»

PG linkovi

Vrijeme/prognoze (forum)

Vrijeme/prognoze

Logo
Sada je: čet 23 tra, 2026 17:17.

Time zone: Europe/Zagreb [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 10 post(ov)a ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: Novi detalji o Voji - Da ne morate skrolati...
PostPostano: uto 17 ožu, 2015 22:00 
Offline     DHV 2-3

Član od: uto 25 kol, 2009 20:39
Dao Palac gore: : 702 / Palac dolje: : 5
Dobio Palac gore: : 792 / Palac dolje: : 4
http://www.jutarnji.hr/-nisam-bombas--a ... -/1315443/

Pitam se samo kako će sad svi oni samozvani "isljdnici" i oni "koji znaju da je on to napravio" tome čovjeku pogledati u oči.
Ma ti ujutro u ogledalu nemogu ni sami sebi u oči pogledati. To im je ujedno i največa kazna!!! AMEN!
Svima ostalima, kojih je hvala Bogu puuuuno više - Hvala Vam u Vojino ime na podršci u najtežim trenucima, hvala Vam jer niste prestali vjerovati u njegovu nedužnost ni onda kad je cijela hrvatska javnost željela njegovu krv. Hvala Vam u ime svakoga od nas tko ima pravo sebe nazivati Čovjekom!!!
Dobro je znati da još dobrih ljudi ima...

Vrh

Naslov: Re: Novi detalji o Voji - Da ne morate skrolati...
PostPostano: sri 18 ožu, 2015 0:01 
Offline     DHV 2-3

Član od: pet 28 kol, 2009 10:53
Dao Palac gore: : 494 / Palac dolje: : 8
Dobio Palac gore: : 1284 / Palac dolje: : 11
Ovo je bilo bolesno, booolesno, od prvog trenutka. Počevši od svih naslova koji bi sadržavali samo dvije riječi "Vojo bombaš" i sugerirali najzloćudnije rak rane ovog društva - nesnošljivost prema nacionalnim manjinama i stalno potpirivanje sjećanja na nedavni rat.

Nisam od onih koji bi dali bezrezervnu podršku bilo kome, pa čak ni samom sebi, al ovakva haranga na tek osumničenog čovjeka bila je neviđena, ali , nažalost, očekivana. Sve se poklopilo, i najniže strasti su proključale. Novine i nepismeni, jadni, šugavi i neobrazovani novinarčići došli su na svoje. Jutarnje drkadžije u lokalnim bircevima širom zemlje, u nedostatku bolje ideje kako započeti barem jedan pristojan dan u svome jadnom životu, iživljavale su se , uz mali konjak ili vlahovac, nad Vojinom sudbinom, usput oplakujući sudbinu zemlje koja to mora trpjeti.

Tisuće "komentatora", iz zabitih ćoškova svojih zamračenih i duhanom i prdežom usmrđenih soba, izdrkavalo se nad sudbinom jednog čovjeka.

Iskreno se radujem što je Vojo oslobođen. Iskreno me rastužuje što će se naći neki novi Pedro, krive nacionalnosti i svjetonazora, po mogućnosti četnik i jugosloven, kog će ti isti štakori razapinjati.

Plači voljena zemljo ...

http://www.knjigovodstveni-programi.hr
http://www.kronwin.hr
http://www.opz-stat-1.kronwin.hr/
http://www.hub.kronwin.hr/
http://www.dbasewinner.eu

8 Palac gore: : Danči, Franco, gburazer, marin, Red Baron, rudar, vedran_zgela, zupanich    
Vrh

PostPostano: sri 18 ožu, 2015 7:12 
Offline     DHV 3

Član od: uto 25 kol, 2009 8:35
Dao Palac gore: : 1499 / Palac dolje: : 13
Dobio Palac gore: : 5271 / Palac dolje: : 21
Jako mi je drago mi je zbog našeg Cara! Ne znam samo da li će se Predsjednik Parajedriličarske komisije ispričati i ponuditi ruku pomirenja Voji te ga pozvati na seminar za stjecanje sportske dozvole.

Roman Lavriv je napisao/la:
po mogućnosti četnik i jugosloven, kog će ti isti štakori razapinjati.
Plači voljena zemljo ...

Elem Šefika, meni je najbolje kad cvijet naše političke elite potpiruje huškanje i etiketiranje "crveni, komunjare, jugokomunisti..." koji su do 1991. imali jugoslavenski pasoš i malu crvenu knjižicu, ljetovali u radničkim odmaralištima, kupovali svinjske polovice preko sindikata, s veseljem preuzimali ključeve društvenih stanova, nedjeljom gledali partizanske filmove u sklopu JNA emisije "Dozvolite da se obratimo" i govorili da je religija opijum za narod.

Beee, moj narode!

PS: ma ajmo letit, jebeš budale.

4 Palac gore: : Franco, Red Baron, vedran_zgela, čule    
Vrh

PostPostano: sri 18 ožu, 2015 21:01 
Offline     DHV 2

Član od: sri 02 vel, 2011 12:40
Dao Palac gore: : 343 / Palac dolje: : 6
Dobio Palac gore: : 647 / Palac dolje: : 1
07.05 sati.
Sjedam u kola još snen od nekoliko apatinskih Jelena i od udobna kreveta lovačkog konačišta gdje su svojevremeno Tito i Kardelj lovili jelene vezane za drvo.. evo baš je došel op red.
Ubacim kontakt ključ u bravu, još uvjek se čuje HR2 iako nisam u HR.
07.06. vijesti traju. Prva kompletna, suvisla informacija " Vojislav Blažević nepravomoćno oslobođen optužbe" za bla bla i bla.
Krvavi me čeka posel danas, ali smješak je na licu i ne pada, I ne pada. I dalje se smješkam.

20.57 Smješkam se!

Neka ti je sretno Care bez ove grbe na leđima.

2 Palac gore: : Red Baron, Vojo    
Vrh

PostPostano: pet 20 ožu, 2015 12:15 
Offline     DHV 2-3

Član od: ned 27 lip, 2010 9:27
Dao Palac gore: : 234 / Palac dolje: : 23
Dobio Palac gore: : 322 / Palac dolje: : 78
toni je napisao/la:
Jako mi je drago mi je zbog našeg Cara! Ne znam samo da li će se Predsjednik Parajedriličarske komisije ispričati i ponuditi ruku pomirenja Voji te ga pozvati na seminar za stjecanje sportske dozvole.

Roman Lavriv je napisao/la:
po mogućnosti četnik i jugosloven, kog će ti isti štakori razapinjati.
Plači voljena zemljo ...

Elem Šefika, meni je najbolje kad cvijet naše političke elite potpiruje huškanje i etiketiranje "crveni, komunjare, jugokomunisti..." koji su do 1991. imali jugoslavenski pasoš i malu crvenu knjižicu, ljetovali u radničkim odmaralištima, kupovali svinjske polovice preko sindikata, s veseljem preuzimali ključeve društvenih stanova, nedjeljom gledali partizanske filmove u sklopu JNA emisije "Dozvolite da se obratimo" i govorili da je religija opijum za narod.

Beee, moj narode!

PS: ma ajmo letit, jebeš budale.

Cijenjeni i odvaženi gospar Buljan Antonio što se tiče predsjednika parajedriličarske komisije ja ne bih tu miješao ni dužnost koju sad obnašam ali mogu dati svoje mišljenje vezano za odnos Jerko Odžak i Vojislav Blažević.Moj odnos i odnos Voje je trajno zapečaćen,pa ne bih se osvrtao na slučaj koje je zadesio Vojislava nego odnos mene i njega,tj čovjek s kojim sam bio jako dobar te je dolazio u moju kuću,kao i svi ostali a ima ih, i ti to dobro znaš,te me sustavno gooodinama lagao o mnogo stvari o sebi,kaže da je iz Maovica(Vrlika)hmhmhm,,čim nekog lažeš znači da za to postoji razlog zašto to radiš,drugo,toliko je nisko da taj čovjek javno iznosi koga ja dovodim kod njega, a ne piše dok mu Lili bolesna u Zagrebu a on s ljubavnicom kod mene na kanuingu i u gostima, te informacije upućuje mojoj supruzi koja je sa svima vama uvijek bila gostoljubiva te unosi nemir u moju obitelj,eto samim time u mojim očima pokazuje tko je i što je i ja ga osobno osuđujem ali to nema veze sa nikim u Hr osim samnom i njime,mislim da se ni vi koji ste stalno skupa ne ljubite i nitko nikog ne ljubi i nešto specijalno obožava, tako da,, ovo je ovo moje mišljenje i Voji svaka čast ali to je osoba koju ja ne želim vidjeti u svojoj blizini,super je vijest da je nevin,drago mi je jer sam osobno bio propustom hrvatskog pravosuđa nakon 15 god u Hrvatskim kazamatima,toliko o Hrvatskom pravosuđu,dakle pravo i pravda nemaju veze jedno s drugim,ja sam primjer.Na posljetku ovo je nepravomoćna presuda koja može i ne mora značiti ništa ali ako je čovik nedužan znat će se nakon punomoćne presude.Dakle Vojislavu želim sretan i uspiješan ostatak života ali stvarno ne bih ga volio susrest niti u svojoj blizini,a što se tiče polaganja za sportske dozvole e tad to nisam ja nego ustanova koja meni daje i propisuje dužnost, te njemu kao i ostalima bih naravno učinio sve šta bih mu trebalo,ponavljam kao ustanova a ne kao Jerko Odžak,nikog ne mrzim ali lažove kao što je on ne želim u svojoj blizini.Eto to je moje osobno mišljenje,svatko svojim putem.Volio bih da ovo ostane te da se nitko ne trudi komentirati jer neću na ovo više odgovarati,odgovorio sam jer sam i pisao na početku svega pa smatram da je red da dam i ja svoj odgovor.Nema nikakve ruke pomirenja......!!! Ovo je forum za sport a ne za riješavanje međuljudskih odnosa,to je moja osobna stvar al eto Toni dobio si traženi odgovor.....

2 Palac dolje: : Red Baron, sale
Vrh

PostPostano: sub 21 ožu, 2015 11:58 
Offline     DHV 3

Član od: uto 25 kol, 2009 8:35
Dao Palac gore: : 1499 / Palac dolje: : 13
Dobio Palac gore: : 5271 / Palac dolje: : 21
JERKO je napisao/la:
toni je napisao/la:

.

Cijenjeni i odvaženi gospar Buljan Antonio što se tiče predsjednika parajedriličarske komisije ja ne bih tu miješao ni dužnost koju sad obnašam ali mogu dati svoje mišljenje ... Ovo je forum za sport a ne za riješavanje međuljudskih odnosa,to je moja osobna stvar al eto Toni dobio si traženi odgovor.....

Pa ja sam i priupitao u sportskom smislu, da se omogući vrhunskom pikašu da se može natjecati. Isto tako kao što bi te mogao upitati kad će ostali hrvatski vrhunski sportaši moći obnoviti svoje sportske dozvole u apsolutno sportskom smislu. Svoj i tuđi šporki veš ti izbacuješ na ovom letačkom forumu. Oprosti kolega, ali uz funkciju idu i neugodna pitanja. Npr., jesi li ti predsjednik svih hrvatskih sportaša?

4 Palac gore: : Box, dr zdravko, Red Baron, Vojo    
Vrh

PostPostano: sub 21 ožu, 2015 22:11 
Offline     DHV 2

Član od: pet 28 kol, 2009 8:43
Dao Palac gore: : 400 / Palac dolje: : 9
Dobio Palac gore: : 222 / Palac dolje: : 1
https://www.youtube.com/watch?v=UWVyPRndmXU

Vrh

PostPostano: sub 21 ožu, 2015 22:35 
Offline     DHV 2

Član od: pet 28 kol, 2009 8:43
Dao Palac gore: : 400 / Palac dolje: : 9
Dobio Palac gore: : 222 / Palac dolje: : 1
u textu;
Verujem, cenjeni sude
da dobro poznajes ljude
vi barem imate posla
jer cud je cud, a sud je sud

Verujem, cenjena glavo
da si i ucio pravo
da svakom sudis posteno
jer cast je cast, a vlast je vlast

I sve po zakonu
za to sam prvi
ne bi bilo ove krvi
da je bilo sve po zakonu

Vlast je vlast, i ja to postujem
tu su paragrafi pa zagrabi
nek isto je i djavolu i djakonu
pa nek se zna

Nek su mi gazili njivom
mojom se sladili sljivom
uvek je lopova bilo
jer cuk je cuk, i vuk je vuk

Nikada zlotvora dosta
susa mi unisti bostan
i led se prospe pred zetvu
al' led je led, a red je red

I prekardasilo
im'o sam bagremovu sumu
tamo dole prema drumu
pa sam cekao

Red je red, polako komsije
ne moze samo da se udje
da se rusi tudje
lepo sam im rekao

Ne lomite mi bagrenje
bez njih ce me vetrovi oduvati
pustite ih, moraju mi cuvati
jednu tajnu zlatnu kao dukati

Ne lomite mi bagrenje
pod njima sam je ljubio
bosonogu i odbeglu od sna

Ljudi smo, cenjeni sude
pa neka bude sta bude
zao mi marama crnih
al' plac je plac, a mac je mac

Ne pitaj sta bi sad bilo
kad bi se ponovo zbilo
ne pitaj da li se kajem
jer jed je jed, a red je red

I sve po zakonu
tu su paragrafi
pa zagrabi posteno
i za veru i za neveru

Red je red
sve ja to postujem
jer vise bilo bi ubica
nego ptica koje odlecu
ka severu

Ne lomite mi bagrenje
bez njih ce me vetrovi oduvati
pustite ih, moraju mi cuvati
jednu tajnu zlatnu kao dukati

Ne lomite mi bagrenje
pod njima sam je ljubio

O, zar moram da vam ponovim
okanite se njih jer sve cu
da vas polomim

Vrh

PostPostano: pon 23 ožu, 2015 0:38 
Offline     DHV 2-3

Član od: pet 25 ruj, 2009 14:06
Dao Palac gore: : 118 / Palac dolje: : 2
Dobio Palac gore: : 262 / Palac dolje: : 2
[quote="Roman Lavriv"]Ovo je bilo bolesno, booolesno, od prvog trenutka. Počevši od svih naslova koji bi sadržavali samo dvije riječi "Vojo bombaš" i sugerirali najzloćudnije rak rane ovog društva - nesnošljivost prema nacionalnim manjinama i stalno potpirivanje sjećanja na nedavni rat.

Nebih se NIKADA obratio ovom forumu jer su ga sastavili ljudi koji ne žele uvijek istinu na svojem a ne nikako našem PG forumu. Ne želeći konfrontacije zatomljuju istinu i ne dozvole da istina izađe na ovim stranicama ma kakva god nepravda time bila nekome učinjena. Prestao sam bio pisati i čitati ovaj forum jer nekoliko mojih mailova koje nisu nikoga vređali nego su iznosile činjenice koje sam u svakom momentu mogao dokazati ali to administratore uopće nije zanimalo! Ali sada moram ponovo se pokušati oglasiti na ovom forumu jer sam dobio neke info koje moram svakako demantirati po ovaj puta poslednji puta ako ne budu objavljen! Kao prvo ne spadam u nikakve manjine niti spadam ikamo osim na žalost ovoj po meni naciji koja ustvari najviše mrzi sebe! DAKLE ROMAN, nisam ni srbin ni rom ni židov ni musliman ni slovenac ni išta drugo nego sam na svoju žalost Hrvat od oca Blažević Mihajla čiji je otac Blažević Ivan i majka Ljulj Bojana iz Maovica kod Vrlike. Moja je majka Gordana kćer polusrbina Đurđa Ivanovića (druga polovica je njemac) i majke Anđelije Marinković katolkinje iz Hercegovine! Po rođenju sam katolik i crkveno ime u Suhopolju gdi sam kršten od kuma i strica Nikole Blaževića dobio po djedu je IVAN. Iskreno je.. mi se za crkvom i vjerom ma čija god ona bila i poštivam je samo toliko kao tradiciju svoje obitelji. Ali ni to nije važno. Važan je napis i funkcija koju ima čovjek koji nosi u prezimenu turcizam da ne može biti veći! Mada ne vjerujem da će moj mail proći do vas ali ću ga ja pustiti i na face ako ovdi ne prođe. Evo vam prave istine, one koje istina i zanima! ISTINA JE da sam JA poslao mail Veseli Ođak kako je Jerko bio kod mene sa djevojkom jeo i spavao. Istina je i što on navodi da sam ja bio sa drugom ženom na Gredi ni to ne poričem, dobio kajak od njega i veslao po Cetini. Jesam jeo kod Jerka ali sam ja tu hranu za sve ukućane kupio i nikada nisam spavao kod njega u njegovoj kući. Ako nekoga zanima može dobiti orginalno pismo komunikacije između mene i Vesele! A je to bilo više žaljenje i pitanje što sam se ja zamjerio čovjeku koji mi je glumio da mi je prijatelj a po meni je bacao drvlje i kamenje kada sam nesposobnošću policije došao u pritvor! Istina je da je Vesela dobila to pismo ALI NAKON ŠTO SAM JA IZAŠAO iz PRITVORA od 6 mjeseci! Osnovica pisma je bila jedno veliko pitanje ZAŠTO JA JERE? Zašto laganje o nekom jugo oficiru kada sam jedva odslužio vojni rok, zašto hajka na mene od tebe? Jasno da novinari lažu jer istinom ne mogu ostvariti prodaju među ljudima željne nečije krvi pa makar to bio i nevin čovjek! Ali kada to radi čovjek koji je od mene dobio Dančijev stolac koji sam ja uzeo pod kompezaciju i koji nikada nije platio. Kada to radi čovjek koji je od mene dobijao poneki sitni dio pg opreme koji također nije platio zapitam se i pitam one oko sebe gdi sam ja to pogriješio. On kaže čak da sam ja pištoljem branio neke srbe koji su došli na Gredu i to je donekle istina. Među tim kolegama letačima je bio i Željko Ovuka po kojem je on pljuvao da je bilo strašno a sada ga odjednom naziva prijateljem! Ja neznam što je Željko Ovuka rekao Jerku kada je ovaj došao u Beograd ali poznavajući njega kao svog dobrog prijatelja prvo je sigurno bilo jesi li ti taj koji širiš laži o meni!!! Ja to kao da vidim mada nisam bio tamo! Pitam se gdi sam ja pogriješio što sam položio pilotski ispit za instruktora i pilota tandema u Bugarskoj za Jeru Ođaka da bi on imao dozvolu koju je nostrificirao u hrvata. Gdi sam ja to tako jako pogriješio osim što sam bukvalno izigrao zakon druge i svoje države i ljude neke napravio budalama??? Onda se zapitam dali sam se ja prevario u odabiru svojih prijatelja letača za koje sam mislio i još uvijek mislim za šutljivu većinu da su dobri i iskreni. Ali ovo je samo dokaz koliko sam ja kao hrvat glup i većina dobrih hrvata koje može na žalost j....i svaka budala!!!
Pitam se do kuda ide naša glupost još ka tome da takvog čovjeka izaberete u neko tijelo o PG sportu koji niti nema ni znanja ni iskustva niti stvarno svoju važeću pilotsku dozvolu jer da ju je on morao polagati nikada je nebi imao!!!

Ali ovo nije razlog što sam se obratio ovom forumu. Pravi je razlog što sam se do malo prije nadao da je netko od meni dobrih ljudi koji mogu i mogli su doći do posuđenog renola koji je bio na parkingu kod moje zgrade. Njemu se nisu mogla zaključati zadnja desna vrata nego su samo malo štekala! Nestala mi je oprema po ovom popisu pa molim svakoga tko nebi volio da se to njemu dogodi da dobro otvori oči i pogleda za navedenom opremom! A to su stolac AVA SPORT model Tangra BI veličina L na kojem na ljevoj gurtni piše flyingvojo a na desnoj gurtni GOD OF THE WIND novi stolac, zatim dva ruksaka jedan crni AVA sport XL sa istim natpisom i jadan žuto sivi NOVA veličina L. Jedno krilo NOVA Mentor M veličine nepoznatog serijskog broja plavo bijele boje proizvedeno u 11 mjesecu 2013, dvije nove bušilice jedna iskra i jedna AEG obe u kutijama. Nestala je također i auto kamera za snimanje vožnje tijekom puta te dva punjača za mobitele i komp. Oprema je nestala tijekom dva dana ili približno 52h. A to je od petka od 10 ujutro do nedelje do 14 i 30. Za svaku točnu informaciju sljedi nagrada. Obratiti se na moj face privatno ili moj mail flyingvojo@hotmail.com
HVALA UNAPRIJED na svakoj iole korisnoj informaciji.

2 Palac gore: : jrabic, Red Baron    
Vrh

PostPostano: pon 23 ožu, 2015 1:08 
Offline     DHV 2-3

Član od: pet 25 ruj, 2009 14:06
Dao Palac gore: : 118 / Palac dolje: : 2
Dobio Palac gore: : 262 / Palac dolje: : 2
Michi je napisao/la:
07.05 sati.
Sjedam u kola još snen od nekoliko apatinskih Jelena i od udobna kreveta lovačkog konačišta gdje su svojevremeno Tito i Kardelj lovili jelene vezane za drvo.. evo baš je došel op red.
Ubacim kontakt ključ u bravu, još uvjek se čuje HR2 iako nisam u HR.
07.06. vijesti traju. Prva kompletna, suvisla informacija " Vojislav Blažević nepravomoćno oslobođen optužbe" za bla bla i bla.
Krvavi me čeka posel danas, ali smješak je na licu i ne pada, I ne pada. I dalje se smješkam.

20.57 Smješkam se!

Neka ti je sretno Care bez ove grbe na leđima.

Dragi moj prijatelju Damire ne mogu ti sve reći što mislim dok sam pročitao ovaj tvoj post ali ja znam da ti znaš što je pjesnik htio reći! Ali među primitivcima čija inteligencija ne prelazi i nikada neće preći 80 ja sam i dalje ono što su tvrdili neki "novinari"!!! Ali iskreno dobrom čovjeku je dosta onoliko prijatelja koji ga iskreno podupiru kada to on stvarno treba i ja mogu reći da spadam u kategoriju jako bogatih ljudi!

2 Palac gore: : dr zdravko, Michi    
Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 10 post(ov)a ] 

Time zone: Europe/Zagreb [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži: