»

PG linkovi

Vrijeme/prognoze (forum)

Vrijeme/prognoze

Logo
Sada je: uto 21 tra, 2026 3:41.

Time zone: Europe/Zagreb [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 5 post(ov)a ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: Vojo!
PostPostano: uto 16 srp, 2013 21:06 
Offline     DHV 2-3

Član od: pet 25 ruj, 2009 14:06
Dao Palac gore: : 118 / Palac dolje: : 2
Dobio Palac gore: : 262 / Palac dolje: : 2
Kao prvo htio bih se zahvaliti letačkoj populaciji na podršci koju sam dobio bez obzira kojoj državi ili naciji ili (sačuvaj me bože gluposti)vjeri pripadali! A kao drugo htio bih se ispričati svima koji su zbog moje radoznalosti i gluposti imali neugodnosti! Kao treće nekima sam ostao nešto opreme ili novaca dužan pa bi bilo lijepo to poravnati i izgladiti ako nisu uspjeli bez mene to odraditi jer je bilo i nekolicina direktnih uplata proizvođačima! Kao četvrto NAJISKRENIJE I najdublje sam zahvalan onima koji su u dusi vjerovali da nisam kriv mada znam ponekada biti "prehlađen". Drage moje kolege i još draži moji prijatelji ekstremno sam ganut borbom nekih pilota za život jednog "prehlađenog" tipa ma koliko on bio dobar što pokazuje da vi možete biti još i bolji nego što sam ja osobno ponekad krivo mislio za sebe! Posebno se zahvaljujem onima koji izdvojili dio svojih primanja u ovim teškim i kriznim vremenima pomogli me novčano kada ja nisam mogao doći do nekih svojih novaca u mojoj štednoj "čarapi"! Kada sam izašao iz remetinca sačekala me je hrpa novinara koji nisu objavili moju prvu izjavu koju sam mogao dati u javnosti! Ona je glasila otprilike ovako: "Hvala novinarima koji su svojim pisanjem u medijima pokazali MENI tko su moji stvarni i istinski prijatelji.
Svi oni su ljudi koji mogu SADA nakon ovoga sra.. doći i tražit od mene sto bi mogli zatražiti od ljudi u koje se najviše mogu pouzdati. Glumci koji su pokazali svoje pravo lice neka im dragi bog plati nepravdu koju su mi nanijeli ako u njega ne vjeruju platiću im ja ubrzo! Ne zamjeram nikako i u nikojem pogledu pljuvanje po meni ljudima koji me ne poznaju dapače i ja bih na njihovom mjestu to ISTO uradio čitajući i slušajući naše medije koji informiraju samo "istinu"! I na kraju želim vam reći nešto najvažnije posebno populaciji koja je javno a najviše tajno u sebi vjerovala iskreno u mene NIKADA SE NEMOJTE UPUSTITI u pomaganje ljudima koje ne poznajete i za koje biste možda mogli proći kao ja. Ja sam imao sreće da dvoje ljudi je meni zahvalno za moju intervenciju ali pazite da se ne upetljate u nešto gdi ćete danima sebi govoriti umri gade kada si glup! Nigdi niti u kojem pogledu nemojte pomagati policiji osim ako nije baš netko vama blizak u to umiješan jer ćete se sami iznenaditi kako je to proces sličan guranju Sizifovog kamena! Svi koji žele a spadate u kategoriju ljudi za koje bih ja (ali samo za vas i vama sličnim štitio živote svojim tijelom i životom) dobro ste došli kod mene bilo kada i u bilo koje vrijeme da saznate istinu što je se sve bilo dogodilo čega se ja sjećam! VOJO!

47 Palac gore: : AIRBEŠO, alibaba, bmutak, Boris, bosco, Che28, CW, Danči, darinka, Draženko, Flying_man, Franco, goli, gprelac, Heatseeker, hrvoje.vt, ivicaf, jerry, joe33, jrabic, Knez, krunoboy, ksmokvina, majk11, marin, Martina, matijahadjar, Michi, miha, Morelli, profa, Red Baron, robertk, Robi Lepi, Roman Lavriv, sale, toni, Toomy, vedran_zgela, Vito, vjeko, Ziga, zlatko2508, Zoki, zoli, zupanich, čule    
Vrh

Naslov: Re: Vojo!
PostPostano: uto 16 srp, 2013 21:19 
Offline     DHV 2-3

Ah da moram replejati samome sebi kada sam prehlađen! Molim pilote koji imaju koju dobru fotku moju sa japa gdi letim ili se spremam poletiti da mi puste na moj privatni mail. Volim vas iskreno gotovo sve jer smo mi ipak samo ljudi od krvi i mesa sa ljudskim vrlinama i manama! Iskreno u letačkom svijetu je puno više dobrih ljudi prosječno nego među ostalom svjetskom populacijom i tome sam od srca zahvalan. Usput ima li tko ili zna dobrog zubara? Zauvijek vaš problematični prijatelj!!!!

Vrh

PostPostano: sri 17 srp, 2013 5:56 
Offline     DHV 2

Član od: pon 28 ruj, 2009 22:22
Dao Palac gore: : 185 / Palac dolje: : 1
Dobio Palac gore: : 40 / Palac dolje: : 0
vojo imam ja zubarku samo takvu ako trebaš samo reci

1 Palac gore: : tomac    
Vrh

PostPostano: sri 17 srp, 2013 8:16 
Offline     DHV 2

Član od: pet 28 kol, 2009 9:05
Dao Palac gore: : 210 / Palac dolje: : 4
Dobio Palac gore: : 219 / Palac dolje: : 2
Vojo je napisao/la:
Ah da moram replejati samome sebi kada sam prehlađen! Molim pilote koji imaju koju dobru fotku moju sa japa gdi letim ili se spremam poletiti da mi puste na moj privatni mail. Volim vas iskreno gotovo sve jer smo mi ipak samo ljudi od krvi i mesa sa ljudskim vrlinama i manama! Iskreno u letačkom svijetu je puno više dobrih ljudi prosječno nego među ostalom svjetskom populacijom i tome sam od srca zahvalan. Usput ima li tko ili zna dobrog zubara? Zauvijek vaš problematični prijatelj!!!!

Evo je Care

Vrh

PostPostano: sri 17 srp, 2013 15:22 
Offline     DHV 2-3

E fućkaj ga ja rekoh za zubara ne zubarku! Fakat imam problema a nisam bas da idem kod svakoga pogotovo ako ne poznam! Leži u meni neka velika agresija u duši i srcu te se ne usudim niti zalazati medju posve nepoznate ljude da nebih ovaj puta ja eksplodirao a to je daleko sigurno opasnije od bilo koje bombe! Svašta sam vidio i čuo pa pokušavam sebe držati na uzdi i za sada mi super ide! Mada da budem iskren neznam što bi se dogodilo da me netko nepoznat ili nepoželjan počne provocirati! Od ponedeljka idem na psihoterapiju pa se nadam da ću nekako sebe dovesti u staru "normalu"! Hahahaha!

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 5 post(ov)a ] 

Time zone: Europe/Zagreb [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: