»

PG linkovi

Vrijeme/prognoze (forum)

Vrijeme/prognoze

Logo
Sada je: sub 18 tra, 2026 14:22.

Time zone: Europe/Zagreb [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 7 post(ov)a ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: tecaj u Pegazu
PostPostano: uto 06 stu, 2012 15:14 
Offline     DHV 2-3

Član od: ned 27 lip, 2010 9:27
Dao Palac gore: : 234 / Palac dolje: : 23
Dobio Palac gore: : 322 / Palac dolje: : 78
Obavjstavamo vas da pegaz nagrađuje nekoliko pilota(4-5) tečajem kao poklon za bozicne blagdane i naravno u cilju omasovljenja sporta kod nas.Taj nacin smo vec prije poceli prakticirati jer svi letaci lete iz ljubavi a ne iz interesa.Tako sam ja počeo letit,ljubav koja me i dan danas drzi.Tecaj se obavlja na letjelistima u Sinju.
:beer:
www.pegaz-paragliding.com 099 698 6182.jere :yup:

3 Palac gore: : dr zdravko, javorina, kmikac    
Vrh

Naslov: Re: tecaj u Pegazu
PostPostano: uto 06 stu, 2012 16:36 
Offline     DHV 2-3

Član od: pon 31 kol, 2009 10:31
Dao Palac gore: : 324 / Palac dolje: : 9
Dobio Palac gore: : 1813 / Palac dolje: : 7
JERKO je napisao/la:
Obavjstavamo vas da pegaz nagrađuje nekoliko pilota(4-5) tečajem kao poklon za bozicne blagdane i naravno u cilju omasovljenja sporta kod nas.Taj nacin smo vec prije poceli prakticirati jer svi letaci lete iz ljubavi a ne iz interesa.Tako sam ja počeo letit,ljubav koja me i dan danas drzi.Tecaj se obavlja na letjelistima u Sinju.
http://www.pegaz-paragliding.com 099 698 6182.jere :yup:

Da ne dajem kontra palčeve Dr. Zdravku, mislim da je ovo vrlo loša ideja.
Izvana vrlo zgodna i humana, a u zbilji jako, jako, jako, loša!!!

Vrh

PostPostano: sri 07 stu, 2012 0:15 
Offline     DHV 2-3

Box je napisao/la:
JERKO je napisao/la:

Da nije smijesno bilo bi tragicno,napravi prijatelju i ti tako nesto nehumano
i jako jako lose pa pokloni na letjelista vjetrulje skywalka biti ce svima drago

Smiješno smiješno,ides napravit dobro i to je lose.Svašta.Dragi buduci letaci rado
ce mo vam izic u susret po bilo kojem pitanju škole,preggleda,ispita,opreme itd.

l.p Jere
www.pegaz-paragliding.com

Vrh

PostPostano: sri 07 stu, 2012 0:19 
Offline     DHV 2-3

JERKO je napisao/la:
Box je napisao/la:
JERKO je napisao/la:

Da nije smijesno bilo bi tragicno,napravi prijatelju i ti tako nesto nehumano
i jako jako lose pa pokloni na letjelista vjetrulje skywalka biti ce svima drago

Smiješno smiješno,ides napravit dobro i to je lose.Svašta.Dragi buduci letaci rado
ce mo vam izic u susret po bilo kojem pitanju škole,preggleda,ispita,opreme itd.Dr Zdravko mi smo se razumjeli i drago mi je i hvala na palcu gore.

l.p Jere
http://www.pegaz-paragliding.com

Vrh

PostPostano: sri 07 stu, 2012 8:04 
Offline     DHV 2

Član od: ned 28 stu, 2010 8:56
Dao Palac gore: : 651 / Palac dolje: : 17
Dobio Palac gore: : 75 / Palac dolje: : 12
ne slažem se uvijek sa kolegom jeretom normalno svako ima svoje viđenje stvari u našem sportu ali u principu podržavam svaku akciju koja ima cilj da se omasovi ovaj naš sport i koja nije zasnovana na čistom matrijalizmu iako je on neizbježan i u krajnjem slučaju bez toga nebi se daleko doguralo u para sportu kao uostalom i u svakom sportu, nemogu dokučiti one unutarnje loše efekte jeretove akcije i molim da kolega box malo to obrazloži da se i ja ali vjerojatno i ostali malo educiraju možda to spada u psychic paraglider domenu a tu sam slab ( moje područje su ženske bolesti ha,ha,ha....) toliko pozdrav!

Vrh

PostPostano: sri 07 stu, 2012 10:53 
Offline     DHV 2-3

Član od: pon 31 kol, 2009 10:31
Dao Palac gore: : 324 / Palac dolje: : 9
Dobio Palac gore: : 1813 / Palac dolje: : 7
dr zdravko je napisao/la:
ne slažem se uvijek sa kolegom jeretom normalno svako ima svoje viđenje stvari u našem sportu ali u principu podržavam svaku akciju koja ima cilj da se omasovi ovaj naš sport i koja nije zasnovana na čistom matrijalizmu iako je on neizbježan i u krajnjem slučaju bez toga nebi se daleko doguralo u para sportu kao uostalom i u svakom sportu, nemogu dokučiti one unutarnje loše efekte jeretove akcije i molim da kolega box malo to obrazloži da se i ja ali vjerojatno i ostali malo educiraju možda to spada u psychic paraglider domenu a tu sam slab ( moje područje su ženske bolesti ha,ha,ha....) toliko pozdrav!

Zaista mi se neda otvarati još jednu dugu i uzaludnu raspravu na forumu (a već smrdi na to).
Vrlo jednostavno: ja sam PROTIV i meni se to ne sviđa, a netko drugi je ZA. To su dva mišljenja i tu će se stvar završiti.
Postoje vrlo jaki argumenti (prividno na obje strane) i poznajem još puno pilota koji misle kao i ja, ali si neću dozvoliti da pljujem po nečijem mišljenju kao što se moje naziva materijalizmom (dobro znamo da sa obukom nemam ništa, a kao zastupniku vjerojatno bi mi odgovaralo da tečajci ne plate tečaj, pa da im više para ostane za novo krilo).
Jednostavno smatram da to nije dobro iz više razloga, a ako moje mišljenje nekoga tako jako bode da to smatra ugrozom paraglidinga u hrvata može me slobodno nazvati da mu dokažem suprotno.

U svakom slučaju čestitam svima onima koji mogu žrtvovati svoje vrijeme, gorivo, auto, opremu i novac (u trajanju od godinu dana!!!) kako bi pomogli drugima da okuse čari ovog zadivljujućeg sporta. Za taj detalj Jeretu :respekt: .
Ipak, od omasovljenja (molim da mi definirate što za vas u ovom sportu znači "masa") tu nema ništa, dapače, smatram da je dugoročno to vrlo loše za paragliding i da imam strašno jake argumente za to - koje će netko, tko nikada nije uspješno vodio privatan biznis ili planirao održivost sustava, vrlo teško razumjeti. (u domeni ženiskih bolesti sam slab, ali moje područje je vođenje posla ha,ha,ha....)

Na Jeretovu poruku sam odgovorio ne zato da nekome naturam svoje argumente već samo zato da si daju malo vremena oni koji nisu dublje o tome promišljali.

Tako da...
Mišljenje je k'o šupak - svatko ga ima, pa tako i ja.

Vrh

PostPostano: čet 08 stu, 2012 22:46 
Offline     DHV 2-3

Box je napisao/la:

Mišljenje je k'o šupak - svatko ga ima, pa tako i ja.

Mod edit: valjda je greskom ostao odgovor u citatu. Ja sam sredio kako sam mislio da treba (eto, i ja imam supak). p,D.

Ja zaista ovo ne razumijem,stavim startninu nisam ok,dobro,poklonim tecaj za par osoba jer sam u mogucnosti opet nevaljam, organiziram tekmu fai di sam dao prevelike sendvice i opet nevaljam,pa dobro,organiziram iispit jer je ljudima u interesu da imaju dozvolu,hm ni to ne valja,e sad box ti tvoji istomisljenici nek se zamisle tko je ovde u k.......cu.Box zao mi je al tako sam odgojen.Po mom ignoriras nas juzno ali imas pravo na svoje misljenje,zao mi sto nisam biznismen kao ti pa da vidim jako jako lose.Usput imamo jos dva mjesta pa se mozete prijaviti na tecaj.POZDRAV IZ DALMACIJE.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 7 post(ov)a ] 

Time zone: Europe/Zagreb [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: