»

PG linkovi

Vrijeme/prognoze (forum)

Vrijeme/prognoze

Logo
Sada je: pet 17 tra, 2026 19:15.

Time zone: Europe/Zagreb [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 20 post(ov)a ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: Državno prvenstvo 2015
PostPostano: čet 14 svi, 2015 11:31 
Offline     DHV 2-3

Član od: ned 27 lip, 2010 9:27
Dao Palac gore: : 234 / Palac dolje: : 23
Dobio Palac gore: : 322 / Palac dolje: : 78
Poštovani

Raspis za državno prvenstvo je do 30.5. iskreno bih volio da se održi u Hrvatskoj ali pošto je situacija ispala takva kakva je,danas sam pričao s predsjednikom HZS-a i predložio da se Hrvatska priključi na Lijaku organizatori da se očituju s HZS-u potrbnom dokumentacijom te da Hrvatska nosi obilježje grb i zastavu Hrvatske te da se intonira Hrvatska Himna.Nismo cigani pa da posebno netko kupuje pehar netko medalje i sl.Mi smo Hrvatska država i oni koji će se prijaviti na to natjecanje komisija je ostvarila dogovor.

l.p Jere

Zadnja izmjena: JERKO; čet 14 svi, 2015 11:50; ukupno mijenjano 1 put/a.

1 Palac dolje: : jrabic
Vrh

Naslov: Re: Državno prvenstvo 2015
PostPostano: čet 14 svi, 2015 11:39 
Offline     DHV 3

Član od: uto 25 kol, 2009 8:35
Dao Palac gore: : 1499 / Palac dolje: : 13
Dobio Palac gore: : 5271 / Palac dolje: : 21
A za koliko bi to natjecatelja službeno bilo to Državno prvenstvo Hrvatske?

Zadnja izmjena: toni; čet 14 svi, 2015 13:10; ukupno mijenjano 1 put/a.

Vrh

PostPostano: čet 14 svi, 2015 12:00 
Offline     DHV 2-3

toni je napisao/la:
JERKO je napisao/la:
Poštovani

Raspis za državno prvenstvo je do 30.5. iskreno bih volio da se održi u Hrvatskoj ali pošto je situacija ispala takva kakva je,danas sam pričao s predsjednikom HZS-a i predložio da se Hrvatska priključi na Lijaku organizatori da se očituju s HZS-u potrbnom dokumentacijom te da Hrvatska nosi obilježje grb i zastavu Hrvatske te da se intonira Hrvatska Himna.Nismo cigani pa da posebno netko kupuje pehar netko medalje i sl.Mi smo Hrvatska država i oni koji će se prijaviti na to natjecanje komisija je ostvarila dogovor.

A za koliko bi to natjecatelja službeno bilo to Državno prvenstvo Hrvatske?

za onoliko koliko ih ima mogućnost prijaviti se s važećim dozvolama,FAI naravno,,
Inače za uspješno održano Državno prvenstvo dovoljna su tri natjecatelja.
Pitanje dozvola je aktualno i vi koji ste svi u nekakvim savezima potrudite se vidit gdje je dokumentacija koju tobože savezi kojih ste članovi odlazi,mora u HZS.

Vrh

PostPostano: čet 14 svi, 2015 12:18 
Offline     DHV 2

Član od: pon 31 kol, 2009 15:00
Dao Palac gore: : 346 / Palac dolje: : 1
Dobio Palac gore: : 138 / Palac dolje: : 0
O Brother, Where Art Thou?

Vrh

PostPostano: čet 14 svi, 2015 12:27 
Offline     DHV 1-2

Član od: uto 07 kol, 2012 18:05
Dao Palac gore: : 71 / Palac dolje: : 0
Dobio Palac gore: : 45 / Palac dolje: : 0
Ovo mi postaje zanimljivo. Mozda i ja budem drzavni prvak. Ako nas bude 3-4.. Naah. Tesko.

Vrh

PostPostano: čet 14 svi, 2015 12:29 
Offline     DHV 2-3

Član od: pon 31 kol, 2009 10:31
Dao Palac gore: : 324 / Palac dolje: : 9
Dobio Palac gore: : 1813 / Palac dolje: : 7
JERKO je napisao/la:
da Hrvatska nosi obilježje grb i zastavu Hrvatske te da se intonira Hrvatska Himna.

Nije li "HZS" bio protiv da se to zove HR-SLO-SRB natjecanje i protiv intoniranja himni naših susjeda, a sada licemjerno možemo na državno koje se zove SLO-SRB, a ne samo SLO i još se zahtijeva da puštaju našu himnu.
Ovo je definicija licemjerstva!

Citat:
Pitanje dozvola je aktualno i vi koji ste svi u nekakvim savezima potrudite se vidit gdje je dokumentacija koju tobože savezi kojih ste članovi odlazi,mora u HZS.

Informacije primaš samo s jedne strane i to sa one trule, lopovske i prevarantske. Ne radi se o nikakvim dokumentacijama koje nisu dostavljene jer u HR postoje klubovi koji više od 10 god. nisu bili primljeni kao punopravne članice unatoč redovitom plaćanju članarine.
Isto tako, generalno nas ne zanima što se spomenutim savezima ne dozvoljava učlanjenje već nas zanima zašto se ono ne dozvoljava klubovima (koji tako ne mogu do svojih dozvola). Tebi za informaciju, zakon kaže da se ne može nikome zabraniti pravo na udruživanje niti članstvo u bilo kojoj udruzi. Uvjetovati nekome da ne bude član negdje drugdje kako bi bio ovdje jest grubo kršenje zakona (što će se uskoro i pokazati).

Dakle, umjesto da prenosiš porukice iz HZSa, potrudi se shvatiti u čemu je zapravo problem (iako čak sumnjam da zapravo sve znaš).

Vrh

PostPostano: čet 14 svi, 2015 13:25 
Offline     DHV 2

Član od: pet 28 kol, 2009 9:05
Dao Palac gore: : 210 / Palac dolje: : 4
Dobio Palac gore: : 219 / Palac dolje: : 2
:dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash:

jebiga nestalo mi smajlića

Vrh

PostPostano: čet 14 svi, 2015 13:38 
Offline     DHV 2-3

Box je napisao/la:
JERKO je napisao/la:
da Hrvatska nosi obilježje grb i zastavu Hrvatske te da se intonira Hrvatska Himna.

Nije li "HZS" bio protiv da se to zove HR-SLO-SRB natjecanje i protiv intoniranja himni naših susjeda, a sada licemjerno možemo na državno koje se zove SLO-SRB, a ne samo SLO i još se zahtijeva da puštaju našu himnu.
Ovo je definicija licemjerstva!

Citat:

Informacije primaš samo s jedne strane i to sa one trule, lopovske i prevarantske. Ne radi se o nikakvim dokumentacijama koje nisu dostavljene jer u HR postoje klubovi koji više od 10 god. nisu bili primljeni kao punopravne članice unatoč redovitom plaćanju članarine.
Isto tako, generalno nas ne zanima što se spomenutim savezima ne dozvoljava učlanjenje već nas zanima zašto se ono ne dozvoljava klubovima (koji tako ne mogu do svojih dozvola). Tebi za informaciju, zakon kaže da se ne može nikome zabraniti pravo na udruživanje niti članstvo u bilo kojoj udruzi. Uvjetovati nekome da ne bude član negdje drugdje kako bi bio ovdje jest grubo kršenje zakona (što će se uskoro i pokazati).

Dakle, umjesto da prenosiš porukice iz HZSa, potrudi se shvatiti u čemu je zapravo problem (iako čak sumnjam da zapravo sve znaš).

A moj Box krhko je znanje,udruživanje je dozvoljeno to piše u svakom statutu,ali svaki statut ima i svoja pravila,e sad je pitanje koliko dotični savezi poštuju ili ne pravila HZS-a,Ako si u mojoj kući postoje pravila ponašanje,netko neće kod mene jer mu se ne sviđaju kobasice,mislim da se radi o pitanjima na koja niti ja niti nitko od naše populacije nezna odgovor,ali tu smo da donekle probamo riješit problematiku i iznać problem,jbg,eto pričao sam s Panzom i Hravati koji žele na Slovensku organizaciju mogu to učiniti,zašto sad se pitati,ali sam isto tako siguran da će se iduće Hrvatsko državno prvenstvo zvati Hrvatsko državno prvenstvo otvorenog tipa.Idite u Slo skupite bodove koji će biti priznati i imati će mo prvaka države za ovu godinu,mislim da ne treba postavljati više nikakva pitanja vezano za to,zašo sad ovo ili zašto sad ono,idi leti,pobjedi.

Vrh

PostPostano: čet 14 svi, 2015 13:45 
Offline     DHV 2-3

Član od: uto 25 kol, 2009 7:35
Dao Palac gore: : 553 / Palac dolje: : 5
Dobio Palac gore: : 460 / Palac dolje: : 1
JERKO je napisao/la:
Idite u Slo skupite bodove koji će biti priznati i imati će mo prvaka države za ovu godinu,mislim da ne treba postavljati više nikakva pitanja vezano za to,zašo sad ovo ili zašto sad ono,idi leti,pobjedi.

Kako bi to predstojeće "službeno" natjecanje ipak imalo nekog smisla, predlažem tebi kao predsjedniku PJ komisije da HZSu predložiš da za ovu godinu izda natjecateljsku dozvolu svim hrvatskim letačima s dozvolom pilota parajedrilice i položenim ispitom za natjecateljsku dozvolu koji samostalno podnesu zahtjev, bez obzira na to u kojem jesu ili nisu klubu ili drugom savezu.

A s klubovima i savezima se kusurajte mimo toga.

Eto. :hi:

6 Palac gore: : CW, gburazer, jrabic, MadMax, toni, Šokre    
Vrh

PostPostano: čet 14 svi, 2015 13:51 
Offline     DHV 3

Član od: uto 25 kol, 2009 8:35
Dao Palac gore: : 1499 / Palac dolje: : 13
Dobio Palac gore: : 5271 / Palac dolje: : 21
JERKO je napisao/la:
Idite u Slo skupite bodove koji će biti priznati i imati će mo prvaka države za ovu godinu,

Kako će bodovi biti priznati kad većina natjecatelja nema sportske dozvole. I tko će priznati tog državnog prvaka? Ti ovdje na forumu ili službeno HZS kao nacionalna sportska zrakoplovna organizacija?

JERKO je napisao/la:
mislim da ne treba postavljati više nikakva pitanja vezano za to,zašo sad ovo ili zašto sad ono,idi leti,pobjedi.

Najbolje da šutimo i da ništa ne pitamo! U stvari sve je u najboljem mogućem redu da zbilja ne treba postavljati suvišna pitanja? Ili možda škakljiva? Ili ubadajuća? Ili nezgodna? Ili provocirajuća? Ili neprijateljska? Ili nedolična? Ili zabranjena? Ili protustaturarna? Ili protuustavna? Ili protuhrvatska?

1 Palac gore: : jrabic    
Vrh

PostPostano: čet 14 svi, 2015 13:59 
Offline     DHV 2-3

toni je napisao/la:
Kako će bodovi biti priznati kad većina natjecatelja nema sportske dozvole. I tko će priznati tog državnog prvaka? Ti ovdje na forumu ili službeno HZS kao nacionalna sportska zrakoplovna organizacija?

HZS koji će dati pehare,i ostala obilježja,Toni ti kao di si pao s kruške,otkud meni pravo da ja proglašavam državnog prvaka,mislim da ti je sve jasno samo malo ulijevaš ulj na vatru,ali to ti ne treba,ionako smo u banani,problem je da ga riješimo koliko možemo,,,

Danči je napisao/la:
JERKO je napisao/la:
Idite u Slo skupite bodove koji će biti priznati i imati će mo prvaka države za ovu godinu,mislim da ne treba postavljati više nikakva pitanja vezano za to,zašo sad ovo ili zašto sad ono,idi leti,pobjedi.

Kako bi to predstojeće "službeno" natjecanje ipak imalo nekog smisla, predlažem tebi kao predsjedniku PJ komisije da HZSu predložiš da za ovu godinu izda natjecateljsku dozvolu svim hrvatskim letačima s dozvolom pilota parajedrilice i položenim ispitom za natjecateljsku dozvolu koji samostalno podnesu zahtjev, bez obzira na to u kojem jesu ili nisu klubu ili drugom savezu.

A s klubovima i savezima se kusurajte mimo toga.

Eto. :hi:

pa sad smo izdali nekoliko novih sportskih dozvola pilotima čiji klub nije u HZS-u nego da bih ostvarili to pravo uključili su se u Tiće,a i box je rekao daudruživanje nije zabranjeno,što znači da se možeš vodit i nekoliko klubova od kojih neki nemaju problama s sportskim dozvolama,ako me razumiješ,a možeš i samostalno se uključiti u HZS i riješiti problem što je po meni bez veze ali ova prva opcija je bila i kod mene u Pegazu,Branko Iveša koji nije imao matični klub učlanio se u Pegaz stekao pravo polaganja i završena priča,naravno nije sad član našeg kluba,znači ima načina.

Vrh

PostPostano: čet 14 svi, 2015 14:14 
Offline     DHV 2-3

Član od: pon 31 kol, 2009 10:31
Dao Palac gore: : 324 / Palac dolje: : 9
Dobio Palac gore: : 1813 / Palac dolje: : 7
JERKO je napisao/la:
A moj Box krhko je znanje,udruživanje je dozvoljeno to piše u svakom statutu,ali svaki statut ima i svoja pravila,e sad je pitanje koliko dotični savezi poštuju ili ne pravila HZS-a,Ako si u mojoj kući postoje pravila ponašanje,netko neće kod mene jer mu se ne sviđaju kobasice,mislim da se radi o pitanjima na koja niti ja niti nitko od naše populacije nezna odgovor...

Stvarno si velika neznalica i ignorant.
Kakve veze imaju tvoje kobasice i pravila ponašanja sa svima ovime?!?
Zakon je zakon i HZS ga se također mora pridržavati. No, naučeni smo na dvostruka mjerila koja i sam ovdje zastupaš. Tvrdiš: pojedinac se može učlaniti u više klubova, ali ne može u HZS jer to njegova interna pravila ne dozvoljavaju. Dakle, interna pravila HZSa stavljaš iznad statuta države.

Vrh

PostPostano: čet 14 svi, 2015 14:19 
Offline     DHV 2-3

Član od: uto 25 kol, 2009 7:35
Dao Palac gore: : 553 / Palac dolje: : 5
Dobio Palac gore: : 460 / Palac dolje: : 1
JERKO je napisao/la:
pa sad smo izdali nekoliko novih sportskih dozvola pilotima čiji klub nije u HZS-u nego da bih ostvarili to pravo uključili su se u Tiće,a i box je rekao daudruživanje nije zabranjeno,što znači da se možeš vodit i nekoliko klubova od kojih neki nemaju problama s sportskim dozvolama,ako me razumiješ,a možeš i samostalno se uključiti u HZS i riješiti problem što je po meni bez veze
ali ova prva opcija je bila i kod mene u Pegazu,Branko Iveša koji nije imao matični klub učlanio se u Pegaz stekao pravo polaganja i završena priča,naravno nije sad član našeg kluba,znači ima načina.

Samostalno se možeš uključiti ali opet ako istupiš iz kluba koji je izbačen. ;) Isto kao što klub može u HZS ako istupi iz saveza koji nije u HZSu. Isto - isto.
Zašto se vrtimo u krug non stop?

Vidiš meni je opcija uključivanja u neki klub samo zato da dobijem pravo na dozvolu bez veze. Vratio bih se originalnom prijedlogu i molio bih te da ga uvažiš tj. preneseš. Dakle svatko tko je položio za natjecateljsku i priloži naknadu i biljeg, državljanin RH, punoljetan, riješena vojna obveza i što već - može dobiti dozvolu i FAI markicu. U trenutnoj situaciji to bi bilo jedino fer i racionalno. Službeno Državno prvenstvo s 3 natjecatelja nije racionalno.

Što se mene tiče mogu se učlaniti i samostalno u HZS, ali ne pod uvjetom da se ispišem iz kluba (makar ne znam kako ćete provjeriti jesam li se ispisao ako slažem ;) ), i da je članarina proporcionalna manja nego klubovima.

Vrh

PostPostano: čet 14 svi, 2015 14:21 
Offline     DHV 2-3

Box je napisao/la:
JERKO je napisao/la:
A moj Box krhko je znanje,udruživanje je dozvoljeno to piše u svakom statutu,ali svaki statut ima i svoja pravila,e sad je pitanje koliko dotični savezi poštuju ili ne pravila HZS-a,Ako si u mojoj kući postoje pravila ponašanje,netko neće kod mene jer mu se ne sviđaju kobasice,mislim da se radi o pitanjima na koja niti ja niti nitko od naše populacije nezna odgovor...

Stvarno si velika neznalica i ignorant.
Kakve veze imaju tvoje kobasice i pravila ponašanja sa svima ovime?!?
Zakon je zakon i HZS ga se također mora pridržavati. No, naučeni smo na dvostruka mjerila koja i sam ovdje zastupaš. Tvrdiš: pojedinac se može učlaniti u više klubova, ali ne može u HZS jer to njegova interna pravila ne dozvoljavaju. Dakle, interna pravila HZSa stavljaš iznad statuta države.

Očito se nismo razumili,

Dal su svi statuti jednaki za sve udruge saveze i ostale službe koje ga moraju imati,i dali za sve važe ista pravila.

Vrh

PostPostano: čet 14 svi, 2015 14:33 
Offline     DHV 2-3

Član od: sri 14 lis, 2009 8:20
Dao Palac gore: : 55 / Palac dolje: : 13
Dobio Palac gore: : 397 / Palac dolje: : 59
JERKO je napisao/la:
Poštovani
l.p Jere

e ko je sada tu lud... prvo raspise se natjecaj za organizaciju DP 2015, rok do 30.5., danas 14.05. ne cekajuci kraj razpisa Jere oglasava da je DP CRO 2015 na Lijaku...i to uradno Dp iza kojeg stoji HZS... i to za sve pilote koji ispunjavaju zahtjeve..sportska i FAI markica... isti taj HZS koji je pred slabim mjesec dana reko da se CRO DP smiju i moraju organizirati samo na podrucju RH, te pod nazivom DP CRO ili Open DP CRO...

ko uopce organizira to DP... koji klub..ali je Jere to onako na svoju ruku mimo svih odluka, i pravilnika HZS...na volju poznanstva i prijateljskih veza ... brez znanja komisije i njihove suglasnosti.. a sto je najbolje i brez uradnog dogovora sa organizatorom Slovensko - Srbskog DP na Lijaku, Igorom Erzenom...

Traziti da se na takmicenju ciji uradni naslov je "Slovenian Serbian Paragliding Open 2015" i se organizira u Sloveniji, svira Hrvatska himna i nose hrvatska obiljezja .... smjesno... HZS ne samo da je trazio da se promjeni ime otkazanog DP u Buzetu, vec je u dopisu naveo da se na takmicenju moze intonirati samo CRO himna i isticati samo CRO obiljezja...

ja sam u dogovoru sa Erzenom dogovorio da se lako za vreme njihovog takmicenja organizira nesluzbeno DP za koje nije potrebna sportska niti fai markica, o tome sam ze pisao na forumu...sada mi se samo postavlja pitanje...ali cemo ove godine imati dva drzavna prvaka...sluzbenog i nesluzbenog...

totalna zbrka..pa neka razumije ko moze ... ;)

2 Palac gore: : jrabic, simon    
Vrh

PostPostano: čet 14 svi, 2015 14:35 
Offline     DHV 2

Član od: sri 02 vel, 2011 12:40
Dao Palac gore: : 343 / Palac dolje: : 6
Dobio Palac gore: : 647 / Palac dolje: : 1
Jerko
trebaš pročitati Pravilnik o članstvu U HZS-u čl.1.7 st.1.7.1 gdje piše da fizičke osobe mogu biti pridružene članice.
I kada smo već kod toga, a kada pročitaš pravilnik, objasni mi molim te zašto PG Feniks više od 11 godina ne može postati punopravna članica?
Evo neka I taj zadatak bude tebi na dušu kao predsjednika komisije da istjeraš pravdu I da jednom dobijemo odgovor na x zahtjeva koje smo podnjeli tokom svih ovih godina.
Bilo kakav službeni odgovor koji objašnjava zašto Feniks ne može biti punopravni clan HZS-a. Čitajući pomenuti pravilnik mi I ne možemo biti pridružena članica već samo punopravna.

Na zadnji zahtjev poslan krajem prošle godine osmeno sam obaviješten da trenutno nikoga ne primaju dok se ne usklade razni zakoni I pravilnici, ali to ne objašnjava protekle godine.

Ili je I ovaj naš upit uzaludan?

Vrh

PostPostano: čet 14 svi, 2015 14:42 
Offline     DHV 2-3

Michi je napisao/la:
Jerko
trebaš pročitati Pravilnik o članstvu U HZS-u čl.1.7 st.1.7.1 gdje piše da fizičke osobe mogu biti pridružene članice.
I kada smo već kod toga, a kada pročitaš pravilnik, objasni mi molim te zašto PG Feniks više od 11 godina ne može postati punopravna članica?
Evo neka I taj zadatak bude tebi na dušu kao predsjednika komisije da istjeraš pravdu I da jednom dobijemo odgovor na x zahtjeva koje smo podnjeli tokom svih ovih godina.
Bilo kakav službeni odgovor koji objašnjava zašto Feniks ne može biti punopravni clan HZS-a. Čitajući pomenuti pravilnik mi I ne možemo biti pridružena članica već samo punopravna.

Na zadnji zahtjev poslan krajem prošle godine osmeno sam obaviješten da trenutno nikoga ne primaju dok se ne usklade razni zakoni I pravilnici, ali to ne objašnjava protekle godine.

Ili je I ovaj naš upit uzaludan?

klub pegaz je u pridruženom članstvu već 17god i odgovor ne moje pitanje za nas je bio da se treba poštovat sportski kodek,plaćanje uredno,suradnja,i još neke stvari,nastojat ću da se ukine pridruženo članstvo,nego samo punopravno članstvo ukoliko uspijem,pošto sam ja samo jedna karika u tom lannc,znači tako mi je i samom kao predsjedniku kluba Pegaz,idemo dalje,što bude biti će.

Vrh

PostPostano: čet 14 svi, 2015 15:14 
Offline     DHV 2-3

Član od: uto 25 kol, 2009 6:27
Dao Palac gore: : 440 / Palac dolje: : 0
Dobio Palac gore: : 1461 / Palac dolje: : 16
Evo za informaciju (koliko god to malo dobra donijelo) link na statut HZS-a:
https://drive.google.com/file/d/0B8MBUE ... sp=sharing

Vrh

PostPostano: čet 14 svi, 2015 15:48 
Offline     DHV 2-3

Član od: uto 25 kol, 2009 8:40
Dao Palac gore: : 468 / Palac dolje: : 58
Dobio Palac gore: : 1549 / Palac dolje: : 15
Hvala! To sam trazio.
Tako da se ne sere i ne vadi na sTatut. Sada lako procitamo sto pise unutra.

Vrh

PostPostano: čet 14 svi, 2015 17:06 
Offline     DHV 2-3

Član od: pet 28 kol, 2009 10:53
Dao Palac gore: : 494 / Palac dolje: : 8
Dobio Palac gore: : 1284 / Palac dolje: : 11
Pa sve lijepo piše za članstvo u HZS-u (čl.17, kraj):

Skupština donosi odluku o prijemu u članstvo na temelju prijedloga Izvršnog odbora Saveza i svog diskrecionog prava odlučivanja

http://www.knjigovodstveni-programi.hr
http://www.kronwin.hr
http://www.opz-stat-1.kronwin.hr/
http://www.hub.kronwin.hr/
http://www.dbasewinner.eu

3 Palac gore: : gburazer, hrga, jrabic    
Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 20 post(ov)a ] 

Time zone: Europe/Zagreb [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.