»

PG linkovi

Vrijeme/prognoze (forum)

Vrijeme/prognoze

Logo
Sada je: sub 18 tra, 2026 11:34.

Time zone: Europe/Zagreb [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 102 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Vojo stradao u xplo???
PostPostano: ned 13 sij, 2013 21:57 
Offline     DHV 2-3

Član od: uto 25 kol, 2009 6:27
Dao Palac gore: : 440 / Palac dolje: : 0
Dobio Palac gore: : 1461 / Palac dolje: : 16
O, pa imamo i drugačijih mišljenja...
S fb grupe podrške za Voju:
Jerko Odžak je napisao/la:
Ne želim stvarati tenzije na osnovu jednog teroriste,ja sam patriot i ovo zaslužuje svaku osudu,samo želim reći pazite Darko frende šta podržavaš jer ti se to vrati kao bumerang,kakv interes ima policija ili sl od Voje,nikakve,ali Vojo ima sve reference jednog teroriste,ja radim u osiguranju nekoliko klubova pa ne nosim oružje a zašto je vojo pucao u Hrvacama,zašto je vadio pištolj u Tomislav Gradu,zašto i tko nosi oružje,hehe,vidit ćeš ti još stvari koje nisi očekivao,taj čovjek je za mene potpisao smrtnu presudu,samo tko sam ja da mu sudim,ali ga sigurno ne podržajem samo zato št se bavi sportom kao i ja,kako čovjek može proputovati cijeli svijet koji nema bar neloša primanja,a ja znam kakva su mu primanja,a još koliko bih ti ja stvari objasnio,tvoja podrška je tvoja odluka u svakom slučaju i to svatko ima pravo,ali,,,,,,,,,

Čisto ako netko to tamo pobriše da nakon što Voju osude čovjek može reći: "reko sam vam!"

Vrh

PostPostano: pon 14 sij, 2013 0:58 
Offline     DHV 2-3

Član od: pet 28 kol, 2009 10:53
Dao Palac gore: : 494 / Palac dolje: : 8
Dobio Palac gore: : 1284 / Palac dolje: : 11
nema razloga za brisanje, demokratsko smo društvo , i svatko ima pravo na svoj stav ... vrijeme će pokazati tko je bio u pravu, tko ne ... ali ni onda, kad se sve raščisti, nitko, kao i sada, nema pravo kvalificirati ljude po općim mjestima - sin milicajca, oficira, Srbin, Slovenac i sl... Uostalom, kad bismo svi bili pametni, možda bismo prije xx godina znali tko je tko, a ne znamo, zapravo i ne možemo znati ... utoliko Jere nisi u pravu ... zašto si šutio onda, ako si znao, prijavio Voju , mene, bilo koga ... vidiš, ja te cijenim kao čovjeka, a ti mene, Voju i ostale, kao bagru koja ima svoj pedigre - prošlost, u kojoj je sve nacrtano, od rođenja pa do groba ... Varaš se prijatelju, evo, danas meni naqrac ide jedino Slavko Linić i njegova sveprisutna porezna politika, ali to doista nema veze s mojim ćaćom ... makar je taj Linić SDP, a ja ga ipak ne volim, dapače, mislim da je glupan, pa još na vlasti (utoliko gore). Na neki način, riskiram, prijatelju, što ti to uopće želim pokazati, ne zato što te se bojim, već zato što me nećeš razumjeti. Ali ipak, pokušavam. Vjeruj mi, osobe smo postali svojim rođenjem, a tek onda okruženjem, odgojem, školom, poslom i svim drugim u životu. Ja nikada za tebe neću reći da si "kamenjar", naprosto ne vjerujem u te teorije. Drag si mi čovjek, sa svim manama i vrlinama. Utoliko te volim kao čovjeka. I utoliko imam pravo, kao čovjek iz drugog miljea, izraziti svoj stav i uvjerenje. Dapače, mislim da je vrhunac demokracije biti slobodan i reći što mislim, i za što se borim. Utoliko prihvaćam i tvoj stav, makoliko bio daleko od mojih uvjerenja. Bio ti meni živ i zdrav ...

ps,

da , i ja sam patriot, hrvatski patriot, da ne bude zabune. Jedino ne mogu nać, na koji se način mjeri patriotizam, i postoje li veći li manji patrioti ...

http://www.knjigovodstveni-programi.hr
http://www.kronwin.hr
http://www.opz-stat-1.kronwin.hr/
http://www.hub.kronwin.hr/
http://www.dbasewinner.eu

7 Palac gore: : dr zdravko, Franco, kmikac, McB, Red Baron, Tihomir Arić, vjeko    
Vrh

PostPostano: pon 14 sij, 2013 2:25 
Offline     DHV 2

Član od: sub 26 ruj, 2009 12:07
Dao Palac gore: : 76 / Palac dolje: : 2
Dobio Palac gore: : 103 / Palac dolje: : 0
Jere i ja mislim da nisi u pravu.Tako se ne postupa prema prijatelju.Čovjek je optužen a ne osuđen, a mi svi vjerujemo i želimo vjerovati da je nevin,i takav je sve dok mu se na sudu ne dokaže suprotno.
Zašto mu vjerujemo-vjerujem???Pa poznajem ga godinama.Tisuću puta sam rekao da je lud ko šlapa,komentirao njegov ležeran pristup životu,psovao ga kad nije došo nekud na vrijeme ili je zaboravio na dogovoreno ,ali u osnovi uvijek je bio korektan prema meni i većini ovdje prisutnih i nikad i nikako ga nemogu zamisliti kao ludjaka koji bi bio u stanju napraviti tako grozne stvari koje su BTW za svaku osudu.
Najmanje od svega mi je bitna njegova nacionalna pripadnost i ko mu je bio ćaća.
Zato mu trebamo sad kad mu je teško i kad je pred njim velika bitka biti podrška a ne mu olako okretati ledja a istina će prije ili kasnije isplivati na površinu.Ja ipak (koliko god to patetično zvučalo)vjerujem u institucije ove države i da će imati pravedno sudjenje i dokazati da je nevin.
Mislim da Vojo bar toliko zaslužuje!

12 Palac gore: : Danči, dr zdravko, Draženko, Franco, kmikac, kokaxo, McB, profa, Red Baron, Roman Lavriv, Tihomir Arić, vedran_zgela    
Vrh

PostPostano: pon 14 sij, 2013 9:13 
Offline     DHV 2-3

Član od: pon 31 kol, 2009 10:31
Dao Palac gore: : 324 / Palac dolje: : 9
Dobio Palac gore: : 1813 / Palac dolje: : 7
Zanima me gdje je taj "frend" kojeg je čekao i s kojim je trebao na put. Nekako mislim da bi to prilično rasvijetlilo situaciju.

Vrh

PostPostano: pon 14 sij, 2013 9:48 
Offline     DHV 2

Član od: ned 28 stu, 2010 8:56
Dao Palac gore: : 651 / Palac dolje: : 17
Dobio Palac gore: : 75 / Palac dolje: : 12
ne volim komentarisati ovakove slučejeve, o ma kome se radilo...voju poštujem kao pilota, kao čovjeka površno ga poznajem i nisam sa njime imao nekih kontakata, no za nikoga ama baš nikoga nebi stavljao ruku u vatru ni da je kriv ni da je nevin, previše je ovdje šupljih, naivnih činjenica i čudne su društvene i političke okolnosti u kojima se ovo događa.... pustimo ko što neko reče da institucije pravne države odrade svoj posao, vreme kada smo mogli sumnjati u njh nadam se da je prošlo...toliko pozdrav!

Vrh

PostPostano: pon 14 sij, 2013 10:03 
Offline     DHV 2

Član od: čet 10 ruj, 2009 10:16
Dao Palac gore: : 405 / Palac dolje: : 1
Dobio Palac gore: : 209 / Palac dolje: : 0
dr zdravko je napisao/la:
.... pustimo ko što neko reče da institucije pravne države odrade svoj posao

mislim da je najveci problem u tome, prisjetitie se samo slucaja Hodak. A i s obzirom na to kakva je situacija u nasoj Rvackoj zadnjih 20tak godina i na koji nacin te "institucije" rade svoj posao, toga me i najvise strah......

Vrh

PostPostano: pon 14 sij, 2013 10:20 
Offline     DHV 2

Član od: ned 28 stu, 2010 8:56
Dao Palac gore: : 651 / Palac dolje: : 17
Dobio Palac gore: : 75 / Palac dolje: : 12
mnogo je bilo čudnih slučejeva u proteklih 20-tak godina kada opravdano možemo sumnjati u rad institucija pravne države, slučaj mlade ivane posebno me pogodio, jer mi je to rođaka ( po maminoj liniji), ali kako sam napisao nadam se da su ta vremena prošla.. toliko pozdrav!

Vrh

PostPostano: pon 14 sij, 2013 10:46 
Offline     DHV 2-3

Član od: pet 28 kol, 2009 10:03
Dao Palac gore: : 766 / Palac dolje: : 2
Dobio Palac gore: : 963 / Palac dolje: : 13
Meni sve to izgleda ko "pakiranje" Voji da se javnost utiša, da se gladni mediji željni senzacija zadovolje (sjetite se samo naših slučajeva "paraglider pao, teške povrede opasne po život i tako nekoliko puta), a da institucije nastave ležero, samo da se slučaj završi.

Vidjet ćemo što će biti na kraju
Očeli biti fešte ili ne.

Vrh

PostPostano: pon 14 sij, 2013 10:53 
Offline     DHV 1-2

Član od: uto 07 kol, 2012 18:05
Dao Palac gore: : 71 / Palac dolje: : 0
Dobio Palac gore: : 45 / Palac dolje: : 0
http://www.vecernji.hr/vijesti/pokret-otpora-videu-preuzeo-odgovornost-eksplozije-clanak-497268 hm!

Vrh

PostPostano: pon 14 sij, 2013 10:53 
Offline     DHV 2-3

Član od: uto 25 kol, 2009 6:27
Dao Palac gore: : 440 / Palac dolje: : 0
Dobio Palac gore: : 1461 / Palac dolje: : 16
Dobro veli Danči da čovjeku nakon ovog ostaje grč u želucu.
Ja sinoć nisam mogao zaspati prevrćući po glavi sve debilane koje sam po raznim novinama pročitao. Npr. ovo iz večernjeg:
Citat:
Hladno nazvao 112

Utvrđeno je da je upravo bombaš Vojislav Blažević bio muška osoba koja je u prvim minutama prošlog petka nazvala službu 112 kako bi dojavila o eksploziji u Stenjevcu. Sumnjivo je bilo što je glas “dojavljivača” bio bez ikakvih emocija, a ljudi koji su netom doživjeli eksploziju u svojoj neposrednoj blizini u šoku su i u glasu im se osjeti uzbuđenje i uzrujanost zbog proživljenog straha.

Sumnjiv je bio glas "bez ikakvih emocija"?!! Pa dobro je li nazvao prije ili nakon eksplozije?! Ako je nazvao prije zašto bi paničario? Ako je nazvao nakon ekplozije, ozlijeđen i u šoku - kako je mogao bili hladan? Kakva je uostalom to uopće krucijalna indikacija?! Poznato je da u pravilu muškarci u trenutku krize prvo odreagiraju bez razmišljanja, i tek kad je sve gotovo dohvate ih emocije i panika.
Ne znam, vjerujem da će to još dobro završit za Voju no tko će mu platiti bijes i frustraciju koje sada proživljava i još dugo će ih proživljavati dok se to ne okonča. Da ne razmišljam o tome kako bi si zbilja mogao fizički naštetiti štrajkom glađu.

Ma baš mi je muka od svega...

Vrh

PostPostano: pon 14 sij, 2013 11:30 
Offline     DHV 3

Član od: uto 25 kol, 2009 8:35
Dao Palac gore: : 1499 / Palac dolje: : 13
Dobio Palac gore: : 5271 / Palac dolje: : 21
CW je napisao/la:
...sve debilane koje sam po raznim novinama pročitao. Npr. ovo iz večernjeg:
Citat:
Hladno nazvao 112

Utvrđeno je da je upravo bombaš Vojislav Blažević bio muška osoba koja je u prvim minutama prošlog petka nazvala službu 112 kako bi dojavila o eksploziji u Stenjevcu. Sumnjivo je bilo što je glas “dojavljivača” bio bez ikakvih emocija, a ljudi koji su netom doživjeli eksploziju u svojoj neposrednoj blizini u šoku su i u glasu im se osjeti uzbuđenje i uzrujanost zbog proživljenog straha.

Sumnjiv je bio glas "bez ikakvih emocija"?!! Pa dobro je li nazvao prije ili nakon eksplozije?! Ako je nazvao prije zašto bi paničario? Ako je nazvao nakon ekplozije, ozlijeđen i u šoku - kako je mogao bili hladan? Kakva je uostalom to uopće krucijalna indikacija?! .

Meni je zapelo za oko to što se navodi (JL) da je bio "hladan glas bez emocija" NAKON eksplozije, a svih ovih dana se piše i MUP je potvrdio da je Vojo zvao (i to je MUP potvrdio) PRIJE eksplozije!!!
Osim toga danas u Jutranjme izjavljuje stanoviti psiholog dr. Mijo Milas da je Vojo bombaš prava podvojena ličnost, sklona rizicima i adrenalinu, pa mu nije dovoljan PG nego se mora malo naužiti dodatnog adrenalina i zato podmeće bombe!!! I da voli publicitet i ovako ga je dobio. Šta jes jes! Doktor Mijo je pogodio Carev profil: avanturist i sklon publicitetu. Pojavile su se konstrukcije da je Vojo u kontraobavještajnoj i drugoj špijunskoj mreži (u tom smjeru gura i Jere). Sve je moguće. E, a dokaz su fitilji. Našli su mu nekoliko klupka špage. Jedino Vojo škrtica nije uzeo dovoljno fitilja, pa ga je strefilo ranije nego što je očekivao. Gori dynema ko luda.

Nadam se da MUP radi svoj posao stručno te su, u svrhu mirnijeg rada, pobacali kosti novinarima da se oko njih glođu i rade senzacionalističke objave, a da će slučaj zaključiti pravim dokazima. Ovako je sve to vrlo nevjerodostojan priča.

Vrh

PostPostano: pon 14 sij, 2013 11:48 
Offline     DHV 1-2

Član od: pon 22 vel, 2010 14:08
Dao Palac gore: : 1 / Palac dolje: : 0
Dobio Palac gore: : 6 / Palac dolje: : 0
To da je terorista mi je odmah bilo jasno, s njim se uvjek dalo pregovarati.

Vrh

PostPostano: pon 14 sij, 2013 12:51 
Offline     DHV 2

Član od: pon 21 ruj, 2009 21:33
Dao Palac gore: : 308 / Palac dolje: : 2
Dobio Palac gore: : 337 / Palac dolje: : 1
S face-a

Ova grupa podrške otvorena je pod dojmom da smo konačno u nečemu prodisali kao jedan.
Nitko od nas nije i neće (barem dok se ne iznesu čvrsti dokazi)vjerovati da je Vojo kadar sastaviti bombu, a posebno ne da je time želio nanijeti zlo bilo kome.
Podrška Voji nije podrška bombašima i onima kojima rat nedostaje, pa ga malo improviziraju na ulicama, želeći tko zna što, osim pet minuta u vijestima.
Podrška Voji je iskazivanje poštovanja čovjeku koji nam je bio i ostao prijatelj.
Kada ti to netko prestane biti prijatelj? Kad ga netko osumnjiči na temelju slutnji.?
Nitko od nas nije u Vojinoj glavi i ne može dati svoju na panj, da stvari zapravo nisu takve kakvima se u ovom trenutku čine, ali ga se ne želimo odreći zbog pretpostavki, a još manje graditi granice i širiti mržnju.
Čak i ako Vojo bude optužen možemo biti jedino ponosni što prijatelju nismo prestali biti prijatelj.
Sve ostalo nek' odrade institucije. Za to su se naši očevi borili.
I u ovoj grupi podrške ima branitelja. Onih pravih, koji rat i ne spominju, jer znaju da je svaki već u početku izgubljen.
Govoru mržnje ovdje nije mjesto, pa ćemo iz grupe brisati svakoga tko ne uspije svladati utjecaj vlastitog ega na trenutni razvoj događaja.

Kiki

9 Palac gore: : AIRBEŠO, bmutak, bosco, Franco, nikola, Nina, Red Baron, solarich, Tihomir Arić    
Vrh

PostPostano: pon 14 sij, 2013 12:59 
Offline     DHV 2-3

Član od: uto 25 kol, 2009 20:39
Dao Palac gore: : 702 / Palac dolje: : 5
Dobio Palac gore: : 792 / Palac dolje: : 4
Mene je prestravilo to koliko je javnost željna linča!!!
"Neka visi Pedro!!!" može se pročitati u gotovo svim kometarima koje sam pročitao na današnju objavu policije. Taman sam se prestao živcirati oko novinarskog senzacionalizma i zapeo okom za kometare i ono što sam tamo pročitao nemogu povezati s ničim ljudskim i pravedničkim.
Kakvi smo mi to ljudi? Zar je tolika količina mržnje akumulirana u nama, da kad nam se "baci kost" kako to Toni najbolje opisuje, spremni smo tu "kost" proždrijeti bez razmišljanja. Vrlo vjerojatno da vlast treba skretanje pozornosti i ovo im je došli kao naručeno.
Također iz vlastitog iskustva znam (ili kako bi vrli nopvinari rekli "neslužbeno doznajemo iz izvora bliskih istrazi" :fool: ) da u ovom slučaju policija korektno odrađuje svoj posao i ako bilo tko od njih u kojem slučaju pročita ovo, a znam da bude, neka se zna da im skidam kapu. Bravo "plavci"!

1 Palac gore: : Tihomir Arić    
Vrh

PostPostano: pon 14 sij, 2013 13:11 
Offline     DHV 2-3

bešo je napisao/la:

Hoćemo li i ovome povjerovati bez ikakve zadrške???

Vrh

PostPostano: pon 14 sij, 2013 13:19 
Offline     DHV 1-2

Član od: pet 26 stu, 2010 10:03
Dao Palac gore: : 32 / Palac dolje: : 0
Dobio Palac gore: : 1 / Palac dolje: : 0
Ja iskreno ne vjerujem da je Vojo išta od ovog napravio, nikad me instikt ne vara kad je dojam o čovjeku u pitanju, a Vojo je na mene ostavio pozitivan i prvi i ostale dojmove, veseli pozitivac.
Nadam se da će se naći pravi krivac, i da to neće biti naš Vojo.
Vojo, drži se i čuvaj zdravlje i živce!

:beer:

Vrh

PostPostano: pon 14 sij, 2013 13:25 
Offline     DHV 2-3

CW je napisao/la:
O, pa imamo i drugačijih mišljenja...
S fb grupe podrške za Voju:
Jerko Odžak je napisao/la:
Ne želim stvarati tenzije na osnovu jednog teroriste,ja sam patriot i ovo zaslužuje svaku osudu,samo želim reći pazite Darko frende šta podržavaš jer ti se to vrati kao bumerang,kakv interes ima policija ili sl od Voje,nikakve,ali Vojo ima sve reference jednog teroriste,ja radim u osiguranju nekoliko klubova pa ne nosim oružje a zašto je vojo pucao u Hrvacama,zašto je vadio pištolj u Tomislav Gradu,zašto i tko nosi oružje,hehe,vidit ćeš ti još stvari koje nisi očekivao,taj čovjek je za mene potpisao smrtnu presudu,samo tko sam ja da mu sudim,ali ga sigurno ne podržajem samo zato št se bavi sportom kao i ja,kako čovjek može proputovati cijeli svijet koji nema bar neloša primanja,a ja znam kakva su mu primanja,a još koliko bih ti ja stvari objasnio,tvoja podrška je tvoja odluka u svakom slučaju i to svatko ima pravo,ali,,,,,,,,,

Čisto ako netko to tamo pobriše da nakon što Voju osude čovjek može reći: "reko sam vam!"

Palac dolje za Jerkov post.
Jere, razočaran sam u tebe. A da ne ponavljam sve šta je Roman napisao, evo i ja potpisujem svaku Romanovu riječ.
Jere, bez obzira kako završila ova priča sa Vojom, nemoj se čuditi što ti hrvatski piloti ne dolaze na natjecanja koja ti organiziraš. Ovim si od sebe odbio i one najvjernije.

8 Palac gore: : AIRBEŠO, bosco, Franco, joe33, kmikac, McB, Tihomir Arić, Tomica Solina    
Vrh

PostPostano: pon 14 sij, 2013 14:23 
Offline     DHV 2-3

A jel'?

http://danas.net.hr/hrvatska/video-koma ... -u-zagrebu

Vrh

PostPostano: pon 14 sij, 2013 18:17 
Offline     DHV 2

Član od: pet 28 kol, 2009 11:49
Dao Palac gore: : 1383 / Palac dolje: : 14
Dobio Palac gore: : 282 / Palac dolje: : 3
Čvrsto vjerujem da bilo tko u ovako teškoj situaciji Vojo bi sve učinijo da pomogne i da podršku !Ako neko misli drukčije taj sigurno nije poznavo Voju ili nezna procjenit čovjeka.Hrpu stvari se neslažem sa Vojom,sigurno se slažemo da ljucki život naj vrjedniji .Šture informacije,mediji,policajci koji ga ne poznaju,psiho analitičari itd. nemogu tako lako promjenut moje mišljenje !

3 Palac gore: : joe33, Red Baron, Vito    
Vrh

PostPostano: pon 14 sij, 2013 19:21 
Offline     DHV 3

Član od: uto 25 kol, 2009 8:35
Dao Palac gore: : 1499 / Palac dolje: : 13
Dobio Palac gore: : 5271 / Palac dolje: : 21
Još friških vijesti od Caru:
http://www.jutarnji.hr/zasto--je-soa-angazirana-ako-nije-rijec-o-terorizmu--/1078398/ - HR CIA;
http://www.jutarnji.hr/vijesti/zagreb/www.jutarnji.hr/1078495 - patnja i bol, na ranu sol;
http://www.jutarnji.hr/bombas-je-poremecena-osoba-koja-zeli-da-cijela-hrvatska-prica-o-njemu/1078396/ - psiho profil
http://www.jutarnji.hr/karamarko---eksplozije-nemaju-veze-s-teroristickim-napadima--vjerojatno-se-radi-o-osobi--izvan-balansa--/1078555/ - HDZ ekspertiza

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 102 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sljedeća

Time zone: Europe/Zagreb [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: