»

PG linkovi

Vrijeme/prognoze (forum)

Vrijeme/prognoze

Logo
Sada je: čet 08 lis, 2026 17:07.

Time zone: Europe/Zagreb [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 58 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Feniks open - Hrvace 2010
PostPostano: čet 10 lip, 2010 15:29 
Offline     DHV 2-3

Član od: sri 14 lis, 2009 8:20
Dao Palac gore: : 55 / Palac dolje: : 13
Dobio Palac gore: : 397 / Palac dolje: : 59
Pozdravljen Box,
dan i po sam ceko na tvoj odgovor ;) , a potom ..nista. :( ..umjesto da poimenicno prozivas ljude, radje razmisli o dnevnoj, vikend kotizaciji.. uz odredjenu nadoknadu ponudi gostima prevoz i pobiranje... :Yahoo!: u slo za 10€ dobis prevoz i gulas... probaj s ponudnicima smjestaja sniziti cjenu ... krevet, dorucak 20€. :-o .. organizirati besplatno kampiranje :yup: ... organiziraj kakvu festu, prodaj visak majc.. jer vjerujem da je panika kad jedan tjedan pred tekmom imas prijavljeno 30 pilota a stroski samo rasteju :dash: .. imali smo Tici isti problem sa prvom organizacijom Buzet open, a o praznoj blagajni po organizaciji DP da i ne govorim ... no sa vremenom vidis na cemu lako stedis, kako smanjiti stroske organizacije da ti na kraju ostane u blagajni kaksan evric, a da svi budu zadovoljni... :bye:

Box je napisao/la:
Škrtico!
Pa valjda radiš nešto u životu. Nećeš valjda sve pare dati ženi i.... čekaj malo... pa normalno da se nema para kad ode sve za gumeni bazen, komplet flekica i veliko pakovanje vazelina. :ROFL:
Tc... tc... tc... , a baš izgledaš kao netko tko pazi na svaki evrić.

kaj ces bazen je luksuz...kosta... na vazelinu lako ustedis... ali potom peceeeee :shock: , a kako nisam na listi ni mi potrebno paziti svaki evric, a oni koji me poznaju znaju da nisam takav...

LP Sinisa

Vrh

PostPostano: pet 11 lip, 2010 0:09 
Offline     DHV 3

Član od: uto 25 kol, 2009 8:35
Dao Palac gore: : 1500 / Palac dolje: : 13
Dobio Palac gore: : 5271 / Palac dolje: : 21
Dragi Siniša, sve što si predložio već je uplanirano. Postoji dnevna kotizacija, ako želiš vikend kotizaciju može i to - platiš za dva dana. Smještaj je od 20 evra pa na niže (ima i za pišljivih 10, pa čak i još niže), a ima i besplatno na livadi. Fešta će biti, dođi i uvjeri se da li smo sposobni to napraviti kako valja.

Nema mjesta panici, možda si stekao krivi dojam, ali u Feniksu nikad nije bilo panike. Sve što radimo radimo promišljeno (može i proračunato), temeljito i efikasno. Vrlo smo zadovoljni odzivom, a 30 pilota iz 6 zemalja, uključujući Hrvatsku naravno, je popriličanr broj za natjecanje na nepoznatom terenu i sa slabom reputacijom. Box je, vjerujem, u svom stilu htio potaknuti prvenstveno domaće pilote da dođu na domaću utrku koja nije u Istri. Nemoj krivo shvatiti, ali imamo terena, ali manjka volje za organizaciju, izuzmemo li Tiće.

Vrh

PostPostano: pet 11 lip, 2010 7:28 
Offline     DHV 2-3

Član od: uto 25 kol, 2009 20:39
Dao Palac gore: : 702 / Palac dolje: : 5
Dobio Palac gore: : 792 / Palac dolje: : 4
Ma Siniša,

Feniks tebe, kao i sve ostale koji nešto znače u PG-u hoće tamo, kaj nisi shvatio. Nemoj sad samo reći, ''je, pa platite pa bum došel''. Mi bi najrađe da možemo tak, ali kak' iz vlastitog iskustva znaš, nije to tak lako. Ak' Bog da za koju godinu će biti i pilota ''sa pozivnicama'' što će reći ''all inclusive-free of charge''. Ali do tada malo kolegijalne podrške puno bi značilo. Da je sve u parama mi se ovoga nebi ni prihvačali...

Vrh

PostPostano: pet 11 lip, 2010 9:35 
Offline     DHV 2-3

Član od: pon 31 kol, 2009 10:31
Dao Palac gore: : 324 / Palac dolje: : 9
Dobio Palac gore: : 1813 / Palac dolje: : 7
Sinisa T. je napisao/la:
a kako nisam na listi ni mi potrebno paziti svaki evric

E, moj ti.
Kao prvo, nisi na listi kao ni bilo koji slovenac, mađar, srbin, bugarin, francuz i sl. To što bi ti htio potajno biti hrvat to je druga priča. ;)
Kao drugo, vidiš da si škrtica - sve gledaš samo kroz pare. Gori si od onog tamo. Svaka druga riječ ti je eurić, pare, štednja, košta, besplatno, troškovi, kotizacija, blagajna i tu i tamo pokoji veznik.
Kao treće, kao što Toni kaže i kao što je organizirao, sve je pokriveno, sve plaćeno, majica ima za sve, bit će i nečega za džabe, a ako nešto i ostane onda nećemo to, kao neki škrti slovenci, to ostaviti u blagajni, već kao pravi bekrije, spizditi i to što ostane. Na kraju mora biti tzv. pozitivna nula! :good:
I kao četvrto, moje je jedina nakana i želja da na tom natjecanju bude prisutno što više naših domaćih pilota. Stranci koji dolaze redovito posjećuju i druga natjecanja, a ja bih volio da to i kod nas malo zaživi. Svi su kukali da imamo tekmu samo u Istri, a kad se pojavi negdje drugdje onda zbrajaju evriće i izmišljaju glavobolje. Naravno, sve je ovo u nekoj šali i dobroj zabavi kakvo, uostalom, natjecanje i treba biti (osim za neke kojima izgleda ovisi život o tome). Nikoga se ne tjera niti se kome zamjera ako ne dođe, a i mi ćemo i dalje dolaziti na natjecanja koja budu organizirali i oni koji ne dođu na naše. Bitno je da ih ima i da ima voljnih da to organiziraju. Jedino što mi piloti možemo je dati im podršku i pokušati se i sami dobro zabaviti.
Samo ti nama dođi, a ja ti jamčim da ćeš i ti dobiti za 10 eura i prijevoz i sendvič, pa makar bankrotirali. :mocking:

Vrh

PostPostano: pet 11 lip, 2010 10:59 
Offline     DHV 2-3

Član od: sri 14 lis, 2009 8:20
Dao Palac gore: : 55 / Palac dolje: : 13
Dobio Palac gore: : 397 / Palac dolje: : 59
Pozdravljeni,
Toni. je napisao/la:
Dragi Siniša, sve što si predložio već je uplanirano. Postoji dnevna kotizacija, ako želiš vikend kotizaciju može i to - platiš za dva dana. Smještaj je od 20 evra pa na niže (ima i za pišljivih 10, pa čak i još niže), a ima i besplatno na livadi. Fešta će biti, dođi i uvjeri se da li smo sposobni to napraviti kako valja.

cestitam :Bravo: ..samo to dajte na web i sve ok..pa da raja zna sto je sve pripremljeno... :yup:

Red Baron je napisao/la:
Feniks tebe, kao i sve ostale koji nešto znače u PG-u hoće tamo, kaj nisi shvatio. Nemoj sad samo reći, ''je, pa platite pa bum došel''. Mi bi najrađe da možemo tak, ali kak' iz vlastitog iskustva znaš, nije to tak lako. Ak' Bog da za koju godinu će biti i pilota ''sa pozivnicama'' što će reći ''all inclusive-free of charge''. Ali do tada malo kolegijalne podrške puno bi značilo. Da je sve u parama mi se ovoga nebi ni prihvačali...

ja sam u jednom od predhodnih mojih postova napisao da nije sve u parama...treba letiti, a ako vreme bude OK dolazim dole na vikend letenje... i druzenje

Box je napisao/la:
Kao prvo, nisi na listi kao ni bilo koji slovenac, mađar, srbin, bugarin, francuz i sl. To što bi ti htio potajno biti hrvat to je druga priča. ;)

uvjek se pitam.. hrvat ali slovenac .. pred leti kad je Vojo organizirao letenje na Bjelopolju mnogi su bili iznenadjeni kad su vidjeli slovenske tablice :?: :?: ..do tada su bili uvjereni da sam istrijan... na jednom od prvih drzavnih u istri su neki protestirali kako to da DP vodi slovenac ... sva sreca domovnica je bila u avtu tako da smo nesporazum rjesili :good: ... zbog spustene rampe na staroj sisackoj cesti te silom prilike rodjen sam u Sisku, a ne u metropoli :-D ... ko bebu su me opet po sili prilike otpeljali na more u Crikvu... domacini me imaju za kirca... politehnicnu te visu koncarevu zavrsavam u Zagrebu..tamo jedno vreme radim.. tada odlazim med slobodnjake...zivim od pisanja i fotografije, putujem, uzivam a kako se moja misljenja razilaze sa tadasnjom vladajucom strukturom, sistemom ... povlacim se u ilegalu, selim u slo i eto me tu vec punih 25 godina... hrvati takve nazivate djaspora.. slovenci čefurji, a moje licno misljenje je da nije bitno ko si i odakle si vec kako bi rekli dalmosi da si covik na mistu .. :)
pa sad se samo nadajmo da bo vreme OK i da se nas cim vec bude odlucilo za dolazak u Hrvace.
Lep pozdrav

Vrh

PostPostano: pet 11 lip, 2010 14:00 
Offline     DHV 3

Sinisa T. je napisao/la:
Pozdravljeni,
Toni. je napisao/la:

cestitam :Bravo: ..samo to dajte na web i sve ok..pa da raja zna sto je sve pripremljeno... :yup:

Jebagaled, evo na:
- hrvatskom: http://www.open.feniks.hr/index.php?opt ... =2&lang=hr
- i engleskom: http://www.open.feniks.hr/index.php?opt ... =2&lang=en
- sori, nema na slovenačkom ;)

Vrh

PostPostano: uto 15 lip, 2010 15:53 
Offline     DHV 3

Najnovije vijesti iz Cetinske krajine!

Prognoza: vrijeme se nešto komeša, a i ja se ne osjećam najbolje, nešto me žiga u križima i štrece u koljenu. Elem, za sad stanje stoji ovako:
- subota 19.6. jači jugozapad-zapad, ali možda nam dopusti prvu tekmicu za ugrijavanje. Neku 20-kilometarsku za DHV 1-2;-) I onda fešta, jer..
- u nedjelju je vjerojatno neletivo, ali vrlo pogodno za razgled prirodno-povjesnih znamenitosti: npr. izvora Cetine i starokršćanske crkve iz 9. st. Proći će fronta i krenut će poboljšanje :)
- ponedjeljak donosi slab sjeverni vjetar i sunčano vrijeme, popodne će okrenuti sa zapada tako da letimo po Sinjskom polju. Miriše na dobru utrku. Navečer fešta br. 2 zbog uspješnog natjecanja :-D
- utorak bi moglo biti opet za Gredu uz jug-jugozapad prema kraju dana zapad. Kratka utrka za završetak natjecanja, podjelu pehara/medalja/diploma ter nagrada i noga u dupe :amen:

Sponzori su se isprsili za piće: Badel 1862 (ne nije žesta, sram vas bilo, kakvi ste vi sportaši!) daje ice tea brusnica i Pepsi light u nevjerojatnim količinama (ne možemo to sve povesti u kombiju) te Feravino Feričanci vrhunsku frankovku, ali samo za večernje prilike. Sendviči su osigurani, veliki i izdašni, mada bi teta Sonja mogla imati primjedbe da su preveliki za zagristi (kad ne znaju napraviti manje;). Bit će još iznenađenja koja ne želim odmah otkriti.

Stay tuned!

Vrh

PostPostano: uto 15 lip, 2010 16:40 
Offline     DHV 2-3

Član od: uto 01 ruj, 2009 9:34
Dao Palac gore: : 660 / Palac dolje: : 2
Dobio Palac gore: : 401 / Palac dolje: : 3
joooj, zavidim vam, mi (zmajari) ćemo za to vrijeme čamiti u istri na državnom

Vrh

PostPostano: sri 16 lip, 2010 8:16 
Offline     DHV 2-3

toni je napisao/la:
Najnovije vijesti iz Cetinske krajine!

Prognoza: vrijeme se nešto komeša, a i ja se ne osjećam najbolje, nešto me žiga u križima i štrece u koljenu....
...Stay tuned!

Eto, sad vidiš kako je meni!!! :hi:
... ali vseeno mam ta pozitiven občutek...

Vrh

PostPostano: sri 16 lip, 2010 12:00 
Offline     DHV 2

Član od: pet 28 kol, 2009 16:44
Dao Palac gore: : 79 / Palac dolje: : 1
Dobio Palac gore: : 816 / Palac dolje: : 1
Zelim vam uspjeha u natjecanju i organizaciji. Planirao sam obavezno doci, ali visa sila se isprijecila. Umjesto da budem s vama, moram ostati u Draskovicevoj (bez brige nije letacka povreda, niti nesto ozbiljno, ali ipak necu biti sposoban za aktivnosti u Cetinskoj krajini).

Sretno,

Ivica

Vrh

PostPostano: sri 16 lip, 2010 13:42 
Offline     DHV 2-3

Hvala na lijepim željama Ivica, iako bi bilo bolje da Draškovićevu zamijeniš Hrvacama, ali šta je tu je. Boje Parafreeka biti će čvrsto branjene, koliko vidim po listi prijavljenih.
Za sada su na listi prijavljena 33 natjecatelja, ali još ih nekoliko imamo ''u rukavu'' tako da vjerujem da će se brojka podići vrlu blizu, ake ne i preko 40.
Sve nas čeka jedan lijepi letačko-izletničko-feštarski, ali prije svega natjecateljski produženi vikend u Cetinskoj krajni.
:Yahoo!: :Yahoo!: :Yahoo!:

Vrh

PostPostano: čet 17 lip, 2010 7:57 
Offline     DHV 3

Prognoza update:

Prema današnjim modelima subota je vrlo izgledna za utrku, a ako fronta okasni možda i nedjelja. Nakon toga ide bura i sunčano što će onemogućiti utrku. Ali bit će dobro za odmor i zabavu :)

Nadamo se dvjema utrkama, ali i jedna je dovoljna da natjecanje uspije. Nemojte da vas pokoleba loše vrijeme. Bar neće padati tjedan dana kao na Evropskom :-D

Vrh

PostPostano: čet 17 lip, 2010 19:51 
Offline     DHV 3

Jerko poručuje da KAMP neće biti pod Gredom kao dosadašnjih godina već u Pletikosićima na Odžak ranču. Tamo ćemo se i okupljati te feštati. Iz centra Hrvaca se iz smjera Zagreba (sjever - jug) skreće na desno.

Vrh

PostPostano: ned 20 lip, 2010 20:29 
Offline     DHV 2-3

Član od: pon 31 kol, 2009 10:31
Dao Palac gore: : 324 / Palac dolje: : 9
Dobio Palac gore: : 1813 / Palac dolje: : 7
Prije opsežnijeg i detaljnijeg izvještaja svima zainteresiranima donosimo rezultate prve utrke FOH10.
Utrka je održana nakon prolaska manje nestabilnosti nakon koje se zadržao jači zapadnjak naročito izražen vani na polju. U početku su dizanja bila slaba i rastrzana jačim vjetrom dok se kasnije popravilo i dozvolilo dizanja do baza. Jači vjetar ipak je za većinu natjecatelja značio minimal distance.

1. Marko Hrgetić
2. Andrej Erznožnik
3. Vedran Bralić
4. Robert Zec
5. Zoran Štetić
6.-22. svi ostali

1. Feniks
2. Zagreb/Albatros

detaljniji i precizni podaci i lista slijede

Danas se nije tekmalo jer se nakon predivnog jutra vrlo brzo zatvorilo nad Sinjskim poljem i započelo sa pljuskovima.

Vrh

PostPostano: ned 20 lip, 2010 20:34 
Offline     DHV 2

Član od: pon 28 ruj, 2009 22:22
Dao Palac gore: : 185 / Palac dolje: : 1
Dobio Palac gore: : 40 / Palac dolje: : 0
cestitke natjecateljima :good:

Vrh

PostPostano: ned 20 lip, 2010 20:40 
Offline     DHV 2-3

Član od: pet 28 kol, 2009 10:53
Dao Palac gore: : 494 / Palac dolje: : 8
Dobio Palac gore: : 1284 / Palac dolje: : 11
Box je napisao/la:
Prije opsežnijeg i detaljnijeg izvještaja svima zainteresiranima donosimo rezultate prve utrke FOH10.
Utrka je održana nakon prolaska manje nestabilnosti nakon koje se zadržao jači zapadnjak naročito izražen vani na polju. U početku su dizanja bila slaba i rastrzana jačim vjetrom dok se kasnije popravilo i dozvolilo dizanja do baza. Jači vjetar ipak je za većinu natjecatelja značio minimal distance.

1. Marko Hrgetić
2. Andrej Erznožnik
3. Vedran Bralić
4. Robert Zec
5. Zoran Štetić

Drž se Štetočino, gonjalo, davaj maljčik, davaj, eeeeeeeooooooeeeoooooooo, stetocinoooooooooooooooo

http://www.knjigovodstveni-programi.hr
http://www.kronwin.hr
http://www.opz-stat-1.kronwin.hr/
http://www.hub.kronwin.hr/
http://www.dbasewinner.eu

Vrh

PostPostano: uto 29 lip, 2010 8:21 
Offline     DHV 3

Evo i izvještaja: http://www.feniks.hr/novo/novosti/8-feniks-open-hrvace-2010.html

Vrh

PostPostano: čet 01 srp, 2010 9:04 
Offline     DHV 1-2

Član od: pon 26 lis, 2009 20:21
Dao Palac gore: : 86 / Palac dolje: : 0
Dobio Palac gore: : 124 / Palac dolje: : 0
Lijepo i temeljito sročeno...hvala na gostoprimstvu!! :good:

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 58 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3

Time zone: Europe/Zagreb [LJV]