|
Ajme!!! Predstavljen je novi iPhone! Da vidimo novitete... iOS 7: Craig Federighi, viši potpredsjednik za razvoj softvera je pričao o operativnom sustavu iOS 7. Najavio je kako je Siri na novom izdanju jako poboljšana, a predstavio je i nove zvukove zvona. VAU!!! NOVI ZVUKOVI ZVONA!!! iOS 7 bit će besplatno dostupan od 18. rujna, rekao je Federighi. Jebotekrvavikuracnaštapu, bit će besplatno dostupan slijedećih 7 dana!!! Predstavljen je i iPhone za siromašne 5c koji kako je objasnio Phil Schiller, viši potpredsjednik za marketing, ima nevjerojatan novi dizajn!!! Naime dolazi u više boja!!! FUCK YEAH!!! Šteta što ne postoji Nobelova nagrada za dizajn jer bi Apple sada sigurno dobio barem 5 komada! Naravno, najjeftinija inačica iPhonea za siromašne u Americi košta 549 dolara, što je otprilke 3200 kn, što je otprilike novi Galaxy S3 ili Xperia Z. iPhone 5C je prekrasno plastičan - rekao je dizajner Jonny Ive na videu emitiranom na događaju. Totalno kjutić! 5s: Schiller se vratio na pozornicu i predstavio iPhone 5S "najnaprednijeg telefona koji je itko ikad napravio". Potvrdio je da novi model ima novi gumb za "home". 5S dolazi u tri boje, crnoj, srebrnoj i boji šampanjca, dizajn ne izgleda znatno drugačije od aktualnog modela. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA svršavam si po jebenoj faci od uzbuđenja!!! Novi model ima novi gumb za "home"!!!!!! AAAAAAAAAAAA PRE-JEBE-NO!!! Nadam se da je Obama opozvao napade na Siriju, jer se upravo dogodila jebena revolucija! GUMB ZA HOME!!! Što je slijedeće? Gumb za pojač/smanj neke od novo predstavljenih melodija zvona? Tako mi hemeroida u piti od banana!!! I to nije sve! Gumb za "home" je............. Wait for it... KRUŽNOG OBLIKA KAO I NA SVAKOM JEBENOM IPHONEU DO SADA!!! Kako Apple to uspjeva??? REVO-FAKING-LUCIJA!!! I eto, jednostavno morate imate novi Iphone zato jer je jednostavno potpuno isti kao i prijašnji iPhone (osim u nekim izmjenama u procesoru), ali fuck it, to je novi iPhone i jednostavno ga moraš imati jer je to jebena revolucija i tko ga nema, taj ne voli Hrvatsku i Isusa i siromašan je i sigurno je homoseksualac!!! U Njemačkoj će 5C biti dostupan od 599 eura, a 5S za 699 eura. Blago Švabama, oni sigurno više vole Hrvatsku i Isusa nego mi, jer kod njih dolazi ranije i to po ful pristupačnim cijenama. Jedva čekam da si prodam bubreg pa da i ja imam novi iPhone, samo se nadam da će to biti unutar ovih tjedan dana dok je iOS još uvijek besplatan za skinuti, ali nije bad. Budem i njega platio dodatnih 50$ ako zatreba. Da rezimiramo: Novi zvukovi zvona, 7 dana besplatnog iOS7, Nevjerovatan novi dizajn (plastika u boji), iPhone za sirotinju (koji i dalje košta pun qrac i 800), Prekrasno je plastičan, Ima gumb za "home", Gumb za "home" je kružnog oblika i mnoge druge revolucijske preinake! Konačna ocjena? 10/10 Would bang!!! Djeco, trendi fufe i preseratori na najjaće, morate ga imati obavezno jer je potpuno isti kao i onaj prijašnji, ali je bolji jer je noviji! Ne jedi kruh, imaj novi iPhone! Bog vas blagoslovio!
_________________ We watching the skyes through the children eyes
|