»

PG linkovi

Vrijeme/prognoze (forum)

Vrijeme/prognoze

Logo
Sada je: ned 16 kol, 2026 11:58.

Time zone: Europe/Zagreb [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 3 post(ov)a ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: Novi odgovori na temu...
PostPostano: ned 30 kol, 2009 21:20 
Offline     DHV 2

Član od: pet 28 kol, 2009 9:05
Dao Palac gore: : 210 / Palac dolje: : 4
Dobio Palac gore: : 219 / Palac dolje: : 2
naime, fali mi kada već imamo jednu temu i kada je pročitam, te se opet kasnije ulogiram, a na toj temi ima novih odgovora trebalo bi kod naslova teme biti "New" ili "Novo" ili "Nepročitano" i kada se klikne na to da mi automatski otvori prvi nepročitani post te teme, a ne da otvara prvu stranicu i onda moram tražiti gdje sam stao s čitanjem. Tu opciju imaju gotovo svi forumi, pa eto ako se može urediti bilo bi puno jednostavnije pratiti određenu temu. Sada dok imamo za određenu temu po jednu stranicu i nije neki problem, ali kada se priča rasplamsa i bude po nekoliko stranica problem je uhvatiti gdje si stao.

Vrh

Naslov: Re: Novi odgovori na temu...
PostPostano: pon 31 kol, 2009 0:07 
Offline     DHV 2-3

Član od: uto 25 kol, 2009 6:27
Dao Palac gore: : 440 / Palac dolje: : 0
Dobio Palac gore: : 1461 / Palac dolje: : 16
joe33 je napisao/la:
naime, fali mi kada već imamo jednu temu i kada je pročitam, te se opet kasnije ulogiram, a na toj temi ima novih odgovora trebalo bi kod naslova teme biti "New" ili "Novo" ili "Nepročitano" i kada se klikne na to da mi automatski otvori prvi nepročitani post te teme, a ne da otvara prvu stranicu i onda moram tražiti gdje sam stao s čitanjem. Tu opciju imaju gotovo svi forumi, pa eto ako se može urediti bilo bi puno jednostavnije pratiti određenu temu. Sada dok imamo za određenu temu po jednu stranicu i nije neki problem, ali kada se priča rasplamsa i bude po nekoliko stranica problem je uhvatiti gdje si stao.

Ako gledaš početnu stranicu onda naranđasta boja lista u prvoj koloni označava forum u kojem imaš novih postova.
Kad uđeš u forum onda ti narančasta boja opet označava temu u kojoj imaš novih postova. Ako bolje pogledaš vidjet ćeš da ispred naziva takve teme ima ikona male strelice koja pokazuje na mali narančasti pravokutnik. Ako klikneš na nju pozicionirat ćeš se upravo na prvi nepročitani post u toj temi, bilo da je on negdje pri kraju prve stranice ili 25-te stranice.

Ako želiš vidjete sve teme u kojima su bili novi postovi (bez obzira na forum) onda klikneš na Aktivne teme (pri vrhu lijevo).

Ako želiš vidjeti najnovije postove otkad si zadnji put bio na forumu onda klikneš na Novi postovi (pri vrhu desno)
Ono što može zbuniti je da ta funkcija neće opet (kad se ponovo prijaviš) prikazati postove koje zadnji puta nisi bio pročitao, a bili su novi). Prikazat će samo one koji su nastali nakon tvoje zadnje prijave. Dakle kao što funkcija i kaže - ona prikazuje nove postove - ne nepročitane postove (svi novi jesu nepročitani, ali neki nepročitani nisu nužno novi).

Eh sad, ako zbog nekog čudnog razloga ti nemaš te naranđaste ikone onda j... ga. Piso sam bez veze...

Vrh

Naslov: Re: Novi odgovori na temu...
PostPostano: pon 31 kol, 2009 9:32 
Offline     DHV 2

Član od: pet 28 kol, 2009 9:05
Dao Palac gore: : 210 / Palac dolje: : 4
Dobio Palac gore: : 219 / Palac dolje: : 2
CloudWalker je napisao/la:
joe33 je napisao/la:

Eh sad, ako zbog nekog čudnog razloga ti nemaš te naranđaste ikone onda j... ga. Piso sam bez veze...

Ma imam sve, ali sad sam skužio sterlicu :oops:

Hvala!

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 3 post(ov)a ] 

Time zone: Europe/Zagreb [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.