»

PG linkovi

Vrijeme/prognoze (forum)

Vrijeme/prognoze

Logo
Sada je: uto 28 srp, 2026 3:18.

Time zone: Europe/Zagreb [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 3 post(ov)a ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: SARAJEVO 2011
PostPostano: pon 15 kol, 2011 8:56 
Offline     DHV 2-3

Član od: pet 25 ruj, 2009 14:06
Dao Palac gore: : 118 / Palac dolje: : 2
Dobio Palac gore: : 262 / Palac dolje: : 2
Traži se saputnik ili ti dvojica maksimalno za Sarajevo od 18 do kraja ovog vikenda! Nazvati me na broj 0914747888!
VOJO!

Vrh

Naslov: Re: SARAJEVO 2011
PostPostano: uto 23 kol, 2011 0:14 
Offline     DHV 2-3

Član od: pet 25 ruj, 2009 14:06
Dao Palac gore: : 118 / Palac dolje: : 2
Dobio Palac gore: : 262 / Palac dolje: : 2
Sarajevo je završilo ovaj vikend! Ali organizcijski sa poklopljenim FENOMENALNIM vremenom za letenje već dugo nije bilo ovako nigdi dobro! Negdi je organizacija savršena ali uvjeti za letenje nisu baš idealni a negdi su uvjeti idealni ali je organizaciski dosta tanko, negdi i uvjeti i organizacija je perfektna ali škvadra je previše "ukočena"! Ali ovdi je Mirvad Zenuni sa malom ekipom pomoćnika imao sve! I bog je želio nagraditi njegov veliki trud ma kako god ga mi zvali! Dao mu je tri savršena dana za letenje bez ijednog incidenta na dosta visokom i pomalo zahtjevnom terenu! Ovaj zaljubljenik u naš nebeski sport je izašao na ruku svima vučeći sa svojom ekipicom cijelu kompoziciju problema koji idu oko nekog okupljanja letača! Vrijeme je bilo kao izmišljeno i za nikakvih 10 eura si imao majicu krosane i ručak svaki dan te nebrojeno puta žičaru tijekom cijelog dana a poslje 16 h dodatno i kamione na raspolaganju za voznju na vrh Bjelašnice! Ja sam u subotu te jeb... kamione propustio jer mi se činilo da dan polako umire i vjetar pada a to je upozorenje svim pilotima ma koliko god bili iskusni da treba poslušati domaćina jer samo oni dobro poznaju svoju mikro klimu! Ta subota je bila dan za povjest letenja sam bog vjetra je umješao svoje prste i pomogao Mirvadu da napravi nešto što čovjeku ostaje cijeli život! Letilo se od 17h do kasno u noć kada su po mrklome mraku kapali zadnji piloti. Fantastična škvadra koju inače srećem zadnje vrijeme često (Damir, Mirza, Alba, Hasan. Karaja i drugi)te preljubazni domaćini iz Sarajeva Miron i Ana su samo bili šlag na predivnu tortu zabave smijeha i letačkog uživanja! Hvala Mironu i Ani na gostoprimstvu, Mirvadu na odličnoj organizaciji, škvadri koja je se neprestano zafrkavala i nasmijavala jedni druge te bogu vjetra na idealnim letačkim danima! Ovo letenje i druženje me je dovelo natrag do mojeg PDV (prodjoše dobra vremena)i još jednom HVALA SARAJEVO!

1 Palac gore: : beny    
Vrh

Naslov: Re: SARAJEVO 2011
PostPostano: uto 23 kol, 2011 12:56 
Offline     DHV 2-3

Član od: pon 31 kol, 2009 10:31
Dao Palac gore: : 324 / Palac dolje: : 9
Dobio Palac gore: : 1813 / Palac dolje: : 7
Osim "negdi" i "nigdi" vidiš da i ti možeš napisati dobar izvještaj.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 3 post(ov)a ] 

Time zone: Europe/Zagreb [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 18 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: