»

PG linkovi

Vrijeme/prognoze (forum)

Vrijeme/prognoze

Logo
Sada je: pet 17 tra, 2026 16:05.

Time zone: Europe/Zagreb [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 3 post(ov)a ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: Strahinjčica
PostPostano: čet 02 lip, 2016 15:05 
Offline     DHV 2

Član od: sub 26 ruj, 2009 12:07
Dao Palac gore: : 76 / Palac dolje: : 2
Dobio Palac gore: : 103 / Palac dolje: : 0
I ove godine Klub Alternativnih Sportova Krapina organizira u sklopu manifestacije "Tjedan krapinskog pračovjeka " letenje i druženje na Strahinjčici i to 18. ili 19og lipnja (ovisno o vremenskim uvijetima ). Planiramo organizirati natjecanje u preciznom slijetanju . Svjesni smo da je taj vikend rezerviran za nekakvo ( uopće ne znam kako da ga nazovem )" državno prvenstvo u preletima " u Zagorju ili tako nešto pa ukoliko organizator tog natjecanja pokaže interes da se u navedenim danima jedna trka održi i na Strahinjčici bit će nam drago a ako ne nikome ništa .
Uvijek ima onih koji nemaju velikih natjecateljskih ambicija a njima je važnije poslije dobrog letenja podružiti se uz klopu i cugu koje i ove godine osiguravamo zahvaljujući sponzoru Krapinskom sportskom savezu .
Dakle , mi vam organiziramo klopu i cugu i to napominjem da nebi bilo zabune u Pianinarskom domu na Strahinjčici a prijevoz koji ćemo takodjer organizirati si plačate sami . Zašto u Planinarskom domu ??? Jednostavno radi samog ambijenta i logističkih razloga .U domu koji ima 50 ležaja možete i prespavati po cijeni od 30 kuna.
Letjeti i "natjecati " se moigu svi piloti sa važećom pilotskom dozvolom i početnici uz prisustvo instruktora .
U slučaju lošeg vremena odgađamo natjecanje do prvog slobodnog termina .
Detalje oko prijevoza i satnice pratite ovdje !

LP i vidimo se !

Vrh

Naslov: Re: Strahinjčica
PostPostano: čet 02 lip, 2016 19:44 
Offline     DHV 2

Član od: čet 24 ruj, 2009 7:05
Dao Palac gore: : 217 / Palac dolje: : 1
Dobio Palac gore: : 206 / Palac dolje: : 7
Evo,počelo je kao što sam nagovjestio ranije,znači svi parajedriličari koji se vide u preciznom slijetanju ovo će biti prva trka AL lige u preciznom slijetanju parajedrilicom u Hrvata a i šire.
Pozivam sve ukupno parajedriličarstvo Hrvatske u preciznom slijetanju koji imaju ili misle imati sportsku dozvolu da se uključe u sva moguča natjecanja koja će se odvijati u Hrvatskoj a i vani,da danas sutra opet imamo Hrvatsku reprezentaciju u preciznom slijetanju u parajedriličarstvu,da možemo Opet nastupati doma i u svijetu.
Kao što je svima znano a možda nekime i nije u Hrvatskom Zrakoplovnom Savesu pušu bolji vjetrovi pa možda već iduće godine radimo dalje u bolje sutra.
Za sve one koji su imali puno toga reći a malo ili ništa nisu uradili neka se ovaj puta suzdrže bezveznih komentara jer svakom su otvorena vrata za rad i dobrobit u našem sportu i neka to dokažu sa radom ili rezultatom a ne dugim jezikom.
Da ponovim gradivo oko takmićenja u preciznom slijetanju parajedrilicom za ovu godinu:
Svaka udruga u Hrvatskoj koja će organizirati precizno slijetanje biti će nam AL liga gdje će organizator pripremiti poletište i sletište te barem dva suca merača slijetanja a glavnog suca sa licemcom organizujem ja ili ću suditi osobno.
Sve drugi troškovi idu na natjecatelje(dolazak,prijevozi,prehrana)Organizator daje što sam odlući da može.
Ove godine se mogu natjecati svi koji posjeduju dozvolu za letenje parajedrilicom,na žalost one brez dozvola nećemo registrovat za bodove.
Pobjedu za ovu godinu odnosi razultat kroz sva natjecanja i zbroj pet najboljih rezultata-da pojasnim,ko će biti prvi u rezultatu kroz godinu morat će i imati i sa zbrojem pet najboljih slijetanja prvo mjesto.To znači da i oni sa manjom udjelježbom i boljim rezultatom imaju iste mogučnosti za ukupnu pobjedu.
Cilj ovog natjecanja je dokazat sebi i drugima da mi to možemo i očemo i da danas sutra možemo dalje i naprijed,na kraju godine ćemo zbrajat uspjeh ili kontra.
Ovim putem pozivam i zainteresirane športaše parajedriličare za pomoč u ovoj organizaciji i ko misli da pomogne u biloćemu neka mi se javi preko PP a može i ovdje .
Da nebi bilo da nema demokracije dopuštam sve dobronamjerne prijedloge i sugestije,čak su mi i dobrodošle.
Lp

2 Palac gore: : gburazer, gprelac    
Vrh

Naslov: Re: Strahinjčica
PostPostano: pet 17 lip, 2016 15:29 
Offline     DHV 2

Član od: sub 26 ruj, 2009 12:07
Dao Palac gore: : 76 / Palac dolje: : 2
Dobio Palac gore: : 103 / Palac dolje: : 0
Pozdrav !

Samo da potvrdim . Dakle sutra če se održati Task 2 cro xc lige na Strahi . Vrijme predvidjeno za start natjecatelja je od cca 12 pa do 14 sati . U ostalom vremenskom intervalu mogu startati svi ostali . Ako će biti dovoljno zainteresiranih možemo organizirati i "piku". Start je dovoljno velik za dva krila al bi bilo dobro da dolazite pripremljeni da sve skupa brže ide.
Prijevoz sa sletišta u Podgori krece već od 10 sati .Žiga Potočki i Lada.
Klopa i cuga budu dijeljeni od 17 sati na sletištu .
LP i vidimo se !

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 3 post(ov)a ] 

Time zone: Europe/Zagreb [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži: