»

PG linkovi

Vrijeme/prognoze (forum)

Vrijeme/prognoze

Logo
Sada je: pet 05 lip, 2026 10:54.

Time zone: Europe/Zagreb [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 312 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 16  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Zeka peka....
PostPostano: ned 08 sij, 2012 20:06 
Offline     DHV 2-3

Član od: uto 25 kol, 2009 20:39
Dao Palac gore: : 702 / Palac dolje: : 5
Dobio Palac gore: : 792 / Palac dolje: : 4
Onda se vidimo na Triblju 22-og.
...ako vrijeme posluži :greeting:

Vrh

PostPostano: pon 09 sij, 2012 20:57 
Offline     DHV 2

Član od: čet 25 ožu, 2010 21:18
Dao Palac gore: : 140 / Palac dolje: : 5
Dobio Palac gore: : 129 / Palac dolje: : 1
jedan kratki, a poučni...

:hi:

Mario

Zadnja izmjena: Mario RI; uto 10 sij, 2012 9:41; ukupno mijenjano 1 put/a.

1 Palac gore: : horbaPG    
Vrh

PostPostano: pon 09 sij, 2012 23:33 
Offline     DHV 1-2

Član od: ned 13 ruj, 2009 21:24
Dao Palac gore: : 57 / Palac dolje: : 0
Dobio Palac gore: : 42 / Palac dolje: : 0
hrga je napisao/la:
Na stranicama Hrvatskog sabora piše drugačije:
http://www.sabor.hr/Default.aspx?art=1411

Način izbora
Europsko vijeće kvalificiranom većinom imenuje predsjednika Komisije, a to imenovanje potvrđuje Europski parlament. Izabrani predsjednik zatim, u suglasnosti s Vijećem EU, predlaže ostale članove Komisije, a cijelu Komisiju imenuje Vijeće nakon što je potvrdi Europski parlament.

(predlaže ih se prema onome što se dogovore na sastanku Bilderberg)

Ma gotovo sam siguran tko ide u komisiju i Hr. Tko je najveći pobornik EU?

Sigurno negdje ima shema za tu dilemu. Evo sheme za jednostavan postupak suodlučivanja:
http://imageshack.us/photo/my-images/11/51920117.gif/

Vrh

PostPostano: uto 10 sij, 2012 0:52 
Offline     DHV 2-3

Član od: uto 25 kol, 2009 8:40
Dao Palac gore: : 468 / Palac dolje: : 58
Dobio Palac gore: : 1549 / Palac dolje: : 15
paraboja je napisao/la:
Sigurno negdje ima shema za tu dilemu. Evo sheme za jednostavan postupak suodlučivanja:
http://imageshack.us/photo/my-images/11/51920117.gif/

Nema tu ništa napisano tipa Hrvatski sabor ili narod predlaže pa se ide dalje. Prema sličici vidi se tko predlaže zakon, a ostali samo mogu titrat oko njega. Znači samo komisija nešto može donijet i to je to, a ne donosi ništa dobro.

samo NE

Vrh

PostPostano: uto 10 sij, 2012 11:39 
Offline     DHV 2-3

Evo kako se to radu EU. Računovodsto EUa neda knjige na pregled. Vladavina prava :lol: :lol: :lol:

For the 17th year in a row, the European Court of Auditors refused to give the EU accounting books a clean bill of health.

The court found that in 2010, 3.7 per cent of the EU's budget was spent “in error”.
That is 4.5 billion euro essentially wasted due to mistakes – like ineligible or incorrect calculation of costs claimed to EU co-financed projects or breaches of public procurement rules.

cijeli članak
http://rt.com/news/brussels-eu-cuts-budget-431/

Vrh

PostPostano: uto 10 sij, 2012 11:55 
Offline     DHV 2-3

Član od: uto 25 kol, 2009 7:35
Dao Palac gore: : 553 / Palac dolje: : 5
Dobio Palac gore: : 460 / Palac dolje: : 1
hrga je napisao/la:
Evo kako se to radu EU. Računovodsto EUa neda knjige na pregled. Vladavina prava :lol: :lol: :lol:

For the 17th year in a row, the European Court of Auditors refused to give the EU accounting books a clean bill of health.

The court found that in 2010, 3.7 per cent of the EU's budget was spent “in error”.
That is 4.5 billion euro essentially wasted due to mistakes – like ineligible or incorrect calculation of costs claimed to EU co-financed projects or breaches of public procurement rules.

cijeli članak
http://rt.com/news/brussels-eu-cuts-budget-431/

Oprosti, fakat ne kužim tu demagogiju - jel to namjerno ili jednostavno zbog čvrsto formiranog stava krivo tumačiš činjenice. Znam da razumiješ engleski.

Iz članka (pa čak i iz samog citata) se može zaključiti upravo suprotno, tj. računovodstvo EU-a DAJE knjige na pregled, ali s knjigama nešto ne štima i Europski revizorski sud (ili kak se već prevodi " European Court of Auditors") im ne da prolaz. Zaključili su da su 3.7 posto budžeta ili 4.5 milijarde eura potrošili loše, pogrešno ili kako već. To je doista grozno i predstavlja utemeljen razlog za skepticizam, ali isto tako pokazuje da postoji nekakva transparentnost, što je preduvjet za vladavinu prava.

2 Palac gore: : Zoki, zupanich    
Vrh

PostPostano: uto 10 sij, 2012 13:14 
Offline     DHV 2

Član od: pet 11 ruj, 2009 11:49
Dao Palac gore: : 166 / Palac dolje: : 1
Dobio Palac gore: : 77 / Palac dolje: : 1
Na stranu sve te teorije zavjere u kojima više ili manje ima i nešto istine.Mene smeta to što su me kao nekoga koji se zanima za uvjete pristupanja i svega u vezi toga i koji sam samo vrlo sumnjičav glede ulaza u ovom trenutku, svojom propagandom svrstali među desničare i što su napravili od debate monolog u kojem zapravo nemamo izbora i doveli su nas pred gotov čin.S obzirom na dosadašnju politiku i to kuda nas je ta politika dovela,pas mu mater, moraš biti jebeni euroskeptik.
Najbolja fora je kaj s kim god razgovaram je ustvari ili protiv ili nije siguran. Bilo bi dobro da
admin napravi i ovdje jednu anonimnu anketu.Baš bi bilo zanimljivo vidjeti rezultate.

1 Palac gore: : horbaPG    
Vrh

PostPostano: uto 10 sij, 2012 13:34 
Offline     DHV 2-3

Draženko je napisao/la:
Bilo bi dobro da
admin napravi i ovdje jednu anonimnu anketu.Baš bi bilo zanimljivo vidjeti rezultate.

Da, bilo bi...

Jesu li pitanje i ovi ponuđeni odgovori OK?

Kako ćeš glasati na referendumu o ulasku Hrvatske u EU?

DA
NE
Nisam sigurna/siguran
Ne izlazim na referendum

Trajanje 12 dana (do referenduma), i ostavimo opciju za "predomišljanje". Jedino ne znam za anonimnost, jel to doista toliko bitno?

Vrh

PostPostano: uto 10 sij, 2012 13:38 
Offline     DHV 2

Član od: čet 26 stu, 2009 21:09
Dao Palac gore: : 85 / Palac dolje: : 30
Dobio Palac gore: : 288 / Palac dolje: : 13
Danči je napisao/la:
[
Da, bilo bi...

DA
NE
Nisam sigurna/siguran
Ne izlazim na referendum

Trajanje 12 dana (do referenduma), i ostavimo opciju za "predomišljanje". Jedino ne znam za anonimnost, jel to doista toliko bitno?

Meni anonimnost nije bitna. Evo ja ću glasovati: NE

Pronicav način da se ljude drži u stanju pasivnosti i poslušnosti je strogo ograničavanje spektra prihvatljivih mišljenja, ali istovremeno dopuštanje žustre rasprave unutar tog ograničenog spektra. (Noam Chomsky)

Vrh

PostPostano: uto 10 sij, 2012 14:13 
Offline     DHV 2-3

Član od: pon 31 kol, 2009 10:31
Dao Palac gore: : 324 / Palac dolje: : 9
Dobio Palac gore: : 1813 / Palac dolje: : 7
Ovdje je već neko vrijeme jasno tko je za, a tko je protiv (bar od ovih koji sudjeluju u diskusiji). Ne vidim potrebe za anonimnošću i zaista bih volio znati tko je kako glasao jer bih mu sa guštom natrljao nos znajući zbog koga mi je tako kako mi je. Isto očekujem i prema sebi.
No, ima još jedna sitnica;
Čast iznimkama (Danči), ali primjetio sam da je opcija ZA puno, puno, puno, manje informirana od opcije NE.
Nadalje, opciji NE lagano se navlači film antihrvatstva. Dakle, ako si protiv EU onda i protiv toga da nam bude bolje. Pače, ako si ZA onda imaš pravo reći samo kako bi ti letio preko grane da te nitko ništa ne pita ili kupovao gume gdje poželiš i to bi bilo sasvim dovoljan razlog za ulaz u EU. Vrlo je opasno i krajnje neodgovorno ne informirati se, a kategorički zagovarati određenu stranu. Danas mi je jedan stariji gospodin (poslovan i uspješan) rekao da ga nije briga ni kolika je članarina, ni koliko su poticaji u poljoprivredi (vjerojatno ni da su različiti od zemlje do zemlje), niti kako se izlazi iz toga ako se pokaže da nevalja, sve dok on može slobodno prelaziti preko granice. Kaže još i to da on nema zašto gubiti vrijeme i čitati strateške točke pregovora ili se informirati o pojedinostima naših obaveza prema EU. Reče da je to sve netko pametan za njega odradio i zato što je to radio da bi mu bilo bolje on će tome dati podršku. Nisam vjerovao što sam čuo, a taj lik će za 12 dana izaći i glasati! Nevjerojatno!

Ja sam prosječan Hrvat:
- imam 48 godina
- imam 2 razreda srednje škole
- slušam narodnjake
- bio sam jednom u životu van granica HR
- glasam za HDZ
- a sad ću i u EU!

Majko mila!

3 Palac gore: : gprelac, horbaPG, Red Baron    
Vrh

PostPostano: uto 10 sij, 2012 14:31 
Offline     DHV 2

Član od: pet 11 ruj, 2009 11:49
Dao Palac gore: : 166 / Palac dolje: : 1
Dobio Palac gore: : 77 / Palac dolje: : 1
Danči je napisao/la:
Draženko je napisao/la:
Bilo bi dobro da

Da, bilo bi...

DA
NE
Nisam sigurna/siguran
Ne izlazim na referendum

Možda najbolje da staviš bez "nisam siguran" da dobijemo bolju sliku kaj ljudi misle,a i na referendumu bu samo DA ili NE.

Vrh

PostPostano: uto 10 sij, 2012 14:40 
Offline     DHV 2-3

Član od: pet 28 kol, 2009 10:03
Dao Palac gore: : 766 / Palac dolje: : 2
Dobio Palac gore: : 963 / Palac dolje: : 13
Ajde napravite anketu, baš me zanima kako diše paragliderska populacija u RH, ja odmah mogu reči da ću izač na referendum i da ću glasat PROTIV, ali me čisto zanima kako drugi dišu.

Vrh

PostPostano: uto 10 sij, 2012 15:02 
Offline     DHV 2-3

Draženko je napisao/la:
Možda najbolje da staviš bez "nisam siguran" da dobijemo bolju sliku kaj ljudi misle,a i na referendumu bu samo DA ili NE.

Anketa je postavljena u "Parlaonici" kao nova tema. Opciju "nisam siguran" sam ostavio jer još nisam donio definitivnu odluku, pa pretpostavljam da možda ima još takvih :oops: .

Vrh

PostPostano: uto 10 sij, 2012 15:52 
Offline     DHV 2

Član od: čet 26 stu, 2009 21:09
Dao Palac gore: : 85 / Palac dolje: : 30
Dobio Palac gore: : 288 / Palac dolje: : 13
Box je napisao/la:
Čast iznimkama (Danči), ali primjetio sam da je opcija ZA puno, puno, puno, manje informirana od opcije NE.

Zato i jesu ZA! :-D

Box je napisao/la:
Nadalje, opciji NE lagano se navlači film antihrvatstva.

I šovinizma, i fašizma, i homofobstva, i .. sve što društvenoprihvatljivo mišljenje smatra negativnim. :dash:

Pronicav način da se ljude drži u stanju pasivnosti i poslušnosti je strogo ograničavanje spektra prihvatljivih mišljenja, ali istovremeno dopuštanje žustre rasprave unutar tog ograničenog spektra. (Noam Chomsky)

Vrh

PostPostano: uto 10 sij, 2012 16:06 
Offline     DHV 2-3

Box je napisao/la:

Tnx, ali ja (još) nisam unutar ikoje opcije. Mislim da je to upravo zato što se informiram, i pri tom se gadno mučim razlučiti demagogiju od vjerodostojnih informacija.

Box je napisao/la:
Nadalje, opciji NE lagano se navlači film antihrvatstva.

Zanimljivo, a meni se pak čini da ove ZA pomalo svrstavaju u jugonostalgičare i naturalizirane Hrvate. ;-)

Box je napisao/la:
Vrlo je opasno i krajnje neodgovorno ne informirati se, a kategorički zagovarati određenu stranu.

Apsolutno se slažem. Dodao bih i glupo.

1 Palac gore: : Zoki    
Vrh

PostPostano: uto 10 sij, 2012 20:18 
Offline     DHV 2

Dao Palac gore: : 429 / Palac dolje: : 0
Dobio Palac gore: : 436 / Palac dolje: : 1
Mislim da je vrlo neodgovorno one koji su ZA nazivati ne informiranim.

Ova tema me je, dapace, natjerala da se raspitam i proucim neke stvari.
Ne kazem da sam doktorirao, ali definitivno mislim da ima i dobrih strana na koje ti tolko omrznuti parlamenti ne mogu utjecati.

Konkretno moja firma ako udjemo u EU i ako nam se ostvare ideje, koje trenutno provodimo otezano, planira zaposliti minimalno jos 200 radnika i inzinjera (prostorije su vec kupljene).
U mom slucaju govorimo o 250.000.000 novih potencialnih kupaca i korisnika nasih proizvoda, pa makar kakvi oni bili.
Vjerujte mi da moja firma nije jedina, ima ih jos i svi imaju istu ideju.

U svim protiv postovima vidim ultimativnu pristranost odluci bez obzira na sve. Cak toliko militantne stavove da ne mogu vjerovati, ovo je letacka grupa i ovo bi trebalo biti neobavezno cavrljanje, a ne lobiranje pod svaku cijenu.

Kao dokaz se s interneta uzimaju izjave vecinom politickih anonimusa, ispod komentari ljudi koji nemaju muda ni staviti svoje ime i prezime nego se koriste nikovima i laprdaju bez veze.
Znamo da svaki casopis i portal vapi sa senzacionalizmom i sad upravo koristi ovaj event kako bi pojacali citanost.
Da ne bude zablude, gade mi se i one EU propagandne poruke na televiziji, a i ono ruglo ispred HRTa koje svaki dan moram gledati...

Mislim iskreno mi se hebe ko ce za sta glasat. Malo mi se manje hebe ako ne udjemo jer mi to otezava neke stvari, pa i letacke. Mada i ako ne udjemo opet dobro. Propast necu niti cu kome zamjeriti... Jedino ce onih dodatnih dvjesto morati nastaviti sljepo vjerovati nasoj vladi i mom imenjaku, jer ona meni sigurno nece pomoci, dapace...

Ne zelim utjecati na nicije misljenje i molim vas nemojte na cemu zamjeriti...
Mozete i dalje stavljati jubito linkove to mi tocno dodje ko broshura Jehovinih Svjedoka... :)

LP!

P.S.
Jako mi je zao ljudi koji dan danas robijaju jer su prodani za EU...

6 Palac gore: : andrija, bosco, Damjancic, Danči, Sinisa, Tomica Solina    
Vrh

PostPostano: uto 10 sij, 2012 23:34 
Offline     DHV 2-3

Zoki aj daj mi napiši neke dobre stvari koje si tiču 99% ljudi. Ja nikako da ih nađem. Nekima će sigurno biti dobro. 15000 eur plaće i dva mjeseca godišnjeg.

Ja sam našao jednu dobru. Mogao bih uzet pg osiguranje vani i odjebat ova naša., ali za to ne želim prodat nek bitne stvari.

Ako mogu očekivat da ću moć imati plaću za posao jednog informatičara bar 3000 eur kao Njemačk onda ću još i razmislit, ali u bajke sam davno prestao vjerovati.

Vrh

PostPostano: sri 11 sij, 2012 7:33 
Offline     DHV 2

Član od: čet 24 ruj, 2009 7:05
Dao Palac gore: : 217 / Palac dolje: : 1
Dobio Palac gore: : 206 / Palac dolje: : 7
Ako vam je sada dobro,ako Hrvatska dobro stoji,svi zaposleni,sva polja obrađena,država nezadužena,-ne kažem da će biti bolje ali GORE sigurno neće,ko misli da se iz ove situacije Hrvati moremo izvući onda se gadno vara.
Iza deficita Grčke stoji cijela EU a iza Hrvatske stoji vlada koja jadna nezna šta napraviti ili gdje uzeti da se pokrpaju,da ljudi dobiju svoju zasluženu a neki i nezasluženu penziju,da pomire socijalu koja je po meni največa na kugli zemaljskoj,pola Hrvata neče da radi i da mu nudiš posao jer mu je dovoljna socijala 900 kuna pa novci za drva pa plačanje elekrike,televizije vode, i šta ti ja znam.
I k svemu tome večina sudionika na ovo pitanje bi ostala van EU,dali ste političari ili na socijalki,ili ratni profiteri(oni sa boračkom penzijom a za vrijeme rata nisu ni bili u Hrvatskoj)
jA sam za EU pa makar odma po ulasku Hrvata u nju i propadne što je i moguće ??
LP svima ma za koju opciju glasali. :respekt:

1 Palac gore: : Tomica Solina     1 Palac dolje: : gprelac
Vrh

PostPostano: sri 11 sij, 2012 9:24 
Offline     DHV 2

Dao Palac gore: : 429 / Palac dolje: : 0
Dobio Palac gore: : 436 / Palac dolje: : 1
hrga je napisao/la:
Zoki aj daj mi napiši neke dobre stvari koje si tiču 99% ljudi. Ja nikako da ih nađem.

Nebih rekao da je 99%, ali nije ni manje od 70% ljudi koji nece nista osjetiti ili ce im biti jos gore. To sam skoro siguran. Dobra stvar je u tome sto ce onih ostalih 30% imati vece sanse omoguciti, ostatku od 70%, bolji zivot... Citaj zaposlenje i redovnu placu... Nije to nesto sto ce se momentalno dogoditi niti je 100% sigurno, ali je definitivno vjerovatnije nego da ostanemo kako jesmo...

Konkretno Mate Rimac (koncept ONE) seli maloserijsku proizvodnju svog auta u Austriju jer nismo u EU i jako mu se komplicira ostanak u Hrvatskoj. U planu ima zaposliti 50 - 100 ljudi...

Gledao sam nekakvu emisiju na TVu (ne iskljucujem mogucnost da je propaganda) koja govori o poljoprivrednicima kojima se znato olaksava rad, sto zbog subvencija, a sto zbog otvorenog trzista. Sto opet povlaci pricu o sirenju i zaposljavanju. Govore sami poljoprivrednici i stocari...

hrga je napisao/la:
Nekima će sigurno biti dobro. 15000 eur plaće i dva mjeseca godišnjeg.

Sta si jalan? :) Pa trebao si ocvrsnit obraz i otic u politicare, ali ne, on bi u informaticare... :)
Gle radi se o nekolicini sluzbenika koji i sada imaju uz benificije slicne place. Bas bi volio znati tocan broj...

hrga je napisao/la:
Ako mogu očekivat da ću moć imati plaću za posao jednog informatičara bar 3000 eur kao Njemačk onda ću još i razmislit, ali u bajke sam davno prestao vjerovati.

Heh. Iskreno, programeri u Hrvatskoj u firmama koje znaju sta rade vec sada imaju 2000E placu.
Kod mene, programer s malo iskustva vecinom u direktno ne profitabilnom segmentu ima oko 1000E i sve je prijavljeno, sto po evropskim placama cini oko 1800E (vecina zemalja prikazuje bruto place, bar tamo gdje sam se ja informirao).
Nazalost ne mogu jos uvjek davati vise, ali i tome ce doci kraj nakon ove revizije koju trenutno provodimo.
Prijatelji programeri takodje u privatnim firmama, ima ih i tu na forumu, imaju od 2K pa i do 5K Eura.
Jedini uvjet je naravno da znaju programirati i vole raditi...

Pravih informaticara ima jako malo. Posebno danas kada mozes napraviti internet stranicu, a da tastaturu nisi ni pipnuo.
Zapravo definiraj mi Informaticar...
Ne omalovazavam nicije znanje, ali vjerujte mi da tko god zna malo vise od upaliti kompjuter se naziva informaticarem.
Takodje dizajnera i Web dizajnera ima ko sodra i naravno da im pada trzisna vrijednost.

Budi kreativan, napravi nesto originalno, upri ko budala bar 6mj. i netko ce te vidjet. Onda nastavi turpijat po toj ideji sljedecih 6godina i mozda ces nesto i napraviti.
Nemoj ocekivati da ce te netko otkriti i bezkompromisno dati placu od 3K.
A necu ni potezati kvalitetu radnika koji se bavi letenjem... :) posebno u proljece i ljeti... ;)

Ishitrena je izjava da vani informaticari imaju 3000E. Iskreno ja ih nisam upoznao.

LP!

6 Palac gore: : Franco, gburazer, Roman Lavriv, tmuic, Tomica Solina, vedran_zgela    
Vrh

PostPostano: sri 11 sij, 2012 9:41 
Offline     DHV 2-3

Član od: pon 31 kol, 2009 10:31
Dao Palac gore: : 324 / Palac dolje: : 9
Dobio Palac gore: : 1813 / Palac dolje: : 7
Neki bi u EU kako bi i dalje tamo ne radili, a eventualno im bilo bolje.
Neki bi pak u EU kako bi radili isto to što i sada rade, a da im ipak bude puno bolje.
Neki sada ne rade, pa bi u EU kako bi se zaposlili.
Samo malo nekih sada dobro radi, pa bi u EU kako bi radlio još više.

Ja, primjerice, ne stavljam nikakve video linkove jer ni sam neznam koji je istinit, a koji tek puka propaganda. Potrudio sam se pročitati dokumente sa stranica ministarstva glede pregovora i dokumente koje smo potpisali sa EU. Sve to zajedno, dakle, jedna velika i ukupna slika na nailazi baš na moje oduševljenje. Ako tome dodamo trenutno vrlo lošu situaciju u EU zoni ne mogu, a da ne poželim barem malu odgodu svega ovoga dok se krupniji problemi ne riješe.

Mislim da bi kod odlučivanja naša dužnost, kao određene inteligencije i civiliziranog natprosječnog razmišljanja u HR, trebala biti prethodno usvajanje i konsenzus svih bitnih pitanja oko ulaska u EU. Vrlo je teško polemizirati s nekim tko bi u EU samo zbog svog uskog interesa ma koliko on važan bio. To je kao kad bi zagovornik opcije PROTIV tvrdio da neće u EU samo zato što misli kako je članarina skupa.

U slučaju da se slažete sa ulaskom HR u EU mislim da je bitno pristati i na neke stvari koje vas se ne tiču direktno kao što su poticaji u poljoprivredi, raspodjela energenata, pravo kupnje zemljišta, mogućnost zapošljavanja ili školovanja, visina članarine, sastav HR predstavnika, njihov angažman i plaća, te hrpa drugih stvari.
Slično kao što zagovornik opcije PROTIV mora nabrojati barem deset loših stvari osim, npr. visoke članarine.

Opciju PROTIV, koliko sam vidio, također zagovaraju neki vrhunski ekonomski, gospodarstveni i politički stručnjaci, čak neke vrlo ugledne osobe čije se mišljenje do sada smatralo relevantnim i objektivnim. To što ta informacija, odnosno njihov glas do nas dolazi čudnim putevima, a ne u prime timeu na HTV posljedica je nečeg drugog, a ne bezvrijednosti toga o čemu govore.

I konačno, pošto smatram ovaj forum odnosno njegove članove visoko srednjim intelektualnim slojem društva, a anketa pokazuje ogromnu skepsu ulasku u EU tvrdim odgovorno da je ta zajednica nešto o čemu treba bolje promisliti i biti jako oprezan. Budemo li svejedno potpisali smatrat ću da smo prevareni, te svejedno podržati rezultat referenduma znajući da ipak kao prosječni Hrvat (HDZ i cajke), a ne član HPGF foruma očekujem boljitak kakvim si ga ne mogu unaprijed pretpostaviti.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 312 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 16  Sljedeća

Time zone: Europe/Zagreb [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: