»

PG linkovi

Vrijeme/prognoze (forum)

Vrijeme/prognoze

Logo
Sada je: pet 05 lip, 2026 8:46.

Time zone: Europe/Zagreb [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 1 post ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: Vojo
PostPostano: sub 28 pro, 2013 19:50 
Offline     DHV 2-3

Član od: pet 25 ruj, 2009 14:06
Dao Palac gore: : 118 / Palac dolje: : 2
Dobio Palac gore: : 262 / Palac dolje: : 2
Drage moje kolege znani i neznani posebice među vama ljudi koje smatram svojim prijateljima želim podjeliti jednu informaciju sa svima! Odlučio sam se odjaviti sa foruma da više nikada ne napišem niti jedan post. Nadam se da među vama nisam koga uvrijedio namjerno jer sve što sam napisao je bilo u funkciji stvarno sigurnog letenja i još sigurnijeg slijetanja! Neka sam svojim pisanjem spasio barem jednog pilota povrede moja je funkcija time bila više nego i svrsishodna! Neke sam kritizirao ali nije bilo u zloj namjeri niti mi je bila namjera da to bude zlonamjerno. Svi vi ste bili i ostali elita HR društva (osim nažalost jednog)i svi vi ste ljudi od krvi i mesa sa manama i vrlinama (na moju sreću bilo ih je više + nego -)pa mi je bilo uglavnom ugodno polemizirati sa većinom pilota ovdi na forumu. Neki su znali napisati nešto što se kosilo sa sigurnošću i znaju još uvijek pa sam ja odreagirao neki puta preburno. Ali po meni je bolje se 3 dana svaditi nego 3 sekunde tući ili plakati što se nije na vrijeme odreagiralo i izneslo se iskustvo ljudi koji su to isprobali ili iskusili! Odjavljujem se sa foruma jer smatram da svatko ima pravo napisati što god želi (svatko može ubiti svakoga ali je to kažnjivo po zakonu)pa mislim da tako i svatko treba stajati iza svoje napisane riječi i za njih snositi sankcije ako je netkoga uvrijedio ili mu nanio neku štetu! Nisam spadao niti spadam u kategoriju ljudi koji to riješava sudom policijom ili drugim sranjima nego jednostavno ignoriram onoga tko to zaslužuje ali sam bio i ostajem spreman uvijek braniti svoj stav ako je potrebno i to zaslužuje i životom! Iskreno ova godina mi je bila najteža u životu zahvaljujući ljenosti i nesposobnosti određenih ljudi ali me to ne smeta koliko me smeta kada su to ljudi za koje ja sam držao da su prijatelji te šire laži i besramne insinuacije ne samo o meni nego o bilo kojem pilotu za kojega ja znam da nije tako! Svima koji su kontaktirali samnom putem foruma ili putem privatnih poruka na forumu dajem informaciju da me mogu dobiti na flyingvojo@hotmail.com i na adresu vojocar555@gmail.com
Svima bez izuzetaka (osim jednog)želim u Novoj Godini neka im se sve želje ispune i svima želim ono što i sebi ili što je jedan djeda znao reći kada sam bio mali: "Neka se meni dogodi ono što ja vama želim"!
VOJO!

6 Palac gore: : dr zdravko, JERKO, JOZA SB, nikola, Red Baron, Robi Lepi    
Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 1 post ] 

Time zone: Europe/Zagreb [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.