»

PG linkovi

Vrijeme/prognoze (forum)

Vrijeme/prognoze

Logo
Sada je: uto 21 tra, 2026 1:44.

Time zone: Europe/Zagreb [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 11 post(ov)a ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: PEGAZ
PostPostano: sri 02 ožu, 2016 11:08 
Offline     DHV 1

Član od: čet 24 ruj, 2015 10:59
Dao Palac gore: : 2 / Palac dolje: : 1
Dobio Palac gore: : 10 / Palac dolje: : 0
Hallo everybody!
Evo da se predstavim HR paragliding forumu.
Ka sam Gordana tajnica jednog od nasih najpoznatijih i najstarijih klubova u HR...klub "PEGAZ" za kojeg vjerujem svi vise manje znate.
Moje iskustvo u paraglidingu nije veliko,ali nadam se da ce biti sa vremenom..naime jos sam pocetnik sa par letova.
Do sada sam se bavila aktivno ronjenjem pa mi malo dosadilo a oduvijek sam htjela letjeti pa eto posrecilo mi se i sretna sam sto sam tu.
Nas klub PEGAZ Hrvace je otvoren za sve ljude dobre volje koji vole letjeti bez politike,prepucavanja,niskih strasti.
Imamo predobra letjelista i organiziramo razne manifestacije i natjecanja,pa tko god zeli uvijek je dobrodosao.
Ljudi otvorite srca i uzivajte u letenju kad nam je Bog dao.
Veliki pozdrav svima i jedan veliki HUG od tajnice PEGAZA
GOGA

7 Palac gore: : dr zdravko, JERKO, Laminar, Roman Lavriv, toni, vjeko, Vulkanizer    
Vrh

Naslov: Re: PEGAZ
PostPostano: sri 02 ožu, 2016 11:20 
Offline     DHV 2-3

Član od: uto 25 kol, 2009 6:27
Dao Palac gore: : 440 / Palac dolje: : 0
Dobio Palac gore: : 1461 / Palac dolje: : 16
Lijepi pozdrav Goga i dobrodošla!

Ja bih te samo zamolio ako ti ne bi bilo teško da samo u pisanju stavljaš razmak iza zareza (i točke/i). Nitko tu nije jezički čistunac niti pati zbog nepoštivanja gramatike, ali ta jedna sitnica baš bode oko i otežava čitanje, a tako je jednostavna za ispoštovati. Hvala ti.

1 Palac dolje: : flysky
Vrh

PostPostano: sri 02 ožu, 2016 16:34 
Offline     DHV 2-3

Član od: sri 14 lis, 2009 8:20
Dao Palac gore: : 55 / Palac dolje: : 13
Dobio Palac gore: : 397 / Palac dolje: : 59
a gdje nam nestade leteci medvjedic (Ivana)zar i nju... :?: :?:

1 Palac dolje: : JERKO
Vrh

PostPostano: čet 03 ožu, 2016 12:37 
Offline     DHV 2-3

Član od: uto 01 ruj, 2009 9:34
Dao Palac gore: : 660 / Palac dolje: : 2
Dobio Palac gore: : 401 / Palac dolje: : 3
dobrodošla i siguran sam da si kao početnik uvedena u jednu od odobrenih organizacija za osposobljavanje.

nadam se da se vidimo ovu sezonu, imam nekih neriješenih računa s preletima u cetinskoj krajini :D

1 Palac gore: : JERKO    
Vrh

PostPostano: ned 06 ožu, 2016 8:33 
Offline     DHV 1

Član od: čet 24 ruj, 2015 10:59
Dao Palac gore: : 2 / Palac dolje: : 1
Dobio Palac gore: : 10 / Palac dolje: : 0
Hvala na dobrodoslici!!
Ja napomenuh u svom postu,ljudi otvorite svoja srca , letite i uzivajte u zivotu a niske strasti zatrpajte negdje odakle nemogu izaci nikad vise.
Ovde na ovom forumu vidim da neki ljudi jedva cekaju da nekoga izazovu u negativnom smislu.
Samo polako...bolje se vidi sve kad ides polako.
L.p.

3 Palac gore: : dr zdravko, JERKO, vlado_vrbanec    
Vrh

PostPostano: ned 06 ožu, 2016 14:58 
Offline     DHV 2-3

Član od: ned 27 lip, 2010 9:27
Dao Palac gore: : 234 / Palac dolje: : 23
Dobio Palac gore: : 322 / Palac dolje: : 78
Dragi Dario,ja pošto više ne radim školu za svoje članove gledam da ih uclanim po meni u neki dobar centar,zadnja vijest je iz Zadarskih novina članak da postoji i već djeluje centar koji vodi Jurica Zitko,tebe molim da kao osobu agencije nam potvrdis dali novi članovi mogu tamo na tečaj,toliko o ustanovi,ne znamo kakve neriješene račune imaš radi preleta,pretpostavljam ali to nije nas problem,Pegazima će biti drago da budeš nam gost te da letimo,ovdje ima zainteresiranih za zmajarstvo,tu je Davor pa možda iznađemo neko riješenje jer je nažalost zmajarstvo uništeno,veliki pozdrav i Cetinske Krajine.Uglavnom kod nas leta i imaju odličnu bazu i ponude u slucaju da se ne leti,te prihvat letača i vrhunski provod.

L.p Jere

www.adventurezagora.com

Vrh

PostPostano: pon 07 ožu, 2016 10:05 
Offline     DHV 2-3

JERKO je napisao/la:
Dragi Dario,ja pošto više ne radim školu za svoje članove gledam da ih uclanim po meni u neki dobar centar,zadnja vijest je iz Zadarskih novina članak da postoji i već djeluje centar koji vodi Jurica Zitko,tebe molim da kao osobu agencije nam potvrdis dali novi članovi mogu tamo na tečaj,toliko o ustanovi,

Jerko, mišljenja sam da piolti mogu puno bolje utrošiti novac umjesto da plaćaju kazne, zato i podsjećam. :amen:

Naravno da učenici mogu biti pod nekom drugom odobrenom organizacijom, dapače, tome je i služio moj post, da podsjetim ako slučajno ima takvih u Hrvatskoj.

Jurica nema odobrenu organizaciju za osposobljavanje, ali znam da ima namjere ishoditi odobrenje.

JERKO je napisao/la:
ne znamo kakve neriješene račune imaš radi preleta,pretpostavljam ali to nije nas problem,Pegazima će biti drago da budeš nam gost te da letimo,ovdje ima zainteresiranih za zmajarstvo,tu je Davor pa možda iznađemo neko riješenje jer je nažalost zmajarstvo uništeno,veliki pozdrav i Cetinske Krajine.Uglavnom kod nas leta i imaju odličnu bazu i ponude u slucaju da se ne leti,te prihvat letača i vrhunski provod.

ma neriješena su (ne)realna očekivanja za velike trokute :-D

nadam se da se vidimo ovu sezonu i da ćemo prema potrebi dobiti odobrenje za visine :crazy:

Vrh

PostPostano: uto 08 ožu, 2016 19:01 
Offline     DHV 2-3

Hvala na odgovoru,biti će mi drago ako Jurica ishodi odobrenje,što se tiče kazni,svi su upoznati s cijenama,a što se tiče zračnog prostora nadam se da neće biti problema s visinom,bar do sada nije bilo,ali tu smo da riješimo,jer što se mora,mora se,hvala na odgovoru.

L.p Jere

Vrh

PostPostano: sri 09 ožu, 2016 8:25 
Offline     DHV 2-3

Htio bih razjesniti samo jednu stvar, nije stvar kazne (ili njene veličine), stvar je truda svih vas koji se godinama trudite održavati i povisivati standard pilota. STtar je u tome da bi "divlje" obuke trebale završiti u ropotarnici povijesti, a da se novim (i starim :)) pilotima omogući napredak.

Ako niste znali na službenim stranicama HACZ-a imate popis svih odobrenih škola.

http://www.ccaa.hr/hrvatski/nacionalne- ... opisi_262/

Vrh

PostPostano: sri 09 ožu, 2016 11:15 
Offline     DHV 2-3

Slažem se s tobom Dario i podržavam sve po pitanju škola itd,daaaavno sam vodio bitke s HZS-om za registracije letjelista,pok Tomaskovic kad sam ga napao gdje su moji papiri škole,on odgovara da ih je morao po zapovjedi Tomislava Vajde morao staviti u ladicu,početak 2000god,ali ipak sam registrirao tri letjelista,obični centar 2004,dakle prva škola,sve sam radio u cilju omasovljavanja sporta bez obzira na bure i oluje ostvario sam svoje ciljeve,dakle i vi trebate raditi svoj posao jer još u tvom posjetu sam ti ukazao na neke događaje,međutim ništa nije poduzeto ništa sa vaše strane,oprosti,prvenstveno radi sigurnost,tako isto sam javno reagirao na trenutnu obuku u Zadru i predstavljanje škole u planinarskom društvu Maslenica,kažeš Jurica namjerava otvorit centar,ali on već radi,zašto se ne reagira,ja nisam produžio ovlaštenja škole,ok,ja imam namjeru ali ću u međuvremenu pokazat koga šta zanima,ma nećemo se tako igrat,ili će važiti pravila za sve ili nema priče,svatko će radit po svome dok svi ne budu poštivali pravila,ovo pišem radi sigurnosti i normalnog razvoja,dakle prijatelju moj ništa mi ne znači kad se kaže"naletit će mo mi" nego morate po dojavu na teren,pa radilo se o meni,ovom,onom,vi ste plaćeni za to,organizacija ispita u Sinju,a gosp.Budimir kaže daleko mu,amo se naći na pola puta,to niti je profesionalno i odraz takvih odnosa je kaubojstina,dakle djelujte pravovremeno,nemoj mislit da pričam zlonamjerno ali pravila važe za sve,dok god se bude pritiskalo jednog a druge pusti,tad ne valja,ma svi smo gresnici ali opet ponavljam ajmo radit da zakon poštuju svi,odnosno moraju.

L.p. Jere

Vrh

PostPostano: sri 09 ožu, 2016 12:10 
Offline     DHV 2-3

Jerko, a i svi drugi koji imate saznanja o narušavanju sigurnosti PRIJAVITE isto Hrvatskoj agenciji za civilno zrakoplovstvo na [url]safety@ccaa.hr[/url]

Znači svi već znate da smo saslušali svakoga, a uglavnom su to bile priče koje smo koristili za poboljšanje sustava s naše strane (sama priča nije prijava kao što mnogi misle). Iako imamo različita saznanja za potencijalne probleme, nismo u stanju sve pokriti, nažalost. Stoga još jednom apeliram da ne shvatite prijeve kao "tužakanje", već vaš doprinos ka sigurnosti (i u konačnici spašavanje života, jer je bilo i takvih slučajeva.

Stoga, Jerko to što si javno reagirao na trnutnu obuku u Zadru nažalost nije dovoljno i nikako nije pravi put da istu spriječimo.

Ono što moram naglasiti je i KAKO napisati prijavu, temeljem koje mi možemo poduzeti nešto. Dakle, Agenciji su potrebni detalji i dokazi, odnosno sve što će pomoći u postupku.

Dakle, "dojava na teren" je moguća, samo "uplatite više taj prokleti listić".

Za kraj, nikako ne bih povezivao kaubojštinu s nemogućnosti organiziranja ispita u jednom slučaju. Čak dapače, koristeći takve slučajeve smo OMOGUĆILI ORGANIZACIJAMA DA SAME PROVODE TEORIJSKE ISPITE (pod uvjetima propisanim pravilnikom). Oprosti, ali mišljenja sam da analogija koju si primijenio nije ispravna i nije primjerena za forum.

I još jednom naglašavam, slobodno me kontaktirajte u Agenciju bilo kojim putem (može i preko foruma), siguran sam da zajednički možemo postići da dobijete još više.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 11 post(ov)a ] 

Time zone: Europe/Zagreb [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži: