»

PG linkovi

Vrijeme/prognoze (forum)

Vrijeme/prognoze

Logo
Sada je: čet 23 tra, 2026 18:09.

Time zone: Europe/Zagreb [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 4 post(ov)a ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: Prijave za FAI XC Dalmatian Paragliding Open
PostPostano: uto 09 svi, 2017 11:45 
Offline     DHV 2-3

Član od: ned 27 lip, 2010 9:27
Dao Palac gore: : 234 / Palac dolje: : 23
Dobio Palac gore: : 322 / Palac dolje: : 78
Za sada 13 prijavljenih, Rus Titov, Ovuka, Eržen, ZENUNI, HULJEK,Austrijski par, samo su neka imena, ostale možete vidjeti na www.pegaz-paragliding.com pozivamo i HR natjecatelje, sada su rješenje dozvole pa lipo bih bilo da ova tema ipak bude tek a s dobrim HR natjecateljima, biti će i kategorija amatera, budućih natjecatelja

Pozz Jere

Vrh

Naslov: Re: Prijave za FAI XC Dalmatian Paragliding Open
PostPostano: pet 12 svi, 2017 15:18 
Offline     DHV 2-3

http://www.pegaz-paragliding.com/xc-dal ... -2017.html

1 Palac gore: : javorina    
Vrh

PostPostano: uto 16 svi, 2017 19:47 
Offline     DHV 2-3

Nismo radili preko Air Tribune iz razloga što dok smo organizirali s Mađarima nije bio odaziv naših pilota velik a Mađara nije bilo toliko da se ide u ozbiljnije praćenje natjecanja,i to je razlog što ove god popis natjecatelja možemo pratiti preko naše klubske stranice,ali ukoliko ovo natjecanje uspije naredno će ići preko A.T.Iznenađeni smo odazivom pilota kojih ima iz dosta država,ponavljam,pošto neki nemaju FAI dozvole,a nije ih puno tek nekolicina omogućiti će mo i njima da se natječu,doduše ne s nama ali po istim pravilima kao i ostali,vrijeme i način će mo odrediti lokalnim pravilima za njih tako da će mo nastojati da uživaju svi a novi da nešto i nauče.Iznenađuje me da se i dalje prijavljuje malo Hrvata,ali nije na meni da se za to mislim,po meni ne pokazuje lijepu sliku onog čemu smo težili,a to je HZS ovakav kakav jeste,ali pilota će biti,zabave će biti,dat će mo sve od sebe da ekipa ode s lijepom uspomenom i idemo dalje.Evo trenutno stanje prijavljenih.

http://www.pegaz-paragliding.com/

l.p Jere

Vrh

PostPostano: uto 16 svi, 2017 20:48 
Offline     DHV 2-3

Nismo radili preko Air Tribune iz razloga što dok smo organizirali s Mađarima nije bio odaziv naših pilota velik a Mađara nije bilo toliko da se ide u ozbiljnije praćenje natjecanja,i to je razlog što ove god popis natjecatelja možemo pratiti preko naše klubske stranice,ali ukoliko ovo natjecanje uspije naredno će ići preko A.T.Iznenađeni smo odazivom pilota kojih ima iz dosta država,ponavljam,pošto neki nemaju FAI dozvole,a nije ih puno tek nekolicina omogućiti će mo i njima da se natječu,doduše ne s nama ali po istim pravilima kao i ostali,vrijeme i način će mo odrediti lokalnim pravilima za njih tako da će mo nastojati da uživaju svi a novi da nešto i nauče.Iznenađuje me da se i dalje prijavljuje malo Hrvata,ali nije na meni da se za to mislim,po meni ne pokazuje lijepu sliku onog čemu smo težili,a to je HZS ovakav kakav jeste,ali pilota će biti,zabave će biti,dat će mo sve od sebe da ekipa ode s lijepom uspomenom i idemo dalje.Evo trenutno stanje prijavljenih.

http://www.pegaz-paragliding.com/

l.p Jere

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 4 post(ov)a ] 

Time zone: Europe/Zagreb [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.