»

PG linkovi

Vrijeme/prognoze (forum)

Vrijeme/prognoze

Logo
Sada je: sub 18 tra, 2026 14:02.

Time zone: Europe/Zagreb [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 66 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Svjetsko prvenstvo u preletima Sopot 2013
PostPostano: sub 20 srp, 2013 23:50 
Offline     DHV 3

Član od: uto 25 kol, 2009 8:35
Dao Palac gore: : 1499 / Palac dolje: : 13
Dobio Palac gore: : 5271 / Palac dolje: : 21
Pozdrav dragi forumaši iz bugarske prerije. Danas smo imali trku 120 km. Naletili smo se do sita. Evo opisa sa službenih stranica: http://airtribune.com/13-fai-world-paragliding-championship#!day_6
Krenulo je kao i svakog dana s transportom žičarom u 9 h i u 10 h. Danas smo mi bili prva grupa i došli smo na vrijeme. Inače kasnimo, jer nam je hotel 4 km od Sopota (autom to traje 5-6 minuta, ali nekako uvijek dođemo na drugu grupu). Hrga uglavnom bojkotira team leadrske briefinge, ali jutros je išao. Radilo sa o penaliziranju pilota koji su letili u oblaku. Takvih je bilo troje u task 3. Među njima i stanoviti Torsten Siegel, bivši swingovac i bivši timski kolega po oružju našeg Hrgatora. Hrga ga je snimio, a i komisija je pronašla u njegovom tracku nedopuštene visine. Da se razumijemo, nema ograničenja (mislim da je dopušteno do 4000 i nekaj metara), ali baze su svih ovih dana u početku 2200-2300m, a kasnije se dignu do 2400 m. Međutim, majstori su imali preko 2600 m. Ni to nije sve. Rečeno je da se neće penalizirati piloti koji budu uvučeni u oblak (ponekad slučajno, a nekad i namjerno), a da pokažu namjeru da nisu htjeli iskoristiti prednost zadobivenu takvim letenjem. Drugim riječima, pilot koji je nakupio višak metara u oblaku, kad izađe treba se okrenuti pod 90 stupnjeva na smijer prema slijedćoj točki te nekim manevrom smanjiti zadobivenu visinu (spirala je uobičajena pojava). Ovo troje su poslužili za primjer ostalima, jer nisu to učinili. Spomenuti T.S. je barem 2 puta imao takvu nedopuštenu visinu (nema sumnje da je na 2600 m bio u oblaku). Vrlo je opasno kad se cijela skupina pilota zavuče u bazu. Onda samo ispadaju u spiralama. Damir je imao jedno neugodno iskustvo, jer je spiralisao iz oblaka i protutnjao pored drugog pilota na 20 m. Međutim, jedan je pilot bacio rezervu zato što je drugi isto tako spiralisao, a ovaj da ga ne bi bubnuo morao je potpuno zakočiti krilo i nastali su problemi. Dans poslije tekme smo slušali T.S. kako jamra i da će se žaliti (a ne zna još za Hrginu snimku). Nikolaj je rekao da će ga pustiti da se žali, jer je žalba 50€. Kad ono majstore, vidi se kako letiš, ups, ovaj ne vidi se kako letiš. Sori, ode pedeset eurića. Hrga se jako tome naslađivao. Valjda si više nisu dobri.

Malo o utrci. Razgonjali su nas od nemila do nedraga. Prvo, vrtimo pred marker i polako se grupe zgušnjavaju dok se sve nije stopilo u jato od 100-tinjak ptica u konvergentnoj termici nad jednim vrhom (ispod kanjoni i klanci, ono milina, slabo diže, a povremeno buba). Malo sam snimao s GoPro (dosta snimam manje fotkam, a nemam mogućnost ovdje to obraditi i aplodati, budem valjda jednom). Onda smo krenuli, ali ono jurišno. Bio sam na samom rubu cilindra i jurnuo sam među prvima. Išlo je dosta dobro pod bazama, a onda se grupa odlučila ići u vjetar preko jednog grebena, jer je to najkraća ruta. Majko mila koliko sam se nauživao straha. Na kraju sam pustio speed, a to su učinili i drugi. Ušli smo u vrlo turbulentno područje preko tog grebena. Ali velim si ja, pa svjetsko je, nemoj biti pussy, kaj sad cviliš. Ipak, sam pustio speed. I malo pomalo, prošli smo taj horor. Ponovno sam počeo normalno disati i nagazio speed. Naravno, pametniji fajani su išli po vani i isto su došli do kraja grebena kad i mi. Tu je bila odluka: nastaviti po glavnom grebenu ili po vani, ajmo reći nizinom (mada ima i dolje brda kao naše ravne gore, japetići, pa pokoji Kalnik...).

Ja nisam odabrao niti jedno niti drugo, a bogme nisam niti navrtio da imam zalihu visine. Bio sam samouvjeren ko njemački vojnik pred polazak na ruski front iz toplog doma. Mora ono tamo brdo iznad Kalofera raditi, jer sam na prvoj utrci tu vrtio. Naravno da nije radilo, a doveo sam se nisko u zavjetrinsku stranu. Onda su nastali problemi, a grupa za grupom me je prelijetala na solidnoj visini. Trebalo mi je 1,5 h do slijedeće točke. Jest da je bila daleko, nekih 25 km, ali kad sam došao na 10 km od 1. TP već su se prvi vraćali. 20 km su u prednosti, a ja nikako da dignem visinu. Dolje je puhao jači istok, a baš u njega sam morao. Da, da, luzeru, tako ti i treba kad srljaš. Častio sam sam sebe. Ali ni to nije sve. Do te točke sam se dovukao s prosječnih 1200 m, dok je ekipa šibala na preko 2 soma. Onda sam ganjao u vjetar ko mutav. Bilo je termika, ali bilo je i negativa i televizora. Dugo me tako nije žvakalo. Uspio sam maznuti tu fakin Neku Banyu i natrag je išlo bolje. Samo kaj sam bio sam ko duh. I tako sam se odlučio za turističko razgledavanje bugarskih gora, šuma, jezera, dolina i prerija. Plahutao sam ko leptirić od baze do baze. Kad sam napokon uhvatio neka krila nad ciljem (da, to je bio cilj, ali su mi instrumenti pokazivali još 60 km do istog, kako me je to demotiviralo) shvatio sam da su oni već okrenuli 2. TP i idu na 3., odnosno posljednju. Vrtim ja, vrte oni, ja na jednu, a oni na drugu stranu. Do slijedeće točke imam negdje 16 km. Dakle, 32 km su prvi ispred mene i cca 1h. Ponovno me napada malodušnost, ali tugu topim oštrim vrtkanjem jednog prpošnog stupa. Nema ništa bolje, nema tog antidepresiva nego kad vario skviči ko da ga kolju, špage fijuču, sjedalo škripi, a meni trne ruka od stiskanja komande u centriranju stupa. Iiihaaaahaaaj! Hladnoća i sjena pod bazom bistri um bolje od bilo kakve rakije. A kaj se tu more. Nagazim speed pa pomalo guram ponovno u vjetar, jer je sad tu sjever. Česte su promjene smjera vjetra, ili ipak nisu, jer te se promjene događaju na nekih 30-40 km udaljenosti i kod prelaska iz doline u dolinu.

Nije bilo problema za dalje, dobro sam i pametno vrtio. Dizao sam nekoliko puta do baza (2300-2400m). Oderao sam nešto pilota, ali badava mi to uz toliki zaostatak od ranije (nisam imao najlošije vrijeme, uvjerljivo najlošiji je bio Peter Vrabec sa 5h28 min, ali sam imao 3. vrijeme odostraga u cilju, 4:48, a samo je Max Pedersen bio slabiji za jednu minutu, ali sam imao ubjedljivo najmanje leading pointsa 4, sramota). Kad sam se vratio do cilja, još sam imao nešto manje od 40 km do njega. Pa dokle, majku mu, nisam ja stroj. Bio sam zbilja demotiviran, ali sam odlučio TO privesti kraju. Na letu do posljednje točke, koja je isto bila u debeloj pripizdini, ušao sam u jaka dizanja (kao usotalom i svi drugi). Prepoznajam UP Tranga od Darije. I ona me je odrala. Ma kakva sam luzer, mislim i dalje letim pod speedom u penjanju. Nekom drugom prilikom bio bih sretan. Ma sanjamo o takvim trenutcima, ali ja samo želi da se ova utrka više završi. Dobro je Ovuka rekao pred start: "Danas će biti il' si nindža il si minđa!". Kužite u kojoj sam ja završio kategoriji, kaj ne? Još sam se morao spašavati da me baza ne uvuče na 2500, pa onda kiša, ma jebem ti sve više, daj da sletim. Ali ne ide dolje. Okrenem tu pripizdinu 3. TP i letim cca. 60 kmh s malo speeda. Ono i dalje diže, ma nabijem te. Onda izađem iz tog dizanja i iz te bazurine, kad vidim Maxa Pedersena kako se pati i nešto vrti dolje nisko. Skoro sam mu zavidio. Ovolika visina pretvara me u bahatog i razmaženog klinca. I to nije bilo sve. Imam 6 km do cilja i imam viška bar 600 m visine kad opet uđem u fakin peticu. MA GDJE ME SAD NAĐEŠ! Majko mila, hoću dolje, piša mi se, pocuclao sam svu vodu iz camel bagai dalje žeđam, letim prek 5 sati, daj me pusti molim te bože mili i svi sveti! Dizanje je bilo i u ESS i u cilju. Onda sam puknuo. Pitam na stanicu organizatore, da li mogu nastaviti letiti za Sopot. Odobrili su mi. Nije da mi se letilo, ali kaj da radim sa 1500 m viška visine i vjetrom u leđa. Dobro, malo me bilo i sram sletiti u cilj s tolikim zaostatkom. Samo su mi rekli da ne slijećem ispod planine, jer puše preko brda. Ko da je to novost. Pa svaki dan puše s druge strane, prek brda. Odglajdao sam još tih 10-ak km i onda me uhvatio taj NE. Gledam gdje ću kapnuti. Ako kapnem u pustopoljini imam hodati pun qratz, a još je vruće. Ciljam ja tako, ciljam, i ubodem žitno polje. Tko nije sletio u žito ne zna kako klasje bode.

Hvala na pažnji.

22 Palac gore: : Biondic, Draženko, Flyingbear, gburazer, Heatseeker, hrvoje.vt, isantek, Knez, luka, MadMax, marin, Morelli, profa, Ratko, Red Baron, robertk, sale, tino, Toomy, wild, zlatko2508, ŽeljkoG    
Vrh

PostPostano: ned 21 srp, 2013 0:01 
Offline     DHV 2

Član od: čet 29 srp, 2010 9:12
Dao Palac gore: : 102 / Palac dolje: : 0
Dobio Palac gore: : 52 / Palac dolje: : 3
toni je napisao/la:
Ciljam ja tako, ciljam, i ubodem žitno polje. Tko nije sletio u žito ne zna kako klasje bode.
Hvala na pažnji.

Ahahahahaahah

Em sto bode em sto hebe i zivce cupa :D

Aj sretno slijedeceih dana!!!

pozzz i tnx na info
tino

Vrh

PostPostano: ned 21 srp, 2013 7:22 
Offline     DHV 3

Zaboravih, Srbi plaćaju već treći task cugu jer smo bolji :-D
Ukupno se držimo solidno (mada je tu moj doprinos minimalan) - 19. mjesto.

Vrh

PostPostano: ned 21 srp, 2013 7:25 
Offline     DHV 2-3

Član od: uto 25 kol, 2009 8:40
Dao Palac gore: : 468 / Palac dolje: : 58
Dobio Palac gore: : 1549 / Palac dolje: : 15

Ovo možemo nazvati cloud flyingom.

2 Palac gore: : toni, vedran_zgela    
Vrh

PostPostano: ned 21 srp, 2013 8:19 
Offline     DHV 2

Član od: pet 28 kol, 2009 8:43
Dao Palac gore: : 400 / Palac dolje: : 9
Dobio Palac gore: : 222 / Palac dolje: : 1
Bravo samo gasa..i da ste svaki dan sva trojca u cilju.Toni ne cvilii isplatio ti se trud a bogami naletio se se ko pra.ac :-D
Super ste dobro ste plasirani "Tko ne reskira ne profitira" ajoš mi je bolja ona od Ovouke "ili Ninđe ili Minđe"

Vrh

PostPostano: ned 21 srp, 2013 10:18 
Offline     DHV 2

Član od: sub 12 ruj, 2009 22:27
Dao Palac gore: : 179 / Palac dolje: : 4
Dobio Palac gore: : 108 / Palac dolje: : 0
Flying_man je napisao/la:
Toni, zaboravio si samo da napises da je kod nih NE - Da, a Da- Ne (kada pokazuju glavom) ;)

Tako je i u Albaniji, tu radim skoro 6 mjeseci i tribalo mi je dosta da skužim da NE znači DA i obratno.

1 Palac gore: : Ratko    
Vrh

PostPostano: ned 21 srp, 2013 11:04 
Offline     DHV 2-3

Član od: pet 28 kol, 2009 10:53
Dao Palac gore: : 494 / Palac dolje: : 8
Dobio Palac gore: : 1284 / Palac dolje: : 11
Grgo je napisao/la:
Flying_man je napisao/la:
Toni, zaboravio si samo da napises da je kod nih NE - Da, a Da- Ne (kada pokazuju glavom) ;)

Tako je i u Albaniji, tu radim skoro 6 mjeseci i tribalo mi je dosta da skužim da NE znači DA i obratno.

Aaaaahh, nemoj se na to naviknut, pa kad se vratiš doma dobiješ svakiput pljusku od komada ...

http://www.knjigovodstveni-programi.hr
http://www.kronwin.hr
http://www.opz-stat-1.kronwin.hr/
http://www.hub.kronwin.hr/
http://www.dbasewinner.eu

2 Palac gore: : Grgo, Vulkanizer    
Vrh

PostPostano: ned 21 srp, 2013 13:56 
Offline     DHV 3

Danas prekid utrke zbog jačeg razvoj naoblake. Slijetali smo dalje u dolinu, preporučili su nam onaj aerodrom s betonskom pistom. Mafa je i tamo bili rurbulentno, ali ne jako. Ja se nisam pošteno niti navrtio, kad je trka otkazana. Hrga je imao neko tvistanje nisko. Možda ga je dust devil malo okrenuo. Činila se ujedno negativa i kolaps. Prošao je s manjom kravatom. Ubrzo je počelo pljuštari (srećom dalje od nas), sjevati i grmiti. A naš izbornik visoko. Sve se dobro svršilo. Uskoro su došli busevi.

1 Palac gore: : Ratko    
Vrh

PostPostano: ned 21 srp, 2013 14:03 
Offline     DHV 2

Član od: pet 28 kol, 2009 8:43
Dao Palac gore: : 400 / Palac dolje: : 9
Dobio Palac gore: : 222 / Palac dolje: : 1
Bravo dečki ..držite dobar rezultat ekipno 19 mj.. super..1200 bodova vam bježe Venezuela najbliže postolju..to je čista sitnica ,danas se dobro napijete ,sjebite i ostale jer neznaju lokati ..i sutra rasturite
aaajmoooooooooooooooooooooooooooooooo

1 Palac gore: : toni    
Vrh

PostPostano: pon 22 srp, 2013 10:26 
Offline     DHV 3

Danas kiša.
Task 3 video:

Vrh

PostPostano: uto 23 srp, 2013 8:05 
Offline     DHV 3

Jučer je bilo loše vrijeme, pa smo Damir i ja zapalili u Burgas na Crno more, dok je Hrga ostao surfati, spavati i voziti bicikl. Nije baš niti blizu, 250 km tamo i 250 km natrag. Nama je bilo opako dobro, jer je to veliko turističko sjedište. Okupali smo se, osunčali, pojeli nešto i krenuli u razgledavanje. Ogroman park u sred grada, uz more je bio krcat ljudima, šetačima, djecom, skejterima, rolerima, biciklisitima, elektrobiciklistima i romobilistima, a nad glavama su nam zujali paraglideri, bezmotorni, samo na konstantnom vjetru s mora, na samo 20-ak m visokoj obali. Polijeću u sred parka. Start je širok za jedva neko 1-2 krilo, a oni još i tandemiraju i toplandaju! Ma za ne povjerovat. Na čas smo pomislili da bi bilo zgodno da smo ponijeli opremu, pa da se i mi kurčimo, ali bismo vjerojatno završili u kakvom žbunju i ogradi ili na drvetu. Nepregledne su terase kafića i restorana, kako u tom mega park, tako i po ulicama centra. Nevjerojatno koliko ljudi. Ali zato na plaži i nema baš puno ljudi, nešto domaćih, pokoji stranac, uglavnom Rusi. U usporedbi s našim morem, ovo je znatno manje manje slano, vrlo toplo (plitko je uz obalu) i jako valovito. Tak, ne može se baš plivati, samo skakutati po valovima i gledati druge kako skakuću. Posebno pripadnice ljepšeg spola.

Danas ćemo imati utrku, možda i megatask, kak veli Hrga, 150 km. Evo i službenog videa s taks 4:

4 Palac gore: : gburazer, tomac, vedran_zgela, zlatko2508    
Vrh

PostPostano: uto 23 srp, 2013 18:45 
Offline     DHV 3

Danas 130 km, nije 150 km giga, ali je mega utrka. Damir odličan, slijedio je greben i odradio u vremenu 20 min iza prvoga. Ja sam imao VBI i presjekao preko doline, pa uzbrdo. Naužijo sam se konvergentne i zavjetrinske termike. Ali sam se dovukao do cilja sa 1h zaostatka. Hrgator je scurio. Ljut je ko ris. Usput piše pritužbe na francuske i ostale pedere i smradove koji su si modificirali gurtne na IP6. Ispadamo mi ostali luzeri i veći nego jesmo. Srbi opet plaćaju cugu. Postake dosadno to s njima.

6 Palac gore: : isantek, marin, Ratko, vedran_zgela, zlatko2508, Šokre    
Vrh

PostPostano: uto 23 srp, 2013 21:40 
Offline     DHV 2

[quote="toni" Hrgator je scurio. Ljut je ko ris. Usput piše pritužbe na francuske i ostale pedere i smradove koji su si modificirali gurtne na IP6[/quote]

Aloha Toni,

Sta sad rade sa gurtnama? Tacnije da li skracuju linije na A gurtnama onim cvoricima da bi smanjili napadnu ivicu i prilikom povlacenja speed-a dobili josh koji km/h? I jel da izvines modifikuju speed da radi tzv. ,,overlpulley,, (ak sam dobro napisao ovaj overpulleya al uglavnom znash na sta mislim?

Pozzz i tnx
Tino

PS
Ekstra se drzite u odnosu na ove cheatere, uff al sam ih mrzio dok sam propucavao na BF2.. :)

Vrh

PostPostano: uto 23 srp, 2013 22:52 
Offline     DHV 3

Naravno Tino, pogodo si - over pulley. Sjeci kese i sjeci gutne jedne. Odrezali su vezu na speedu između B i C linija, pa mogu gonjati speed znatno duže od ostalih. Sumnjamo da i barba Luca ima neke posebne "pospješivače" na EnZu za duži hod spesda. Ugalvnom deru nas 5 km/h brže na speedu. Prošlo je 5 taskova. Hrga je prije 2 dana napisao mejl, ali birotkratija brate. Tek danas je napisao "službeni pismeni" complain i sad čekamo odgovor. Rekao bi naš narod "ujeo vuk magare". Sutra će svi imati normalne rajzere. Poslije tekme je Hrga išao od tima do tima i sakupio potpise za complain. Uletio je u osinje gnijezdo, kod Švicaraca i Martin Sheel je podržao to. Onako zapravo ili u "glumi", ali digla se prašina. Štefan Vyparina je pljuvao po smradovima da su gamad i "dopingaši" i da nisu pravi sportaši. Međutim, bojim se da je to pucanj u prazno ili tresla se brda, a rodio se miš.

Elem, bez obzira, trka je bila dobra. Uvjeti pravi "soptovski". Do sad je bilo za "pičkice", a danas je drmalo. Opako drmalo. Ko je imao faja, taj je gazio, a malo je bilo takvih. Na startnom markeru dižemo u brda 2500, 2700, onkraj baza i do 3 k. Onda gasss, pa na točku nekih 20 km po grebenu. Poslije, ili po grebenu ili prebaci dolinu i idi u zavjetrinu (ma u stavi sve na grebnu je bilo u zavjetrini, ali je išlo gore nesmiljeno i nemilosrdno). Većina je išla po grebenu do 2. točke. Kad smo okrenuli prvu, pokazalo je 48 km do slijedeće. Ja sam rekao: "Ma daj ne seri!". I išli smo. I išli smo. Oni po grebenu, ja sam se odlučio prebaciti dolinu i ići najkraćom rutom. A kaj morem izgubiti? A onda zlo i naopako. Na nekih 25 km do točke teren raste i letimo u vjetar. Slijedećih 20 km preko terena koji je šumovit i brdovit, a termika otkida i sa juga i sa zapada i sa sjevara (puhao je po visini WNW, a dolje nisko kako gdje, ma neopisivo).Ali vizure su bile predivne. Popustio sam s ganjanjem, jer to nije imalo smisla, već sam sjebao vrijme. Odgulio sam do 2. točke rutu, pa se čupao nekoliko puta i onda napokon krenuo niz vjetar. Instrumenti su pokazivali još 65 km do cilja, a letio sam već preko 3 sata. Zbilja frustrijajuće, uz to da su mi nad glavom bili fajani više do soma metara koji su došli s glavnog grebena i bili od 30 do 20 km ispred mene. Ma da si spucam 2-3 šamara, onako za dobar dan. I još uvjek švapsko/švicarska i slovensko/kinesna instrumentarija pokazuju više od 60 km do cilja. 3. točka i final glide su bili rutina, ako se 60 km može nazvati rutina. Doletio sam u cilj među zadnjima sa 1h zaostatka. Zadovoljan sam postignutim, jer je to najduža tekma koju sam ikad vozio. Ali ipak 93. u cilju! Koji sam ja puž.

Utopili smo tugu, a u čemu drugome kad ženskih grudova nemamo blizu sebe, nego u alkoholu. I sad je svijet opet ružičast. Osim tih talijanski, švicarskih, francuskih i inih pedera (molim sve osobe homoseksualne orijentacije da me ne shvate doslovno, jer - peder - je karaterna osobina, nikako orijetacija, mada može biti i samovoljna odluka da po karakteru možeš biti i peder i pizda te smrad koji vara radi vlastitog probitka i golicanja ega, a na izrazitu štetu drugih jedinki bilo koje spolne orijentacije).

8 Palac gore: : gburazer, isantek, marin, Morelli, Ratko, Red Baron, tino, zlatko2508    
Vrh

PostPostano: sri 24 srp, 2013 0:05 
Offline     DHV 2

Član od: uto 25 kol, 2009 9:13
Dao Palac gore: : 814 / Palac dolje: : 1
Dobio Palac gore: : 888 / Palac dolje: : 2
Hej, pozdrav ekipi na SP :)
Na tasku 3, Torsten dobio 0 bodova. Jel ostao i bez 50 eurica ili je na vrijeme odustao od zalbe da se ne blamira?
Zasto se Adrian Thomas ne racuna britancima u timskim rezultatima?
Kako to da kod francuza nema Luc Armanta?
Sretno s Hrginom zalbom. Jako me zanima sta ce biti. Po pravilima to se treba sankcionirati bez pardona.

Drzte se do kraja.

Pozdrav s Jadrana.

Vrh

PostPostano: sri 24 srp, 2013 8:16 
Offline     DHV 3

Primjer duže i brže rute 5. taska: http://xcglobe.com/olc/index.php/catalog#si&flights&1262052&map
Primjer kraće i sporije rute 5. taska: http://xcglobe.com/olc/index.php/catalog#si&flights&1262056&map
Razlika u vremenu 45 min i uz razliku prosječne brzine 9 km/h!

Vrh

PostPostano: sri 24 srp, 2013 15:57 
Offline     DHV 3

Danas task is cancelled.

Vrh

PostPostano: sri 24 srp, 2013 17:11 
Offline     DHV 2

toni je napisao/la:
Naravno Tino, pogodo si - over pulley. Sjeci kese i sjeci gutne jedne. Odrezali su vezu na speedu između B i C linija, pa mogu gonjati speed znatno duže od ostalih. Sumnjamo da i barba Luca ima neke posebne "pospješivače" na EnZu za duži hod spesda. Ugalvnom deru nas 5 km/h brže na speedu. Prošlo je 5 taskova. Hrga je prije 2 dana napisao mejl, ali birotkratija brate. Tek danas je napisao "službeni pismeni" complain i sad čekamo odgovor. Rekao bi naš narod "ujeo vuk magare". Sutra će svi imati normalne rajzere. Poslije tekme je Hrga išao od tima do tima i sakupio potpise za complain. Uletio je u osinje gnijezdo, kod Švicaraca i Martin Sheel je podržao to. Onako zapravo ili u "glumi", ali digla se prašina. Štefan Vyparina je pljuvao po smradovima da su gamad i "dopingaši" i da nisu pravi sportaši. Međutim, bojim se da je to pucanj u prazno ili tresla se brda, a rodio se miš.

Utopili smo tugu, a u čemu drugome kad ženskih grudova nemamo blizu sebe, nego u alkoholu. I sad je svijet opet ružičast. Osim tih talijanski, švicarskih, francuskih i inih pedera (molim sve osobe homoseksualne orijentacije da me ne shvate doslovno, jer - peder - je karaterna osobina, nikako orijetacija, mada može biti i samovoljna odluka da po karakteru možeš biti i peder i pizda te smrad koji vara radi vlastitog probitka i golicanja ega, a na izrazitu štetu drugih jedinki bilo koje spolne orijentacije).

Brale samo naprjed i tnx.
Uljepsao si mi dan poslije sumorno provedenih osam sati na poslu..

pozzz i zelim vam dobar chillout session :)

Tino

PS
Ovo je definitivno najbolja definicija derpea koju sam ikad procitao... AHAHAHAHAHAHHAHAHAHAAHHAHAHAHAHA

Vrh

PostPostano: sri 24 srp, 2013 19:17 
Offline     DHV 3

Samo to će ostati na onoj staroj narodnoj - pojeo vuk magare. Po prognozi je jačanje vjetra sutra i prekosutra, pa je teško za očekivati još koju utrku, a time i provjeru krila prema certifikatima. Organizator bi to trebao napraviti samoincijativno, to mu je obaveza, a posebno kad postoji sumnja i prijava. Ovako se 3 dana potrošilo na birokraciju i ništa se neće dogoditi. Lokalni organizator se ne želi zamjerati, jer ovdje je tekmanje biznis. Šteta. Slijedeće godine ionako ide opet competition klasa.

1 Palac gore: : tino    
Vrh

PostPostano: sri 24 srp, 2013 21:51 
Offline     DHV 2

toni je napisao/la:
Samo to će ostati na onoj staroj narodnoj - pojeo vuk magare. Po prognozi je jačanje vjetra sutra i prekosutra, pa je teško za očekivati još koju utrku, a time i provjeru krila prema certifikatima. Organizator bi to trebao napraviti samoincijativno, to mu je obaveza, a posebno kad postoji sumnja i prijava. Ovako se 3 dana potrošilo na birokraciju i ništa se neće dogoditi. Lokalni organizator se ne želi zamjerati, jer ovdje je tekmanje biznis. Šteta. Slijedeće godine ionako ide opet competition klasa.

E Toni jes ti ozbiljan za open class ili? Znam da Mads Syndegard pravi onaj format takmicenja sa openclasss only ali oce da se vrate i Cat1 i PWC ili?

pozzz i tnx
tino

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 66 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4  Sljedeća

Time zone: Europe/Zagreb [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: