|
Vjerujem da je iscrpan izvještaj u pisanoj riječi negdje napola dogotovljen na Box-ovom računalu. Kao što svi znamo, Box je izuzetno pedantan u tim stvarima, pa stoga prepuštam njemu da dade svoj osvrt i, naravno, bilancu. Ono što bih ja htio, to je reći jedno VEEELIKO HVALA svima koji su te subote 13.03.2010. hodočastili na Bistru. Spisak imena je predugačak da bi se ovdije navodio, ali moram priznati da mi je i sada srce prepuno pozitive kojom ste mi ga napunili svi vi, moji Prijatelji (sa veliko'P'), koji ste pomogli da PM kao događaj preraste samoga sebe. Vjerujem da se isto osječaju i svi ostali članovi OOPMVIII (Organizacijski Odbor PMVII), a to su, ne glede na to kojim redom:
Hrvoje Borovac-Box Antoni Buljan-toni Radoslav Eršek-Glista Željko Podoreški-Žac Zoran i Dijana Bošković Vedran Misir-Veca (ili kakoveć) Roman Lavriv-Shef te moja malenkost Zoran Štetić-Šteta
Uz gore navedene neizmjernu zahvalnost dugujemo i pridruženom logističkom timu u liku i djelu
Anamarija Borovac-Ria Vanja Buljan +kum i kumče
bez kojih bi funkcioniranje šanka bilo nezamislivo... ...te još barem desetak ovdje neimenovanih ljudi koji su na ovaj ili onaj način uskakali te time osigurali da PMVIII funkcionira kao dobro podmazan stroj. No ne glede nas i naš trud, sve to nebi imalo nikakvog smisla da vi, dobri ljudi hrvatskog PG puka, niste svojim prisustvom uveličali i osigurali da PM preraste iz događaja u instituciju. Još jednom Vam jedno veliko HVALA
P.S.: Tko god nije bio, nije mu zamjereno..., ali nezna šta je propustio
_________________ We watching the skyes through the children eyes
|