»

PG linkovi

Vrijeme/prognoze (forum)

Vrijeme/prognoze

Logo
Sada je: sub 18 tra, 2026 9:59.

Time zone: Europe/Zagreb [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 102 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Vojo stradao u xplo???
PostPostano: ned 13 sij, 2013 8:37 
Offline     DHV 2

Član od: sri 14 lis, 2009 18:20
Dao Palac gore: : 191 / Palac dolje: : 0
Dobio Palac gore: : 85 / Palac dolje: : 2
Vojo CARE pridružujem se željama za brz oporavak i nadam se da se uskoro vidimo u visinama!!
:beer:

1 Palac gore: : bosco    
Vrh

PostPostano: ned 13 sij, 2013 9:51 
Offline     DHV 2

Član od: pet 28 kol, 2009 9:05
Dao Palac gore: : 210 / Palac dolje: : 4
Dobio Palac gore: : 219 / Palac dolje: : 2
Mogu samo mislit kako su se panduri osjećali kad su kod Cara radili pretres (gps, vario, špagice - koje naši stručnjaci lako zamijene za nekakve fitilje), pa on je zastupnik i za Lockheed Martin, pa može nabaviti i F16 za vladu po posebnoj cijeni :ROFL: :ROFL: :ROFL:

Samo da se ovo čim prije završi i ove gadarije od novina, posebno Jutarnji, dobro utužiti i naplatiti.

2 Palac gore: : solarich, zlatko2508    
Vrh

PostPostano: ned 13 sij, 2013 10:55 
Offline     DHV 3

Član od: uto 25 kol, 2009 8:35
Dao Palac gore: : 1499 / Palac dolje: : 13
Dobio Palac gore: : 5271 / Palac dolje: : 21
Saznao sam čim se dogodilo. Bio sam zbunjen, jer nisam mogao dovesti Cara u vezu sa terorizmom i bombama. Dobro, ipak je to Car i sve je moguće, ali da je Car htio upotrijebiti bombu on bi to napravio u svom stilu. Nazvao bi dotičnog koji ga je raspizdio i rekao bi mu: "Slušaj care, leti ti auto u zrak!". Ne mogu prihvatiti da bi Vojo postavljao bombe po autobusnim stanicama i plašio nedužni svijet.

Onda sam u subotu ujutro kupio sve novine i čitao. Sve su ga već osudile. 24 sata na 10 stranica, Vojina slika na naslovnici, uz naslov STRAH U ZAGREBU. Večernji list na 5 stranica. Ipak je veći format, praktički od 1. stranice, na naslovnici Vojina slika i 3 DANA STRAHA, svjedok u službenim izjavama, a u neslužbenim doznaju da je osumljičeni. Jutarnji slično kao Večernji, ali s bitnom razlikom da su na istim slikama, koje su objavile ostale novine, sa Carevog facebook profila zblurali lice (prilično korektno i profesionalno). Ali 72 SATA TERORA - BOMBAŠ ILI ŽRTVA i zblurani Car sa sokolom na ruci. Ali definitivno pretjerivanje i, u slučaju da se Car oslobodi krivnje, vrlo nekorektno prema tom čovjeku. Ali ono što se objavilo u subotnjem 21. stoljeću (novim novinama koje bi bile dnevne i "objektivne" a čisto su žutilo, gore i od JL i VL) je najgora neprofesionalnost i krajnji senzacionalizam. Na naslovnici je Car u pozi Isusa Krista koji širi ruke na krilu koje visi iza njega te mu ispod desne ruke piše: "OVO JE ČOVJEK KOJI JE AKTIVIRAO EKSPLOZIJU U ZAGREBU". Možda je to Car nesmotrenošću i učinio, ali je daleko od objave vijesti i smrdi po senzacionalizmu. Posebno, ako je Vojo u statusu svjedoka. Što da kažem svojoj djeci što se događa sa stričekom Vojom koji ih veseli i zeza kad se sretnu na terenu, a dolazi im je i doma. Djeco striček Vojo je bombaš i terorist i sad ga mrze svi u Zagrebu i široj regiji.

Nakon toga sam otišao u Stenjevec u neposredno Vojino susjedstvo i popio kavu sa Štetom koji je bio na vezi s Vojinom Lilikom te svjedok kod pretresda garaže. Htio sam doznati i osjetiti što se događa. Šteta mi je rekao ono što je ovdje i napisao, a čuo sam i razgovore ljudi u kvartu, jer sam šetao s prijateljem i psom. Priča jedna skupina adolescentata: "Kaj ne mogu šetati kvartom u pol noći da me se ne smatra sumnjivcem?!". Aludirajući na to da je Vojo postao sumnjiv uopće što je radio na toj autobusnoj stanici u nezgodno vrijeme. Kao da je to samo po sebi sablazan. U svim novinama se spominje njegov opis sebe na facebook profilu, gdje se posebno ističe da je "ovisnik o avanturama i riziku svake vrste"!!! I to bi valjda trebalo pokrijepiti konstrukciju da je Vojo bombaš.

Srećom, baš mi se SIM kartica pokvarila taj petak i nitko me nije mogao dobiti. Ali policija je uspjela doći do mene i napraviti obavjesni razgovor u subotu. Preko telefona sam već dao do znanja da znam tko je on, da smo u vezi preko paraglidinga itd. i svejedno su inzistirali na jalovim pitanjima na koja im unaprijed znam odgovor. OK, policija nije tajna/inteligentna služba, ali imam dojam da tapkaju u mjestu dok se pravi krivac negdje drugdje nalazi. Vojo im je samo dobro poslužio da malo skinu pritisak sa sebe. Novine su neprofesionalno osudile unaprijed Voju, ali policija im je za to dala povoda svojim nesmotrenim izjavama i nimalo nisu zaštitile Voju od novinarskog linča bez obzira bio on svjedok ili osumljičenik. Zbog svoje nemoći i neznanja su Caru napravili veliku štetu. Ali Car je velik i izvući će se kao i u svim bitkama do sad.

13 Palac gore: : bmutak, bosco, dr zdravko, hrvoje.vt, kmikac, kova.eto, majk11, Nina, solarich, Tihomir Arić, vedran_zgela, zec, zlatko2508    
Vrh

PostPostano: ned 13 sij, 2013 11:27 
Offline     DHV 2-3

Član od: pet 28 kol, 2009 10:53
Dao Palac gore: : 494 / Palac dolje: : 8
Dobio Palac gore: : 1284 / Palac dolje: : 11
Dobro, je li Vojo svjedok ili optuženik. Ak je samo svjedok, mogao bi mirno odšetati iz Vinogradske, tko mu što može. Ak je osumnjičenik, u roku 48 sati mora se podić optužnica, ili opet odeš van, zaboli te. Ovo je ko u Kafkinim romanima, sad su ga "zatvorili" u Vinogradskoj, i ne daju nikome ni do njega, niti njemu van, bez optužnice. Nadam se da će se u skoro vrijeme sve to raspetljati, pa da popijemo nešto skupa.

A o novinama u Hr - što reć, a da nije rečeno. Pa da si ne znam što učinio, ne bi se smjelo izlaziti s osobnim podacima sve do optužnice. I vjerujte, što se novina tiče, nije njima vijest da je netko negdje postavio nešto, već da je to možda čovjek po imenu Vojislav, ili, nedajbože, Janez. To je njima vijest. A onda se razbude mračnjaci svih vrsta. Od Bandića "patologa" do psihopata svih vrsta.

Vidim da se neki javljaju u komentarima na JL ... nema smisla dečki, to je razgovor s vjetrenjačama. Tamo su ionako dežurni ustašoidi, s njima se ne može argumentirano raspravljati ...

ps, bemti, zaboravio sam skinuti ovaj šljem s glave, sad sam samo potkrijepio tezu da smo zločinačka organizacija ...

i još jedan ps

evo, maloprije na indexu : http://www.index.hr/vijesti/clanak/stra ... 56829.aspx

pa koji qrac opet idu na Bolonju, kad im je "bombaš" u rukama?

http://www.knjigovodstveni-programi.hr
http://www.kronwin.hr
http://www.opz-stat-1.kronwin.hr/
http://www.hub.kronwin.hr/
http://www.dbasewinner.eu

Zadnja izmjena: Roman Lavriv; ned 13 sij, 2013 11:31; ukupno mijenjano 1 put/a.

Vrh

PostPostano: ned 13 sij, 2013 11:28 
Offline     DHV 2

Član od: sub 29 kol, 2009 21:15
Dao Palac gore: : 780 / Palac dolje: : 1
Dobio Palac gore: : 927 / Palac dolje: : 0
Citat:
Djeco striček Vojo je bombaš i terorist i sad ga mrze svi u Zagrebu i široj regiji.

Ne zadugo! Garantiram vam da će se već za koji dan/tjedan, nakon što ga oslobode optužaba, ploča okrenuti. Sve novine će ga uzdizati na tron pozitivnim izjavama, samo da pokušaju ublažiti štetu koju su mu nanijele. Voju ne vidim kao terorista niti bombaša, već kao budućeg milijunaša koji će opelješiti ova novinarska govna do zadnje lipe.
Evo naslova iz današnjeg Jutarnjeg:
"Kod Vojislava B., paraglajdera ozlijeđenog u eksploziji koji je podržavao vehabije, pronađen je fitilj...
Već na prvoj slijedećoj stranici pišu da su pronađeni fitilji...
Majko isusova, nemam riječi za ovaj novinarski amaterizam, sramota sramotine sramote!!! Izgleda da je jako bitno u cijeloj priči napomenuti da je čovjek paraglider :lol:
Garantiram, da policija ovog trenutka počne pretraživati svaku kuću ili šupu u HR, našlo bi se toliko oružja da bi se i Ameri posramili, a kod Voje nisu pronašli apsolutno ništa, jer da jesu već odavno on nebi imao status svedoka...
Fitilj :-D :-D :-D
Mene zapravo još više od novina začuđuje nastup nacionalne TV, HRT-a, koji od prvog dana izvještava slično kao i novine. I onda se čude kaj je novinarstvo na niskim granama. Objektivnost više ne postoji niti u jednoj sferi novinarstva. Zakačili su se, pogotovo HRT, za izjavu policije da će objaviti ime krivca u prvih 24 sata. Pa otkad to policija ima rok od 24 sata da riješi zločin???

Nadam se brzom okončanju ove bljuvotine :bad:

3 Palac gore: : hrvoje.vt, vedran_zgela, zlatko2508    
Vrh

PostPostano: ned 13 sij, 2013 12:15 
Offline     DHV 2

Član od: sri 03 stu, 2010 18:59
Dao Palac gore: : 47 / Palac dolje: : 0
Dobio Palac gore: : 192 / Palac dolje: : 0
Vrag ga jebi i Voju, kam je pak porinul svoj nos tam kam mu ni meste....kam ga vrag najebel da se najde vu krive vreme na krivem mestu i onda kabuuuum 8) , mogel je same tak jajca ostaviti na plotu :crazy:

Vrh

PostPostano: ned 13 sij, 2013 13:03 
Offline     DHV 2

Član od: ned 31 lis, 2010 17:02
Dao Palac gore: : 701 / Palac dolje: : 1
Dobio Palac gore: : 231 / Palac dolje: : 0
Jučer u pola osam dosli murjaci po mene doma i odveli me u stanicu na dvosatni obavjesni razgovor o Voji! : unknown:
Ja na murji a zena doma radi sarmu :crazy: ,moram priznat da su bili neopisivo ljubazni i profesionalni,cak su me vratili doma ,i oni moraju odraditi svoj dio posla ipak nije to nekakva zajebancija nego bomba a nas kolega Vojo je jedina osoba koja je vidjela,cula i dozivila istu i kao takav jedini moze pomoci u potrazi majmuna koji ju je tamo ostavio!
Kao sto je vec neko napisao na forumu sreca da nije bilo tamo nicije dijete i nastradalo mozda gore nego odrasla osoba koja se koliko toliko zna izmaknut i zastitit od iste!
Sve u svemu jos je dobro prošao kak je mogo nastradat a sad ga razapinju ko psi stare štramplje!

Vrh

PostPostano: ned 13 sij, 2013 14:00 
Offline     DHV 2-3

Član od: uto 25 kol, 2009 8:30
Dao Palac gore: : 882 / Palac dolje: : 12
Dobio Palac gore: : 1687 / Palac dolje: : 10
Ma, ljudi šta je vama da ga branite?
Pa cijelo vrijeme bilo nam je pred očima, a mi slijepi...
Da je to čovjek opasnih namjera, trebalo bi svakome iole razumnom biti jasno iz ovih slika....... :-D =@ =@

slika

slika

Vrh

PostPostano: ned 13 sij, 2013 14:41 
Offline     DHV 1

Član od: ned 13 sij, 2013 9:38
Dao Palac gore: : 27 / Palac dolje: : 0
Dobio Palac gore: : 2 / Palac dolje: : 0
U sve budalaštine ovoga svijeta mogu povjerovati , ali da VOJO u slobodno vrijeme baca bombe po Zagrebu nikako ne mogu.

1 Palac gore: : zlatko2508    
Vrh

PostPostano: ned 13 sij, 2013 17:02 
Offline     DHV 1-2

Član od: ned 03 sij, 2010 9:15
Dao Palac gore: : 6 / Palac dolje: : 1
Dobio Palac gore: : 10 / Palac dolje: : 0
Kao sto Rambo kaze - Tesko je biti star, a biti Car !
pojasnjenje za novinare istrazivace lesinare : gdin glazbenik/muzicar Rambo amadeus , da ne bi Voju jos povezali i sa John Rambom jer nisam siguran da svi novinari znaju da je to samo flmski lik... :hi: slika
Dsciplinirano cekanje u redu za najsrdacniji zagrljaj u pg sceni , free huges by Vojo !

Vrh

PostPostano: ned 13 sij, 2013 17:31 
Offline     DHV 2

Član od: ned 27 lip, 2010 15:49
Dao Palac gore: : 257 / Palac dolje: : 0
Dobio Palac gore: : 834 / Palac dolje: : 1
Danas u Večernjem.... Podsjetimo, taj su stan na petom katu u Gospodskoj ulici u Zagrebu, šupu i automobil V. B. cijeli petak poslijepodne češljali forenzičari, inspektori, a doveden je i pas tragač koji je onjušio i automobil nevjenčane supruge V. B.

A što se tiče fitilja, moje krilo ima 333 m takvog fitilja, ha ha ha.

drift.croatia@gmail.com
Nearbirds, S.E.A. Paragliders
+ 385 92 1862 432

2 Palac gore: : Nina, zlatko2508    
Vrh

PostPostano: ned 13 sij, 2013 18:39 
Offline     DHV 1-2

Član od: uto 07 kol, 2012 18:05
Dao Palac gore: : 71 / Palac dolje: : 0
Dobio Palac gore: : 45 / Palac dolje: : 0
WTF!!!!? Osumnjicen? GEE SUS!

Vrh

PostPostano: ned 13 sij, 2013 19:07 
Offline     DHV 1

Član od: pet 28 kol, 2009 12:35
Dao Palac gore: : 0 / Palac dolje: : 0
Dobio Palac gore: : 5 / Palac dolje: : 0
I službeno osumljičili Voju :( Stvarno ne mogu vjerovati u to da je Vojo to napravio. Pa koji bi motiv on imao za to? Prolupao? - od čega - od hedonizma, putovanja, druženja s pola svijeta i uživanja u letenju... besmisleno.

Jedini logičan nastavak za mene ove priče bio bi: "...i onda je svizac zamotao čokoladu."

No od svega sam jednostavno tužan :( :dash:

Vrh

PostPostano: ned 13 sij, 2013 19:09 
Offline     DHV 2-3

Član od: uto 25 kol, 2009 6:27
Dao Palac gore: : 440 / Palac dolje: : 0
Dobio Palac gore: : 1461 / Palac dolje: : 16
Ovo je čisti bulšit.
Nije izričito rečeno no nije li baš Vojo nazvao 112 da vidi bombu?! Vještačenje je sigurno moralo potvrditi da je to bio baš njegov glas. Ako nije onda tek imaju osumnjičenog.
Čak i ako zaboravimo da se radi o Voji gdje tu ima logike? Da bi čovjek išao s bombom od svog stana po relativno prometnoj ulici i postavio je 200 metara dalje pored autobusne, zatim nazvao 112 da vidi bombu, a onda je išao aktivirati, zajebo se i nakon eksplozije je valjda bio toliko dezorijentiran da nije mogao šmugnuti preko pruge nego je pričekao policiju.

Onaj tko postavlja te bombe očito to radi tako da hoda od neke točke po pruzi i onda postavi bombu tako da ga nitko ne može vidjeti: u prvom slučaju na samoj pruzi, a u drugom se spustio s pruge i bombu samo gurnuo kroz žbunje i šmugnuo natrag preko pruge. Pruga koliko se sjećam na toj dionici nije osvijetljena i sa južne strane nema ceste direktno pored nje.

Ne znam da li gledam previše filmova, ali palo mi je na pamet da drže Voju zato da bi izazvali pravog bombaša da postavi još koju, budući da je za očekivati da taj lik želi publicitet i da bi ga činjenica kako policija misli da ima počinitelja mogla izazvati da postavi još koju.

Sve ostalo nema baš nikakvog smisla...

5 Palac gore: : AIRBEŠO, Danči, joe33, Red Baron, toni    
Vrh

PostPostano: ned 13 sij, 2013 19:10 
Offline     DHV 1

Član od: pet 28 kol, 2009 12:35
Dao Palac gore: : 0 / Palac dolje: : 0
Dobio Palac gore: : 5 / Palac dolje: : 0
I službeno osumljičili Voju... :( Stvarno ne mogu vjerovati u to da je Vojo to napravio. Pa koji bi motiv on imao za to? Prolupao? - od čega - od hedonizma, putovanja, druženja s pola svijeta i uživanja u letenju... besmisleno.

Jedini logičan nastavak za mene ove priče bio bi: "...i onda je svizac zamotao čokoladu."

Vrh

PostPostano: ned 13 sij, 2013 19:16 
Offline     DHV 1-2

Član od: pon 22 vel, 2010 14:08
Dao Palac gore: : 1 / Palac dolje: : 0
Dobio Palac gore: : 6 / Palac dolje: : 0
Ako je Vojo car, koliko pokazuje prosječan brauninger dizanje vlaka m/s pri malim količinama TNT-a. I zašto ljudi vjeruju da bi car dopustio cijelom Zagrebu da besplatno leti u zrak :respekt:

Vrh

PostPostano: ned 13 sij, 2013 19:30 
Offline     DHV 2-3

Član od: uto 25 kol, 2009 7:35
Dao Palac gore: : 553 / Palac dolje: : 5
Dobio Palac gore: : 460 / Palac dolje: : 1
Davor A. je napisao/la:
I službeno osumljičili Voju... :( Stvarno ne mogu vjerovati u to da je Vojo to napravio. Pa koji bi motiv on imao za to? Prolupao? - od čega - od hedonizma, putovanja, druženja s pola svijeta i uživanja u letenju... besmisleno.

Meni sve to vonja na klasično "pakiranje"...znam samo da imam grč u želucu :-(

Vrh

PostPostano: ned 13 sij, 2013 19:36 
Offline     DHV 2

Član od: čet 10 ruj, 2009 10:16
Dao Palac gore: : 405 / Palac dolje: : 1
Dobio Palac gore: : 209 / Palac dolje: : 0
Vojo se, nazalost, jednostavno nasao na pogresnom mjestu u pogresno vrijeme.

Neznam zasto se policija ne zapita koji mu je motiv i koja bi budala u svojem susjedstvu postavljala bombe... Znam da nas Vojo SIGURNO nije taj. Izgleda mi da su jedva cekali nekog, pa da mu mogu prisiti nesto, pa da skrenu pozornost sa svoje nesposobnosti u pronalasku pravog pocinitelja. A ne shvacaju da pravi pocinitelj jos uvijek šeta Zagrebom.... Sve je to politika.....

Drž se Vojo, uskoro smo opet u zraku!!!!

Vrh

PostPostano: ned 13 sij, 2013 19:43 
Offline     DHV 2

Član od: sub 29 kol, 2009 21:15
Dao Palac gore: : 780 / Palac dolje: : 1
Dobio Palac gore: : 927 / Palac dolje: : 0
Pa kad nemaju koga drugoga osumnjičiti! Tapkaju u mraku. Možda i ja previše gledam filmove ali čini mi se da su pod pritiskom morali nekog osumnjičiti. Pa kak bi to izgledalo da policija za dva dana ne nađe krivca, ne?
I opet HRT u središnjem dnevniku potvrđuje da je on ZG bombaš. Bez dokaza, bez motiva, bez optužnice, bez suđenja...
Sad valjda smiju, pošto je službeno osumnjičen.

Vrh

PostPostano: ned 13 sij, 2013 20:31 
Offline     DHV 2

Član od: sri 02 vel, 2011 12:40
Dao Palac gore: : 343 / Palac dolje: : 6
Dobio Palac gore: : 647 / Palac dolje: : 1
Ne mogu vjerovati da je ova "moja" Hrvatska pretrpana tolikim brojem neprofesionalnih novinara, željnih senzacionalizma, koji ne prezaju linčovati čovjeka u svrhu vlastitog boljitka. Nema veče sramote od pomenutoga, a koliko znam i zakonom je kažnjivo klevetanje.
Niti izjave policije nemaju veze sa stvarnošću, a o Bandićevom "patološkom" slučaju ne želim ni govoriti.
Sramota za policiju da tapka u mjestu i na kraju optužuju nekoga tko ih je obavijestio da je našao ex. napravu. Pa zar to nije obaveza svakog savjesnog građanina da u takvim i sličnim slučajevima nazove 112.
Vojo bombaš, ma da, dajte ljudi, probudite se! Da, da, Vama pišem plavci, jer znam da čitate ovaj forum, samo su Vam namjere nečiste.
Prikrivate svoje neznanje pritvarajući nedužnog čovjeka, samo da ne bi otkrili javnosti da Vam se istraga nije makla sa mrtve točke.
Danas mi je baba na placu podvalila trulo voće i siguran sam da je vještica. Ajmo je spaliti, ali ne do kraja, jer pola od kile je bilo OK. Ma ne, cijelu je spalimo jer ćemo tako zaključiti slučaj i mi smo prikrili svoje neznanje. :bad:
Kada će već jednom proći ovaj srednji vijek i lov na vještice?
Da imate dokaze da je naš prijetelj Vojo krivac već bi sve novine u zemlji i svijetu brujile o tome, jer poznato je da informacije, ne cure, već teku iz Vaših kancelarija.
Kako ih nemate, ne sramotite se još više, već se probudite i tražite krivca negdje drugdje.

2 Palac gore: : majk11, solarich    
Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 102 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sljedeća

Time zone: Europe/Zagreb [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: