jel vidim VECU BUDALETINU od MENE :Yahoo!:
Nisam cesto nisam ni sam sebi po volji pa kako bi tebi bio ili nekom drugom . :dash:
Sto se tice lopova jedan je letac ,a jedan ne,ali oba totalni SMRADOVI.
Prvo rociste je bilo u ZG,a do donosenja pravomocne presude nemogu iznositi imena u javnost,ali do ce i taj dan. :hi:
Pozdrav tebi i svim letacima,a sad odoh nesto popit :beer:

Ma ne mogu da vjerujem da je netko jos tome nas letac i da se je posluzio takvom mentodom da otuđmani tuđu opremu! Osim toga jebo te magarac pa nije to pitanje od državne tajne ako je već bilo ročište onda se i znaju imena! Ako je krilo nađeno i kod nekoga tko je definitivno neizmjerno veći šupak od tebe to je kao matematika 1+1 = 2 ili kao HDZova politička matematika 1HR glas + 1 glas iz hercegovine = 4 glasa za HDZ. Jednostavno ne mogu a nekako i ne želim da vjerujem da je to govno iz naših krugova iskoristilo tvoje povjerenje u pilote i utjeralo ti ga! Svejedno sto se nalazilo i kakvi su interesi bili iza toga Hajde Da Zgrabimo krilo naivcu je vrlo podlo!
A ono što ja tebi ulepšam dan kada me vidiš to ti je samo zato što si naivan i sam vjeruješ u bajke! Laže to tebe selo Biber ti si jedinica za glupost i naivu u PG svijetu i ovi što ti pričaju da postoji djed mraz isto te lažu i ovi koji ti kažu da će od novih izbora HDZ biti pošten su isto lažovi i ono što se superhik ispričavao na televiziji i on laže nije to on ozbiljno mislio!! Ali neka si ti nasao krilo i nadam se prave lopine odmah će zrak biti nešto čišći na terenima gdi se leti!

3 Palac gore: : AIRBEŠO, Franco, vedran_zgela    
Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 7 post(ov)a ] 

Time zone: Europe/Zagreb [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži: