»

PG linkovi

Vrijeme/prognoze (forum)

Vrijeme/prognoze

Logo
Sada je: čet 23 tra, 2026 16:36.

Time zone: Europe/Zagreb [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 4 post(ov)a ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: cijena upravljive rezerve?
PostPostano: pon 25 sij, 2010 20:07 
Offline     DHV 2

Član od: uto 25 kol, 2009 18:06
Dao Palac gore: : 126 / Palac dolje: : 2
Dobio Palac gore: : 442 / Palac dolje: : 0
pozdrav,
zanima me kako se kod nas krecu cijene upravljive rezerve, ukljucujuc pripadajuce karabinere i onaj osigurac za otkacit speed.
odgovore tu il na mail: jasnalalic[at]gmail.com
unaprijed fala,
Jasna

Vrh

Naslov: Re: cijena upravljive rezerve?
PostPostano: pon 25 sij, 2010 20:37 
Offline     DHV 2

Član od: čet 10 ruj, 2009 10:16
Dao Palac gore: : 405 / Palac dolje: : 1
Dobio Palac gore: : 209 / Palac dolje: : 0
I mene zanima, pa ljepo molim na PP ili replay na post. A vjerujem da nas ima jos koje zanima, pa ljepo molim poštovanu konkurenciju :hi: da ponudi nesto 8) :respekt: :amen:

Vrh

PostPostano: pon 25 sij, 2010 20:59 
Offline     DHV 2

Član od: uto 25 kol, 2009 18:06
Dao Palac gore: : 126 / Palac dolje: : 2
Dobio Palac gore: : 442 / Palac dolje: : 0
Tomica Solina je napisao/la:
I mene zanima, pa ljepo molim na PP ili replay na post. A vjerujem da nas ima jos koje zanima, pa ljepo molim poštovanu konkurenciju :hi: da ponudi nesto 8) :respekt: :amen:

ak vas zanima, mogu vam navest cijene u Spanjolskoj (bezobrazno skupo):
º rezerva = 850 EUR (Papillon: http://www.entrenuvols.info/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=17&Itemid=2&TreeId=8&vmcchk=1&Itemid=2)
º karabineri Quickout = 112 EUR (par, foto: http://www.entrenuvols.info/es/tienda/mosquetones-y-quincalleria/mosqueton-quickout.html)
º osigurac za speed (Quickout Brummel) = 18 EUR (par, foto: http://www.entrenuvols.info/es/tienda/mosquetones-y-quincalleria/charly/kit-acelerador-quickout-brummel.html)
popust 5-10 % na kolicinu

usput-budi-receno, nedavno sam vidjela kako to izgleda kad covjek baci 12 god. staru rezervu i vjerujte mi -> nije lijep prizor. ona se klati i "dise", kao da ce se raspast svaki cas. lik ju je bacio na SIV tecaju i lijepo prizemljio u vodu (ili privodio u vodu ;) ). rezerve starije od 10 godina su za bacit u smece. imajte to na umu.
velki pozdrav,
Jasna

Vrh

PostPostano: pon 25 sij, 2010 22:31 
Offline     DHV 2-3

Član od: pet 25 ruj, 2009 14:06
Dao Palac gore: : 118 / Palac dolje: : 2
Dobio Palac gore: : 262 / Palac dolje: : 2
Citat:
º karabineri Quickout = 112 EUR (par, foto: http://www.entrenuvols.info/es/tienda/mosquetones-y-quincalleria/mosqueton-quickout.html)
º osigurac za speed (Quickout Brummel) = 18 EUR (par, foto: http://www.entrenuvols.info/es/tienda/mosquetones-y-quincalleria/charly/kit-acelerador-quickout-brummel.html)
popust 5-10 % na kolicinu

usput-budi-receno, nedavno sam vidjela kako to izgleda kad covjek baci 12 god. staru rezervu i vjerujte mi -> nije lijep prizor. ona se klati i "dise", kao da ce se raspast svaki cas. lik ju je bacio na SIV tecaju i lijepo prizemljio u vodu (ili privodio u vodu ;) ). rezerve starije od 10 godina su za bacit u smece. imajte to na umu.
velki pozdrav,
Jasna

Bok Jaco! Ajde ljepo te je vidjeti na forumu i da znamo da nas nisi zaboravila te da si nasa dika i ponos medju spanjolkama!
Sto se tice upravljivih rezervi sa novom vrstom materijala (PERICAL) ciji je vijek trajanja 15 a ne 10 godina kao starijih rezervi i cija je poroznost puno manja a time i propadanje proizvodi firma ciji sam ja distributer to jest sef prodaje za bivsu YU Bugarsku Rumuniju i Grcku! To je TEAM5. Sva opreme koju si navela i "naslikala" je kod mene dosta jeftinija (znas onu moju tko je samnom dobar ima i bolju cijenu)te svakako ovisno o kolicini opreme koju kupuje! Mi smo imali u Zagrebu seminar o upravljivim rezervama, brzini otvaranja, propadanja itd itd! Usput ja sam na seminaru u Austriji gdi sam se sreo prvi puta sa njima bacio nekoliko puta rezervu upravljivu te i pustio neke slike na binarise koje je napravio pilot sa zemlje! Ako trebas takvu rezervu ti se javi meni osobno na mail pa cu ti dati sve sto te zanima i onda je to poslovno izmedju mene i tebe tajna normalno! Jos veci pozdrav i tebi i nadam se da cu te skoro ugledati na nasim terenima!
VOJO!

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 4 post(ov)a ] 

Time zone: Europe/Zagreb [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži: