»

PG linkovi

Vrijeme/prognoze (forum)

Vrijeme/prognoze

Logo
Sada je: ned 20 ruj, 2026 23:21.

Time zone: Europe/Zagreb [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 29 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: TRAŽIM a i nagradjujem
PostPostano: sub 23 sij, 2010 22:33 
Offline     DHV 2

Član od: ned 27 pro, 2009 13:50
Dao Palac gore: : 46 / Palac dolje: : 0
Dobio Palac gore: : 61 / Palac dolje: : 0
Vojo, di si kolega.....

Nadam se da je fight prošao u tvoju korist. Ako nije tehnički knock out bar nek bude pobjeda na bodove...

Sredi ga !!!

http://www.paragliding-tg.com

slika

Vrh

PostPostano: ned 24 sij, 2010 0:28 
Offline     DHV 2-3

Član od: pet 25 ruj, 2009 14:06
Dao Palac gore: : 118 / Palac dolje: : 2
Dobio Palac gore: : 262 / Palac dolje: : 2
Livnjak je napisao/la:
Vojo, di si kolega.....

Nadam se da je fight prošao u tvoju korist. Ako nije tehnički knock out bar nek bude pobjeda na bodove...

Sredi ga !!!

JA se potpuno slazem sa tobom buraz! Olos koji udje medju letace i zeli levatiti bilo koga treba iskljuciti iz ove grupe ipak nevinih barem sto se dogovora tice! Jednog kojeg sam sreo da je supak i da je jos sa nama je najstariji letac i poceo je letiti mislim prvi u hrvata! To je Jurica Zitko. Ali on to ne krije i kada nesto treba ili trazi on kaze gle neznam dali cu ti to platiti ako budem imao nekad para platicu a ako ne a je.. ga zivot je tezak! Osim toga bio je i policajac a onda mu se to uzima kao olakotna okolnost! Ali on se uvjek javi kada ga zoves i kaze jebi ga nemam love mozes me jebat! I ako ti je do seksa on ce se naguziti i ti hoblaj! Ali kada se netko ne javi dok ga ne pocenes traziti javno je malo onako kao da kaze gle ti si glup ja sam tebe izjebao i vise mi ne trebas vidis da se nejavljam i tko te j...! E a to ne ide kod mene, kad me netko kara mora to i da plati. Ja tako isto radim kada nekog karam ja platim ili mi je dao da ga hoblam iz ljubavi! Cuti ce se kako ce to zavrsiti ja nista nikada ne krijem sve je javno! Kada mislim da netko sere ja to kazem kada ja pogrijesim ispricam se i bidem fin ako treba kao i Jurica naguzim se! Ali nitko to ne moze doci i sam g..iti kako ga je volja! To nikako ne volem sto kaze Dole Balasevic!
Ajd sto ima kod vas i spremas li rekord svjetski na Livnu?
VOJO!

Vrh

PostPostano: ned 24 sij, 2010 13:22 
Offline     DHV 1-2

Član od: čet 15 lis, 2009 21:35
Dao Palac gore: : 186 / Palac dolje: : 1
Dobio Palac gore: : 77 / Palac dolje: : 0
Vojo 8) , ti bi trebao otvorit Javnobilježničku kancelariju i preuzet na leđa veliki paket ostavinskih rasprava.
Kod tebe nebi bilo svađe, kome je i šta pokojni dedo ostavio, nego bi svi stajali mirno i digitronom izračunato dobili svoj dio kolačića! :evil:

Šalu na stranu, mislim da bi trebao samo malo preciznije javnosti objasniti koji Žitko ima crna ispod noktiju!
Mislim da i sam znaš da ima dva Žitka koja lete, a i mene živo zanima kome smrdi iz usta! :bad:

Pozdrav iz sunčane Makarske :bye:

BEŠO

http://makarska.hr/kamera/

Vrh

PostPostano: ned 24 sij, 2010 14:20 
Offline     DHV 2-3

AIRBEŠO je napisao/la:
Vojo 8) , ti bi trebao otvorit Javnobilježničku kancelariju i preuzet na leđa veliki paket ostavinskih rasprava.
Kod tebe nebi bilo svađe, kome je i šta pokojni dedo ostavio, nego bi svi stajali mirno i digitronom izračunato dobili svoj dio kolačića! :evil:

Šalu na stranu, mislim da bi trebao samo malo preciznije javnosti objasniti koji Žitko ima crna ispod noktiju!
Mislim da i sam znaš da ima dva Žitka koja lete, a i mene živo zanima kome smrdi iz usta! :bad:

Pozdrav iz sunčane Makarske :bye:

BEŠO

Je... Bešo nemoj mi sada tu spominjatiri sunčanu Makarsku kada ja sunce nisam vidio čini mi se godinama! Ma što godinama stoljećima! A što se tiče koji Žitko pa tu sam bio jasan onaj koji je bio zagreščanac i koji je se odselio na Vis! Ali pa to svi znaju koji su sa njime nešto radili! Znaš njegovu parolu ma dat ću ti jednog dana kada budem imao para! A on to vrlo rijetko ima!
A tebe treba biti stid i sram da napišeš SUNČANA MAKARSKA kada znaš da mi jadna raja na kontinetu ovih dana sunce vidjamo samo na TV. U Zagrebu pokoja šugava pahulja snjega leti nebom koje je olovno sivo godinama! Da nisam bio u srijedu u Njemačkoj nebih sunca ove godine vidio osim na svoj rodjendan koje je normalno UVJEK sunčani dan! Ajd neću ti uzeti za zlo ovu sunčanu provakacuju! Uživaj a ako je ikako moguće dogovori sa suncem da koji puta i ovamo zasjaji stvarno ga sam se poželio časna riječ!

Vrh

PostPostano: ned 24 sij, 2010 17:50 
Offline     DHV 1-2

Nekad davno, ovo smo zvali :agencija za vađenje masti.
Nije bilo ni foruma, ni portala, ni news grupa nego smo se zvali telefonom i pričali o letenju.
Uvijek bi upalo pitanje: kakvo je vrime kod tebe?
Bilo kiša, bura, snig, jugo ili sunce, odgovor bi uvijek bio SUNCE! :oops:
To je bila ta AZVM ! :evil:
U današnje vrime opče informatizacije, to je nemoguče tako da snaga današnje AZVM počiva na istini.
Pozdrav Voji 8) i svima koje ova slikica imalo ugrije! :ave:

BEŠO :beer:

slika

2 Palac gore: : CW, zlatko2508    
Vrh

PostPostano: pon 25 sij, 2010 23:01 
Offline     DHV 2-3

AIRBEŠO je napisao/la:
Nekad davno, ovo smo zvali :agencija za vađenje masti.
Nije bilo ni foruma, ni portala, ni news grupa nego smo se zvali telefonom i pričali o letenju.
Uvijek bi upalo pitanje: kakvo je vrime kod tebe?
Bilo kiša, bura, snig, jugo ili sunce, odgovor bi uvijek bio SUNCE! :oops:
To je bila ta AZVM ! :evil:
U današnje vrime opče informatizacije, to je nemoguče tako da snaga današnje AZVM počiva na istini.
Pozdrav Voji 8) i svima koje ova slikica imalo ugrije! :ave:

BEŠO :beer:

slika

Gledajte ljudi on nam vadi mast suncanim fotkama a ova dva papka koji su pod istom maglom i govnima kao ja oni ga pohvaljuju! pa gdi ce ovaj svijet? Sve ode u kur...! Ne morem vjerovati on jos posalje fotku Mare i to okupane suncom! Pa dobro Beso gdi ce ti ta tvoja grijesna dusa zavrsiti molim te?
Evo jednog vica. Umro Sanader i dosao u pakao pa hoda sa vragom koji mu kaze: Gle Sani kako si ti bio ptica koji je mnoge dovukao ka meni dajem ti mogucnost da sam izaberes kotao u kojem ces se peci! Hodaju oni tako kad oko jednog kotla milijuni vragova vilama guraju duse koje hoce van. Tko je u tom ogromnom kotlu upita Sanader? Pa u tom kotlu su uglavnom sjeverni Amerikanci! Dalje kod drugog nesto manjeg kotla gdi je tisuce vragova vilama vracale duse u kotao opet Sani postavi isto pitanje! E tu su ti Latino Ameri! Kod treceg kotla gdi je opet nesto manje vragova vrsilo nadzor isto pitanje a vrag ce na to e tu su ti brate ovi iz EU! Kod jednog kotla gdi je tek par stotina njih radio na vracanju dusa isto pitanje i vrag rece e a to su ti sjeverni slavenski narodi! Kad kod jednog kotla nema nikoga od vragova da cuva mada je bio ogromni Sanader postavi isto pitanje.
E stari moj tu su ti u ovom kotlu isljucivo stanovnici bivse YU! Pa j..o te Luci kako da nitko tu ne pokusava pobeci i kako da tu nema cuvara a i vatra ne gori tako jako! E ljepi moj Sani oni tu kada netko od njih krene van ovi ga drugi povuku nazad pa onda ubiju boga u njemu i tako u krug. Zato ti tu ne treba nitko cuvati oni su sami napravili svoj pakao u paklu! A onda kazu da im je ovdi puno ljepse nego tamo gdi su zivjeli zivote.
Eto tako i nas Beso nas tjesi slikama sunca a on sunca jaja a mi mozemo samo to raditi u mikrovalki!
Ljepi pozdrav svima i onima na suncu i onima u magli i sivome sranju!
VOJO!

Vrh

PostPostano: uto 26 sij, 2010 17:50 
Offline     DHV 1-2

Dragi Vojo 8) , nadam se da če ti srce sada bit na mistu!

AZVM :evil: tužnim srcem objavljuje ovu mrtvu prirodu. :(

slika

BEŠO :evil:

Vrh

PostPostano: uto 26 sij, 2010 21:53 
Offline     DHV 2-3

[quote="AIRBEŠO"]Dragi Vojo 8) , nadam se da če ti srce sada bit na mistu!

Ajd sad mi je odmah lakše, pa nemreš ti sunčati jaja a mi ovdi gorke suze u magli ronimo!

VOJO!

Vrh

PostPostano: uto 26 sij, 2010 22:30 
Offline     DHV 2

Član od: ned 27 pro, 2009 13:50
Dao Palac gore: : 46 / Palac dolje: : 0
Dobio Palac gore: : 61 / Palac dolje: : 0
Vojo je napisao/la:
AIRBEŠO je napisao/la:
Dragi Vojo 8) , nadam se da če ti srce sada bit na mistu!

Ajd sad mi je odmah lakše, pa nemreš ti sunčati jaja a mi ovdi gorke suze u magli ronimo!

VOJO!

Meni je lakše :lol: :lol: :lol:

Danas sam bio na Malom Lošinu i vrime je svugdje koma.... snjeg i kiša od Lošinja do Karlovca..... bura.....odvratno vrijeme....

Eto me sada ponovo u Zagrebu a vrijeme je i dalje koma....

http://www.paragliding-tg.com

slika

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 29 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2

Time zone: Europe/Zagreb [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 22 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.