»

PG linkovi

Vrijeme/prognoze (forum)

Vrijeme/prognoze

Logo
Sada je: čet 17 ruj, 2026 13:33.

Time zone: Europe/Zagreb [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 34 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2

DP 2012 bilo bi bolje održati u:
Anketa je završila: sri 21 pro, 2011 21:53.
Sinju
Istri
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Lokacija za DP 2012 - anketa
PostPostano: sri 02 stu, 2011 21:37 
Offline     DHV 2

Član od: čet 26 stu, 2009 21:09
Dao Palac gore: : 85 / Palac dolje: : 30
Dobio Palac gore: : 288 / Palac dolje: : 13
hrga je napisao/la:
Ma što će netko glasat ako nema niti sportske dozvole.

A jel smiju oni bez sportske dozvole pratit rezultate ankete?

Pronicav način da se ljude drži u stanju pasivnosti i poslušnosti je strogo ograničavanje spektra prihvatljivih mišljenja, ali istovremeno dopuštanje žustre rasprave unutar tog ograničenog spektra. (Noam Chomsky)

1 Palac gore: : bosco    
Vrh

PostPostano: čet 03 stu, 2011 9:58 
Offline     DHV 2-3

Član od: uto 25 kol, 2009 8:40
Dao Palac gore: : 468 / Palac dolje: : 58
Dobio Palac gore: : 1549 / Palac dolje: : 15
Josip K-T je napisao/la:
hrga je napisao/la:
Ma što će netko glasat ako nema niti sportske dozvole.

A jel smiju oni bez sportske dozvole pratit rezultate ankete?

Hmm, neznam. Znaš ta sportska ti je ful važna. :mocking:

Vrh

PostPostano: čet 03 stu, 2011 22:16 
Offline     DHV 1-2

Član od: pet 28 kol, 2009 1:58
Dao Palac gore: : 728 / Palac dolje: : 11
Dobio Palac gore: : 498 / Palac dolje: : 3
Citat:
Jedino bih kamp na Raspadalici stavio kao prednost i nesto logistike.

Kamp je kod Jereta na Dalmatia openu bio 5 kn i nudila se janjetina pod pekom i domaće vino po vrlo pristupačnim cijenama, a kod Nevija je 40. Eto razlike u kilometrima. A biti na 3K iznad Dinare je puno bolje nego bit diskvalificiran radi 1803m.

5 Palac gore: : CW, Forca, rudar, toni, vedran_zgela    
Vrh

PostPostano: čet 03 stu, 2011 22:19 
Offline     DHV 2-3

Član od: uto 25 kol, 2009 6:27
Dao Palac gore: : 440 / Palac dolje: : 0
Dobio Palac gore: : 1461 / Palac dolje: : 16
Šokre je napisao/la:
A biti na 3K iznad Dinare je puno bolje nego bit diskvalificiran radi 1803m.

Vidiš, vidiš, super si se sjetio! (u zadnjih par godina što se ne tekmam već sam i zaboravio na te traume...).
Samo ta stvar čini ogromnu prevagu za Sinj...

Vrh

PostPostano: čet 03 stu, 2011 22:50 
Offline     DHV 2-3

Član od: uto 25 kol, 2009 7:35
Dao Palac gore: : 554 / Palac dolje: : 5
Dobio Palac gore: : 460 / Palac dolje: : 1
CloudWalker je napisao/la:
Šokre je napisao/la:
A biti na 3K iznad Dinare je puno bolje nego bit diskvalificiran radi 1803m.

Vidiš, vidiš, super si se sjetio! (u zadnjih par godina što se ne tekmam već sam i zaboravio na te traume...).
Samo ta stvar čini ogromnu prevagu za Sinj...

Meni je ta prevagica prevagnula ;-) Jednom u životu se dotepem na cilj i onda me diskvalificiralo probijanje plafona... :evil:

Vrh

PostPostano: čet 17 stu, 2011 10:01 
Offline     DHV 2

Član od: uto 01 ruj, 2009 17:57
Dao Palac gore: : 86 / Palac dolje: : 2
Dobio Palac gore: : 545 / Palac dolje: : 5
Jere me zamolio da stavim na forum ......
Ako dobije organizaciju DP-a kotizacija za natjecanje bila bi 90 eura. 30 % od uplata išlo bi za nagrade. Kamp je 20 kn po osobi sa kavom ili čajem.
Fešta na trošak organizatora biti će dosad neviđena.
Ima dva registrirana starta Svilaja ( sjeverna tendencija) Greda ( južna tendencija).

Toliko od Jere

Vrh

PostPostano: čet 17 stu, 2011 17:51 
Offline     DHV 2-3

Član od: uto 25 kol, 2009 8:40
Dao Palac gore: : 468 / Palac dolje: : 58
Dobio Palac gore: : 1549 / Palac dolje: : 15
Forca je napisao/la:
Ako dobije organizaciju DP-a kotizacija za natjecanje bila bi 90 eura. 30 % od uplata išlo bi za nagrade. Kamp je 20 kn po osobi sa kavom ili čajem.
Ima dva registrirana starta Svilaja ( sjeverna tendencija) Greda ( južna tendencija).

Toliko od Jere

E to je već nešto. Dao sam glas onda za Sinj. 30% od kotizacija je fina lova za nagrade. Dobra stvar su neograničene visine i nov teren.

Vrh

PostPostano: čet 17 stu, 2011 20:36 
Offline     DHV 2-3

Član od: ned 27 lip, 2010 9:27
Dao Palac gore: : 234 / Palac dolje: : 23
Dobio Palac gore: : 322 / Palac dolje: : 78
JERKO je napisao/la:
Forca je napisao/la:

Toliko od Jere
*

Dragi letači sad sam dobio informaciju da su u anketi glasali dosta onih koji nisu takmičari,ja se nešto posebno ne želim uzrujavati ali ovo je kao airsoft i paintball,u airsoftu ne moraš reći da si pogođen što nije sportski a u paintballu se vidi boja eto ja sam za paintball ako me razumijete.Po cijeni smo dosta povoljniji u svemu što je rečeno za Makedoniju,idemo tamo je jeftino,evo sad jeftino ispred kuće, što ne možete reći daleko je jer ste išli i dalje i za veću lovu,evo tu je problem nas Hrvata nažalost,ali ja sam uvijek u sportskom duhu i onaju ko razmišlja realno i sportski zna di će doći na državno.Uostalom zašto za dozvolu uvjet mora biti letenje na 5 različitih terena,naravno da letač ima više iskustva i to sve govori,ovo državno mi izgleda kao utrka formule 1 na jednoj stazi jedno desetljeće,meni je sve ovo iskreno smiješno,cijela ova anketa,volim i Jožu i Istru ali i sport koji vidim ne ide u pravom smjeru,ide linijom manjeg otpora,nažalost,al neka bude kako vi izglasate ali ipak komisija je glavna,ona koja će pokazati svoj sportski stav prema jednom sportu.Po meni Državno bi svake god trebalo bit na drugoj lokaciji,znači da se vrtimo na nekoliko letjelišta i time prezentiramo više letjelišta u Hr prema svijetu,pa valjda bi to trebalo biti jasno svima a da bi to bilo tako trebali bi ići s povoljnijim uvjetima i svi bi bili u mogućnosti organizirati,jer mislim da sendvići i nisu neki odlučujući faktor,npr.Znači kotizacija 90eur,bez obzira na datum,uključuje sendvić,majicu i prijevoz,smještaj privatni 60-70kn po osobi,kamp 20kn s čajem,nagrdni fond 30% od kotizacije i gospodo izvolite pa izaberite,poštujem vašu odluku

Vrh

PostPostano: čet 17 stu, 2011 20:58 
Offline     DHV 2-3

Član od: pet 28 kol, 2009 10:53
Dao Palac gore: : 494 / Palac dolje: : 8
Dobio Palac gore: : 1284 / Palac dolje: : 11
JERKO je napisao/la:
JERKO je napisao/la:
Forca je napisao/la:

Toliko od Jere
*

Dragi letači sad sam dobio informaciju da su u anketi glasali dosta onih koji nisu takmičari,ja se nešto posebno ne želim uzrujavati ali ovo je kao airsoft i paintball,u airsoftu ne moraš reći da si pogođen što nije sportski a u paintballu se vidi boja eto ja sam za paintball ako me razumijete.Po cijeni smo dosta povoljniji u svemu što je rečeno za Makedoniju,idemo tamo je jeftino,evo sad jeftino ispred kuće, što ne možete reći daleko je jer ste išli i dalje i za veću lovu,evo tu je problem nas Hrvata nažalost,ali ja sam uvijek u sportskom duhu i onaju ko razmišlja realno i sportski zna di će doći na državno.Uostalom zašto za dozvolu uvjet mora biti letenje na 5 različitih terena,naravno da letač ima više iskustva i to sve govori,ovo državno mi izgleda kao utrka formule 1 na jednoj stazi jedno desetljeće,meni je sve ovo iskreno smiješno,cijela ova anketa,volim i Jožu i Istru ali i sport koji vidim ne ide u pravom smjeru,ide linijom manjeg otpora,nažalost,al neka bude kako vi izglasate ali ipak komisija je glavna,ona koja će pokazati svoj sportski stav prema jednom sportu.Po meni Državno bi svake god trebalo bit na drugoj lokaciji,znači da se vrtimo na nekoliko letjelišta i time prezentiramo više letjelišta u Hr prema svijetu,pa valjda bi to trebalo biti jasno svima a da bi to bilo tako trebali bi ići s povoljnijim uvjetima i svi bi bili u mogućnosti organizirati,jer mislim da sendvići i nisu neki odlučujući faktor,npr.Znači kotizacija 90eur,bez obzira na datum,uključuje sendvić,majicu i prijevoz,smještaj privatni 60-70kn po osobi,kamp 20kn s čajem,nagrdni fond 30% od kotizacije i gospodo izvolite pa izaberite,poštujem vašu odluku

Ovako, glasovao sam za tebe. Ovako, ponudio si čaj za kampere... daklem, ak Marijana, najvećesisehrvatske bude služila taj čaj, pužem do tebe ... dogovoreno? Bemte, imaš argumenata, al se njima ne služiš ... a ako to obećaš, rušim svoju odluku da prekinem s državnim ... makar još jedno, pa za pamćenje ...

http://www.knjigovodstveni-programi.hr
http://www.kronwin.hr
http://www.opz-stat-1.kronwin.hr/
http://www.hub.kronwin.hr/
http://www.dbasewinner.eu

Vrh

PostPostano: čet 17 stu, 2011 23:05 
Offline     DHV 2

Član od: sri 26 kol, 2009 11:26
Dao Palac gore: : 499 / Palac dolje: : 15
Dobio Palac gore: : 189 / Palac dolje: : 1
Jere se je bacio u političare. Sve će obečat samo da dobije Dp.Poslije čemo vidit ko živ ko mrtav:-)). Lp

1 Palac gore: : JERKO    
Vrh

PostPostano: sub 19 stu, 2011 11:31 
Offline     DHV 2-3

jrabic je napisao/la:
Jere se je bacio u političare. Sve će obečat samo da dobije Dp.Poslije čemo vidit ko živ ko mrtav:-)). Lp

ja ne obećajem puno samo smanjujem šta drugi precjenjuju,mi kad dobijemo sponzorsko pivo prodajemo ga po nikakvo cijeni,odnosno besplatno i tako,a to ko živ ko mrtav neznam kako bi shvatio i koga se tiče ali joža vrime je za promjene definitivno,a to i ti znaš,ja sam bio na dp di je mnogo nas moglo biti svuda,to je bio propust stoljeća a na to se neki ne osvrću,ali dobro,samo smo pokisli,pretprošlo je prošlo s min mjerama sigurnosti,znači jedan mršavi gss-ovac,na dp,još jedna ogromna greška,a tad je nažalost bila potrebna, i jedan slovenac nije mogao ništa napraviti.A sigurno je da ću napraviti sve da dobijem državno jer svi vide već di to vodi,prije bi rekao za tebe da si političar,npr kao Kosorica,pa dosta je tog HDZ-a,vama svaka čast ali odmorite malo,putujte malo u Dalmaciju i ona je Hrvatska.Pa u našim razgovorima ti uvijek tvrdiš o dobrom potencijalu Cetinske krajine ali nikako od tebe doć na red,dokazalo se je što može potvrdit ratko koji mi je osobno uputio pohvali a i ostali natjecatelji da smo mi sposobni napraviti tekmu,imam previše argumenata da bih pustio da tek tako državno bude na Raspadalici a ne tu ili negdi drugo u RH,pa i ti si ovde kad si došao prvi put napravio kilometražu o kojoj su mnogi sanjali i dokazao potencijal terena,pa prema tome to ko živ ko mrtav ostavi za neka druga vrimena,relax, lp Jere

Vrh

PostPostano: sub 19 stu, 2011 15:37 
Offline     DHV 2-3

Član od: sri 14 lis, 2009 8:20
Dao Palac gore: : 55 / Palac dolje: : 13
Dobio Palac gore: : 397 / Palac dolje: : 59
e moj Jere sad ga stvarno seres, kenjas kako ti je bolj drago...pusti politiku i hdz na miru... i ne pljuj po onom sto je neko radio... letim od 1990 g. ... ni sam vise neznam na koliko sam dp sudjelovo u organizaciji, sa Ticima smo radili i pre PWC i PWC... ekipa je OK, znamo svaki svoj poso... ponudjeno nam je da opet radimo PWC ..znaci da drugi cjene nas rad... jedino tebi ta istra neodgovara... neznam sto ti se zamjerila... moguce imas kakve neporavnane racune... pusti neka komisija odluci gdje ce biti DP , a ti prestani sa tim ispadima....
Lep pozdrav i brez zamere.

Vrh

PostPostano: pon 21 stu, 2011 17:53 
Offline     DHV 2-3

Sinisa T. je napisao/la:
e moj Jere sad ga stvarno seres, kenjas kako ti je bolj drago...pusti politiku i hdz na miru... i ne pljuj po onom sto je neko radio... letim od 1990 g. ... ni sam vise neznam na koliko sam dp sudjelovo u organizaciji, sa Ticima smo radili i pre PWC i PWC... ekipa je OK, znamo svaki svoj poso... ponudjeno nam je da opet radimo PWC ..znaci da drugi cjene nas rad... jedino tebi ta istra neodgovara... neznam sto ti se zamjerila... moguce imas kakve neporavnane racune... pusti neka komisija odluci gdje ce biti DP , a ti prestani sa tim ispadima....

p

Vrh

PostPostano: pon 21 stu, 2011 18:07 
Offline     DHV 2-3

JERKO je napisao/la:
Sinisa T. je napisao/la:

p

Trputec neznam zašto misliš da kenjam pa joža me sam nazvao političarem,vi ste to sve skupa organizirali i ok (PWC,DP),istru me mrzim,dapače ja je volim i imam vrlo lijepe uspomene i imat ću i dalje ali ako ti misliš da se formula vozi na jednoj stazi i da netko uzme koncesiju na držano tu si se prevario ali to tako izgleda,s tim što kažeš o PWC-u ne znači da Tići jedini to mogu napravit,Siniša ja samo želim ti shvatiš da ima i drugih organizatora i terena kao što je Buzet,ponavljam ne treba biti Sinj ali ne može uvijek biti isto mjesto,eto tako je HDZ sjeo na tron i neće doli,zašto?Zato što mu odgovara,u kojem smislu pa valjda znaš,i ne želim da slušam da mi se na startu netko dreči kao ti kad sam bio na državnom jer osjećam zaista da je tvoje i pokazuješ svoju organizacijsku silu,bez zamere ali ti ne znaš šta je sportaš i nemoj mislit da si jedini bio u dječjem vrtiću i da je tvoja igračka najbolja,uostalom komisija će odlučit.

l.p bez zamere

jere

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 34 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2

Time zone: Europe/Zagreb [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 45 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.