»

PG linkovi

Vrijeme/prognoze (forum)

Vrijeme/prognoze

Logo
Sada je: čet 16 tra, 2026 0:37.

Time zone: Europe/Zagreb [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 9 post(ov)a ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: Motovun top landing
PostPostano: čet 14 vel, 2013 8:41 
Offline     DHV 2

Član od: uto 22 svi, 2012 23:26
Dao Palac gore: : 138 / Palac dolje: : 6
Dobio Palac gore: : 715 / Palac dolje: : 18

17 Palac gore: : beny, darinka, Draženko, Flying_man, Flyingbear, flyingzeko1, Heatseeker, k.p., kolonjak, marin, mmihin1, Ratko, robertk, Robi Lepi, The Ozone Scraper, vedran_zgela, čule    
Vrh

Naslov: Re: Motovun top landing
PostPostano: čet 14 vel, 2013 12:19 
Offline     DHV 2-3

Član od: pet 28 kol, 2009 10:53
Dao Palac gore: : 494 / Palac dolje: : 8
Dobio Palac gore: : 1284 / Palac dolje: : 11
Sve pohvale na vještini. Ipak, čini mi se da i ti ne možeš odoljeti sindromu "imam puuuuuuno publike, pa ću nešto izvesti" ....

http://www.knjigovodstveni-programi.hr
http://www.kronwin.hr
http://www.opz-stat-1.kronwin.hr/
http://www.hub.kronwin.hr/
http://www.dbasewinner.eu

1 Palac gore: : Robi Lepi    
Vrh

PostPostano: čet 14 vel, 2013 18:58 
Offline     DHV 2

Član od: čet 29 lis, 2009 18:57
Dao Palac gore: : 83 / Palac dolje: : 0
Dobio Palac gore: : 193 / Palac dolje: : 0
Mislim da trebaš kresnut onaj čempres prije nego sledeči put slječeš na isto mjesto.

1 Palac gore: : Robi Lepi    
Vrh

PostPostano: čet 14 vel, 2013 19:09 
Offline     DHV 2

Hehehe, pa naravno da nisam imun na svoje ego tripove. A glavni pokazatelj toga je to, da mi jos uvijek znaju smetati ego tripovi drugih, jer kako god okretao, ono sto mi smeta na drugima uvijek je nesto nerascisceno u meni. :evil: :pardon:

A isto tako nikad ne bih nista snimio i stavio na youtube bez da mi se svidja podjeliti stvari s drugima.

Ipak, u ovom slucaju sletanje je bilo bez publike a i oni Motovunci koji su me vidjeli mislili su da sam imao nesrecu posto jos nitko nije dragovoljno isao sletati gore i slijedecih par dana sam trebao ljudima koji su me zaustavili na ulici objasnjavati, kako zaista nisam imao nesrece (i kako sam samo jako dobar (citaj lud) pilot) :mocking:

U glavnom kad uhvatim spage u ruke na startu, ne vidim vise ljudi oko sebe. Nije mi vazno tko i koliko ljudi gleda. Svijest o publici mi se obicno opet otvori kratko vrijeme nakon poletanja. Let the show begin!!! 8) Al dok se igramo sve je super. Neka.

I da, onaj cempres je zaista skakljiv na tom mjestu. Sletio sam tamo jos jedanput nakon ovog slijetanja i s krilom sam ga takao...
a kako god bilo, nemam namjere vise slijetat gore. Preusko, prestrmo i previse sansi da se stvar zahebe. Bio mi je izazov i sad kad je tom izazovu udovoljeno idemo dalje... Slijetanje na Motovunskom tornju :ROFL:

7 Palac gore: : bmutak, Bumper, darinka, Flying_man, Flyingbear, Robi Lepi, wild    
Vrh

PostPostano: ned 17 vel, 2013 15:50 
Offline     DHV 3

Član od: uto 25 kol, 2009 8:35
Dao Palac gore: : 1499 / Palac dolje: : 13
Dobio Palac gore: : 5271 / Palac dolje: : 21
Nisi to baš dobro izveo Saša, pa ne znam čim se hvališ. Mogao si sletiti malo više i onda ti krilo ne bi palo u bošku. Vježbaj malo, pa stavi video kak se spada.

3 Palac gore: : Airie, Damjancic, Nik01    
Vrh

PostPostano: ned 17 vel, 2013 17:57 
Offline     DHV 2

Član od: sub 10 lis, 2009 20:01
Dao Palac gore: : 3406 / Palac dolje: : 2
Dobio Palac gore: : 105 / Palac dolje: : 1
Airie nakon onog zahtjevnog super top landinga :good: od sad ako se bude letilo na Motovunu, nema zamjerke ako opet sletim okomito na most! :-D :hi:

1 Palac gore: : Danči    
Vrh

PostPostano: ned 17 vel, 2013 19:56 
Offline     DHV 2

Član od: čet 29 lis, 2009 18:57
Dao Palac gore: : 83 / Palac dolje: : 0
Dobio Palac gore: : 193 / Palac dolje: : 0
Sletio ja jednom na Ivančici na startu. Svi sletjeli a ja ostao zadnji u zraku. Mislim si kak bi bilo dobro da sletim i pokupim auto koji mi je bio gore, da nejdem sa nekim iz Ivanca po njega. Probao dva puta i trči put sletio idealno na stazu. Poslje vidio da ono ljepo grmlje ispod staze uopče nije grmlje, nego podštucano granje visine nekih metar visine i strši ko šiljci icpod lišča. A među granam su vjerojatno gromade kamenja, pa mi ne pada više na pamet tam sljetat. Letio sam jednom motorno doma. Najednom mi crkne motor u zraku! Srečom i pažnjom kaj sam držao dosta visine jer je kod mene kraj brdovit, sletio sam bez problema na jednu čistinu. Ispala mi lulica sa svječice.Pričao mi poslje brat kak je komentirala mala kčer od jednog prijatelja kaj su gledali moje sljetanje. Mislila je da sam pao i veli: "evo vam ga na, vubil se je, sad si ljepo odite po njega" ha ha ha. :-D

1 Palac gore: : Giga    
Vrh

PostPostano: ned 17 vel, 2013 21:28 
Offline     DHV 2

vedran_zgela je napisao/la:
Airie nakon onog zahtjevnog super top landinga :good: od sad ako se bude letilo na Motovunu, nema zamjerke ako opet sletim okomito na most! :-D :hi:

Ako prije najavis slijetanje na mostu, vozit cu se u dolinu, javit policiji da treba na kratko zaustavit promet, onda cu zaustavit aute, napravit ti metu da mozes vjezbat piku i jos ti slozit krilo. :dash: :crazy: :spank: :cool2: :sarcastic:

1 Palac gore: : vedran_zgela    
Vrh

PostPostano: ned 17 vel, 2013 23:01 
Offline     DHV 2

Član od: sub 10 lis, 2009 20:01
Dao Palac gore: : 3406 / Palac dolje: : 2
Dobio Palac gore: : 105 / Palac dolje: : 1
Airie je napisao/la:
vedran_zgela je napisao/la:

Ako prije najavis slijetanje na mostu, vozit cu se u dolinu, javit policiji da treba na kratko zaustavit promet, onda cu zaustavit aute, napravit ti metu da mozes vjezbat piku i jos ti slozit krilo. :dash: :crazy: :spank: :cool2: :sarcastic:

Može, stanica je pri meni, najavim ti, al bez brige pazit cu na promet! :good: a posli landinga gremo na jedan biri :beer: :good:

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 9 post(ov)a ] 

Time zone: Europe/Zagreb [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: